BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 05:22

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 113  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Szczepionka wektorowa na Covid-19 - pewna śmierć!
PostNapisane: 27 lipca 2021, 14:20 
Moderator

Garaż: M3 e92 G-power 580hp
Sylwek_ch napisał(a):
jak wrzucisz filmik ze swoją goła dupą tez szybko zniknie, to nie argument :D

To jest depopulacja, mówię ci :D

PostNapisane: 27 lipca 2021, 16:49 
Forumowy terrorysta

Jade pretem po klatce :rotfl:

Cytuj:
Agencja reklamowa Fazze proponowała znanym w mediach społecznościowych twórcom, by rozpowszechniali błędne informacje na temat szczepionek na COVID-19 w zamian za pieniądze. Udało się to tylko częściowo, ponieważ część influencerów ujawniła propozycje agencji, podaje portal wirtualnemedia.pl.
Fazze wysyłała propozycję rozpowszechniania dezinformacji o szczepionkach do YouTuberów z różnych krajów. Przynajmniej dwóch YouTuberów się na nią zgodziło.Twórcy mieli publikować wyciągnięte z kontekstu, zmanipulowane statystyki, aby pokazać, że szczepionka Pfizera jest przyczyną wielu śmierci w Europie.

Teoria nie pasuje idiotom do faktow, tym gorzej dla faktów :rotfl:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 29 lipca 2021, 08:47 
Moderator

Większość z Was nadal nie potrafi zrozumieć "co się dzieje" i "o co tu chodzi". Czas na "kawę ma ławę".

Zacznijmy od globalizacji. Wszystko zaczęło się od momentu powołanie do życia Rezerwy Federalnej, drukarni produkującej dolara. Drugim etapem był Protokół z Bretton Woods ( 1944 ) czyniący dolara światową walutą rezerwową. Potworzono kilka węzłów łączących finansowe autostrady , wszystkie one biegną do jednego centrum dowodzenia. Innymi słowy za pomocą różnych technik powiązano ze sobą prawie wszystkie państwa świata, ich gospodarki, poza kilkoma. Część z nich, jak Irak, Syria, Libia, Sudan zostały już jednak siłą wcielone do systemu. Zostały tylko trzy, trzy niezależne gospodarki : Iran, Izrael i Korea Północna. Z tych trzech ma utrzymać się jedynie Izrael, jaki ma się przekształcić, z upływem czasu, w Wielki Syjon, zarządzający światowym państwem z odbudowanej Wieży Babel.

W jakim celu tak splątano ze sobą wszystkie państwa świata ? Było ich kilka. Pierwszy, centrala chciała mieć wpływ na każde państwo, drugi chodziło o pomnożenie kapitałów i transfer technologii, trzeci o ukształtowanie w każdym z tych państw tej samej struktury społecznej, generalnie mas i tych bogatszych , jakim zagwarantowano dostatek,pod warunkiem że będą pilnować i przestrzegać ustanowionych przez centralę zasad. W perspektywie chodziło jednak o to żeby w odpowiednim czasie wszczepić w system wirusa i zarazić nim wszystkie splątane gospodarki.

Jak wiecie przez lata wszystko jakoś działało, wszyscy patrzyli na przyszłość z optymizmem. Ludzie pracowali, odkładali pienIądze do funduszy emerytalno-rentowych i czekali spokojnej starości. I wtedy przyszedł rok 2007. Trudno powiedzieć kiedy zaplanowano ten rok 2007 , moim zdaniem gdzieś na początku lat 70-tych, kiedy Zbig Brzeziński napisał książkę "Between Two Ages: America's Role in the Technetronic Era" ( 1970 ). Za pomocą prostej sztuczki, obniżenia stóp procentowych, podwyższenia premii za pośrednictwo kredytowe, poluzowania rygorów kredytowych zniszczono światowy rynek nieruchomości.

Cały czas chodzi o systemy emerytalno-rentowe. Takie działają w każdym państwie. Te systemy są różne, jedne pokoleniowe, inne akumulacyjne ( fundusze powiernicze ), w każdym razie dla systemów emerytalno - rentowych najważniejszy był rynek nieruchomości, albowiem był to rynek uznawany za bezpieczny, z niską, ale pewną stopą zysku. Fundusze emerytalno-rentowe inwestowały ogromne kwoty w rynek instrumentów finansowych tworzonych na bazie kredytów hipotecznych. Te były nisko oprocentowane i dobrze zabezpieczone, więc ryzyko było minimalne. Do 2007 roku, kiedy wielkie systemy emerytalno-rentowe największych państw świata nagle straciły podłogę pod nogami. I teraz trzeba wrócić do budowanej przez system struktury społecznej.

Po 1945 uformowała się klasa wyższa i średnia. Obie żyły dostatnio, czerpiąc z życia. Kiedy systemy emerytalno - rentowe straciły grunt pod nogami, przed klasą wyższa i średnią stanęło widmo REWOLUCJI. Wyobraźcie sobie jak zareagowało by społeczeństwo gdyby dowiedziało się że ci na emeryturach i rentach, jacy pracowali całe życie, nagle dowiedzieliby się że nie dostaną już ani grosza. Nie inaczej z tymi którzy już od lat ciężko pracowali wierząc w spokojna starość. Oczywiście nie wszystkie państwa były w tej samej sytuacji.

W Polsce funkcjonuje od lat system pokoleniowy, co oznacza , że zniszczenie rynku nieruchomości tego systemu nie nadwyrężyło. Trzeba było się zabrać za ten rynek inaczej, więc pod batutą Żydów z PO oraz PSL wymyślono OFE. To jednak nie pomogło, więc od 2007 roku agenci żydowscy z PO i PSL , a potem z PIS zaczęli rujnować finanse publiczne doprowadzając do potwornego zadłużenia państwa. Dług Polski skoczył z 524 mld w 2007 roku do 7 bln w 2021. W ten sposób przed polską klasą średnią i wyższą także stanęła widmo rewolucji, bo tak obciążony system finansowy nie jest w stanie już nikomu zagwarantować świadczenia emerytalno-rentowego. Polski dług to 58% PKB, z długiem emerytalno-rentowym to już 370% PKB. Rozwiązanie problemu wydaje się prozaicznie proste.

Kiedy klasa wyższa i średnia uświadamiały sobie grozę sytuacji ponadnarodowe elity zawłaszczyły broń elektromagnetyczną, geofizyczną, mikrobiologiczną, pobudowały sobie liczne schrony, HAARP, GWEN, wyniosły satelity na orbitę, gotowe obrócić świat w perzynę. Taki scenariusz niesie za sobą jednak pewne ryzyko, może się bowiem okazać, że sprawa wymknie się spod kontroli i dopiero za 500-1000 lat będzie można wyjść na powierzchnię Ziemi i czerpać z życia. Z tego powodu ponadnarodowe elity desygnowały swoich emisariuszy i zorganizowały spotkanie z przedstawicielami światowej klasy średniej i wyższej. Na spotkaniu padło złowrogie zdanie : MUSICIE ICH ZABIĆ, BY ZACHOWAĆ TO CO OSIĄGNĘLIŚCIE, DOBYTEK , TE DOMKI, DWA SAMOCHODY, PĘKATE KONTA, musicie wymordować tych którzy zagrażają WASZEJ PRZYSZŁOŚCI. Padły pytania jak to zrobić . Oczywiście emisariusze ponadnarodowych elit byli już na to pytanie od dawna przygotowani. Generałowie wojska, służb, policji, przedstawiciele sędziów, prokuratorów, lekarzy, prawników, inżynierów, architektów, klasy biznesu z każdego państwa otrzymali precyzyjny plan eksterminacji tych którzy domagając się świadczeń i respektowania ich praw zagrażali temu co udało im się zdobyć. Na drodze do celu stały, co oczywiste, Konstytucje, jakie zebrani zgodzili się wspólnie i zgodnie podeptać.

Elity podsunęły zebranym projekt pandemii wirusa i w ten sposób doszło do układu ponadnarodowych elit ze służbami specjalnymi, wojskiem, klasą średnią i wyższą poszczególnych państw. To dlatego sądy dyscyplinarne lekarzy i prawników niszczą uczciwych i oddanych społeczeństwu ludzi. To dlatego wojsko i służby specjalne skrytobójczo mordują prawych i moralnych inżynierów, lekarzy, prawników, ludzi biznesu. Wszystko dlatego żeby jakiś generał, pułkownik, sędzia, prokurator, lekarz czy biznesem mogli zachować domek, wybieg dla psa, kupić żonie kieckę, wysłać dzieci za granicę na studia.

Ten mord nie został zaplanowany żeby ktokolwiek z klasy wyżej, czy średniej na tym zyskał. Wielu przedstawicieli tej grupy to cyniczni durnie, pieniądz ogłupił ich do reszty, zostali złapani przez elity na krótkie lasso. Po to tworzono ten globalny system żeby uwięzić ich tej materialnej pułapce, dać im coś czego będą bronić, gotowi zamienić się w tym czasie w zwierzęta.

PostNapisane: 29 lipca 2021, 09:37 
Zacna persona forum

Moje BMW: MK7 GTI PP
Kod silnika: CHHA
Cytuj:
W jakim celu tak splątano ze sobą wszystkie państwa świata ? Było ich kilka. Pierwszy, centrala chciała mieć wpływ na każde państwo, drugi chodziło o pomnożenie kapitałów i transfer technologii, trzeci o ukształtowanie w każdym z tych państw tej samej struktury społecznej, generalnie mas i tych bogatszych , jakim zagwarantowano dostatek,pod warunkiem że będą pilnować i przestrzegać ustanowionych przez centralę zasad. W perspektywie chodziło jednak o to żeby w odpowiednim czasie wszczepić w system wirusa i zarazić nim wszystkie splątane gospodarki.

czyli USA, Japonia, Rosja, Chiny są "razem" - to nieźle wychodzi im transfer technologii, ujednolicenie struktury społecznej itd

XD

z wieżą Babel też fajnie :ok:

PostNapisane: 29 lipca 2021, 15:37 
Częsty bywalec

Moje BMW: E61 KOMBI
Kod silnika: M57TU
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=167617
a wg mnie to się dzieje...
jeszcze 10 lat temu się mówiło "w Chinach to rygor i nadzór..."
jak patrzę na obecne podziały, nadzory, paszporty, karty ID i ogromne zainteresowanie państw i rozwój systemów rozpoznawania twarzy....Orwell live

PostNapisane: 29 lipca 2021, 21:24 
Moderator

Jest jeszcze sporo ciekawych rzeczy do obgadania, a na Was widzę, najlepiej działa suchy tekst...

A tu poniżej jakieś kolejne teorie spiskowe.
https://www.facebook.com/10001142814750 ... 410058748/

PostNapisane: 30 lipca 2021, 16:59 
Zacna persona forum

orzel_man napisał(a):
a wg mnie to się dzieje...
jeszcze 10 lat temu się mówiło "w Chinach to rygor i nadzór..."
jak patrzę na obecne podziały, nadzory, paszporty, karty ID i ogromne zainteresowanie państw i rozwój systemów rozpoznawania twarzy....Orwell live

Nam wydaje się, że dzieje się dużo ostatnimi czasami. Dla nich rozgrywka jest prosta, rzeczy planowane latami, dogrywane z naj wazniejszymi analitykami których mają w swojej firmie.
Nic tylko się przyglądać dalszym przedstawieniom teatralnym.

PostNapisane: 30 lipca 2021, 22:23 
Forumowy terrorysta

Mentzen z korwinowej sekty w Polsacie news: "szczepionki drastycznie ograniczają śmiertelność osob zaszczepionych oraz hospitalizacje " . :rotfl:

PostNapisane: 31 lipca 2021, 05:08 
Specjalista ds osiągów

Moje BMW: M5
Kod silnika: S62/S63
alduwiel, w samej Polsce masz kilkaset tysięcy lekarzy, razem z prawnikami, sędziami i innymi bogatymi i wpływowymi ponad milion, w skali świata to są dziesiątki milionów i wszystkich przekupili i nikt się nie wyglądał z tym planem? Myślisz że każdy z nich dla kasy nie kiwnie nawet palcem przy mordzie sąsiadów? Patrząc na to chociażby przez pryzmat co robili Polacy dla Żydów w czasie II Wojny Światowej to wiem, że taki scenariusz jest niemożliwy. To co kopiujesz i wklejasz to dorabianie pustej ideologii do zaistniałej sytuacji, lepiej wspomóż biednych i niezaradnych życiowo którzy mają super "wiedzę":
https://wiadomosci.wp.pl/kosztowna-awar ... 977598848a
BTW Przewija się w artykule nazwisko pewnego bogatego pana który zapowiada wraz z kolegami krainę mlekiem płynąca, tymczasem jego "podwladna" zbiera w internecie na sprzęgło...

II wicemistrz GPP 2015 Street RWD
Wicemistrz GPP 2016 Street RWD
Mistrz Polski PZM 2024 Street RWD

PostNapisane: 31 lipca 2021, 07:39 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Przemek - po prostu ludzie dali sobie wyprać mózgi i wykształcenie oraz status niewiele ma do tego. Widzę to dokładnie w swoim otoczeniu również.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 31 lipca 2021, 08:14 
Moderator

Lincoln wiedzą tylko Ci, ktorzy musieli się dowiedzieć i to nie są setki tysięcy, ale kilkanaście tysięcy np były teść mojej kobiety to Pułkownik w armi Polskiej. On wie, ale nic więcej nie powie jak tylko tyle:
-to tajemnica wojskowa Grzegorz, ale podziwiam Cię za spostrzegawczość.
- czyli jednak? To depopulacja?
- nic nie mogę powiedzieć.
-ale usłyszalem, ze jestem spostrzegawczy. Czyli jednak?
-nic nie mogę powiedzieć, to tajemnica wosjkowa.
- ale to dobrze , ze się nie szczepilismy?
- dobrze!
-pan się szczepił?
-nie!

I wszystko w temacie...

Przypomnę tylo, ze tak samo doradzali specjalisci kredyty we frankach, większośc bankierow czyli specow od obracania kasą tak doradzało. Tylko debil poszedl by inną drogą i brał by kredyt w pln ;) tak samo teraz tylkko debil odmowił by szczepienia ...

PostNapisane: 31 lipca 2021, 08:26 
Specjalista ds osiągów

jiGsaw i uważasz, że teść Alla pozwoli umrzeć córce, wnukom, w imię zachowania domu i przywilejów? A jak padną wszyscy rolnicy, to już widzę jak generałowie i "Bezosy" pójdą w pole żeby było co jeść... Z Frankami było oczywiste dla każdego myślącego logicznie, że jeśli jest aktualnie dużo taniej, jest większe ryzyko, to nie ma nic wspólnego ze spiskiem.

PostNapisane: 31 lipca 2021, 08:29 
Moderator

To nie moj tesć tylko ojciec byłego mojej kobiety. Nie byli małzeństwem, więc to taki tzw umowny ,, były teść" ale ejst pułkownikiem, stacjonuje w Bydgoszczy i powiedział co powiedział. Czy się jego syn szczepił to ja nie wiem.

Tu moja kobieta twierdzi, ze ta rozmowa inaczej brzmiała cos w stylu:
-Bla bla bla (moja gadka , ktorą juz znacie i ją pominiemy)
-tam cos jest w tej szczepionce, dobrze ze nie wzieliscie tego.
-czyli jednak, to depopulacja?
-nic nie mogę powiedziwc to tajemnoca wojskowa.
-czyli jednak, bo by tajemnicy nie było.
-nic nie mogę powiedzieć.
-Pan się szczepił?
-nie!

I wszystko w temacie...

PostNapisane: 31 lipca 2021, 09:22 
Przyjaciel forum

Lincoln napisał(a):
jiGsaw i uważasz, że teść Alla pozwoli umrzeć córce, wnukom, w imię zachowania domu i przywilejów? A jak padną wszyscy rolnicy, to już widzę jak generałowie i "Bezosy" pójdą w pole żeby było co jeść... Z Frankami było oczywiste dla każdego myślącego logicznie, że jeśli jest aktualnie dużo taniej, jest większe ryzyko, to nie ma nic wspólnego ze spiskiem.

Przemek ja nie mam ważnego pełnomocnictwa od alduwiela, wiec nie mogę się wypowiedzieć.

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 31 lipca 2021, 10:11 
Moderator

Z tego co widzialem to robot z Boston Dinamics robił salto w tył juz 3-4 lata temu. A Ty się martwisz, ze za 10 lat nie będzie komu na polu pracować?

Obrazek

Z tego co widzę to postęp jest błyskawiczny, biegnie szybciej niz ja jadę na rowerze :D

PostNapisane: 31 lipca 2021, 12:03 
Częsty bywalec

Moje BMW: E93
Kod silnika: N54B30
Garaż: Było:
E36 325i: viewtopic.php?f=102&t=169233
Jest:
E93 335i: viewtopic.php?f=6&t=172752
Cos Aldi do przemyslenia:

Obrazek

PostNapisane: 1 sierpnia 2021, 07:45 
Zacna persona forum

DamianTra jak twoja dziara to współczuje :przestraszony:

PostNapisane: 1 sierpnia 2021, 08:36 
Moderator

CZY TO WAM COŚ PRZYPOMINA ?

bojkot sklepów żydowskich

zabronili Żydom siadać na ławkach w parkach

potem zakazano Żydom dostępu do publicznych basenów, opery, kin, koncertów, publicznych szkół, budynków administracji publicznej

dalej zakazano Żydom zakupów przed godziną 17

zabroniono dzieciom żydowskim bawić się z dziećmi niemieckimi

odebrano Żydom możliwość uprawiania zawodów prawnika, lekarza, nauczyciela, zwalniano z pracy dziennikarzy, artystów żydowskiego pochodzenia

kiedy odebrano Żydom podstawowe prawa i wolności uznano ich za balast społeczny, bezużyteczną masę którą trzeba usunąć

to doprowadziło do "Nocy Kryształowej" podczas której zdemolowano i zniszczono synagogi, szkoły żydowskie, żydowskie sklepy, zaczęto sukcesywnie mordować Żydów i izolować ich w obozach koncentracyjnych

kulminacją procesu segregacji były masowy mord zbędnego elementu żydowskiego w obozach zagłady

A TERAZ PRZENIEŚMY SIĘ W CZASIE

bojkot sklepów i przedsiębiorstw osób niezaszczepionych

zakaz siadania na ławkach w parkach przez osoby niezaszczepione

zakazano dostępu dla niezaszczepionych do publicznych basenów, saun, opery, kin, koncertów, publicznych szkół, budynków administracji publicznej

zakaz obcowania, wspólnej zabawy dzieci zaszczepionych i niezaszczepionych, zakaz dostępu do szkół i uczelni dla osób niezaszczepionych

odebranie niezaszczepionym możliwości uprawiania licznych zawodów. w tym : prawnika, lekarza, nauczyciela, zwalnianie z pracy dziennikarzy, artystów niezaszczepionych

odebranie niezaszczepionym praw wyborczych

uznanie niezaszczepionych za zbędną i bezużyteczną masę, za balast społeczny

"Noc Kryształowa" przystąpienie mas zaszczepionych do rozprawy z wrogim elementem niezaszczepionym, palenie domów, przedsiębiorstw i dobytku niezaszczepionych, izolacja niezaszczepionych w izolatoriach

masowy mord niezaszczepionych w izolatoriach i obozach zagłady

Przypomnijcie sobie, czy zbrodni po 1933 roku dopuścili się fanatycy opętani ideologią ? Czy elity umiejętnie warunkowały zachowania społeczne, budowały poczucie krzywdy, złości, nienawiści właśnie przez segregację, przez stworzenie wroga społecznego ? Czy dziś fanatyzm LGBT, eko-fanatyzm, przekonanie o potrzebie wymordowania milionów ludzi dla ratowania planety, covidowy fanatyzm nie przypominają tamtego międzywojennego fanatyzmu ?

PostNapisane: 1 sierpnia 2021, 08:44 
Specjalista ds osiągów

Dwie różne sprawy, tutaj masz wybór - szczepić się czy nie szczepić, wtedy pochodzenie nie dawało wyboru.

PostNapisane: 1 sierpnia 2021, 10:10 
Przyjaciel forum

Lincoln napisał(a):
Dwie różne sprawy, tutaj masz wybór - szczepić się czy nie szczepić, wtedy pochodzenie nie dawało wyboru.

:rotfl: Ty sobie kpisz z nas, czy z siebie w ten sposób? Jezusa też nieraz w historii mogłeś się zrzec lub innych rzeczy aby ktoś Cię nie zabił, nie prześladował itp. itd., takie to wybory. To jest dokładnie to samo.

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... composer=0

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2258 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68 ... 113  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1