dareks55 napisał(a):
A po co ja w puszce trzymac i jeszcze karmic z naszych podatkow!!!??Powinni ja puscic na lincz publiczny,ludzie wiedzieli by co zrobic z takim zwyrodnialcem.Brak jest niestety kary smierci w naszym kraju,jestem katolikiem,ale uwazam,ze za takie rzeczy nie ma przebacz.Ona jest tak zdemoralizowana,ze nigdy nie bedzie "prawdziwa matka".

Zatem jesteś prawdziwym katolikiem. Gratuluję tytułu i podziwiam. Co do tej matki - jeżeli to prawda to szkoda słów, może wymyśliła porwanie celem zarobku na datkach na sfingowany okup? Tak, czy inaczej do homo sapiens jej nie zaliczam, bo nie myśli.
Co do tamtej akcji z florydy to chciałem zażartować, że musiała na necie sprawdzić kto jej obrączkę wysłał na farmaramie... jak widać niewiele się pomyliłem
"Podczas sprawdzania jej laptopa ustalili, że kobieta chwilę przed godz. 11 po raz pierwszy sprawdzała w wyszukiwarce Google, co robić, gdy dziecko doznaje obrażeń. Robiła to później jeszcze o godz. 14.38. Później sprawdzała jeszcze stan konta przez internet, ściągnęła muzykę i dopiero o godz. 15.07 wpisała w wyszukiwarce "St. Luke’s Hospital, Jacksonville, Florida". Lekarz z tego szpitala powiedział później detektywom, że gdyby 2-letni David wcześniej trafił do szpitala, to udałoby się go uratować."
Według mnie niektórym dobrze by zrobiła kara śmierci za głupotę. Czemu to nie dziwi, że akurat w USA taki przypadek? Czemu nie dziwi, że chłopaczek jest strzaskany? Co za swołocz...
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...