BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 22:53

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2461 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 124  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: F1 TYPER SEZON 2013 - dyskusja
PostNapisane: 16 listopada 2013, 22:22 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Z3
renoraines, to Ty stwarzasz problemy tam gdzie ich nie ma (nie pierwszy raz), poza tym żeby przeglądać forum nie trzeba się logować. Z Twoimi zarzutami w stronę Piotrka to schodzisz poniżej pewnego poziomu z resztą bardzo niskiego, nie pierwszy raz na tym forum. Jak ktoś tu sieje ferment to jesteś nim Ty.

PiotrekW napisał(a):
Nie wiem na jakiej podstawie jestem niewiarygodny. Szczególnie dziwnie brzmi to od kogoś, (poprawcie mnie jeśli się mylę) kto wielokrotnie miał kłótnie z innymi, problemy z moderatorami. Sam chyba byłeś moderatorem jakiś czas, ale wywalili cię, bo nadużywałeś swojej pozycji i zmieniłeś coś w czyimś profilu na coś obraźliwego.

Wystarczy poprzeglądać forum trochę wstecz i wiadomo jakim człowiekiem jest dany user.

Zróbmy głosowanie w sprawie typowania na pw i po kłopocie, zobaczymy jak zdecyduje większość.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 16 listopada 2013, 22:29 
Forumowy terrorysta

Pawel! napisał(a):
renoraines, to Ty stwarzasz problemy tam gdzie ich nie ma (nie pierwszy raz), poza tym żeby przeglądać forum nie trzeba się logować. Z Twoimi zarzutami w stronę Piotrka to schodzisz poniżej pewnego poziomu z resztą bardzo niskiego, nie pierwszy raz na tym forum.

Pawel do twojego poziomu się nie będę znizal :rotfl:
renoraines napisał(a):
Pawel!, dobrze, ze wspomniales o uczciwości. Uczciwie jest wtedy, gdy ustalonych zasad nie zmienia się w trakcie. Nie zmienia się przeciwko komus, ani nie zmienia dla siebie. Zmiany w trakcie są oszustwem.

+
renoraines napisał(a):
Zostałem rozliczony 3 lata temu czy jakos tak, a ty mi to nadal po tak długim okresie wypominasz :rotfl: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 16 listopada 2013, 22:38 
Przyjaciel forum

renoraines napisał(a):
Pawel! napisał(a):
renoraines, to Ty stwarzasz problemy tam gdzie ich nie ma (nie pierwszy raz), poza tym żeby przeglądać forum nie trzeba się logować. Z Twoimi zarzutami w stronę Piotrka to schodzisz poniżej pewnego poziomu z resztą bardzo niskiego, nie pierwszy raz na tym forum.

Pawel do twojego poziomu się nie będę znizal :rotfl:
renoraines napisał(a):
Pawel!, dobrze, ze wspomniales o uczciwości. Uczciwie jest wtedy, gdy ustalonych zasad nie zmienia się w trakcie. Nie zmienia się przeciwko komus, ani nie zmienia dla siebie. Zmiany w trakcie są oszustwem.

+
renoraines napisał(a):
Zostałem rozliczony 3 lata temu czy jakos tak, a ty mi to nadal po tak długim okresie wypominasz :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Cytuj pełne wypowiedzi, co do rozliczenia widocznie nie podziałało.
Nie będę się z Tobą przepychać, bo nie ma sensu, przecież Ty masz zawsze racje :wstyd: .

Jak napisano w postach na poprzedniej stronie ta modyfikacja nie zmienia nic, po za tym że głosowanie przestaje być jawne, po głosowaniu Piotrek wrzuca screeny pw i po kłopocie każdy wszystko wie.

PostNapisane: 16 listopada 2013, 23:07 
Forumowy terrorysta

Pawel nie moj problem, ze nie typowales dziś PP i punkty przepadly, być może na PW byłoby inaczej. Jak napisano w poprzednich postach, przy typowaniu jawnym nikt nikogo nie oszuka i nie będzie mataczył. Nie zmienia się zasad w trakcie, nie zmienia się przeciwko komus, ani nie zmienia dla siebie ( glosowanie do tzn, ze glosowanie do, a nie glosownie po) tym bardziej po 17/19 GP rozegranych według obowiązujących dotychczas zasad. Zmiany zasad sa oszustwem, ale czego można się spodziewać po człowieku, ktory mimo, ze powoluje sie na uczciwość szacunek kolezenski viewtopic.php?f=10&t=94212&start=1200 łamie własne zasady.

PostNapisane: 16 listopada 2013, 23:32 
Przyjaciel forum

oczywiście że nie Twój problem, nie mam takiego ciśnienia jak Ty na tym punkcie, Ty typujesz po wynikach kwal. O czym świadczy bodaj ostatnie GP, w którym typowales wysokie miejsce Icemena nie wiedząc że wystartuje z końca stawki.
W wielu przypadkach w trakcie trwania zmienia się regulamin.
Zapewne zdecyduje o zmianie większość, a z tego co widzę jesteś w mniejszości. Tyle ode mnie. Dobranoc.

P.S co do typowania PP, zwyczajnie zapomniałem.

Ostatnio edytowano 17 listopada 2013, 10:08 przez Pawel!, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 16 listopada 2013, 23:41 
Forumowy terrorysta

Pawel!, powinieneś wiedziec, ze Raikkonen jest kierowcą doświadczonym, utalentowanym i wielokrotnie udowadniał, ze potrafi włączyć się w walkę jadąc na roznych pozycjach.
Cytuje sygnalizując wątek, całość można sobie doczytać. Co do wypominanej przeszłosci ciesze się, ze Ciebie po tych 3 latach również to nadal boli.
Jeśli nie rozumiesz, ze nie zmienia się w trakcie ustalonych przez siebie zasad, nie zmienia się przeciwko komus, ani nie zmienia dla siebie (tym bardziej po 17/19 GP rozegranych według obowiązujących dotychczas zasad), bo wychodzi się na ..., to również jesteś...

PostNapisane: 17 listopada 2013, 09:50 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46 Compact
Kod silnika: N42B18
Ulalala, dawno tyle nie czytałem :D

Każdy ma swoje racje, ja też mam swoją. Nie zmieniamy zasad w trakcie trwania typowania, rozumiem że można to zrobić na półmetku, ale nie dwa wyścigi przed końcem.
Dziękuję za uwagę :)

PostNapisane: 18 listopada 2013, 19:22 
Zacna persona forum

Moje BMW: E36 318i 96r.
Kod silnika: M52B28TU
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=88829
fr33dom napisał(a):
Każdy ma swoje racje, ja też mam swoją. Nie zmieniamy zasad w trakcie trwania typowania, rozumiem że można to zrobić na półmetku, ale nie dwa wyścigi przed końcem.
Dziękuję za uwagę :)

:ok:

Obrazek

PostNapisane: 18 listopada 2013, 19:49 
Uzależniony od forum :)

oj chłopki ostro polecieli......a pońoć ja mam niezły fazy :rotfl: :hyhy: :ok:

Typer 01/2013-II miejsce...Typer 02/2013-III miejsce...Typer 03/2013-III miejsce...Typer 04/2013-I miejsce..Typer 09/2013-II Miejsce...Typer 12/2013-II miejsce...Typer 03/2014-III miejsce...Typer 05/2014-III Miejsce...Typer 10/2014-II miejsce...Typer 11/2014-II...Typer 12/2014-I..Typer 11 / 2015 - II...Typer 04/2016-III...Typer 08/2016-II..Typer 09/2016-III..Typer 10/2016-III..Typer 05/2017=II...

PostNapisane: 18 listopada 2013, 19:52 
Forumowicz

Moje BMW: 330i
Kod silnika: M54B30
Chłopaki a myślałem, że typer to tylko dobra zabawa :P :P
Moim zdaniem zmiany nie są potrzebne ;)
Ja żałuję tylko, że kilka razy zapomniałem typować :/ szczególnie takie pewniaki jak PP :wstyd:

PostNapisane: 18 listopada 2013, 20:03 
Zacna persona forum

hades napisał(a):
Chłopaki a myślałem, że typer to tylko dobra zabawa :P :P

Bo tak jest hehe

hades napisał(a):
Ja żałuję tylko, że kilka razy zapomniałem typować :/ szczególnie takie pewniaki jak PP :wstyd:

:zalamany: No ja też :P hehe może nie spadł bym na 5 miejsce :)

aniołki napisał(a):
oj chłopki ostro polecieli......a pońoć ja mam niezły fazy :rotfl: :hyhy: :ok:

Tak, ale coś dziś nie jesteś w formie :zdegustowany: , słaba wypowiedź :P hehe

Nie chciało mi się oglądać wyścigu wczoraj, ale dziś słyszałem w radiu że RedBull pobił rekord w wymianie kół 2.05s :hyhy: ciekawe czy ktoś pobije

Obrazek

PostNapisane: 19 listopada 2013, 08:00 
aniołki, a streszczenie wyścigu gdzie? :zdegustowany:

PostNapisane: 19 listopada 2013, 18:50 

....Panowie i panowie prokuratorzy....

Po mojemu wyścig nudny jak ch.... :spi: :spi Myślałem kraj steka,luksusu bogactwa..... :ok: :ok: Nie wiem co ten tor to typowa olimpiada zimowa jedziemy od statu pod wielką górę i nic poleciały spoljlery komuś ;) ale oni jechali dalej ..tylko pózniej biedak niemiecki pocałował sie z kolegą oponą i jebut w bandę parę euro poleciało do kibla :38: ....
No i dziewiczy wyjazd SEWTY CARA....ja myślałem ze go poprowadzi sam .........CH.NORISS.......... :szok: :szok: a tu znana twarz co na każdych zawodach nam lata po każdym torze..........Cudowne dziecko ponowie jakoś inne było letało po tym torze jak niewiem co jakby sam zesobą walczył o czas na danym kółku.Latał po tych zakrętach ponoć kopia Silvertone ja mówię to jazda jak na nartach miedzy pachołkami ...pózniej jakaś długa prosta to na złamanie karku i chłopy z Gopru się mieli pojawić jakby ktoś poleciał bandę :szok: ....na prawdę co tu opisywać.... :( :(
Wyścig już koniec sezonu każdy myśli otym ostatnim wyścigu i drik z palemką :37: :37: jakaś plaża kobitka koło niego ...mechanicy dalej będą trenować bo trzeba zejść po niżej tych topowych 2.0 sex..jak ktoś ogląda DTM to typowe czasy oni też nieraz tam mają.....cieszy mnie tylko postawa srebnej strzały Nico z końca stawki chłopina gonił i punkty wygrał.....tak wygrał że czerowne byki są na 3 miejscu ...smutne ale ja myślę że chłopaki się popiszą i ostatni wyścig będą na podium....Czarna dama tez na nowym zawodniku jechała ale punktów nie zrobił tylko ten co zawsze ładnie pojechał...Alosno z plastrami a ładnie pojechał to typowy mistrz świata ;) ;)
Wiec teraz czekamy na Brazylijską sambę :32: :32: no i ten koniec sezonu...bolidy idą spać a
....

Jetem ciekaw kto z was podsumuję cały sezon 2013 F1...... ;) ;)

A my już za rok typujemy na PW bo ostra walka tu poszła na słowa widzę :( ;) ....a na prwadę ponoć to ja mam fazy :44: ...........

Typer 01/2013-II miejsce...Typer 02/2013-III miejsce...Typer 03/2013-III miejsce...Typer 04/2013-I miejsce..Typer 09/2013-II Miejsce...Typer 12/2013-II miejsce...Typer 03/2014-III miejsce...Typer 05/2014-III Miejsce...Typer 10/2014-II miejsce...Typer 11/2014-II...Typer 12/2014-I..Typer 11 / 2015 - II...Typer 04/2016-III...Typer 08/2016-II..Typer 09/2016-III..Typer 10/2016-III..Typer 05/2017=II...

PostNapisane: 20 listopada 2013, 07:56 
aniołki, nie wiem czy masz równie aksamitny głos jak Borowczyk, ale uważam, że powinieneś komentować F1 na Polsacie właśnie z nim - byłby duet wszech czasów :hurra:

PostNapisane: 24 listopada 2013, 20:27 
Forumowy terrorysta

Obrazek

Czesc i chwała zwycięzcom, dzięki Panowie , zdrówko Red Bullem :rotfl: .

PostNapisane: 24 listopada 2013, 20:36 

Moje BMW: E38 735i
Kod silnika: M62
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=166789
Kolejny sezon za nami :) Myślę, że emocji nie brakowało :hyhy: Dzięki wszystkim za wspólną zabawę w typerze ;)

renoraines, gratulacje! :)

PostNapisane: 24 listopada 2013, 20:44 
Forumowy terrorysta

.Jacek. napisał(a):
renoraines, gratulacje! :)

Dziękuje Jacek :)

PostNapisane: 24 listopada 2013, 20:57 
Fan F1

Moje BMW: e36 328i
Kod silnika: M52B28
i kolejny sezon za nami. kolejny typer za nami. i nowy zwycięzca tego roku;) gratuluje!!! :super:
p.s. mam nadzieję że za słabą formę w tym sezonie moja ranga nie zostanie mi odebrana :chytry:

PostNapisane: 24 listopada 2013, 21:04 
Zacna persona forum

renoraines napisał(a):
Obrazek

Czesc i chwała zwycięzcom, dzięki Panowie , zdrówko Red Bullem :rotfl: .

:hurra: :hurra: :hurra: dla Sebastiana Red Bulla i oczywiście dla naszego mistrza renoraines, :hurra: :hurra:

Ja również dziękuję za dobrą zabawę wszystkim i do zobaczenia na wiosnę hehe :P

moonthek napisał(a):
p.s. mam nadzieję że za słabą formę w tym sezonie moja ranga nie zostanie mi odebrana :chytry:

Tytułów się nie odbiera hehe

Obrazek

PostNapisane: 24 listopada 2013, 21:16 
Zacna persona forum

Moje BMW: E36 Coupe
Kod silnika: M52B20
Gratuluje renoraines za dobre typy od początku do końca :ok: chyba mi się udało zająć drugie miejsce na pudle :zawstydzony:

Co do samego wyścigu sędziowie na koniec byli dość surowi (szczególnie kara dla Massy i Hamiltona), teraz z niecierpliwością czekam na nowy sezon i ... całkiem nowe jednostki napędowe ;)

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2461 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 124  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1