BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 15:19

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 127 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: pierścionek dla wybranki
PostNapisane: 29 listopada 2010, 11:01 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 123d 850 F10
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=98534&start=0
neptunek napisał(a):
"Wymień mnie na swój wymarzony pierścionek"

tylko żebyś potem nie musiał beemki sprzedać i domu zastawić jak Twojej spodoba sie np. Jedyny u Kruka

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 29 listopada 2010, 11:03 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
neptunek napisał(a):
Witam
Dawno nikt tu nic nie dopisał ale jak ktoś będzie szukał pomysłu to może zajrzy tu. Napiszę o sobie bo w moim przypadku trochę musiałem pokombinować. Może na początku przedstawię sytuacje. Więc ja nie mogłem kupić sam pierścionka ponieważ moja wybranka uwielbia nosić tylko to co jej się naprawdę podoba. Przy obecnej możliwości wyboru w sklepach trafić coś takiego w ciemno jest naprawdę ciężko. Dodatkowo naprawdę zwraca uwagę na szczegóły i to takie na które facet nie zwróciłby najmniejszej uwagi. Aha i miał być taki aby mogła go nosić cale życie niezależnie od wieku, sytuacji i w co jest aktualnie ubrana. No wiec w tym wypadku pozostaje tylko wspólny wybór pierścionka. Ale akcja wspólnego wyboru pierścionka nie ma tego klimatu. No i miałem problem. Rozwiązałem go w sposób następujący:
Znalazłem kwiaciarnie, w której podobno pani potrafi zdziałać cuda z kwiatami. Poszedłem do niej i poprosiłem ją aby mi zmontowała pierścionek z kwiatów ale w stylu tzw. modern /preferowany przez moją wybrankę/. Czas wykonania to było około tygodnia czasu. Kwiatki były drobniutkie ale żywe /od chwili wykonania do momentu zaręczyn max 2 dni zwłoki/ białego koloru osadzone na srebrnej wstążce /nie wiem sprasowany drucik czy coś/. całość ładnie zapakowana w drewnianą skrzyneczkę bez przykrycia i owinięta w tiul /czy jakoś tak/. dodatkowo załączyłem bilecik o treści następującej:
"Wymień mnie na swój wymarzony pierścionek"
Dalej to już standard kwiaty itd.
Trochę zachodu było i nerwów ale dałem radę.
Pozdrawiam

Hmm... wszystko spoko ale nie wiem czy to dobry pomysł żenić się z materialistką.

PostNapisane: 29 listopada 2010, 11:06 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 123d 850 F10
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=98534&start=0
Bobby Vintage napisał(a):
nie wiem czy to dobry pomysł żenić się z materialistką.

podpisuje sie pod tym obydwoma rekami,
notabene: Małżeństwo jest główną przyczyna rozwodów

PostNapisane: 29 listopada 2010, 12:23 
Zacna persona forum

Moje BMW: X5 G05 40i
Kod silnika: B58
Hmm... wszystko spoko ale nie wiem czy to dobry pomysł żenić się z materialistką.

Ho ho mocne slowa...nie znajac tak naprawde kobiety, posiadajac takie szczatkowe informacje, wydawac takie opinie... :przestraszony:

Tymbardziej, ze kazdy ma swoje wady i zalety...a jak ktos mowi, ze nie ma to znaczy, ze klamie :]

Bobby Vintage, ja na miejscu usera neptunek troszku bym sie wkur :cenzura: il...za taki tekst...zreszta kazdy powinien chyba...

PostNapisane: 29 listopada 2010, 12:33 

bafi napisał(a):

Ho ho mocne slowa...nie znajac tak naprawde kobiety, posiadajac takie szczatkowe informacje, wydawac takie opinie... :przestraszony:

Tymbardziej, ze kazdy ma swoje wady i zalety...a jak ktos mowi, ze nie ma to znaczy, ze klamie :]

Bobby Vintage, ja na miejscu usera neptunek troszku bym sie wkur :cenzura: il...za taki tekst...zreszta kazdy powinien chyba...

Z tego opisu wnioskuje że to księżniczka i nie założy nic co się jej nie spodoba a pierścień ma służyć kłuciem w oczy koleżanek i to w całym tym show chodzi a nie o związek.

Kolega piszę że wybieranie razem pierścienia niema tego klimatu i racja to już w ogóle tragedia ale dostanie "kuponu" o wartość XXXX zł żeby sobie go kupić samemu... To jest romantyczne ?
Cytuj:
Kochanie kupiłeś mi już prezent na rocznicę ? Wiesz co nie wiedziałem co ty lubisz ale na stole leżą bony Sodexo to skocz i sobie coś kup, ok ?

Ostatnio edytowano 29 listopada 2010, 12:40 przez MAJSU, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 29 listopada 2010, 12:37 
Zacna persona forum

Z tego opisu wnioskuje że to księżniczka i nie założy nic co się jej nie spodoba a pierścień ma służyć kłuciem w oczy koleżanek i to w całym tym show chodzi a nie o związek.

Fajnie...i nie twierdze, ze nie masz racji ale czasami warto zostawic takie osady dla siebie...pomyslales jak neptunek mogl sie poczuc?

PostNapisane: 29 listopada 2010, 12:42 

bafi napisał(a):
Fajnie...i nie twierdze, ze nie masz racji ale czasami warto zostawic takie osady dla siebie...pomyslales jak neptunek mogl sie poczuc?

Bez jaj bafi... Bez jaj. Chłop 31 lat jakoś się otrząśnie. Czasami osoby postronne dostrzegają to co jest oczywiste ale samemu się tego nie widzi wiesz ?

PostNapisane: 29 listopada 2010, 13:04 
Zacna persona forum

Bez jaj bafi... Bez jaj. Chłop 31 lat jakoś się otrząśnie. Czasami osoby postronne dostrzegają to co jest oczywiste ale samemu się tego nie widzi wiesz ?

Bobby Vintage, mimo, ze cie lubie jako usera bo fajnie czasami piszesz, stwierdzam, ze po prostu gadasz glupoty...

Znasz te laske? Wiesz jak ona sie zachowuje? A moze neptunkowi tak sie tylko wydaje, ze ona taka jest...a ty juz wydajesz wyrok na nia...nie oceniaj kogos po tym co ktos inny napisal...zeby kogos oceniac to trzeba go poznac osobicie...tak uwazam...

Chlop 31 lat sie otrzasnie ale po co? Przeciez gosc sobie uklada z laska zycie, pisze o tym w jaki to romantyczny sposob sie oswiadczyl, jak zdobyl dla ukochanej kobiety pierscionek a ty zamiast ocenic ten pierscionek, bo tego dotyczy temat, osadzasz jego kobiete... :przestraszony:

Uwazam, ze nie mozna w ten sposob sie zachowywac, nie podoba mi sie to i mowie o tym otwarcie.

Pzdr

PostNapisane: 29 listopada 2010, 13:09 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 6 coupe
haha nie no bafi, lepiej chyba żeby na oczy przejrzał teraz niż ma sie obudzić z ręką w nocniku. poza tym tego kwiatu pół światu.

Jak panienka by mi powiedziała że nie podoba jej się pierścionek zaręczynowy to dla mnie to by było równoznaczne z tym że nie powinna go w ogóle dostać ode mnie, nawet jakby był z gumy do żucia :P

to jest tylko symbol, wiadomo że każdy będzie chciał kupić ładny żeby się podobał, ale to chyba nie jest główny cel tego całego przedsięwzięcia.

PostNapisane: 29 listopada 2010, 13:14 
Zacna persona forum

No to jestesmy z innej gliny ulepieni.

Rozne rzeczy mozna sobie myslec...ale takich opinii szczegolnie o czyjejs dziewczynie, jeszcze do tego nie znajac jej osobiscie, nie powinno sie wyrazac...trudno ja tak uwazam...koniec tematu.

PostNapisane: 29 listopada 2010, 14:13 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E36 316i Compact
neptunek napisał(a):
Witam
Więc ja nie mogłem kupić sam pierścionka ponieważ moja wybranka uwielbia nosić tylko to co jej się naprawdę podoba. (...) Dodatkowo naprawdę zwraca uwagę na szczegóły i to takie na które facet nie zwróciłby najmniejszej uwagi. Aha i miał być taki aby mogła go nosić cale życie niezależnie od wieku, sytuacji i w co jest aktualnie ubrana.

Fakt, straszna materialistka bo lubi nosić to, co jej się podoba i nie chce wydziwionego pierścionka, bo chce go móc nosić do wszystkiego.

Ostatnio edytowano 29 listopada 2010, 14:20 przez Rebus, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 29 listopada 2010, 14:17 
Zacna persona forum

Rebus napisał(a):
Fakt, przejebana materialistka

:wstyd:

A ty chyba burak skoro nie potrafisz sie wyrazac normalnie :wstyd:

PostNapisane: 29 listopada 2010, 14:19 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E36 316i Compact
zmieniłem już

no ale sorry, jak ktoś rzuca tego typu oskarżenia o kimś kogo nie zna na podstawie czegoś takiego? :wstyd:

PostNapisane: 29 listopada 2010, 14:45 
Zacna persona forum

Darek napisał(a):
nie wiem czy to dobry pomysł żenić się z materialistką.

podpisuje sie pod tym obydwoma rekami,
notabene: Małżeństwo jest główną przyczyna rozwodów

I nogami !
Fakt, gdyby nie małżeństwa to i rozwodów by nie było, gdyby rozwodów nie było to i połowy sądów w Polsce by nie było... :hyhy:

PostNapisane: 29 listopada 2010, 18:56 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
W sumie to nie wiem co napisać i z czego to może wynikać że tak kobietę potraficie nazwać nie znając jej.
Chyba któraś kiedyś Was grubo wydymała na kasę, albo macie obsesję jakąś...
Żałosne to trochę Panowie....

P.S.
neptunek, fajny pomysł :ok: , aczkolwiek ja sam wybierałem pierścionek i się bardzo, bardzo spodobał narzeczonej :) (mi też się podobał) :)

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

PostNapisane: 29 listopada 2010, 19:19 

Podobnie jak Zuber, sam wybierałem a że się spotykaliśmy 'kilka" lat, to wiedziałem co się jej podoba. Dla Was to tylko pierścionek i materialistka a dla kobiety to np.noszenie całe życie wieśniackiej biżuterii. Ciekawe czy jakbyście dostali wieśniacki sweterek to byście powiedzieli "narzeczonej" "śliczny kochanie, będę go zakładał na spotkania z kolegami" :rotfl: :przestraszony: :przestraszony: :rotfl:

Albo jakby Wam narzeczona kupiła wieśniackie koraliki na fotele... :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 29 listopada 2010, 21:34 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: m62tub44
Bez przesady. Pierscionka zareczynowego nie nosi sie cale zycie.
BTW.. obraczki tez nie :rotfl:

A na powaznie. Ladny pierscionek musi byc subtelny. Jak dla mnie - najlepiej udezyc do sensownego jubilera.

pzdr
GreenEvil

PostNapisane: 29 listopada 2010, 23:09 

greenevil, Może Ty nie nosisz, co nie znaczy że ktoś 10-20 lat nie będzie nosił.

PostNapisane: 2 grudnia 2010, 03:35 
Poszukaj zanim zapytasz

Reasumując, żeby każdy był zadowolony, to trzeba jednak te bony wręczać :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 2 grudnia 2010, 07:26 

haber, też bez sensu bo po co ma wiedzieć ile kosztuje?

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 127 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1