Lincoln napisał(a):
A, moje myślenie życzniowe?

Przecież to Ty nam tutaj powielasz rus narrację że to ukr zestrzelili malezyjski samolot, kiedy sprawa została zbadana i wszystko udowodniono ruskim. U nas nic nie wiadomo poza tym co nam rus powiedzieli i to jest zasadnicza różnica. Nie stwierdziłem nigdzie że to zamach, tylko że sprawa nie jest absolutnie wyjaśniona, a znając rus, każdy scenariusz jest możliwy (jak w 2014)
Malezyjski samolot został zestrzelony z terenów wschodniej ukrainy, jeszcze raz powtórzę co napisałem wcześniej. Nikt tego nie zaprzeczy. Ty sobie tłumacz jak chcesz i co chcesz. Podałem tez inne katastrofy samolotów których ty udajesz ze nie znasz, albo jesteś jeszcze młody. Pamięć wybiórcza
Czyli twierdzisz ze nie stwierdziłeś ze to zamach, ale znając Ruś to każdy scenariusz jest możliwy. Czyli jednak zamach. W końcu się zdecyduj

To czym zestrzelili tupolewa? tak samo jak Ukraińcy w 2001 roku? czy może użyli magnesu? A może to była maskirówka i wsadzili juz trupy do samolotu. Jeszcze zostaje kwestia skąd wyleciał nasz tupolew? z Okęcia tam musieli być sabotażyści. Sam widziałem wtedy po 7:00 na żwirkach jak wyłączyli sygnalizacje świetlna tak aby Kaczyński zdążył na samolot, bo zaspał
renoraines napisał(a):
A szurem to jest zrośniety z tobą konfederacyjny przydupas

.O ile dwa półdupki zawsze tworzą całą dupę. O tyle dwa półgłówki nie tworzą całej głowy. Poza tym temat był juz omawiany wiec w skrocie: A jak abderyta, antypolska prorosyjska swołocz.
Kręcąc C.D. beki , Wipler z Mentzenem wywracajac stolik realizuja plan Kaczora .
A propos Mentzena o to w jaki sposob Slawek wyruch** na legalu kuców przygłupow itp ignorantow oraz dyletantow ekonomicznych

. Łopatologicznie. Mentzen wprowadzil na gielde spolke. Debiut 36 zl za akcje. Naiwniacy sie rzucili, kurs wzrosta na 66 zl, nastepnego dnia 71 zl i ... kurs spada na łeb na szyje. Mentzen zarabiajac ponownie, odkupuje akcje po niskim kursie. Staly patent , nabrac przygłupow, szarpnąć kase i tak sie kreci biznes ciągle znajduĵac frajerow.

Lincoln napisał(a):
Rost, sam pomyśl, roczny PKB za 2023r to ~800mld $, 1% z tego ile wyniesie? Schowaj zawiść w kieszeń i myśl. Jeśli patrzysz na chłodno - wspieramy bufor bezpieczeństwa od najbardziej agresywnego państwa w Europie ostatnich 50lat.
J ebać to. Za dużo oglądasz telewizji. Za 6 miesięcy nic nie zostanie z bufora. Zostanie rozczłonkowany
Ja tu widzę schyłek kogoś