BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 16:17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Czy jesteÂś za tarczÂą antyrakietowÂą w Polsce
Tak ,jesli będzie na koszt amerykanów 55%  55%  [ 11 ]
Tak ,bez względu na to kto ją sfinansuje 0%  0%  [ 0 ]
Nie 45%  45%  [ 9 ]
Liczba głosów : 20
Autor Wiadomość
 Tytuł: czy jestes za tarcza antyrakietowa w polsce...
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 21:24 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E38
Kod silnika: m57
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=2819
temat znany ...

ja NIE !!! niech ameryka spada..

prosba do "gory" zeby moze zrobili ankiete bo ja ni umie..

Ostatnio edytowano 6 czerwca 2007, 08:12 przez 7ka, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 21:24 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
zdecydowanie TAK

Obrazek

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 21:25 
Zacna persona forum

zdecydowanie NIE MAM ZDANIA !!!!!!!!!!!!!

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2007, 21:37 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 550i
Kod silnika: M70B54
bardzo dobrze dostatecznie

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 00:56 

nie mam zdania, ale czemu mielibyśmy płacic amerykanom za postawienie sobie bazy? To śmieszne troche... :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 01:06 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Kucharz napisał(a):
zdecydowanie TAK

Popieram Kucharza :)

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 07:10 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Jestem na 'tak' w przypadku gdy nam bazę mają postawić, natomiast na 'nie' gdy mamy sami na to płacić. Nie jest to tak niezbędne jak inne miejsca w które można ulokować kasiore, np drogi, szpitale etc etc.

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 08:14 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E36 323ti Compact
Kod silnika: M52B25
jestem na tak jeśli oczywiście powstanie na koszt amerykanów :ok:

moje CB -- > President Harry II ASC + Sirio ML-145

Mój mały czarny diabełek BMW 323Ti Compact

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 08:44 

zdecydowanie NIE

po co to nam,i tak nic z tego miec nie bedziemy,malo ze jestesmy frajersko w iraku to teraz znalezli sobie nas do wykorzystania..vizy jakos nam nie zniesli a obiecywali duzo..cala ta wojna jest wynikiem kryzysu naftowego w usa..no teraz moga wszystko bo sa tam panami..moim zdaniem powinismy wielkie NIE dla wszystkiego co zwiazane z usa..robia nas jak chca.. :zly:

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 08:57 
Zacna persona forum

7ka napisał(a):
zdecydowanie NIE

po co to nam,i tak nic z tego miec nie bedziemy,malo ze jestesmy frajersko w iraku to teraz znalezli sobie nas do wykorzystania..vizy jakos nam nie zniesli a obiecywali duzo..cala ta wojna jest wynikiem kryzysu naftowego w usa..no teraz moga wszystko bo sa tam panami..moim zdaniem powinismy wielkie NIE dla wszystkiego co zwiazane z usa..robia nas jak chca.. :zly:

7ka ! Wiemy, wiemy, że to nie jest twoje zdanie w tej sprawie. To robota BIG PUNA, który pewnie trzyma Cie teraz związanego pod bronią i wymusza zeznania. Spokojnie. Myślimy, jak Cie tu uratować z tej opresji.

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 09:16 

GARCIA RAMIREZ napisał(a):
7ka napisał(a):
zdecydowanie NIE

7ka ! Wiemy, wiemy, że to nie jest twoje zdanie w tej sprawie. To robota BIG PUNA, który pewnie trzyma Cie teraz związanego pod bronią i wymusza zeznania. Spokojnie. Myślimy, jak Cie tu uratować z tej opresji.

nie potwierdzam ,nie zapszeczam..nie jest latwo pisac powieka kiedy ma sie wszystkie rece nogi i noge zwiazana..Biger Man teraz pojechal atakowac reszte ludzkosci,ja dostalem sie do jakiegos malutkiego komputerka radzieckiego (napewno pamietacie radzieckie jajeczka no to wlasnie to ten sam komp...rozkodowalem go i moge do was pisac)..coz..bialorus strasznie naciska na B.P nawet do tego stopnia ze kaza teraz wszystkim zakladac kondomy nawet jak jezdza autem...nie wiem czy jest szansa zeby wszystko wrocilo do normy bo sa na tym swiecie ludzie ktorzy z kazdego tematu robia niewiarygodne sytuacjie..no coz
Cytuj:
.."dziwny jest swiat..."

jak to mowia starzy gorale..
Cytuj:
dobra felga nie jest zla,i nie zuj gumy w lesie bo ci chata splonie,tak samo jak zimnym krupnikiem sie nie ogolisz...

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 09:21 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E84
Garaż: Było E36,E39,E60
W Czechach bedzie baza w Polsce rakiety.Ciekawi mnie jedno w razie jakiegoś konfliktu nad jakim obszarem beda wybuchać rakiety,same wyrzutnie tez moga stac sie celem.To sa tylko moje przypuszczenia

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 09:27 
Stanowcze nie z mojej strony, tak samo jak nie dla sojuszu z Usa w walce w Iraku i Afganistanie i w ogole na bliskim wschodzie.

Lepiej by znieśli wizy jak juz ktoś wyżej napisał...

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 09:46 

Cytuj:
W Czechach bedzie baza w Polsce rakiety.Ciekawi mnie jedno w razie jakiegoś konfliktu nad jakim obszarem beda wybuchać rakiety,same wyrzutnie tez moga stac sie celem.To sa tylko moje przypuszczenia

problem wlasnie jest taki co stanie sie ze szczatkami rakiet gdzie one spadna..poza tym jestesmy bardziej zagrozeni..niektorzy mysla a tak bedziemy miec rakiety to bedziemy bezpieczniejsi..gowno..te tarcze sa tylko dla USA !!!!!!!
dla zadnego innego kraju nie!!!! pytanie jest takie..czemu w niemczech tego nie pozwola zrobic..bo niemcy wiedza o co biega..polacy sa i byli zawsze dymani..kiedys przez ruskich,potem niemcow,teraz przez i usa..zobaczycie ze wielki blad zrobimy jesli sie zgodzimy,rzad sie zgodzi na to..a jesli ktos mysli ze bedzie lepiej jak bedziemy je miec,to jest w bledzie.. :!:

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 10:23 
Zacna persona forum

7ka napisał(a):
Cytuj:

problem wlasnie jest taki co stanie sie ze szczatkami rakiet gdzie one spadna..poza tym jestesmy bardziej zagrozeni..niektorzy mysla a tak bedziemy miec rakiety to bedziemy bezpieczniejsi..gowno..te tarcze sa tylko dla USA !!!!!!!
dla zadnego innego kraju nie!!!! pytanie jest takie..czemu w niemczech tego nie pozwola zrobic..bo niemcy wiedza o co biega..polacy sa i byli zawsze dymani..kiedys przez ruskich,potem niemcow,teraz przez i usa..zobaczycie ze wielki blad zrobimy jesli sie zgodzimy,rzad sie zgodzi na to..a jesli ktos mysli ze bedzie lepiej jak bedziemy je miec,to jest w bledzie.. :!:

Wiem, że musisz tak mówisz, bo walczysz o życie, ale powiedz, czy uważasz, że powinniśmy zrezygnować z członkowstwa w NATO. ( TRzymaj sie !!!)

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 10:49 

Ta tarcza ma być Paktu Atlantyckiego czy USA? Bo jeżeli Paktu to chroni (jeżeli ma przed czym i nas) jak USA to USA. Natomiast co do dlusznosci to nie mam zdania natomiast nasuwa się kilka spostrzeżeń:
-dlaczego nie u Szwaba?
-czy dobrze jest drażnić ruskich?
-a wiz i tak nam nie dadzą
-za co mamy płacić jak są USA a nie NATO? (Jak nnatowskie to logiczne)
- po co to w ogóle? Na Iran? Nie stać nas na-to.

-po co bierzemy udzial w afganistanie i iraku jak nic z tego nie mamy? Oprocz F16, które są bardziej awaryjne od fiatów a ich zaawansowanie jest na poziomie lat 80tych pozatym nie mamy nad nimi PEŁNEJ kontroli?

-co do Iraku - byłem prawie 3 lata pod koniec lat 80tych - było tam strasznie w kwestii ustroju, arab we w łasnym domu na ucho bał się powiedzieć że Saddam jest be.... Za to sposób w jaki akcje prowadzą - do bani.

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 11:00 
Zacna persona forum

KotSylwester napisał(a):

-po co bierzemy udzial w afganistanie i iraku jak nic z tego nie mamy? .

To ja już nic nie rozumiem. No skoro jesteśmy w sojuszu to mamy obowiązki jako sojusznik, nie? Chyba nie możemy się spodziewać, że jako sojusznikowi tylko nam sie coś należy, a od nas nic?? Są chyba wzajemne zobowiązania.

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 11:15 
Częsty bywalec

Generalnie jestem za jeśli oczywiście nie będzie tak z tymi rakietami jak z F-16. Bo jak będą tak samo sprawne to sami siebie nimi unicestwimy ;)
A serio, to czy będziemy je mieli czy nie, w przypadku konfliktu zbrojnego np.z Rosją nie będzie miało wielkiego znaczenia. Najwyżej zdążymy jeszcze umyć Bumy zanim zmienimy się w cień...
A same bazy amerykańskie nie są złym pomysłem znając zmysł handlowy Naszego narodu :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 11:17 

Cytuj:
Ta tarcza ma być Paktu Atlantyckiego czy USA?

tylko dla USA

Cytuj:
-dlaczego nie u Szwaba?
-czy dobrze jest drażnić ruskich?
-a wiz i tak nam nie dadzą
-za co mamy płacić jak są USA a nie NATO? (Jak nnatowskie to logiczne)
- po co to w ogóle? Na Iran? Nie stać nas na-to.

-po co bierzemy udzial w afganistanie i iraku jak nic z tego nie mamy? Oprocz F16, które są bardziej awaryjne od fiatów

w 100% sie zgadzam i widze ze z polakow zrobili sobie tani most do europy...

Cytuj:
Wiem, że musisz tak mówisz, bo walczysz o życie, ale powiedz, czy uważasz, że powinniśmy zrezygnować z członkowstwa w NATO. ( TRzymaj sie !!!)

tak naprawde jestem juz ledwo zywy..ciagle tortury brak prawej powieki,i 17 paznokci doprowadz mnie do szalu...ale i tak sie nie poddaje..kurczaki!!!! wczoraj byl ostatni odcinek MAGDY M..a ja nawet nie widzialem 1go..do kitu takie zycie..

Cytuj:
powinniśmy zrezygnować z członkowstwa w NATO

myslimy nad tym myslimy...nie bedzie to latwe ale..czas pokaze..

Tytuł:
PostNapisane: 6 czerwca 2007, 11:23 

Marsellus napisał(a):
A serio, to czy będziemy je mieli czy nie, w przypadku konfliktu zbrojnego np.z Rosją nie będzie miało wielkiego znaczenia:

o jakim konflikcie mowa..bo jak narazie wiekszosc swiata Polske uwaza za konfliktowa..czesto wlasnie my stwarzamy sobie problemy..
oczywiscie w tej sytuacji Rosja musi cos powiedziec .. zobaczysz co sie bedzie dzialo teraz jak kraje europy i usa beda sie martwic o to ze rosja wyceluje rakiety na nas..zobaczysz..a kto jest prowodtyrem tego..usa.a za usa stanie oczywiscie biedna polska..i wcale sie nie dziwie ze putin czuje sie zagrozony..panowie podobnie bylo z 2 wojna swiatowa..tyle ze to rosja zaczela cala gre..hitler byl pionkiem ..ale jak chcecie to wam moge wszystko opowiedziec jak to bylo.. :hyhy:
w koncu Dr. sie ma.. :P

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1