Agrafga:
Cytuj:
No oczywiście ale jak po pracy co dzień leci z kumplami na piwo a ja do kosmetyczki i tak przez pół roku to coś jest nie halo
Kto powiedział że codziennie ???????
Cytuj:
No jak dupa ma być dupą a nie Partnerem na całe zycie to ja dziękuję...nie rozumiesz esencji bycia tugieder.
Rozumując w ten sposób odpowiem odwrotnie: A co ma być ochroniarzem 24/7 ?
Rozumując że jak mamy mieć też kolegów to partnerka jest tylko dupą, to jak facet ma być 24/7 to ochroniarzem - mało logiczne.
Cytuj:
Poza tym, nie genralizujcie bo popadniemy w skrajności.
Już popadłaś - z tą "tylko dupą"
CiOos:Cytuj:
Logiczne że w momencie kiedy więcej czasu spędzamy osobno niż razem i robimy to świadomie to coś jest lub za chwilę bedzię nie tak.
Dokładnie - bez skrajności.
Cytuj:
Ale niewyobrażam sobię sytuacji kiedy zawsze i wszedzie niezależnie od sytuacji robimy coś razem.Bo niestotne jest że jest nam dobrze i to robienie czegoś razem sprawiam nam satysfakcję i radoche.Brakuje tej inności,tego czegoś co w partnerstwie daje nam świadomość że jest naszym małym "azylem"
100% popieram.
Ania:Cytuj:
słuchajcie nie można przesadzać ani w jedna ani w drugą stronę... najlepszy jest - jak w każdej dziedzinie - złoty środek... nie oczekuje od faceta, że będzie ze mną chodził do koleżanek na plotki, ale na piwo z moimi kumplami mógłby pójść... nie każe mu siedzieć ze mną 24h/7 dni w tygodniu, bo inni ludzie też nam są do szczęścia potrzebni, człowiek jest w końcu istota społeczną ale po prostu we wszystkim trzeba znać umiar!
Oczywiście że tak. Jak się jest w związku to logiczne że ma się jej i jego znajomych. Chyba że jemu wyjątkowo nie odpowiadają jej koleżanki lub odwrotnie
Kubenzy:Cytuj:
Hmm... ja swoją widuję tylko w weekendy i powiem szczerze...chciałbym spędzać z nią trochę więcej czasu bo po prostu do niej tęsknię. Tak to jest, jak czegoś jest za mało, to się tego chce, a jak za dużo, to ma się tego dość. I to się tyczy każdej sfery życia.
Dokładnie! Jak za mało to się chce więcej, jak za dużo to mniej. Problem że na początku chce się tylko więcej a potem nagle jest: Jakto idziesz z kolegami, co się stało, wcześniej nie chciałeś, masz inną?

Już Ci się znudziałam
Agrafga:Cytuj:
..i żeby o moich kolegów nie był wszechobecnie zazdrosny.....

Wydaję mi się że to zależy od taki jakim się jest i jakich się ma kolegów

A Czy Twój facet nie powinien być zazdrosny o Twoich kolegów?
Ania:Cytuj:
tak - żeby jeszcze do tego sprzątał po sobie, gotował, prał, kochał całym sercem, nie oglądał się za innymi, nie był fajtłapą, życiowym nieudacznikiem... ale cóż....
Uwielbiam Kobiety , które wiedzą czego chcą... Jak się cieszę że nie wspominasz o tym że musi chodzić do pracy i zarabiać.
Kubenzy:Cytuj:
Są 3 kategorie facetów dla kobiet:
- kolega ze szkoły/pracy,
- kochanek,
- mąż.
Kubenzy, mówiliśmy o Erze, to Ci powiem że jest jeszcze MixPlus. Kolega ze szkoły cyz pracy może być kochankiem, a mąż też ale innej.
Hehehe, ja jednemu pokazałem bagażnik w Passacie - dosłownie. Rura mu zmiękła...
Jeztom:Cytuj:
Wędkować nie jedzie się po to żeby tylko łowic ryby, jedzie się "na ryby" i tylko w męskim towarzystwie, ew wszyscy z partnerkami.
Pogrzebac z nudów przy aucie nie idzie się tylko po to by naprawic auto...
To właśnie esencja. Masz browara
magik1980, dobrze gadasz jednak. Dlatego mi się do dzieci nie spieszy, pozatym nie zawsze się robią takie jak napisałeś i są jeszcze operacje
P.S. A nikt nie pisze że musi się z partnerem układać w łóżku? Przecież tak naprawdę wszystko może być cacy a jak w łóżku lipa i wogóle lipa będzie