....Panowie i panowie prokuratorzy....
Po mojemu wyścig nudny jak ch....

:spi Myślałem kraj steka,luksusu bogactwa.....

Nie wiem co ten tor to typowa olimpiada zimowa jedziemy od statu pod wielką górę i nic poleciały spoljlery komuś

ale oni jechali dalej ..tylko pózniej biedak niemiecki pocałował sie z kolegą oponą i jebut w bandę parę euro poleciało do kibla

....
No i dziewiczy wyjazd SEWTY CARA....ja myślałem ze go poprowadzi sam .........CH.NORISS..........

a tu znana twarz co na każdych zawodach nam lata po każdym torze..........Cudowne dziecko ponowie jakoś inne było letało po tym torze jak niewiem co jakby sam zesobą walczył o czas na danym kółku.Latał po tych zakrętach ponoć kopia Silvertone ja mówię to jazda jak na nartach miedzy pachołkami ...pózniej jakaś długa prosta to na złamanie karku i chłopy z Gopru się mieli pojawić jakby ktoś poleciał bandę

....na prawdę co tu opisywać....
Wyścig już koniec sezonu każdy myśli otym ostatnim wyścigu i drik z palemką

jakaś plaża kobitka koło niego ...mechanicy dalej będą trenować bo trzeba zejść po niżej tych topowych 2.0 sex..jak ktoś ogląda DTM to typowe czasy oni też nieraz tam mają.....cieszy mnie tylko postawa srebnej strzały Nico z końca stawki chłopina gonił i punkty wygrał.....tak wygrał że czerowne byki są na 3 miejscu ...smutne ale ja myślę że chłopaki się popiszą i ostatni wyścig będą na podium....Czarna dama tez na nowym zawodniku jechała ale punktów nie zrobił tylko ten co zawsze ładnie pojechał...Alosno z plastrami a ładnie pojechał to typowy mistrz świata
Wiec teraz czekamy na Brazylijską sambę

no i ten koniec sezonu...bolidy idą spać a
....
Jetem ciekaw kto z was podsumuję cały sezon 2013 F1......
A my już za rok typujemy na PW bo ostra walka tu poszła na słowa widzę

....a na prwadę ponoć to ja mam fazy

...........