BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 18:48

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 399 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Smoleńskie teorie spiskowe - proszę nie wierzyć :)
PostNapisane: 17 października 2012, 19:39 
Zacna persona forum

Moje BMW: E 90 325i,Z 3 1.9i
marcin13800 napisał(a):
a co do katastrofy widzieliscie fotki z wypadku jakie wyszly do internetu?? masakra :zakrecony:
http://gorojanin-iz-b.livejournal.com/55983.html ..musicie wejsc na stronke i zjechac troche w dol i tam bedzie: foto1 foto2 itd i to odpalcie :]

Kolego czytaj uważnie forum,było kilkanaście postów wyżej :wstyd:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 17 października 2012, 19:51 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
marcin13800 napisał(a):
a co do katastrofy widzieliscie fotki z wypadku jakie wyszly do internetu?? masakra :zakrecony:
http://gorojanin-iz-b.livejournal.com/55983.html ..musicie wejsc na stronke i zjechac troche w dol i tam bedzie: foto1 foto2 itd i to odpalcie :]

Ręce opadają.. :mur:

PostNapisane: 17 października 2012, 20:09 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
renoraines napisał(a):
Jak masz jakis problem to napisz do pana Jarosława Siergieja, prezesa Zarządu Portów Morskich Szczecin i Świnoujście. Nie napiszesz, bo czytac i pisac ze zrozumieniem trzeba umiec :rotfl: :rotfl: :rotfl: .

No i nie prościej było dać od razu swoją wypowiedź w cytacie i dać podpis Pana Jarosława a nie udawać że wiesz o czym piszesz ? Na to się tutaj już nikt nie nabierze :rotfl:

PostNapisane: 17 października 2012, 20:15 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 | E46 M3
Kod silnika: M54B30| S54B32
Pany tylko spokój Was uratuje ;)

PostNapisane: 17 października 2012, 20:28 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46Coupe
Garaż: /E46Turbo
320Cd @ 2.5 M50Turbo.
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=86&t=94261
Tomek-E46 napisał(a):
oni nie pojechali na wycieczke...

Pojechali...

Kto go tam zapraszał? No wlasnie... W tym problem. Nie chcieli go tam.... Na swoje życzenie zebrał ludzi. O tym się nie mówi, ale tydzień wcześniej przed tą akcją śmiali się, że premiera zaprosili a prezydenta nie.

I żeby nie było - szkoda mi tych ludzi... Straszna tragedia dla rodzin, zresztą oni sami... Straszna śmierć...

Ale całe to wydarzenie miało wiele dziwnych akcji, tak jak te odszkodowania - setki tyś wypłacone od razu. Gdyby to się stało zwykłym ludziom , nie dostali by nic.

http://www.youtube.com/watch?v=DkOIWdc9 ... g-logo-xit

PostNapisane: 17 października 2012, 20:32 
Forumowy terrorysta

Bobby Vintage napisał(a):
renoraines napisał(a):
Jak masz jakis problem to napisz do pana Jarosława Siergieja, prezesa Zarządu Portów Morskich Szczecin i Świnoujście. Nie napiszesz, bo czytac i pisac ze zrozumieniem trzeba umiec :rotfl: :rotfl: :rotfl: .

No i nie prościej było dać od razu swoją wypowiedź w cytacie i dać podpis Pana Jarosława a nie udawać że wiesz o czym piszesz ? Na to się tutaj już nikt nie nabierze :rotfl:

Piszac uzywam skrotow myslowych, dodaje tez linki. Ktos chce to kliknie, jesli nie chce to nie kliknie. Skoro odpisuje tzn, ze czyta link ze zrozumieniem, zeby wiedziec o czym pisze. Ty nie klikasz, nie czytasz i w konsekwencji nie wiesz o czym piszesz :rotfl: :rotfl: :rotfl: . Czy tak robi oczytany i inteligentny czlowiek? To pytanie retoryczne, na ktore nie oczekuje odpowiedzi hahaha.

PostNapisane: 17 października 2012, 20:35 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
dobra, reno i bobby, wyluzujcie zwieracze bo wam żyłka pęknie. I będzie brązowa nuta.

PostNapisane: 17 października 2012, 21:03 
Administrator

Moje BMW: E60
Kod silnika: M57N
Garaż: Na przylądku, w portowej tawernie.
http://wiadomosci.onet.pl/katastrofa-sm ... temat.html

PostNapisane: 17 października 2012, 23:20 
Częsty bywalec

Kod:
Globalna rytualnosc:  inscenizacja katastrofy smolenskiej, protekcja sewastopolskim zabojcom, znikniecie cial z Arkankergena(mial tam miejsce incydent gdzie zniknelo 14 cial, ktorych do tej pory nie znaleziono).
1. O inscenizacji kataftrofy smolenskiej.
Jak wiecie, 10 kwietnia pod Smolenskiem, zgodnie z oficjalna wersja, rozbil sie w wyniku uderzenia o ziemie w warunkach silnej mgly prezydencki samolot polskich sil powietrznych TU-154 w rezultacie czego zgineli wszyscy znajdujacy sie pokladzie 88 pasazerow wlaczajac prezydenta Polski L. Kaczynskiego, i 8 czlonkow obslugi. Daleko nie idac, odswiezcie sobie pamiec na „Wikipedii”. W tej samej „wikipedii” znajdziecie fotografie pierwszych minut z miejsca tragedii.
ZDJECIE!
W sieci mnostwo podobnych fotografii, gdzie straz pozarna gasza ogien lub juz ugasili.
I takie
ZDJECIE!
I o takie.
ZDJECIE!
I nawet takie.
ZDJECIE z Putinem!
Jezeli oto wideo z ogniem, dymem i syrenami, niby ”pierwszych minut katastrofy”, nagrane telefonem komorkowym z najnizsza mozliwa jakoscia. Obok ognia, dymu i wraku, nie mozna zobaczyc niczego. Jest jeszcze wideo, takie same z ogniem i dymem, tylko jeszcze i ze strzelanina – trzeba sadzic, autorzy mieli na mysli, ze na miejscu „katastrofy” palacego sie wraku sluzby specjalne biegaly i rozstrzeliwaly ocalalych Polakow.
WIDEO(GLOS)!!
Cala reszta – analiza okolicznosci upadku, i naturalnie, polityczne analizy i szczegolowe analizy, nie maja jakiegokolwiek zwiazku z konkretnym zdazeniem na wojskowym lotnisku w Smolensku.
Z Krymu, podobno z wysokich kregow, anonim, w odpowiedzi na moj artykul, o Sewastopolskim rytualnym morderstwie, przyslal dzis artykul ze strasznymi zdjeciami. Napisal, ze my to moze i wszyscy wiemy, i Sewastopol to nieoszczedzona okolica. Dziewczynki, - to nie jedyny rytual. Krotko przed tym, byla mloda kobieta, ktora moze takze zabili. Smiertelnosc na Krymie jest ukrywana. Za dziewczynkami bylo cale miasto. Obywatele szukali. Obywatele chowali. Wladze utrzymywaly sie w okolicy. Strasznie na to patrzec. Ludzkie ciala byly okaleczane. Znow rutyna. Tylko napisac o Sewastopolskich dziewczynkach, i tutaj takie straszne  rzeczy beda pozniej mialy miejsce. Ludzie, kiedy zakonczy sie wasze okrucienstwo. Zwierzeta zabijaja ze wzgledu na jedzenie. A wy ze wzgeldu na co? Zatrzymajcie sie.
Jak widzicie, ladowanie bylo, wszystkich bezmyslnie zabili i wyrzucili tutaj, razem ze smieciami z wysypiska, przedstawiajacym „samolot”. Zadnego spadania i pozaru nie bylo, jak i w „katastrofie” „Superjeta-100” w Indonezji, Mi-8 na Altaju i innych temu podobnych.  Ciala ciala rozbierali i patroszyli, najpierw wywalajac tutaj. Sens -  rytualny. Na tej samej paraleli co „katastrofa „Bulgarii”. Jezeli po srodku przeciagnac linie, na jednym poludniku – Krymsk i miejsce zatopienia „Kurska”. Na skrzyzowaniu- ten sam Ziggurat, ktory nazywaja magicznym instrumentem Sirijancev-Plejadjancev-Reptoidov z „kaplanami egipskimi”. Tym zajmuja sie nie mityczni Syrianie, a konkretni pracownicy w konkretnych resortach.
7 Zdjec!
No co mozna powiedziec? Wszystko oczywiste. Na foto 1 i 2 nie ma najmniejszych sladow pozaru, ktory gasili na wszytskich „oficjalnych” foto w  „ pierwszych minutach po katastrofie”, nie dotknieta ogniem sucha trawa, galazki i liczny palny material. Z czego jasnym jest, ze polana podpalona dla foto- i wideonagran „pierwszych minut”.  Jednyny realny palacy sie obiekt, rozsypujaca sie czesc korpusu samolotu, jest na foto 1,  lezy obiekt w srodku suchego materialu, palil sie widocznie nie tutaj, co swiadczy o tym, ze jego przywieziono tutaj razem z reszta „rekwizytow”.
Ciala rozebrane, duzo bez butow, w skarpetach i bez skarpet, co wyklucza ich znajdowanie sie w samolocie w takim stanie, a mowi o tym, ze oni zostali tutaj dostarczeni i wysypani. Na foto 3 i 7 doskonale widac, ze ciala byly zabrudzone ziemia, bedac juz rozebranymi. To jasne, ze tak wygladajac w samolotach sie nie lata, i rozbierali ich tam, gdzie zabijali. Na foto 4 ciala prosto „ na miejscu katastrofy” klada bez zadnej kostnicy, odrazu na pogrzeb, tj. pomijajac wszystkie sadowo-medyczne procedury i ekspertyzy.
Na foto 3 i 6 na skorze charakterystyczne uszkodzenia, ktore moga powstac tylko przy manipulacji juz na martwych cialach i nie moga ich dostac zywi lub  tylko dopiero co umarli ludzie, co znow nie mowi o tym, ze ciala dostarczono i zrzucono.
Jasne, ze mozna tak pobrudzic ciala w ziemi, tylko je ciagnac przewracajac, a nie przenoszac na rekach. Szczegolnie pokazuje to blizsze cialo(polowka jego) na foto 7. Na nadgarstkach cial widoczne przywieszki, przylepione tasma na gola skore. Na tym samym foto 7 widac, ze od ciagniecia zadarla sie krawedz przywieszki..., na foto 3 przywieszka starla sie z wierzchu, przy przeciaganiu ciala.

Za jakiekolwiek bledy w tlumaczeniu oraz gramatyce polskiej z gory przepraszam, najwyrazniej mi umknely , gdyz tlumaczylem na szybko nie czytajac ponownie. Przetlumaczylem tylko ta czesc, gdyz mysle ze dalej nie ma sensu.

Pozdrawiam

http://www.youtube.com/watch?v=CQcVJsNxPNs

Ostatnio edytowano 19 października 2012, 10:16 przez partii, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 18 października 2012, 13:44 
Zacna persona forum

Protasiuk nakazał zrzucić paliwo, dlatego blger słusznie zauważył że na miejscu nie widać rozległego pożaru.
bez paliwa nie było mowy o drugiej próbie lądowania czy locie na zapasowe lotnisko, to była próba lądowania na ziemi z jak najmniejszymi stratami
zapis z czarnej skrzynki około 8 minut przed katastrofą:
-Paliwo?
-Aktualnie mamy 12 ton
-Wylać!
jakby wyglądał ten zagajniczek po rozprysku 12 ton paliwa. pare lat wcześniej oglądaliśmy jak wygląda rozprysk 2 ton paliwa z su 27 pod Radomiem

PostNapisane: 19 października 2012, 10:05 
Specjalista

Moje BMW: Infiniti
Kod silnika: VQ37VHR
podobno pojawily sie kolejne zdjecia, ale ja juz nie mam nerwów na to , to bedzie ciągnęło się latami i co chwila będą jakieś nowości w tej sprawie.

PostNapisane: 19 października 2012, 18:29 
Forumowicz

Moje BMW: E46 318i
Kod silnika: N46B20
A co, tylko Jankesi mają mieć monopol na swojego zabitego prezydenta? :>

3.6 litra i 249 KM łącznie.
Obrazek

PostNapisane: 19 października 2012, 18:50 

NANOCSmilosz napisał(a):
podobno pojawily sie kolejne zdjecia, ale ja juz nie mam nerwów na to , to bedzie ciągnęło się latami i co chwila będą jakieś nowości w tej sprawie.

chcieli prawdy smoleńskiej to ją będą mieli...

jonas napisał(a):
A co, tylko Jankesi mają mieć monopol na swojego zabitego prezydenta? :>

jak zwykle mistrzowskie podsumowanie :rotfl:

PostNapisane: 20 października 2012, 13:48 
Specjalista

Byczus, co Ty zapomnij o prawdzie , nie ma czegoś takiego w obecnym słowniku oraz zwyczaju.

PostNapisane: 20 października 2012, 17:58 

NANOCSmilosz napisał(a):
Byczus, co Ty zapomnij o prawdzie , nie ma czegoś takiego w obecnym słowniku oraz zwyczaju.

"ląduj dziadu" vel druga Gruzja wyjdzie na jaw prędzej czy później.

PostNapisane: 21 października 2012, 01:19 
Administrator

Byczus napisał(a):
"ląduj dziadu" vel druga Gruzja wyjdzie na jaw prędzej czy później.

Raczej później. Póki co wyjaśniamy AMber Gold :rotfl:

PostNapisane: 21 października 2012, 08:50 
Specjalista

Frank, nie nie nie :D najpierw w kolejce jeszcze afera taśmowa jest :D ale troche słaby jestem z historii polski więc mogę się mylić :D

PostNapisane: 21 października 2012, 11:01 
Administrator

NANOCSmilosz napisał(a):
Frank, nie nie nie :D najpierw w kolejce jeszcze afera taśmowa jest :D ale troche słaby jestem z historii polski więc mogę się mylić :D

NO pominałęs jeszcze przynajmniej aferę hazardową :rotfl:

PostNapisane: 21 października 2012, 11:31 

Frank napisał(a):
NO pominałęs jeszcze przynajmniej aferę hazardową

tzw. afera hazardowa, w której Prokuratura umorzyła śledztwo z powodu braku dowodów :rotfl:
koniec OT z mojej strony :P

PostNapisane: 21 października 2012, 11:52 
Specjalista

Frank napisał(a):
NANOCSmilosz napisał(a):

NO pominałęs jeszcze przynajmniej aferę hazardową :rotfl:

Obrazek

a mówiłem że słaby jestem z historii :D

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 399 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 20  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1