BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 20:46

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 437 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Następna strona

co sÂądzisz o poprawce do ustawy ???
jestem za 61%  61%  [ 69 ]
jestem przeciwny 39%  39%  [ 44 ]
Liczba głosów : 113
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 lutego 2007, 21:20 
Forumowicz

Ja tam jestem za.Bezpieczenstwo przede wszystkim.A Panom,ktorym szkoda ksenonow to juz chyba naprawde nic nie pomoze,szkoda gadac :21:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 20 lutego 2007, 21:41 
Jak ktoś ma coś do Bodzia to ma też do mnie :twisted:
Każdy ma prowo mieć własne zdanie. Ja jestem za światłami 24/24 ale rozumiem o co mu chodzi.. wystarczy ruszyć muzgownica..

Tytuł:
PostNapisane: 20 lutego 2007, 22:25 
Forumowicz

Jestem na NIE i tyle z mojej strony.

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 20 lutego 2007, 22:26 
Zacna persona forum

yeahman napisał(a):
Jak ktoś ma coś do Bodzia to ma też do mnie
Każdy ma prowo mieć własne zdanie. Ja jestem za światłami 24/24 ale rozumiem o co mu chodzi.. wystarczy ruszyć muzgownica..

yeahman, nierozumiem twojego postu ; tu nikt nic do nikogo niema ,ale jeśli gośc twierdzi że mu szkoda ksenonów i dlatego jest przeciwko jeżdzie na swiatłach to pewnie niewłącza świateł podczas deszczu bo nie trzeba , podczas pochmurnego dnia bo też nie trzeba,
gdy jest szarówka to napewno ich nie włącza w odpowiednim momencie :kwasny: , a może nie jeżdzi w nocy żeby xenony się nie zużywały???
Myśląc takimi schematami to ciekawe czy wymienia olej w silniku ,jak producent nakazuje czy wtedy kiedy uważa za stosowne???
bodziotg77 napisał(a):
ale powiem ze szkoda mi xenonow

Takie myślenie nasówa jedno pytanie; po co mieć samochód na którego utrzymanie nie stać właściciela???, może poto żeby pokazać sąsiadowi, że mam lepszą furę niż on!!! :znudzony: a jak będzie szkoda na paliwo to pojedzie autobusem :rotfl: :rotfl:
Trzeba było sobie kupić samochód dostosowany do kieszeni ,a nie szpanować takim co jeśli trzeba coś wymienić to się ma węża w kieszeni :kwasny: :zly:
Więc yeahman, wystarczy ruszyć muzgownica I NIE GŁOSIĆ TAKICH HEREZJI

TYLNY NAPĘD JEST JAK SEX-POCO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM JAK MOŻNA DAĆ W P...e
http://mcg1ver.__prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_/albumy/516168-123.html

Tytuł:
PostNapisane: 20 lutego 2007, 23:22 
mcgiver, stac mnie na jeszcze 3 takie Bmki jak mam teraz .
Dobra panowie zejdzcie juz zemnie .
Z góry dziękuje i pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: 20 lutego 2007, 23:29 
Zacna persona forum

bodziotg77 napisał(a):
stac mnie na jeszcze 3 takie Bmki jak mam teraz .

No więc niewiem w czym problem z tymi xenonami , ale gratulacje posiadania kasy o której mówisz jeśli to prawda :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lutego 2007, 23:35 
moj sasiad wygrał niedawno 4 miliony w Totka a był w 1 trójce najbogatszych ludzi w miescie . Teraz jest na 1 miejscu. Ludzie mowia ze bogatemu sie nawet byk ocieli . wiec nie przesadzaj z tym moim dobytkiem bo to promil tego co ma moj sasiad.

On taką BMW jak ja to by nawet smieci nie jezdzil wyrzucac.

ps. tylko głupiec wydaje całą kase na samochod nie zostawiajac sobie na czarną godzine

Tytuł:
PostNapisane: 20 lutego 2007, 23:40 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e53
Kod silnika: m57
bodziotg77,

urzekła mnie Twoja historia :niepewny: :niepewny: :niepewny:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lutego 2007, 23:40 
Zacna persona forum

bodziotg77 napisał(a):
ps. tylko głupiec wydaje całą kase na samochod nie zostawiajac sobie na czarną godzine

suma jaką trzeba wydać na xenony to jeszcze nie jest równowartość
bodziotg77 napisał(a):
3 takie Bmki jak mam teraz .
:rotfl: :szok:
ale spox :super:

Tytuł:
PostNapisane: 20 lutego 2007, 23:43 
nie jestem tu po to zeby sie z kims sprzeczac wiec prosze o zakonczenie pisania jak was urzekła moja historia. Dziekuje i pozdrawiam nawet tych co mnie nie lubią .

Tytuł:
PostNapisane: 20 lutego 2007, 23:49 
Zacna persona forum

bodziotg77 napisał(a):
Dziekuje i pozdrawiam nawet tych co mnie nie lubią .

eee no...co ty?? wszyscy cię lubimy za ten twój......dowcip :rotfl: :rotfl: :rotfl: i też cię pozdrawiamy :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 lutego 2007, 02:36 
mcgiver napisał(a):
yeahman napisał(a):
Jak ktoś ma coś do Bodzia to ma też do mnie

yeahman, nierozumiem twojego postu ; tu nikt nic do nikogo niema ,ale jeśli gośc twierdzi że mu szkoda ksenonów i dlatego jest przeciwko jeżdzie na swiatłach to pewnie niewłącza świateł podczas deszczu bo nie trzeba , podczas pochmurnego dnia bo też nie trzeba,
gdy jest szarówka to napewno ich nie włącza w odpowiednim momencie :kwasny: , a może nie jeżdzi w nocy żeby xenony się nie zużywały???
Myśląc takimi schematami to ciekawe czy wymienia olej w silniku ,jak producent nakazuje czy wtedy kiedy uważa za stosowne???
bodziotg77 napisał(a):
ale powiem ze szkoda mi xenonow

Takie myślenie nasówa jedno pytanie; po co mieć samochód na którego utrzymanie nie stać właściciela???, może poto żeby pokazać sąsiadowi, że mam lepszą furę niż on!!! :znudzony: a jak będzie szkoda na paliwo to pojedzie autobusem :rotfl: :rotfl:
Trzeba było sobie kupić samochód dostosowany do kieszeni ,a nie szpanować takim co jeśli trzeba coś wymienić to się ma węża w kieszeni :kwasny: :zly:
Więc yeahman, wystarczy ruszyć muzgownica I NIE GŁOSIĆ TAKICH HEREZJI

1. Mam na mysli to że wiem o co mu chodzi z tym "nie włanczaniem świateł". Niestety Ty jednak nie - wnioskując z tego co piszesz. Wystarczy pomyśleć do czego zachęcam.
2. Zapewniam Cie że napewno bardzo dobrze dba o auto. Żebyś Ty dbał tak jak on to byś miał stan idealny..
3. Herezjie to głosisz Ty textami że nie stać go na paliwo itd

Proponuję naprawdę zaprzestania komętarzy typu: "nie stać go na paliwo", "urzekła mnie twoja historia" które pokazują jak jesteście wychowani i nie świadczą o was zbyt dobrze. W taki sposób można dyskutować w podstawówce.. a nawet i nie.

Do tematu: Warto też poruszyć kwestię prawidłowego ustawienia reflektorów skoro mamy nowe przepisy. Większość ludzi świeci albo 2 metry przed zderzakiem albo po gwiazdach. Miniecie na nieoświetlonej wąskiej drodze o jakości znanej nam wszystkim jest niebezpieczne. Także w dzień minięcie kogoś kto ma wysokość świateł ustawioną za wysoko jest napewno utrudnieniem. Może jakaś ogólnopolska akcjia regulacji reflektorów :D

Tytuł:
PostNapisane: 21 lutego 2007, 09:44 
Uzależniony od forum :)

Miejmy zatem nadzieję że Ci którzy nieprzepisowo mają ustawione światła , równierz nieprzepiosowa nie będą ich włączać . ;)

Tytuł:
PostNapisane: 21 lutego 2007, 12:47 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
To że włączenie świateł wymaga prawidłowego ustawienia świateł jest rzeczą naturalną.
Nie wyobrażam sobie sytuacji że samochód ma prawo jeździć ze źle ustawionymi światłami - od tego są przeglądy. Skoro ich jakość stanowi problem to tutaj należy go zlikwidować, a nie rozważać sens jazdy na światłąch 'bo przecież ktoś może mieć ustawione'. Inna sprawa, że złe ustawienie świateł, za dnia, tak naprawdę nie ma większego znaczenia, natomiast w nocy, nie ważne czy jest to pora letnia czy zimowa - jest to tak samo denerwujące. Skoro ma ustawione światła, nie nie ważne czy ma jeździć w dzień czy nie, to i tak, jeżdżąc porą wieczorową, będzie ludzi oślepiał.

To tak samo jakbyśmy a rozważali, że każde auto może nagle wybuchnąć.
Jasne że może, ale są pewne rzeczy które w/g jakichśtam wymogów trzeba założyć jako 'normę'.
To że auto jest sprawne i nie eksploduje ze sprawnościowego punktu widzenia jest identyczne z tym że ma poprawnie ustawione światła.
Więc skoro argumentujecie, że 'ktoś może mieć źle ustawione lampy' więc obowiązek ich włączania jest niepotrzebny, tak samo można by zakazać jeździć.. bo właśnie auta mogą wybuchnać (bo przecież ktoś może mieć wyciek paliwa).

Tytuł:
PostNapisane: 21 lutego 2007, 21:51 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
a może ktoś wie kiedy to wchodzi w życie

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 21 lutego 2007, 22:00 
Częsty bywalec

Moje BMW: M450i
Kod silnika: M62B46+MOD
Od kwietnia. :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 21 lutego 2007, 22:43 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38 730d
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=153718
kwietnia? to miesiąc bez swiateł? coś mi nie gra :zdziwko:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 21 lutego 2007, 22:44 
rorafalki napisał(a):
kwietnia? to miesiąc bez swiateł? coś mi nie gra :zdziwko:

miesiąc normalnosci

Tytuł:
PostNapisane: 21 lutego 2007, 22:48 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38 730d
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=153718
zieloni się ucieszą :D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 21 lutego 2007, 23:06 
Z tego co słyszałem w tv to mówili że "po pierwszym marca kierowcy w tym roku nie wyłączą światel". Ale czy kaczor zdąży to podpisać to nie wiem. Przecież ma tyle instytucji do okradnięcia z państwowych pieniędzy... :rotfl:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 437 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 22  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1