BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 09:10

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 113  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Szczepionka wektorowa na Covid-19 - pewna śmierć!
PostNapisane: 9 lipca 2021, 10:46 
Forumowicz

Moje BMW: 135i, f54.
Kod silnika: n55, b46
Tak czytam, czytam i czytam między innymi powyższe posty i chciałby zadać Wam, tym którzy najbardziej opisują szczepienia jako ludobójstwo, jedno a może dwa pytania a może zasiać drobne wątpliwości.
1. Jaki jest cel i po jaką cholerę tak się trudzić i kłuć obywateli, organizować punkty szczepień, całą infrastrukturę, jedynie po to aby nas zabić lub chemicznie wykastrować? Oczywiście może chodzić, że trzeba przy tym dobrze zarobić ale takie działania wzbudzają, tak jak u Was, wielkie poruszenie i niepewność.
2. Pamiętajcie też że w ten sposób dociera się tylko do części społeczeństwa i ta depopulacja jest skuteczna tylko w iluś tam procentach.
3. Gdyby fizycznie chcieli nas ukatrupić mogli by to zrobić totalnie bezwiednie. Te same środki można podać całemu społeczeństwu, bez wyjątków zatruwając np. wodę lub powietrze. Nikt nawet nie piśnie, nikt się nie dowie, nie ma paniki, wszystko całkowicie po cichu.

Oczywiście istnieje jeszcze druga strona medalu, i tu rzeczywiście możemy mówić o depopulacji ale nie poprzez szczepienia. Właśnie odwrotnie. Szczepienia są dla jednostek, które się podporządkowały, są osobami na które można wpłynąć i może są to właśnie takie jednostki maja pozostać. Może właśnie ten Covid ma jedynie na celu pozostawienie zdrowych organizmów, które nie umarły po podaniu szczepionki, i które właśnie są osobami, jakimi teoretycznie można sterować. Może na rok, dwa czy trzy pozostałe jednostki, właśnie niezaszczepione właśnie zostaną zdepopulowane innymi metodami. Może tylko zaszczepieni pozostaną?
Głupotą by było pozostawienie przy życiu tylko tych którzy się nie podporządkowują władzy a konsensus całej tej historii właśnie jest taki.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 9 lipca 2021, 11:20 
Moderator

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65
Garaż: Było:
420iA+ LCI
E91 318dA+ LCI
E39 520iA LCI
Mercedes CL600 V12TT
Mercedes C 180 lift
Mercedes E 350 lift
Mini JCW
Audi A6 3.0TDI
Mercedes CLS 350
Yaris d4d
E90 335iA+
E39 530i LCI
E61 535d+
E91 325d
E46 330i
E46 330dA LCI
E46 330i LCI
E39 540iA NV
E46 330i
E34 520i
to może, na wszelki wypadek wziąć tylko jedną dawkę? zjeść ciastko i mieć ciasto :rotfl:

PostNapisane: 9 lipca 2021, 21:35 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Podejrzewam, ze im dalej tym test na inteligencję będzie jeszcze trudniejszy. Przetrwają tylko inteligentne jednostki bo nie potrzeba dużo niewolników, zastąpią ich maszyny i sztuczna inteligencja. Realizowana obecnie depopulacja ludności świata poprzez szprycowanie wymaga wcześniejszego ustalenia przez organizatorów tego tańca śmierci kogo wyeliminować, a kogo zostawić przy życiu. Liderzy ludzkości wymyślili metodę selekcji prostą i bezobsługową. Zdecydowali oni że w pierwszej kolejności trzeba wyeliminować osoby najgłupsze gdyż w nowej normalności nie będzie z nich żadnego pożytku.
Jak z całej ludzkiej populacji w sposób tani, szybki i pewny wyłonić odpowiednie osoby? Metoda jest genialnie prosta: należy za pomocą mediów światowych rozpowszechnić jakieś prymitywne kłamstwo bardzo łatwe do zdemaskowania i zobaczyć którzy ludzie dali się na to nabrać np nazwać wirusem grypę sezonową i nadawać z telewizora, że jest to śmiertelna zaraza, aby dać ludziom mądrym szansę na właściwą ocenę sytuacji. Wszelkie informacje służące do weryfikacji kłamstwa są łatwo dostępne. Media internetowe bez specjalnych przeszkód udostępniają statystyki, opinie, ilość publikowanych badań jest tak ogromna i ogólnodostępna, że każdy człowiek który ma choć trochę oleju w głowie od razu połapie się, że ktoś próbuje go zrobić w konia.
Ludzie głupi, leniwi, nie potrafiący wyciągać logicznych wniosków, kojarzyć prostych faktów w to wierzą, w każdą brednie o ile zostanie ona odpowiednio nagłośniona przez media i właśnie tacy ludzie, których jest zdecydowana większość uwierzyła w tę sciemę na znak czego pozakładali na twarz cuchnące szmaty, choć niezliczone badania pokazują, że szmaty te przed niczym nie chronią, natomiast stwarzają poważne zagrożenie dla zdrowia i życia. Znowu milionom ludzi na całym świecie nie chciało się sięgnąć po naukowe opracowania ,które są ogólnie dostępne tylko ślepo uwierzyła w prymitywne kłamstwo mediów tym razem dotyczące masek.
Kto się dał nabrać na telewizyjną pandemię jednocześnie oblał test na inteligencję i tym samym wydał na siebie wyrok. Selekcja populacji świata w celu wyłonienia ludzi przeznaczonych do depopulacji przebiega bardzo sprawnie i nie ma takiej siły która by ją powstrzymała. Ludzie rozsądni i mądrzy w mig rozszyfrowali oszustwo i mogą się teraz tylko bezradnie i z przerażeniem przyglądać zbiorowemu samobójstwu dużej części swoich rodaków nie mogących w żaden sposób obudzić ich z jakiegoś niezrozumiałego oszołomienia.

PostNapisane: 10 lipca 2021, 02:31 
Zacna persona forum

Dzisiaj ostrzegali w Holandii, że wprowadzą czerwony kod, i będą dążyć do zaszczepienia wszystkich. Ludzie, którzy zapłacili za wakacje, koncerty lub inne wydarzenia, będą zmuszeni do poddania się szczepieniu.
W mojej firmie, zaczynają już szczypać temat o paszportach covidowych :]

PostNapisane: 10 lipca 2021, 06:08 
Przyjaciel forum

Kod silnika: S65B40
Tymczasem nasz beton postkomuchów

Obrazek

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 10 lipca 2021, 10:56 
Forumowy terrorysta

Cytuj:
Tak misternie uknuty plan na skalę światową chcecie zniweczyć jednym projektem ustawy? :rotfl: Jesteście ściemą, przy byle oporze jęczycie.

... beka z konfederacyjnych przyglupow :rotfl:

PostNapisane: 10 lipca 2021, 11:32 
Częsty bywalec

Moje BMW: G31
Kod silnika: B58
Ciekawe co będzie dalej.
Chory byłem.
Sąsiedzi też byli chorzy.
I jest ok. Nikt z moich znajomych nie zmarł na Covid
Natomiast dwie znajome kobiety po szczepionce:
Wiek 40+ epizod zakrzepowy na szczęście w nogach
Wiek 50+ zakończyła w czarnym worku

W ramach relaksu stary firm.
Wirus, depopulacja level hard.
https://youtu.be/xtIT7c-2wno

PostNapisane: 10 lipca 2021, 20:44 
Zacna persona forum

Co będzie dalej tego nikt nie wie. Oprócz tych debili co rządzą światem i mają wywalone na zwykłych ludzi. Albo się dostosujemy do ich reguł albo będą dalej iść w zaparte. Nowe wirusy, nowe szczepionki itd, gdy populacja się zmniejszy może wtedy odpuszczą.

PostNapisane: 10 lipca 2021, 23:00 
E34 lover

Ja się zaszczepiłem.... i mam dla Was wiadomość od Billa Gatsa.... niebawem zmienimy się w zombie i zjemy tych niezaszczepionych na śniadanie... taka fajoska forma depopulacji :rotfl: :rotfl: :rotfl: alduwiel, nie myślałeś żeby napisać jakiś dobry scenariusz do filmu katastroficznego, jakiejś dobrej fantastyki? Myślę, że dobrze byś na tym zarobił ;)

PostNapisane: 11 lipca 2021, 10:52 
Moderator

Wiem o tym Kamil. Ja jestem jak Jakub z Biblii za co się wezmę to wszystko rozkiwta... tylko skromności mi brakuje ;)

Ostatnio edytowano 12 lipca 2021, 13:32 przez Alduwiel, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 11 lipca 2021, 12:09 
Uzależniony od forum :)

Będzie, żem anty i pomagam Grzesiowi, ale tak się ułożyło że, wczoraj mi żona opowiadała, ze jej koleżanki brat (zdrowy facet) po szczepieniu potrzebuje stałej opieki, zrobił sie warzywkiem.

PostNapisane: 11 lipca 2021, 23:36 
Przyjaciel forum

Kamil_ napisał(a):
Ja się zaszczepiłem.... i mam dla Was wiadomość od Billa Gatsa.... niebawem zmienimy się w zombie i zjemy tych niezaszczepionych na śniadanie... taka fajoska forma depopulacji :rotfl: :rotfl: :rotfl: alduwiel, nie myślałeś żeby napisać jakiś dobry scenariusz do filmu katastroficznego, jakiejś dobrej fantastyki? Myślę, że dobrze byś na tym zarobił ;)

Myślę, że to nie powód do żartów lub kpin. To system i szczepionkowcy oraz inni covidioci mają jakiś problem do niezaszczepionych i tworzą durne teorie, a nawet systemowo dyskryminują ich. Niezaszczepieni/nieszczepiący się mieli by to głęboko w dupie gdyby odbywało się to wszystko normalnie, tak jak w przypadku każdej jednej nieobowiązkowej szczepionki. A 1% typowych antyszczepionkowców, którzy OD ZAWSZE KWESTIONOWALI JAKIEKOLWIEK I WSZYSTKIE SZCZEPIENIA BYŁ, JEST I BĘDZIE.

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 12 lipca 2021, 19:17 
Przyjaciel forum

Obrazek

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 12 lipca 2021, 19:18 
Przyjaciel forum

Sośnierz jak zwykle, bardzo ładnie, w punkt:

https://www.facebook.com/watch/?v=389403609416023

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 13 lipca 2021, 22:33 
Przyjaciel forum

Pozamiatane:

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... composer=0

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 14 lipca 2021, 07:06 
Moderator

Dzik pytałeś jaki ma sens dla elit zostawienie przy zyciu ludzi obudzonych?
Więc, wygląda na to, ze i tę kwestię elity zawczasu rozwiązały ponieważ najprawdopodbniej istnieje jakiś sposob transmisji białka kolca z zaszczepionych na nie zaszczepionych.

https://www.bitchute.com/video/p3KOw78MbHOk/

Powyzej internetowa rozmowa on line kilku lekarzy z USA, ktorzy zaobserwowali zjawisko transmisji objawów poszczepiennych u osob jedynie przebywajacych w poblizu osob zaszczepionych.

Ostatnio edytowano 14 lipca 2021, 07:42 przez Alduwiel, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 14 lipca 2021, 07:35 
Przyjaciel forum

Obrazek

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 14 lipca 2021, 08:10 
Uzależniony od forum :)

alduwiel napisał(a):
najprawdopodbniej istnieje jakiś sposob transmisji białka kolca z zaszczepionych na nie zaszczepionych.

na razie potwierdzone jest że swoim kolcem żonkę możesz ukłuć co najwyżej, albo jakąś dupę na boku :rotfl:

kurde, powinni certyfikaty zaszczepienia obydwojgu dawać, gdy mąż się zaszczepił i niezaszczepioną żonę wyruchał :rotfl:

PostNapisane: 14 lipca 2021, 08:22 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
czyli, że co mogę już pobrać paszport mimo, że się nie szczepiłem ale kochanka się szczepiła?????

PostNapisane: 14 lipca 2021, 08:30 
Moderator

Sylwek była z tego pompa bo jakas babeczka załila się na necie opowiadając jak to uprawiała sex z kims kto potem jej wyznał, ze się zaszczepił i wpadła w panikę, ze się zaraziła białkiem kolca. Wszyscy się smiali, ale jak zwykle ten się smieje kto się smieje ostatni :/

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 113  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1