BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 1 maja 2025, 12:37

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 78  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: 50 dowodów że pandemia jest oszustwem!
PostNapisane: 17 stycznia 2021, 16:06 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
DamianTra napisał(a):
Czy cokolwiek to zmienia w tym, ze pierdziela jak potluczeni co chwile zmieniajac zeznania, szukaja kij wie czego i po co, a i tak na koniec dnia sie okaze ze nic to sie nie ma do rzeczywistosci, bo wyzej dupy nie podskoczysz? I jeszcze wierza bezkrytycznie politykowi... juz sam ten ostatni fakt powinien ci KU84 pokazac z jakim poziomem rozmowcow masz doczynienia.

Tu się nie zgodzę, akurat logice Jiga czy Aldka nie można nic zarzucić, a całość z ich rzekomą wiarą w polityków jest bardzo dużą nadinterpretacją i imputacją.
I tu proszę nie dyskutować ludzi, tylko argumenty ;)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 16:20 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
Nie da sie odniesc do 'argumentow' skleconych w glowie osoby totalnie nie rozumiejacej tematu. Dodatkowo nie ma tu osoby, a przynajmniej ja nia nie jestem, ktora wie wiecej niz to, ze nie da sie z ich pozycji czegokolwiek okreslic. I o to chodzi. Ta ich 'logika' a tu wybacz Kyoku, ale z logika to ma tyle wspolnego co wyksztalcenie Aldiego i ekonomia, to... no ta ich 'logika' tylko pokazuje, ze oni juz wiedza wszystko i tego nie przeskoczysz. Wiec pozostaje robienie jaj :D

Podobnie z politykami. Ktokolwiek wierzy jakiemukolwiek politykowi bezkrytycznie jest bezkrytycznie niedoswiadczony zyciowo.

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 16:34 
Administrator

Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Ale ponownie proszę - nie dysktować ludzi, tylko argumenty.

Oni coś piszą, to skomentuj to, odnieś się że tak lub nie, lub jak Ty uważasz, a teraz przeszedłeś na temat tego jaki jest Jig czy Aldek, a nie o tym jest temat.
Jak chcesz porozmawiać jacy są Jig czy Aldek - zapraszam do fight clubu.

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 16:37 
Częsty bywalec

Jest:
Bo to jest wiekszy obrazek niz przerzucanie sie mojsza mojszoscia. Oni maja w glowach olbrzymi obrazek, a ja pokazuje, ze przez to jacy oni sa nie sa w stanie prawidlowo tej panoramy nawet przez chwile poprawnie opisac. To do jakich argumentow tu sie odnosic?

Tak jest krocej do celu, ktory i tak bedzie jednym z dwoch: albo pokroju im powiedza 'racja, racja, wszystko racja' albo pokroju mnie i innych 'wez sie lecz chlopie'.

Jakiekolwiek odniesienie sie do argumentow z gory jest skazane na porazke. Popatrz jak fora na FB szurowskie dzialaja.

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 16:49 
Administrator

Ale znowu mówisz o nich, nie o temacie. Przecież ten temat tutaj świata nie zmieni. Służy do wymiany poglądami. Masz inne, przedstawiasz je, ktoś przedstawia swoje, może się zgodzić z Tobą lub nie, a ty z nim lub nie, a świat się kręci dalej i żyjecie dalej. 'Deal with it and move on'.

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 16:53 
Częsty bywalec

Jest:
Wiec w temacie: kazdy z 50 dowodow, ze pandemia to oszustwo jest wysrywem kogos, kto nie ma pojecia odnosnie czegokolwiek wiekszego co sie dzieje w swiecie, zaleznosci miedzy gospodarkami i tego jak dzialaja te sfery ktorym tak mocno zazdrosci. Na zadne z argumentow bez beki odpowiedziec sie nie da, wiec pozwole sobie na kazde z nich zbiorowo zaorac (ulubione slowo konfederacji rosyjskiej) jednym prostym zabiegiem stylistycznym.

Mianowicie:

xD

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 16:59 
Administrator

Czyli znowu argumentum ad personam, z braku możliwości odpowiedzi na podane przez przeciwną stronę sporu.

Widzisz, to jest tak, dorośli ludzie sobie tu rozmawiają - jeżeli np nie chcesz uczestniczyć w dyskusji albo nie jesteś w stanie czegoś skomentować inaczej niż XD albo bez dyskusji kogoś - przecież nie musisz.
Możesz kliknąć 'x' w przeglądarce, możesz też poczytać inne tematy - jak sobie stryjenka życzy.

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 17:02 
Częsty bywalec

Jest:
Dorosli ludzie rozmawiaja o smiertelnej wertykalnej, albo horyzontalnej szczepionce i depopulacji... ehh ... Kyoku, sam po mnie cisniesz, a przestrzegasz mnie przed cisnieniem po aldim. logika. slowo klucz.

A z perspektywy czasy nie okazalo sie ze ten temat to zart? Podobnie jak ten szczepionkowy i wiele innych stworzonych przez nich? Co ja mam do zartu powaga odpowiadac? :D

Jak Ci plaskoziemcy wyskakuja to tez ich kazdy wysryw byc probowal wyjasnic, czy powiedziec na beznadziejne przypadki, ze im juz i tak nic nie pomoze i wezcie sie ogarnijcie?

Ostatnio edytowano 17 stycznia 2021, 17:04 przez DamianTra, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 17:03 
Administrator

Przeciez nie cisne po Tobie - tylko proszę żeby nie dyskutować innych, tylko ich argumenty, a jażeli z jakiegoś powodu nie możesz -to wcale.

Ta prośba się nie tyczy tylko Ciebie, ale i wszystkich pozostałych - dyskutować temat - nie siebie.

Nie rozmawiamy - "nie masz racji bo jesteś głupi" tylko rozmawiamy "nie masz racji bo, [i tu wstawiasz swój argument dotyczący danego tematu].

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 17:05 
Częsty bywalec

Jest:
No to wlasnie odnosze sie do ich argumentow na tym samym pod wzgledem merytorycznym poziomie:

xD

to xD przedstawia dokladnie tyle samo rzetelnych informacji jak ten temat. Co ja na to poradze, ze zalozyciel postawil akurat na taki poziom.

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 17:07 
Administrator

I znowu dyskutujesz ich, a nie argumenty, insynuując ich poziom jako ten niższy. Traktowanie z innych z góry nie sprawi że będziesz miał rację.
Spróbuj ich rozsądnie przekonać rzeczowymi argumentami.

I czy jeżeli nie przekonasz, to jest to powód żeby ich obrażać i czy to w jakimś stopniu zmieni Twoje życie?
I to powyższe pytanie - w zasadzie tu kieruję nie tylko do Cebie, ale i do pozostałych bijących pianę.

xD też może być, śmiech to zdrowie :)

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 17:11 
Częsty bywalec

Jest:
Kyokushin napisał(a):
Spróbuj ich rozsądnie przekonać rzeczowymi argumentami.

Ze co ja mam zrobic? Cudotworca nie jestem... wybacz stary, ale to za duzo nawet dla mnie.

A wyzej oczywiscie ze sie odnioslem do argumentow. Ponizej tez to zrobie:

xD

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 17:13 
Administrator

Znamy zatem Twoje zdanie. Cudów nikt nie wymaga, przecież nie musisz przekonywać. Nigdzie na tym forum nie ma obowiązku przekonania ani nawet przekonywania kogoś do czegoś :)

Obrazek

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 18:30 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
Zawsze powtarzam- gdyby politycy tak się spinali o zwykłych ludzi i ich potrzeby, jak zwykli ludzie się spinają o polityków i politykę, to wówczas byłoby dopiero dobrze :)

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 19:00 
Specjalista ds osiągów

Moje BMW: M5
Kod silnika: S62/S63
Kyokushin napisał(a):
Fatalny? To jaki miałby mieć żeby nie był fatalny? Być na pasku niemiecko rosyjskiej agentury?

Braun jest jednym z lepszych polityków moim zdaniem.

Koleś ma kilka tekstów wzorowanych na wypowiedziach Hitlera, w dodatku zdecydowany antysemita (znowu zbieżność ), co wygląda dziwnie przy usilnym przekazie jakim to jest konserwatywnym katolikiem (najważniejsze postacie tej religii są Żydami). Samo głoszenie nienawiści też nie przystoi katolikowi, zwłaszcza takiemu który zaczyna wypowiedzi słowami - Szczęść Boże... Czy gorliwy katolik mieszka z kobietą na "kocią łapę", będąc w dodatku na jej utrzymaniu? Okupacja PKW? Wojna sądową aż do Strasburga w bezsensownej sprawie Miodka i jego przeprosin. W 2015 mówił o rozpoczęciu III wojny światowej, czy o rozstrzeliwaniu ludzi tvn - wzór polityka i katolika...

II wicemistrz GPP 2015 Street RWD
Wicemistrz GPP 2016 Street RWD
Mistrz Polski PZM 2024 Street RWD

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 19:22 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
A ja zadam TYLKO jedno pytanie:

Dlaczego na tym forum TYP, który do dzisiaj nie odniósł się do merytorycznych argumentów, jakie objawiłem na forum w postaci faktów liczbowych wraz ze źródłami, które przedstawiłem jemu jakieś 20 czy 30 stron temu (kilka miesięcy), który się przedstawił jako ten, który ma racje, BO MA TYTUŁ INŻYNIERA (C*** WIE CZEGO I GDZIE I JAKIE TO MA TUTAJ ZNACZENIE), co chwilę wyzywa mnie od elektryków "ciągnących druta", bo... ja też mam tytuł mgr inż. Elektrotechniki zdobytego na wydziale Elektrotechniki i Automatyki (na tamte lata najwyżej pozycjonowanej w rankingach politechnik polskich nota bene, chociaż to tutaj bez znaczenia dla ludzi bez kompleksów, ale co tam, on jest super i ma rację, bo jest inż., a ja jestem tylko elektrykiem ciągnącym druta)? I taki typ, który spawa dach w swoim e36 i wmawia wszystkim naokoło, że to super mod, legit i w ogóle jak fabryka, przedstawia publicznie swoje lewicowe poglądy, nawołując na okrągło do ograniczania powszechnych swobód obywatelskich nadanych przez Konstytucję RP, obraża moją rodzinę?! A jedyna jego elitarna odpowiedź na fakty, czy argumenty liczbowe to albo obrażanie i wycieczki osobiste albo "xD" lub durnowate odpowiedzi, których ja wstydziłbym się na forum klasowym w niedawnym gimnazjum. Czy ktoś może mi to wytłumaczyć tak, żebym to w końcu zrozumiał?

Kyo/Frank - nie obraźcie się, ale czy to forum naprawdę ma być postrzegane jak jakieś Wysokie Obcasy?

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 20:00 
Forumowy terrorysta

renoraines napisał(a):
Rost napisał(a):
renoraines napisał(a):
Zabawne ze ktoś kto nienawidzi Polski i kobiet, które nie są rasą, mówi o rozmowie w kulturalny sposób :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Nie pamietasz co piszesz fanatyku Stonogi, to twoj problem :rotfl: :rotfl: :rotfl: .

Pojawiłeś się na forum, pisałeś, ale niewygodne to przemilczałeś. Dla przypomnienia

Rost napisał(a):
X2 a może nawet x100:

Rost napisał(a):
Emilewicz, Mazurek, Witek, najgorsze przedstawicielki rasy kobiecej.

PostNapisane: 17 stycznia 2021, 20:24 
Administrator

Nam zależy na swobodzie wypowiedzi :D i tym żeby ludzie wzajemnie się nie obrażali poza fight clubem.

Dobra argumentacja się obroni ;) niech ludzie przestawią swoje poglądy a inni niech je ocenią odnosząc się do nich, co z kolei też przez innych może być ocenione ;)

Każdy za siebie odpowiada - jak ktoś np chce wyjść na ulicę w spodniach na głowie to niech idzie, ale w przeciwieństwie do portalu Zucca - tutaj można się do tego odnieść. Akcja-reakcja, działanie i konsekwencja.

PostNapisane: 18 stycznia 2021, 06:48 
Częsty bywalec

Jest:
jiGsaw napisał(a):
A ja zadam TYLKO jedno pytanie:

Dlaczego na tym forum TYP, który do dzisiaj nie odniósł się do merytorycznych argumentów, jakie objawiłem na forum w postaci faktów liczbowych wraz ze źródłami, które przedstawiłem jemu jakieś 20 czy 30 stron temu (kilka miesięcy), który się przedstawił jako ten, który ma racje, BO MA TYTUŁ INŻYNIERA (C*** WIE CZEGO I GDZIE I JAKIE TO MA TUTAJ ZNACZENIE), co chwilę wyzywa mnie od elektryków "ciągnących druta", bo... ja też mam tytuł mgr inż. Elektrotechniki zdobytego na wydziale Elektrotechniki i Automatyki (na tamte lata najwyżej pozycjonowanej w rankingach politechnik polskich nota bene, chociaż to tutaj bez znaczenia dla ludzi bez kompleksów, ale co tam, on jest super i ma rację, bo jest inż., a ja jestem tylko elektrykiem ciągnącym druta)? I taki typ, który spawa dach w swoim e36 i wmawia wszystkim naokoło, że to super mod, legit i w ogóle jak fabryka, przedstawia publicznie swoje lewicowe poglądy, nawołując na okrągło do ograniczania powszechnych swobód obywatelskich nadanych przez Konstytucję RP, obraża moją rodzinę?! A jedyna jego elitarna odpowiedź na fakty, czy argumenty liczbowe to albo obrażanie i wycieczki osobiste albo "xD" lub durnowate odpowiedzi, których ja wstydziłbym się na forum klasowym w niedawnym gimnazjum. Czy ktoś może mi to wytłumaczyć tak, żebym to w końcu zrozumiał?

Kyo/Frank - nie obraźcie się, ale czy to forum naprawdę ma być postrzegane jak jakieś Wysokie Obcasy?

Co sie bierze, zeby miec takie jazdy? Powaznie pytam.

Odnosilem sie merytorycznie. Podrzucalem artykuly do Nature, do oficjalnych badan, podrzucalem linkami z ponad 50 badaniami naukowymi rozwiewajacymi wszelkie wasze wysrywy. I co? I nic. Dlatego jedno wielkie xD na wasze 'madrosci' xD

PostNapisane: 18 stycznia 2021, 08:07 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Chłopie jest też wiele badań, które mówią inaczej. Wiele badań mówiło, że heroina jest super, gdy ją wynalazł Bayer. Co dalej było z nią to chyba wiesz, jak nie to doczytaj - ciekawa historia.

Faktem jest, że ani Ty, ani ja, nie mamy WIEDZY ANI DOŚWIADCZENIA aby zweryfikować prawdopodobnie choć jedno z tych badań. Jedynym niezależnym wskaźnikiem, którym możemy operować, są liczby i na tej podstawie samodzielna analiza ryzyka. Dlatego ja nie zgrywam mądrali, w przeciwieństwie do Ciebie. Nie obrażam też Twojej rodziny, ale Twoja reakcja na nazwanie Ciebie, czy nawet zasugerowanie, z resztą nie bezpodstawnie, że jesteś lewakiem, mówi wszystko i daje tu nam wiele większą satysfakcję, niż nawet najgorsze inwektywy jakimi mógłbym Cię obrzucić.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1549 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 78  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1