BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 22:52

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2461 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 124  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: F1 TYPER SEZON 2013 - dyskusja
PostNapisane: 4 listopada 2013, 10:17 
Forumowy terrorysta

Piter napisał(a):
renoraines napisał(a):
Uczciwie jest wtedy, gdy ustalonych zasad nie zmienia się w trakcie. Nie zmienia się przeciwko komus, ani nie zmienia dla siebie. Zmiany w trakcie są oszustwem.

Nawet FIA zmienia zasady w trakcie sezonu :) Poza tym zmiany dotykają równo wszystkich, więc są sprawiedliwe

Można powiedziec, ze zasady sa po to żeby je łamac dla wlasnych celow i przeciwko komus w tym po 17/19 GP czyli na 2 GP przed koncem sezonu, a można powiedziec, ze zasady sa po to, żeby ich w trakcie przestrzegac :). Co jest uczciwe? Zmiany dla siebie, z zazdrosci, w odwecie sa dziecinadą.
Poza tym kwestia jawności i nikt nikogo nie oszuka. Tym bardziej, ze piotrekw nie jest wiarygodny, bo mimo, ze pisal o uczciowsci cytat wyzej, glosowal po czasie co jest faktem. Gdyby to bylo nieumyslne, to sam usunąłby swoje typy w stylu ‘’sorry Panowie zdarzyło mi się'' i ok. Takiej reakcji nie było i trzeba było zareagowac.
Typujemy opierając się na rankingach, treningach, kwalifikacjach i naturalne jest to, ze będziemy stawiać na tych szybszych, a nie wolniejszych. Szybkich jest kilku, którzy regularnie punktują wiec ich nazwiska się przewijają w typerze. Przykład, stawiam na PP Vettel i teraz punkty zdobywam, ale niedawno w GP kilka razy na PP był Hamilton, róznica na kółku ułamki sekundy. Nie mam pretensji, ze nie trafilem. Nie mam pretensji tez, ze ktos typowal jak ja. Tak samo jak nie mogę nikomu zabronic typowac i nikt tez nie moze mi zabronic typowac na takiego czy innego kierowce.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 4 listopada 2013, 11:59 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46 Compact
Kod silnika: N42B18
renoraines, Ma racje. Były akcje na tym forum z którymi się z nim nie zgadzałem ale tu przyznaje mu rację. Do tej pory uzbierał najwięcej punktów i nawet jeśli zagłosuje tak jak osoba która jest na drugim miejscu nie możemy mu tego zabronić. Jeśli mowa o zmianie zasad w czasie sezonu, bądźcie obiektywni.

P.S. zawsze można dwie sekundy przed startem wyścigu edytować posta, tylko pamietajcie że liczy się czas na forum :)

PostNapisane: 5 listopada 2013, 14:41 
Forumowy terrorysta

Otóz to, jak wspomnial fr33dom, można edytowac.
Poza tym piotrekw nie udziela się na forum, nie wysyła przypomnień o typowaniu na priv, z zawiści, żeby ktoś zapomnial, żeby nie zdobyl punktów. Pojawia sie na typowanie i sianie fermentu. Kto sieje wiatr ten zbiera burze wiec tym samym człowiek niewiarygodny, oszukujący na ‘’męża zaufania’’ się nie nadaje.

PostNapisane: 5 listopada 2013, 19:28 
Uzależniony od forum :)

;) ;) drodzy panowie ja się podpisuję pod waszymi postami że nowy rok 2014 będzie inny pod względem typowania :niepewny: :niepewny: czyli jedziemy na sławne..................PW................ :hyhy: :hyhy:

Ja mam pytanie też z innej beczki czy to jest zabawa czy ktoś na koniec tego roku zdobywa ZŁOTE kalesony..... :hurra: :hurra: bo nieco tak to tez wygląda walczymy sobie och tak dla rozmaicenia życia na forum czy ostra walka :) ..moja walka jest prosta czy trafię czy nie czuję to jako zabawę :zdrowko: :zdrowko: powodzonka na 2 wyścigi przed końcem sezonu,życzę udanych trafień ;) ;)

Typer 01/2013-II miejsce...Typer 02/2013-III miejsce...Typer 03/2013-III miejsce...Typer 04/2013-I miejsce..Typer 09/2013-II Miejsce...Typer 12/2013-II miejsce...Typer 03/2014-III miejsce...Typer 05/2014-III Miejsce...Typer 10/2014-II miejsce...Typer 11/2014-II...Typer 12/2014-I..Typer 11 / 2015 - II...Typer 04/2016-III...Typer 08/2016-II..Typer 09/2016-III..Typer 10/2016-III..Typer 05/2017=II...

PostNapisane: 10 listopada 2013, 08:16 

kto był na tym w kinie opłaca się czy lepiej :08: :08: z małym posiedzieć w domku...

http://f1.autoklub.pl/news/wyscig-juz-w-kinach,52026

Typer 01/2013-II miejsce...Typer 02/2013-III miejsce...Typer 03/2013-III miejsce...Typer 04/2013-I miejsce..Typer 09/2013-II Miejsce...Typer 12/2013-II miejsce...Typer 03/2014-III miejsce...Typer 05/2014-III Miejsce...Typer 10/2014-II miejsce...Typer 11/2014-II...Typer 12/2014-I..Typer 11 / 2015 - II...Typer 04/2016-III...Typer 08/2016-II..Typer 09/2016-III..Typer 10/2016-III..Typer 05/2017=II...

PostNapisane: 10 listopada 2013, 13:58 
Przyjaciel forum

Moje BMW: ///Z3
Kod silnika: M43TUB19
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=173199
Raikkonen w tym sezonie już nie wystąpi :(
http://www.sport.pl/F1/1,96296,14926224 ... oxSportTxt

PostNapisane: 10 listopada 2013, 15:58 
Pierwsze kroki

Moje BMW: Z3 Roadster Z3 Coupe
Kod silnika: M43B18 & M54B30
aniołki napisał(a):
kto był na tym w kinie opłaca się czy lepiej :08: :08: z małym posiedzieć w domku...

Jak najbardziej się opłaca!!!

Byłem w sobotę na "The Rush" w kinie i polecam bo film jest mega!
Dla mnie film roku. Ludzie ze świata F1 wypowiadają się w samych pozytywach o tym filmie.
Nawet sam Niki Lauda nie miał zastrzeżeń do Daniela, który zagrał Nikiego wyśmienicie.

Polecam każdemu, kto interesuje się Formuła 1 i nie tylko. :ok:

PostNapisane: 10 listopada 2013, 17:24 
Piter napisał(a):
Raikkonen w tym sezonie już nie wystąpi :(
http://www.sport.pl/F1/1,96296,14926224 ... oxSportTxt

i bardzo dobrze :ok: niech idzie na chorobowe, jak mu nie płacą, to niech chociaż o swoje zdrowie dba :ok:

PostNapisane: 10 listopada 2013, 17:39 
Przyjaciel forum

Moje BMW: ///Z3
Kod silnika: M43TUB19
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=173199
Fryderyk napisał(a):
i bardzo dobrze :ok: niech idzie na chorobowe, jak mu nie płacą

A jak tak to spoko ;)

Liczyłem że utrzyma 3 pozycję i może Lotus by powalczył w klasyfikacji konstruktorów

PostNapisane: 10 listopada 2013, 19:03 

Moje BMW: E36 Touring
Kod silnika: M43B18
Trochę mnie ominęło w tym roku F1 :kwasny: Ale w sezonie '14 powinienem móc brać udział ;)

PostNapisane: 10 listopada 2013, 19:06 
Zacna persona forum

Moje BMW: E36 318i 96r.
Kod silnika: M52B28TU
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=88829
KaroleK napisał(a):
Trochę mnie ominęło w tym roku F1 :kwasny: Ale w sezonie '14 powinienem móc brać udział ;)

No nawet niema takiej opcji typera bez ojca założyciela :rotfl: Dobrze, że już jesteś z nami ;)

Obrazek

PostNapisane: 10 listopada 2013, 19:49 
Forumowy terrorysta

Tak się bawi Red Bull http://www.autokrata.pl/artykul/Kreceni ... 0-m_a18050

Mira_s1987 napisał(a):
KaroleK napisał(a):

No nawet niema takiej opcji typera bez ojca założyciela :rotfl: Dobrze, że już jesteś z nami ;)

Zgadza się, skończy się bałagan :rotfl: . No to cyk za zdrówko Karolka :piwo: .

PostNapisane: 10 listopada 2013, 21:25 

Moje BMW: E36 Touring
Kod silnika: M43B18
Teraz już wiem, że zdrowie to jednak najważniejsze jest ;)

Jednak moje pierwsze BMW, które kupiłem nie daje mi miłych wspomnień... Chociaż na pewno to nie było moje ostatnie auto tej marki - za dobrze mi się tym jeździło ;) I może dzięki temu, że to było BMW to żyje? :niepewny:

PostNapisane: 11 listopada 2013, 18:54 
Zacna persona forum

Moje BMW: E36 318i 96r.
Kod silnika: M52B28TU
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=88829
aniołki napisał(a):

trollu napisał(a):
jeżeli ktoś się zastanawia czy iść na Wyścig, to nie ma się nad czym zastanawiać, tylko sięgnąć do kieszeni po drobne i lecieć do kina - świetny film, przedstawienie postaci Hunta i Laudy, wstawki z autentycznych materiałów sprzed 40 lat, sekwencje wyścigów, po prostu trzeba to zobaczyć

Ja już nie mogę się doczekać :)

aniołki, pisałem ci pw czemu nie odpisujesz :P

Obrazek

PostNapisane: 14 listopada 2013, 19:09 

Mira jak będzie dam znać na pewno :ok: :ok: ostatnio zarobiony jestem mocno wybacz stary Prokuratorze ...............

no co panowie kolejny fajny wyścig nas czeka :08: :08: na dziewiczej ziemi kto wygra całe podium dla siebie zobaczymy.........ale taka plotka też mi jakoś się do ucha dobiła..http://f1.autoklub.pl/news/magnussen-ki ... rena,52136
Oj ciekaw jestem jak mój torador czy już się wykórował po magicznym pocisku jaki dostał po tym pits stop...pamiętacie to nie były zwykłe opony to magiczne koła mu założyli ..dla toradorów...
Szkoda że drugi torador odchodzi od czarnych koni...ale i tak dużo mu zawdzięczamy,kto wie może chłopina by miał 2 majstry :ok: :ok: :ok: gdyby nie musiał poagac swoim kolegom.....jedno jet pewne obiadek u mamusi zjem spokojnie a kolacja to tylko TV z Formuła 1 bo wyścig mamy dopiero 20.00 :super: :super: emocje do poduszki fajne będą :08: :08:

powodzonka w typowaniu dla wszystkich.....

PostNapisane: 16 listopada 2013, 16:49 
Forumowicz

renoraines napisał(a):
Zazdroscicie, ze prowadze, jak dzieci :rotfl: . Bezsensowna zmiana ustalonych zasad w trakcie sezonu jest celowa przeciwko mnie z wiadomych zaszłości i też jak wyżej zostało to napisane, ze przeciwko mnie.
Trzeba też Ciebie piotrekw kontrolować, bo raz ze się mylisz, a dwa zdazylo się Tobie typować po czasie i co niektóry mieli problem, ze to wypomniałem, nawet niebiorący udział w ogole w typowaniu, co jest absurdem, ze osoba nie typuje, a kwestionuje :rotfl: .

Już pisałem argumenty za wprowadzeniem typowania na PW. Moim zdaniem są rozsądne. Tak naprawdę to żadna zmiana, bo zamiast pisać posta w temacie pisze się PW. Daruj sobie głupie argumenty o zazdrości i dziecinności, skoro typowanie to tylko zabawa. Kiedy pomyślałem o tej zmianie wcale nie interesowało mnie kto jest liderem, a ze mną nie ma żadnych zaszłości. Twoje kłótnie z innymi mnie nie interesują.
Pewnie, że trzeba pilnować. Nigdy nie twierdziłem, że jestem nieomylny i nie pomylę się przy liczeniu. Zresztą Pawel! już coś napisał na ten temat. Mira_s1987, którego źle policzyłem napisał mi PW i możesz sobie przeczytać, że nie ma z tym problemu, a jego nastawienie zupełnie inaczej niż u ciebie przyjacielskie.
Inne osoby są raczej za wprowadzeniem typowania na PW.

renoraines napisał(a):
Pawel!, dobrze, ze wspomniales o uczciwości. Uczciwie jest wtedy, gdy ustalonych zasad nie zmienia się w trakcie. Nie zmienia się przeciwko komus, ani nie zmienia dla siebie. Zmiany w trakcie są oszustwem.
PiotrekW napisał(a):
Proszę również o uczciwe typowanie i szanowanie innych uczestników zabawy. W zeszłym roku były incydentalne przypadki, które mi osobiście bardzo się nie podobały i uważam je za próbę oszustwa tzn. dana osoba podała swoje typy w terminie, a następnie kiedy było już po wszystkim podała je drugi raz, ale poprawnie. Innym razem podała swój typ na kwalifikacje kilka godzin po ich zakończeniu, a nawet w niedzielę rano. W sytuacjach kiedy ktoś spóźni się parę minut typy nie będą uwzględniane bez żadnych konsekwencji. Ale w sytuacji kiedy ktoś wyraźnie będzie próbował oszukiwać musi się liczyć z pokazaniem "czarnej flagi" w danym typowaniu albo podzieleniem losy Grosjeana po GP Belgii 2012.
Razem z wynikami typowania będą podawał datę następnego wyścigu oraz czas zakończenia typowania. Proszę tego pilnować i jeśli jest za późno nie podawać swoich typów i nie śmiecić w temacie.

Właśnie, szanujmy się. Dlatego tez, gdy zauważyłem pomylke, uczciwie napisałem o tym, choć to punkty dla mojego ''rywala''.
Zaszlosci moderatorskie + z dyskusji o sportach motorowych, w tym głosowanie po czasie i otoczka z tym związana, wspomniałem wyżej.
Nowy sezon, nowe zasady - ok.

Ja sobie nie mam nic do zarzucenia, jeśli chodzi o uczciwość. Nie mam problemu, kiedy ktoś napisze, że się pomyliłem. Problemem są nieuzasadnione próby oczerniania mnie przez renoraines. Też wiele razy w poprzednich latach wyłapywałem błędy w liczeniu kogo innego, więc pisałem w temacie albo PW. Jeśli już cytujesz to co napisałem na początku sezonu i coś podkreślasz to zwracaj na to większą uwagę. Robisz z mojego głosowania po czasie wielką aferę zupełnie niepotrzebnie. Spóźniłem się o maksymalnie 60 sekund, wyjaśniałem już wtedy co się stało. Zauważ, że napisałem również
"W sytuacjach kiedy ktoś spóźni się parę minut typy nie będą uwzględniane bez żadnych konsekwencji".
Zdarzyło się chyba w tym roku , że ktoś inny się trochę spóźnił, ale nie robiłem z tym problemu. Swoją drogą jak już tak trzymany się zasad to nie pisze się w temacie do głosowania.
Ja komuś innemu nic bym nie napisał i poczekał na wyniki typowania. Jakieś zaszłości moderatorskie nie interesują mnie przy typerze, ale widać, że masz problem z dogadywaniem się z ludźmi i szukasz zaczepki. Ja odpisałem tylko po 1 poście w obu tematach, a ty mimo to w kilku postach dalej mnie oczerniałeś.
.Jacek. napisał(a):
Pawel! napisał(a):
zróbmy głosowanie i będzie uczciwie.

I to chyba będzie najlepsze wyjście z tej sytuacji.

I chyba tak zrobimy.
renoraines napisał(a):
Piter napisał(a):
renoraines napisał(a):
Uczciwie jest wtedy, gdy ustalonych zasad nie zmienia się w trakcie. Nie zmienia się przeciwko komus, ani nie zmienia dla siebie. Zmiany w trakcie są oszustwem.

Nawet FIA zmienia zasady w trakcie sezonu :) Poza tym zmiany dotykają równo wszystkich, więc są sprawiedliwe

Można powiedziec, ze zasady sa po to żeby je łamac dla wlasnych celow i przeciwko komus w tym po 17/19 GP czyli na 2 GP przed koncem sezonu, a można powiedziec, ze zasady sa po to, żeby ich w trakcie przestrzegac :). Co jest uczciwe? Zmiany dla siebie, z zazdrosci, w odwecie sa dziecinadą.
Poza tym kwestia jawności i nikt nikogo nie oszuka. Tym bardziej, ze piotrekw nie jest wiarygodny, bo mimo, ze pisal o uczciowsci cytat wyzej, glosowal po czasie co jest faktem. Gdyby to bylo nieumyslne, to sam usunąłby swoje typy w stylu ‘’sorry Panowie zdarzyło mi się'' i ok. Takiej reakcji nie było i trzeba było zareagowac.
Typujemy opierając się na rankingach, treningach, kwalifikacjach i naturalne jest to, ze będziemy stawiać na tych szybszych, a nie wolniejszych. Szybkich jest kilku, którzy regularnie punktują wiec ich nazwiska się przewijają w typerze. Przykład, stawiam na PP Vettel i teraz punkty zdobywam, ale niedawno w GP kilka razy na PP był Hamilton, róznica na kółku ułamki sekundy. Nie mam pretensji, ze nie trafilem. Nie mam pretensji tez, ze ktos typowal jak ja. Tak samo jak nie mogę nikomu zabronic typowac i nikt tez nie moze mi zabronic typowac na takiego czy innego kierowce.

Głosowanie na PW też będzie jawne. Stwierdzenie, że nie jestem wiarygodny jest bez sensu. Ciągle czepiasz się mojego głosowania 60 sekund za późno. Nikt inny nie ma z tym problemu i rozumie, że zwyczajnie się spóźniłem. Ja jestem innego zdania. Uważam, że taka zmiana posta źle by świadczyła. Z tego co pamiętam to prawie natychmiast napisałeś o tym posta z cytatem mojej wypowiedzi dotyczącej zasad. Moją reakcją byłyby odpowiednie wyniki typowania.
Pewnie, że każdy typuje najszybszych, ale siłą rzeczy widząc typy innych zaburza to naszą własną ocenę.
renoraines napisał(a):
Otóz to, jak wspomnial fr33dom, można edytowac.
Poza tym piotrekw nie udziela się na forum, nie wysyła przypomnień o typowaniu na priv, z zawiści, żeby ktoś zapomnial, żeby nie zdobyl punktów. Pojawia sie na typowanie i sianie fermentu. Kto sieje wiatr ten zbiera burze wiec tym samym człowiek niewiarygodny, oszukujący na ‘’męża zaufania’’ się nie nadaje.

renoraines napisał(a):
Mira_s1987 napisał(a):
KaroleK napisał(a):

Zgadza się, skończy się bałagan :rotfl: . No to cyk za zdrówko Karolka :piwo: .

Twoje zarzuty są absurdalne.
Jaki związek ma udzielanie się na forum z typerem? Nigdy nie wysyłałem przypomnień i nigdy nie pisałem, że będą to robił. Pisałem żeby pilnować terminów, a po każdym weekendzie jest napisany w temacie termin kolejnego wyścigu. W tym roku ja prowadzę typera i pewne rzeczy widzę inaczej niż poprzednik. Mnie np. raczej irytowały przypomnienia, bo zawsze pilnuję, kiedy jest kolejny wyścig. W typerze biorą udział fani F1 i jest dla mnie dziwne, że musiałbym im przypominać kiedy jest wyścig. Jak taki ktoś wyobraża sobie typowanie? Poza tym w temacie jest napisany termin, jeśli ktoś siedzi na forum może to sprawdzić. Poza tym kiedy inni zaczynają typowanie temat idzie do góry. Są tu dorośli ludzie i dziwne byłoby dla mnie przypominanie o czymś takim. Zresztą mi też zdarzyło się nie wytypować.
Chłopie jakie sianie fermentu? Jaki bałagan? Co jest gorszego względem poprzednich lat? To, że wyniki najczęściej były natychmiast po wyścigu? Kilka razy się pomyliłem w liczeniu? Poprzednik też się mylił. Inni mają zupełnie inne podejście. Faktem jest, że sam się do tego zgłosiłem, nie było chyba nikogo innego chętnego, poświęcam swój czas, a ty mnie bezpodstawnie oczerniasz. Inni typujący raczej doceniają to, że miałem ochotę to robić. Skoro tak źle zajmuję się typerem czemu sam się nie zgłosiłeś? Nie chciało ci się? To teraz nie powinieneś krytykować.
Nie wiem na jakiej podstawie jestem niewiarygodny. Szczególnie dziwnie brzmi to od kogoś, (poprawcie mnie jeśli się mylę) kto wielokrotnie miał kłótnie z innymi, problemy z moderatorami. Sam chyba byłeś moderatorem jakiś czas, ale wywalili cię, bo nadużywałeś swojej pozycji i zmieniłeś coś w czyimś profilu na coś obraźliwego. U mnie czepiasz się o pierdoły, a sam co robiłeś? Więc akurat ty się nadajesz na "męża zaufania".
Można edytować posty, ale chyba nie chodzi o to, że ktoś się spóźni z edytowaniem albo da inne typu niż chce dla zmyłki. W typowaniu na PW chodzi właśnie żeby tego uniknąć.
renoraines Skoro robisz z siebie taki wzór cnót i uczciwości to czemu tak zajadle bronisz się przed zmianą, która jest czysto kosmetyczna. Tak naprawdę w żaden sposób nie jesteś skrzywdzony. Gdybyś naprawdę chciał uczciwego typowania to powiedziałbyś, że zmiana ci nie przeszkadza, bo chcesz wygrać fair play.

PostNapisane: 16 listopada 2013, 17:00 
Forumowy terrorysta

Piotrekw pojawiles sie po 2 tygodniach, ostatni raz logowałeś sie 3.11 . Napisalem wyzej jestes nieuczciwy, niewiarygodny. Co do zaszłości moderatorskich nadal boli, wiec miałem racje :super: :rotfl: . Robisz dziecinade w ogole, a tym bardziej pisząc, że poświecasz swój czas , łaski nie robisz.

PostNapisane: 16 listopada 2013, 17:45 
Forumowicz

Pomyłka.

Ostatnio edytowano 16 listopada 2013, 17:47 przez PiotrekW, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 16 listopada 2013, 17:46 
Forumowicz

renoraines napisał(a):
Piotrekw pojawiles sie po 2 tygodniach, ostatni raz logowanie sie 3.11 . Napisalem wyzej jestes nieuczciwy, niewiarygodny. Co do zaszłości moderatorskich nadal boli, wiec miałem racje :super: :rotfl: . Robisz dziecinade w ogole, a tym bardziej pisząc, że poświecasz swój czas , łaski nie robisz.

Jaki związek z typowaniem ma częstotliwość mojego pojawiania się na forum? Możesz również napisać bajkę dla dzieci albo cokolwiek innego. To nie znaczy, że jest to prawda. Na jakiej podstawie takie twierdzenia? Ja nie miałem żadnych problemów moderatorskich, tylko ty, więc cały ból jest u ciebie. Ośmieszasz się oskarżając kogoś o nieuczciwość, a wszyscy na tym forum mogli już poznać twoje niskie standardy uczciwości. Nawet nie raczysz się ustosunkować do tego co napisałem. Jedna linijka odpowiedzi wobec całej mojej wypowiedzi? Zgrabnie spuszczasz milczenie na przedstawione argumenty. Dziecinada jest z twojej strony. Faktem jest, że poświęcam swój czas. Sam się zgłosiłem, łaski może nie robię, ale też nie muszę tego robić. Czemu sam się nie zgłosiłeś do liczenia? Myślę, że inni mnie poprą, że wkurza mnie, że dobrowolnie się zgłosiłem, a ktoś nie dość, że nie potrafi tego zauważyć to jeszcze pisze jakbym mu krzywdę tym robił.

PostNapisane: 16 listopada 2013, 17:52 
Forumowy terrorysta

PiotrekW napisał(a):
renoraines napisał(a):
Piotrekw pojawiles sie po 2 tygodniach, ostatni raz logowanie sie 3.11 . Napisalem wyzej jestes nieuczciwy, niewiarygodny. Co do zaszłości moderatorskich nadal boli, wiec miałem racje :super: :rotfl: . Robisz dziecinade w ogole, a tym bardziej pisząc, że poświecasz swój czas , łaski nie robisz.

Jaki związek z typowaniem ma częstotliwość mojego pojawiania się na forum? Możesz również napisać bajkę dla dzieci albo cokolwiek innego. To nie znaczy, że jest to prawda. Na jakiej podstawie takie twierdzenia? Ja nie miałem żadnych problemów moderatorskich, tylko ty, więc cały ból jest u ciebie. Ośmieszasz się oskarżając kogoś o nieuczciwość, a wszyscy na tym forum mogli już poznać twoje niskie standardy uczciwości. Nawet nie raczysz się ustosunkować do tego co napisałem. Jedna linijka odpowiedzi wobec całej mojej wypowiedzi? Zgrabnie spuszczasz milczenie na przedstawione argumenty. Dziecinada jest z twojej strony. Faktem jest, że poświęcam swój czas. Sam się zgłosiłem, łaski może nie robię, ale też nie muszę tego robić. Czemu sam się nie zgłosiłeś do liczenia? Myślę, że inni mnie poprą, że wkurza mnie, że dobrowolnie się zgłosiłem, a ktoś nie dość, że potrafi tego zauważyć to jeszcze pisze jakbym mu krzywdę tym robił.

Czytaj wyżej ze zrozumieniem, nie będę cytował, bo mi się nie chce. Zostałem rozliczony 3 lata temu czy jakos tak, a ty mi to nadal po tak długim okresie wypominasz :rotfl: :rotfl: :rotfl: hahah wiec ciebie boli. Pojawiasz się żeby siac ferment, również czytaj wyżej. Liczyc nie musisz, bo każdy wie ile ma punktów, nowo zdobyte może sobie zsumować i jesli będzie taka potrzeba wstawi w temat.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2461 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 124  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1