Kosmiczny1989 napisał(a):
Smokin nie wiem jaki masz problem ale wydajesz się być burakiem który na wszystko tylko się spina.
ja mam problem? póki co to Ty spinasz poślady o byle pierdołę i zaczynasz od inwektyw...
Idealny plan taktyczny ... co ty pier.... mi chodziło o więcej agresji od początku walki a ty musisz drwić.
rozbawiło mnie to tak samo jak Ciebie prawda o Adamku (cytat poniżej).
heheh teraz mnie rozbawiłeś ;-]
Przestań wszystko Hejtować i napisz coś co ma sens.
lol tutaj to już pojechałeś po całości

gdzie Ty tu hejtowanie widzisz? Nie dziwi mnie , że to co piszę nie ma dla Ciebie sensu...no ale jak może mieć sens dla kogoś kto jeszcze kilkanaście godzin temu pisał, że szpila jest Polską nadzieją wagi ciężkiej. Gość który od samego początku swojej przygody z boksem "poprawia obronę" a lewe sierpowe dalej wchodzą jak w masło

ogarnij się chłopie, spójrz na temat obiektywnie i rzetelnie bo szpila na chwilę obecną stoi w miejscu zero progresu, jeszcze chwila i będzie miał przydomek Artur "ten którego nokautuję się lewym sierpowym" Szpilka! To są człowieku podstawy boksu!!! Protect yourself at all times!!! Czyli między innymi to o co Łapin drze ryja non stop "łapy w góre"!!! Wybacz ale siedzę w tym sporcie już kilkanaście lat... Nie mam nic do szpilki ale absolutnie nie mogę nazwać go polską nadzieją wagi ciężkiej. Z tym co prezentuje w obecnej chwili pewnego pułapu nie przeskoczy. obnażył go gość z teoretycznie dużo mniejszym ringowym doświadczeniem.
renoraines napisał(a):
Cytuj:
Main Events proponuje Szpilce walkę z Mansourem. Zaledwie kilka godzin po pierwszej porażce w karierze Artur Szpilka (16-1, 12 KO) otrzymał propozycję walki z kolejnym niepokonanym Amerykaninem - Amirem Mansourem (20-0, 15 KO).
http://www.ringpolska.pl/artur-szpilka/ ... -mansourem Mam nadzieje, ze odrzucą, bo ''nie kopie sie lężącego''.
też uważam , że to kiepski pomysł. Szpila teraz musi się wziąć w garść, zamiast latać po salonach tatoo tudzież szukać śmiesznych majtek na ważenie

proponuję więcej porannego biegania bo po 5 rundzie zaczął oddychać skarpetami. I przede wszystkim poprawić tą nieszczęsną obronę - wyrobić nawyk , że prawa łapa wraca do góry!!!nie zostaje przy pasie. Generalnie mniej gwiazdorzenia więcej rzetelnej pracy , ze dwie walki na przetarcie i można próbować się z Mansourem.