BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 22:56

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona

Czy Polska wyjdzie z grupy?
Ankieta wygasła 12 czerwca 2008, 19:23
TAK 40%  40%  [ 4 ]
NIE 60%  60%  [ 6 ]
NIE WIEM 0%  0%  [ 0 ]
Liczba głosów : 10
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 09:45 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
MadziaWU, sorry, ale zawsze byłem uczulony na głupotę i również, tak jak i Ty, wyrażam jedynie swoje poglądy. Na Twoje poglądy. Ostatnią rzeczą jaką chcę w tym wątku osiągnąć jest zaimponowanie komuś o Twoich poglądach, a czy akurat Ty uważasz mnie za (nie)fajnego, to mi wisi - na zdaniu innych mi zależy, nie na Twoim, zwłaszcza po tym, co zaprezentowałaś w tym temacie.
Weź jeszcze raz przeczytaj, co napisałaś. Ile chcesz jeszcze nakręcać tę spiralę nienawiści do niemców? I co, będziemy tak sobie dokładać nawzajem? Nie lepiej zająć się czymś pożytecznym? Co Ci Podolski zrobił? Matkę zabił? Ukochanego pieska? A może głosował na konkurencję w jakimś konkursie piękności? Nooo... Wtedy to bym jeszcze zrozumiał :rotfl:
EOT z mojej strony, bo tak sobie klepać możemy do końca świata. Jaka jesteś-nie muszę pisać, każdy widzi. Pozdro.

One redline a day keeps a mechanic away.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 10:49 
maaaad napisał(a):
A może głosował na konkurencję w jakimś konkursie piękności? Nooo... Wtedy to bym jeszcze zrozumiał :rotfl:

No, no, no! To jest poważne oskarżenie [-X

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 11:05 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
Borsuk napisał(a):
stones1 napisał(a):

Spojrzmy na karierę młodego Kubicy w PL. Gdyby nie wyjechał kim dziś by był? Gdzie mógłby rozwinąć skrzydła? Kto by mu pomógł? Kto dostrzegł by w nim tak ogromny talent? Kto dołożył złotówke do sukcesu Roberta? Polska? Nie sądze.

Maciek skąd możesz wiedzieć? gdybanie to też domena polaków ... idać waszym tokiem rozumowania kubica powinien dawno temu przyjąć obywatelstwo włoskie mysle ze duzo szybciej trafiłby do f1 a jednak wolał zostać polakiem i mysle że w tym momencie jest z tego dumny a za to co piszecie szczerze jest mi wstyd .... wszystko co najgorsze w polsce az sie odechciewa czytac co niektorych tutaj :znudzony:

Pamiętacie jak Robert Kubica niechętnie rozmawiał z dziennikarzami z PL tuż po tym jak dostał się do F1? Ja pamiętam jak mówił że NIKT mu nie pomógł, nikt słowem o nim nie wspomniał, a dziś każdy próbuje przylożyć ręke do jego sukcesu. W tamtym okresie było kilka wypowiedzi Roberta z których jasno wynikało że musiał wyjechać by mieć warunki do rozwoju swojego talentu. Inaczej został by zmarnowany.

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 14:28 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 530iA
Kod silnika: M54B30
stones1 napisał(a):
Borsuk napisał(a):
stones1 napisał(a):

Spojrzmy na karierę młodego Kubicy w PL. Gdyby nie wyjechał kim dziś by był? Gdzie mógłby rozwinąć skrzydła? Kto by mu pomógł? Kto dostrzegł by w nim tak ogromny talent? Kto dołożył złotówke do sukcesu Roberta? Polska? Nie sądze.

Maciek skąd możesz wiedzieć? gdybanie to też domena polaków ... idać waszym tokiem rozumowania kubica powinien dawno temu przyjąć obywatelstwo włoskie mysle ze duzo szybciej trafiłby do f1 a jednak wolał zostać polakiem i mysle że w tym momencie jest z tego dumny a za to co piszecie szczerze jest mi wstyd .... wszystko co najgorsze w polsce az sie odechciewa czytac co niektorych tutaj :znudzony:

Pamiętacie jak Robert Kubica niechętnie rozmawiał z dziennikarzami z PL tuż po tym jak dostał się do F1? Ja pamiętam jak mówił że NIKT mu nie pomógł, nikt słowem o nim nie wspomniał, a dziś każdy próbuje przylożyć ręke do jego sukcesu. W tamtym okresie było kilka wypowiedzi Roberta z których jasno wynikało że musiał wyjechać by mieć warunki do rozwoju swojego talentu. Inaczej został by zmarnowany.

dokładnie pomimo tego że bylo mu trudniej to i tak pozostał polakiem ... klose i podolski tez mogli grać w niemcowni i czekać na powołanie przecież jak wiadomo to sie od razu nie dzieje mysle ze ktoś w końcu by ich zobaczył ... kubica potrafił poczekać :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 14:57 

Borsuk, Kubica rozwijał swój talent we Włoszech. W Polsce mógł się wyłącznie zmarnować mimo że jest tak wielkim kierowcą. Bez powodu nie wyjechał z ojcem do Włoch i nie raz czytałem o powodach tego wyjazdu.

Obywatelstwo to inna sprawa, przede wszystkim jest to osobista decyzja. Dziś zamiast rzucać oskarżenia na Podolskiego należało by się zastanowić nad przyczynami jego decyzji. Nad tym dlaczego taki piłkarz nie został zatrzymany w kraju.

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 15:43 
Forumowicz

Teraz to Polacy powinni być wdzięczni i dumni że istnieje takie państwo jak Włochy dzięki któremu Robert rozwinął swój wielki talent kierowcy

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 16:00 
Zacna persona forum

Moje BMW: E92
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 16:09 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
Borsuk napisał(a):
kubica potrafił poczekać

:zdziwko: :zdziwko: :zdziwko: poczekal az go powałała polska reprezentacja tzn polski team w f1? hehe

Kubica Polak jezdzi dla Niemców BMW!! Podolski Polak gra dla Niemców!!

to raz a dwa to to że Podolski razem z rodzicami wyjechał do Niemiec jak miał 2 lata i tam dostał niemieckie obywatelstwo. Nie wiadomo jakby bylo z Kubicą jakby wyjechał w takim wieku do włoch i razem z rodzicami przyjął obywatelstwo włoskie.

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 17:00 
Forumowy terrorysta

Niemcy nie mogą wytrzymać, że Polak w F1 jest duzo lepszy od Niemcow i proponuja Kubicy przyjecie niemieckiego obywatelstwa :dobani: .
Bild" zaapelował, by Robert Kubica, podobnie jak Łukasz Podolski, czy Mirosław Klose przyjął niemieckie obywatelstwo.Skoro może jeździć w niemieckim teamie, to czemu nie mógłby w ogóle przyjąć naszego obywatelstwa - sugeruje "Bild http://wiadomosci.onet.pl/1766169,12,1,1,,item.html

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 17:04 
Przyjaciel forum

Bild= Fakt = SuperExpress więc nie ma się co przejmować tym co piszą. Głupie prowokacje robią a głupszy ten co daje się w nie wciągać, jeden Polak na tym zle wyszedł :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 17:43 
Częsty bywalec

Moje BMW: E46 330i
Kod silnika: M54B30
GP-T1000 napisał(a):
Bild= Fakt = SuperExpress więc nie ma się co przejmować tym co piszą. Głupie prowokacje robią a głupszy ten co daje się w nie wciągać, jeden Polak na tym zle wyszedł :)

No dokładnie!
Nie ma co sie pieklić.
Ja drwię z tego!

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 17:43 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
GP-T1000 napisał(a):

Amen :oczami:
PS. A Agatę Mróz chcą świętą zrobić :what: (sorry za OT mały, ale jak już dryfujemy w stronę debilizmów...)

One redline a day keeps a mechanic away.

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 18:18 
Forumowicz

Podolski nie miał wyboru z tymi Niemcami. No bo co miał wogule nie grać? Rozumiem, żeby jechać po Klose, ale po Podolskim? Niestety MadziaWU to nie była wina Poldiego, że nie grał w Polsce, zrozum to.

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 18:52 

Podolski gra w reprezentacji kraju który mu dał szansę. Proste.

Polecam Wam wczesne wywiady z Kubicą, przeprowadzane z nim tuż po tym jak dostał się do F1. :)

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 18:56 
Forumowy terrorysta

maaaad napisał(a):
PS. A Agatę Mróz chcą świętą zrobić :what: (sorry za OT mały, ale jak już dryfujemy w stronę debilizmów...)

hahaha :rotfl:

Wychodzą różne absurdy, przez podwójne obywatelstwa. Ludzie wyjezdzali na zachod, dostawali obywatelstwo obcego państwa i stąd absurdalne sytuacje, że Polacy ( Podolski pochodzi z Opola, Klose pochodzi z Gliwic) grają w reprezentacji Niemiec przeciw Polsce.
Zresztą nie ma się co dziwić, skoro aktualny minister Spraw Zagranicznych Polskiego Rządu Mr. Radek Sikorsky ( w poprzednim rządzie minister strategicznego resortu Obrony Narodowej) ma obywatelstwo polskie, brytyjskie i amerykanskie, to są dopiero jaja :rotfl: . Polskie wiadomo, brytyjskie poniewaz wyjechal do UK na studia jako polityczny student, amerykanskie, bo ozenil sie z Amerykanką.

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 19:03 
Przyjaciel forum

renoraines napisał(a):
( Podolski pochodzi z Opola, Klose pochodzi z Gliwic)

:wstyd: na odwrót :P

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 20:22 
Forumowicz

nie wiem czy wiecie, ale w polskiej reprezentacji ping ponga (juz nie kojarze czy meskiej czy damskiej) graja chinczycy :] bo po prostu w swojej kadrze sie nie miescili wiec musieli zmienic obywatelstwo zeby grac na turniejach.
O ile pamietam jakas jamajska czy amerykanska lekkoatletka wystepowala tez w barwach Slowenii ostatnio :]

Tytuł:
PostNapisane: 10 czerwca 2008, 22:41 
Forumowy terrorysta

GP-T1000 napisał(a):
renoraines napisał(a):
( Podolski pochodzi z Opola, Klose pochodzi z Gliwic)

:wstyd: na odwrót :P

hehehe masz racje :D , co ciekawe ojciec Klosego, Jozef Klose był także pilkarzem i grał w reprezentacji Polski http://mundial.wp.pl/kat,51360,wid,8318 ... caid=160bf

Tytuł:
PostNapisane: 12 czerwca 2008, 15:20 
Forumowicz

Co sądzicie o dzisiejszym meczu Austria - Polska? Kto wygra?
Obstawiam wygraną Polski.
Leo wlasnie podal sklad:
Boruc - Wasilewski, Bąk, Jop, Żewłakow - Smolarek, Dudka, Lewandowski, Krzynówek - Roger - Saganowski

jak dla mnie wygląda to bardzo obiecująco. Tylko znowu nie podoba mi sie gra 1 napastnikiem :kwasny: Mamy wygrac a nie zremisowac :zly:

Tytuł:
PostNapisane: 12 czerwca 2008, 18:28 
Forumowy terrorysta

Może dziś Polska wygra z Austrią ;). Ogladajac teraz mecz Chorwacja-Niemcy i widząc jakie baty dostaja Niemcy :super: :hurra: , nie sadze, zeby Polska wygrała z Chorwacją, a to oznacza pożegnanie z ME.
Dla mnie czarnym koniem ME jest Chorwacja.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 231 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 12  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1