Popieram kolege miska. Jesli ma byc niskie zuzycie wody to tylko 60. Do tego pamietaj ze najdzozsza z tego wszystkiego jest chemia. Na jednej kostce wiecej zmyjesz w wiekszej zmywarce niz mniejszej

Co do programow to mysle ze ich wybor to marginalna sprawa. Ja i tak zmywam na jednym wiec mysle ze 3 programy w zupelnosci Ci wystarcza. Jesli masz 2 taryfe to warto zastanowic sie nad zywarka z opoznionym startem choc sa troche drozsze. Jesli chodzi o zuzycie pradu i wody to roznica miedzy klasa A i B jest marginalna. Jest to po prostu proekologiczne lobby

Jesli chcesz zabudowac zmywarke samodzielnie to bierz z ukrytym panelem. Panel widoczny jest fajny bo widzisz ile jeszcze zostalo do konca ale trzeba drzwiczki szafki ciac. Do tego te z widocznym panelem sa drozsze i zwykle mniej estetyczne. Dodam ze mi kilka razy zdazylo sie otworzyc zmywarke gdy miala "mala przerwe" w zmywaniu ale nic sie nie stalo.
Przed zakupem zglebialem temat na elektrodzie i wg tego co pisza to sa 2 firmy produkujace zmywarki. Bosch i inne. Jakis czas temu gdy patrzylem to bosch mial bardzo przyszwoite ceny. Kupujac mialem podobnie jak Ty kuchnie przystosowana do 45tki. Wybralem beko 45 bo byla tania, miala 5 lat gwarancji i mieli ja od reki w zaprzyjaznionej hurtowni. Na chwile obecna wzialbym cos takiego
http://nasz-sklepik.pl/product_info.php ... s_id=41641