BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 01:27

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 23 sierpnia 2011, 17:06 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
Widzisz, czyli lepiej zorientowany ode mnie jesteś :)
U nas jest o tyle OK, że bilety zawsze w tej samej cenie na Arenę Kielc. Przynajmniej mi się nie zdarzyły różnice.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 23 sierpnia 2011, 17:07 
Lokalny Ekscentryk

Moje BMW: ????
Kod silnika: ????
Garaż: Brak :(
Jest:
Hyundai I30
Volvo V40

Było:
E36 325td
E36 318is Coupe
E39 530d Touring: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=82514
E46 318i: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=132544
E90 320d: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=159224
E87 120d
E60 535d
binta, co do cen biletów na Legię w tym sezonie to się nie wypowiem, jeszcze nie dotarłem :( Ostatni mecz na jakim byłem to z Wisłą, na wiosnę wygrany 2:0 :) Wtedy za wejście na żyletę płaciłem 50zł :suchy:

PostNapisane: 23 sierpnia 2011, 17:16 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
StreetFire7 napisał(a):
Widzisz, czyli lepiej zorientowany ode mnie jesteś :)
U nas jest o tyle OK, że bilety zawsze w tej samej cenie na Arenę Kielc. Przynajmniej mi się nie zdarzyły różnice.

Nie ja tylko "90minut" jest bardziej zorientowane ;) Swoją drogą, najlepsza strona o piłce nożnej jak dla mnie :ok:

feder25, na żyletę jest zawsze taniej ;) Ja w tym sezonie byłem tylko na meczu towarzyskim z Żargilisem Wilno (2:0) i prezentacji zespołu na obecny sezon. Jeździłbym na mecze ligowe ale jak na razie nie ma za bardzo czym i z kim. Myślę, że niedługo może się coś zmieni w tym kierunku

PostNapisane: 24 sierpnia 2011, 11:10 
Forumowicz

binta napisał(a):
Heh, no właśnie. Niestety, jeśli chodzi o ceny biletów do właściciele Legii nas nimi nie rozpieszczają. Bilet bez zniżki (tak jak ja kupuję) za bramkę kosztuje 55 zł. i to jest druga kategoria, a więc np. mecz z Górnikiem itp. Nie obrażając oczywiście nikogo. To samo miejsce na pierwszą kategorię (np. Wisła) to kwota 75 zł. Na żyletę kosztuje bodajże 35 i 55 zł. odpowiednio ale tam nie raz jest ciężko kupić bilet. No i jak nie śpiewasz to możesz zostać "uszkodzony" ;)

Ceny biletów są takie same jak w tamtym sezonie. Bilety najlepiej kupuje się przez internet. Na mecz z turkami też obudziłem się w trakcie sprzedaży i miejsce miałem na zachodniej, normalny bilet 90zł. Na Spartaku już normalnie na Żylecie 50zł. A to, że osoby nieśpiewające są wypraszane to bardzo dobrze :) Na tej trybunie zdziera się gardło, a nie robi zdjęcia na portale społecznościowe !

PostNapisane: 24 sierpnia 2011, 11:43 
Przyjaciel forum

Marru napisał(a):
binta napisał(a):
Heh, no właśnie. Niestety, jeśli chodzi o ceny biletów do właściciele Legii nas nimi nie rozpieszczają. Bilet bez zniżki (tak jak ja kupuję) za bramkę kosztuje 55 zł. i to jest druga kategoria, a więc np. mecz z Górnikiem itp. Nie obrażając oczywiście nikogo. To samo miejsce na pierwszą kategorię (np. Wisła) to kwota 75 zł. Na żyletę kosztuje bodajże 35 i 55 zł. odpowiednio ale tam nie raz jest ciężko kupić bilet. No i jak nie śpiewasz to możesz zostać "uszkodzony" ;)

Ceny biletów są takie same jak w tamtym sezonie. Bilety najlepiej kupuje się przez internet. Na mecz z turkami też obudziłem się w trakcie sprzedaży i miejsce miałem na zachodniej, normalny bilet 90zł. Na Spartaku już normalnie na Żylecie 50zł. A to, że osoby nieśpiewające są wypraszane to bardzo dobrze :) Na tej trybunie zdziera się gardło, a nie robi zdjęcia na portale społecznościowe !

Wiem, że bilety są w takiej samej cenie (nigdzie nie napisałem, że jest inaczej) bo w tamtym sezonie jeździłem na mecze. Oczywiście, że wypada śpiewać, jak dla mnie to nawet trzeba, nie tylko na żylecie ale na cały stadionie wraz z trybuną na której są miejsca VIP-owskie również. Jeśli jednak chodzi o tą trybuną to najczęściej można usłyszeć śpiewy skierowane jednak w ich stronę... "ruszcie du.pę" ;)

PostNapisane: 24 sierpnia 2011, 13:24 

No i Wiśle się ryzyko nie opłacało. W TME punkty pogubione, a Ligi Mistrzów nie ma...

PostNapisane: 24 sierpnia 2011, 14:49 
Liga mistrzów w Polsce będzie za 100 lat.

PostNapisane: 24 sierpnia 2011, 16:45 
Forumowicz

Moje BMW: E36
Lapino napisał(a):
Liga mistrzów w Polsce będzie za 100 lat.

Chyba jedno zero zgubiles :)

PostNapisane: 24 sierpnia 2011, 18:40 

Moje BMW: ....................
Kod silnika: ....................
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... lit=wodzu6
Panowie, ja się pytam.... jeżeli nie z mistrzem Cypru to z kim polska drużyna może wygrać mecz o ligę mistrzów.....??? :mur: Panowie...... DNO !!!!!! :wsciekly: :wstyd:

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 08:16 
Przyjaciel forum

wodzu6 napisał(a):
Panowie, ja się pytam.... jeżeli nie z mistrzem Cypru to z kim polska drużyna może wygrać mecz o ligę mistrzów.....??? :mur: Panowie...... DNO !!!!!! :wsciekly: :wstyd:

Masz racje. Trzeba jednak pamiętać o tym, że piłka cypryjska to już nie jest ta piłka co 10 lat temu, gdzie jeździło się poopalać i skasować trochę pieniędzy, a drużyny z Cypru były "bite" w pucharach praktycznie przez każdego. Nasza piłka poszła trochę do przodu ale cypryjska bardzo. Wystarczy spojrzeć chociażby na kilka faktów

* Kiedyś ściągano Polaków na Cypr i ich szanowana, a teraz ?? Teraz cypryjskie kluby rozwiązują z nimi kontrakty. Przykład Kosowskiego, który wrócił do Polski (GKS Bełchatów) i wcale nie gra źle czy Sikory, który na Cyprze w ogóle nic nie zwojował (powrót do Podbeskidzia)

* W takim APOEL- gra w pierwszym składzie 1-2 cypryjczyków, a w kadrze jest ich 5. Reszta to Brazylijczycy, Portugalczycy i reprezentanci chociażby Macedonii. Z obecnego składu APOEL-u, praktycznie każdy zawodnik "posmakował" już Ligi Mistrzów. Praktycznie wszyscy piłkarze z kadry APOEL-u to nie przypadkowi zawodnicy, a ludzie z przeszłością w Benfice, Bradze, lidze brazylijskiej, rumuńskiej itp.

* Bodajże w AEK Larnaka dyrektorem sportowym jest Yordi Cruyff

Reasumując, piłka cypryjska to nie jest już anonimowa i ogórkowa liga o czym zresztą przed dwumeczem Wisła - APOEL wspominało kilka osób (Pan Gmoch, Żewłakow, Kowalczyk czy Kosowski). Zastanawia mnie tylko jedno, dlaczego oni "mogą" , a my nie :looka:

Wszystko to co napisałem wyżej nie zmienia jednak faktu, że Wisła powinna przejść APOEL bo jak na ostatnią rundę el. LM chyba nie mogła sobie wymarzyć lepszego przeciwnika

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 09:08 

binta napisał(a):
dlaczego oni "mogą" , a my nie

PZPN

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 09:20 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
binta napisał(a):
dlaczego oni "mogą" , a my nie

PZPN

Eee, nie sądzę. PZPN to przede wszystkim reprezentacja. Wiadomo, liga też ale przecież to właściciele, zarząd, prezesi, dyrektorzy sportowi i trenerzy poszczególnych klubów to sprawa podstawowa. Wydawało się, że Wisła jest na dobrej drodze. Wreszcie dobry dyrektor sportowy, który dokonał naprawdę kilka ciekawych transferów. Twardo stąpający po ziemi trener, który ma ciekawą wizję futbolu. Wreszcie gra i wyniki, która moim zdaniem napawała optymizmem. Skończyło się jednak tak jak zawsze...

Właśnie patrzyłem w program na dziś. Świetnie, że mecze Legii i Śląska są tylko na polsacie sport :dobani:

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 11:31 

binta napisał(a):
Eee, nie sądzę. PZPN to przede wszystkim reprezentacja. Wiadomo, liga też ale przecież to właściciele, zarząd, prezesi, dyrektorzy sportowi i trenerzy poszczególnych klubów to sprawa podstawowa. Wydawało się, że Wisła jest na dobrej drodze. Wreszcie dobry dyrektor sportowy, który dokonał naprawdę kilka ciekawych transferów. Twardo stąpający po ziemi trener, który ma ciekawą wizję futbolu. Wreszcie gra i wyniki, która moim zdaniem napawała optymizmem. Skończyło się jednak tak jak zawsze...

Właśnie patrzyłem w program na dziś. Świetnie, że mecze Legii i Śląska są tylko na polsacie sport

To kto odpowiada za to, że zawodnicy, którzy kiedyś sprzedawali mecze i podostawali wyroki dzisiaj grają ekstraklasie? Dostali po 10 tys. zł. kar. Co to jest na nich? Teraz śmieją się ludzią w japę i po 10 tysięcy mają na miesiąc. Przecież to tragi-komedia...

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 12:11 
Przyjaciel forum

StreetFire7 napisał(a):
binta napisał(a):

Właśnie patrzyłem w program na dziś. Świetnie, że mecze Legii i Śląska są tylko na polsacie sport

To kto odpowiada za to, że zawodnicy, którzy kiedyś sprzedawali mecze i podostawali wyroki dzisiaj grają ekstraklasie? Dostali po 10 tys. zł. kar. Co to jest na nich? Teraz śmieją się ludzią w japę i po 10 tysięcy mają na miesiąc. Przecież to tragi-komedia...

Myślę, że trochę schodzisz z tematu. Po drugie, kary były jak dobrze kojarzę od 5 tyś. do dużo, dużo więcej niż 10 tyś. (pamiętam takie zestawienie bodajże w "Przeglądzie Sportowym") plus wyroki w zawieszeniu. To nie jest w tym momencie jednak najważniejsze. Po trzecie, większość z tych piłkarzy już w ogóle nie gra w piłkę albo gra gdzieś w niższych ligach. Nie powiesz mi chyba, że taki Piszczek miał jakikolwiek wpływ na ustawianie tych meczów ?? Chłopak miał 19 lat, do szatni weszli starsi, powiedzieli co trzeba zrobić i tyle. Nie miał nic do gadania, a teraz wielce go zawieszają żeby niby pokazać, iż walczą z korupcją, a jego samego namawiają do tego by się odwołał to "czyt." odwołanie zostanie przyjęte. To jest dla mnie tragi-komedia

Myślę jednak, że nie ma sensu głębiej się rozwodzić w tym kierunku bo to jest temat "rzeka" i każdy ma swoje poglądy oraz racje jeśli o niego chodzi :)

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 12:39 
Kibiców legi nie wpuścili do Rosji, ciekawe dlaczego :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 12:50 
Przyjaciel forum

Lapino napisał(a):
Kibiców legi nie wpuścili do Rosji, ciekawe dlaczego :rotfl: :rotfl:

Pewnie dlatego, że nie wszystkich kibiców z Rosji wpuszczono na stadion Legii ;) Z tego co czytałem od 2 w nocy stali na granicy i kilka godzin temu dowiedzieli się, że nie wjadą do Rosji pomimo tego, że mieli wszystkie dokumenty i wizy. W tym momencie są już w drodze powrotnej do Polski. Na stadionie (miejmy nadzieję) będą tylko Ci, którzy w podróż udali się wcześniej i do tego czasu byli już w Rosji. Swoją drogą, będzie ich tam tylko garstka

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 12:53 
Forumowicz

Michał Żewłakow w wywiadzie dla weszło dobrze opisał powód tego, że praktycznie wszyscy jadą nas jak chcą.

http://www.weszlo.com/news/7647-Z_Micha ... o_czytania

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 16:28 
legia idzie jak burza juz dwie bramki w plecy a dopiero 27 minuta :kwasny: :kwasny:

edit: już 2:1 a więc jest nadzieja :D

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 16:46 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Weszło Rybusowi, nie ma co...

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 16:47 
Przyjaciel forum

2:2, Rybus !!!

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1