BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 23:07

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Rutkowski i jego dzialania
PostNapisane: 5 lutego 2012, 09:34 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: e39
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p ... 0#p2043810
Nie jestem specjalista ds. kryminalistyki, ale o Rutkowskim niektore fakty mowia wiele. Z tego co pamietam byl poslem z ramienia Samoobrony i to dlatego zeby przed procesami uciec. To ze zachowuje sie jak frajer to widac na pierwszy rzut oka. Jakis specjalista kiedys go podsumowal ze biega po ulicach z bronia, kreci wszystko, lacznie z nieudolnoscia swoja i swoich ludzi aby laikom wydawalo sie ze kolejne sukcesy odnosi. Gosc podsumowal kiedys jego akcje z ksiedzem, ktory mial przekazac okup. Nacieli mu gazet i wlozyli do koperty, ksiadz pojechal z bandytami samochodem. Jak by sie zorientowali to by go zamordowali i po wszystkim. Glupie ryzykowanie ludzkiego zycia- wrecz niedopuszczalne.

To ze zmusil matke do przyznania sie blefujac ze ma swiadkow na to, ze w jej wozeczku nie bylo dziecka nie jest jakas wielka filozofia. Byla to jedna hipotez. Nie wykluczone, ze gdyby akcja byla robiona z mniejsza pompa medialna, to mundurowi szybciej by do tego doszli. Rutkowski miedzy innymi nakrecal cala ta medialna spirale, by teraz odniesc sukces. Zapewne ma to na czym mu najbardziej zalezalo.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 5 lutego 2012, 09:44 
Forumowicz

Moje BMW: e46T
Kod silnika: m57+
A te uratowane dzieci z Syrii i Norwegi to ściema czy co? Ja tam gdyby mi porwali dziecko zgłosiłbym się do niego i tyle. Na pewno darzę go większym szacunkiem niż polską policję. Robi dużo szumu, ale przecież ma normalną firmę, która musi mieć klientów, a bez reklamy w dzisiejszym Świecie to długo by nie podziałał. A tak w mediach przez parę dni było widać szyld z jego adresem www. Skuteczny PR.

PostNapisane: 5 lutego 2012, 09:45 
Zacna persona forum

Garaż: było 320d Touring 2004r.
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=72312
Rudkowski gadkę ma dobrą - ustawił dziennikarkę jak należy.

PostNapisane: 5 lutego 2012, 09:50 
Zacna persona forum

Moje BMW: F11
ale żenująca ta dziennikarka :wstyd: :wstyd:
co do Rutkowskiego ma swój styl i się go trzyma w dupie ma to co inni myślą :ok: Horatio Caine z CSI Miami :P

PostNapisane: 5 lutego 2012, 10:11 
Zacna persona forum

Moje BMW: E39 520IA FL
Kod silnika: M54B22
Koleda Zalewska siegnela dna i metra mułu :cisza:
Glupia koza mowi, ze zal jej matki, ktora zabila wlasne dziecko i przykryla cialo gruzem. Do tego zastanawia sie czy postepowanie Rutkowskiego bylo etyczne bo doprowadzil do ujawnienia morderczyni? Zaje*isty TVN ostoja etyki medialnej.
Ku*wa nie moge.

PostNapisane: 5 lutego 2012, 10:29 

Moje BMW: e39
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p ... 0#p2043810
mile_end, Pawelos, Rutkowski zachowuje sie jak burak pierwszego sortu. Dziennikarka nie zarzuca mu tego ze zdemaskowal morderczynie tylko tego ze publikuje nagrania z tego faktu, co pograza tych ludzi a w zamian daje mu popularnosc.

Policjant mowil ze jesli wersja matki sie potwierdzi to odpowie ona za bezczeszczenie zwlok. Uwazam ze wiezenie nie bedzie dla niej kara, ktora odnioslaby zamierzony skutek. W koncu jesli nie zabila dziecka z premedytacja to zakopujac zwloki musiala byc juz niezle niestabilna psychicznie i emocjonalnie. Trzeba ja leczyc a nie wsadzac do wiezienia. Nawet jesli kiedys sie z tego podniesie, to ludzie nie pozwola jej zyc...

PostNapisane: 5 lutego 2012, 10:29 
Częsty bywalec

Moje BMW: E 46 330d
Kod silnika: M57
Oczywiscie popieram Rutkowskiego,zobaczcie jak dziennikarka spalila buraka :wstyd: :) .Pojechal jej Rutek po calosci he he

PostNapisane: 5 lutego 2012, 10:41 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
ded napisał(a):
Nie jestem specjalista ds. kryminalistyki, ale o Rutkowskim niektore fakty mowia wiele. Z tego co pamietam byl poslem z ramienia Samoobrony i to dlatego zeby przed procesami uciec. To ze zachowuje sie jak frajer to widac na pierwszy rzut oka. Jakis specjalista kiedys go podsumowal ze biega po ulicach z bronia, kreci wszystko, lacznie z nieudolnoscia swoja i swoich ludzi aby laikom wydawalo sie ze kolejne sukcesy odnosi.

No i jak widać takich głąbów na forum masa.

A co do Kolendy to zrobiła z siebie MEGA debilke. Po co Pan sprzedawał ten materiał :rotfl: Trzeba być dupą żeby mieć taką logikę... Jak sobie nogę złamie w wypadku samochodowym to pewnie do dealera poleci dlaczego on jej sprzedał samochód !

Dziennikarz TVN`u będzie o etyce mówił :rotfl:

PostNapisane: 5 lutego 2012, 10:46 
Forumowicz

Moje BMW: E36
A ja uwazam ze ten typ wogole nie powinien sie nazywac detektywem.Zalezy mu tylko i wylacznie na rozlosie medialnym.Mysle ze nastepna edycja Tanca z gwiazdami jest jego:).A juz przegieciem bylo to jak na jednej z konferencji za jego plecami byly ustawiony baner z adresem jego strony internetowej.A do tych co mowie ze jest skuteczny-tym razem mu sie udalo,ale przypomne tylko sprawe Iwony Wieczorek gdzie narobil duzo szumu,ile to on nie mial tam tropow a jak wiadomo sprawa do dzisiaj nie rozwiazana.Przypomne tylko ze w sprawe Olewnika tez sie zaangazowal,oczywiscie wydebil tylko pieniadze a nic nie zrobil.A co do tego dziecka ktore zostalo uratowane w Norwegii,co tan super detektyw zrobil najpierw-pobiegl do telewizji.Dla dobra tego dziecka moze:)?A jak ogladaliscie kiedys ten jego smieszny serial z nim w roli glownej to pewnie pamietacie ze tam ktos kiedys przez niego zginal.Mysle ze detektyw powinien dzialas przedewszystkim w dyskrecji,no ale to moze tylko moje zdanie.
P.S. Bardzo fajnie jego osoba zostala pokazana w serialu Pitbull.

PostNapisane: 5 lutego 2012, 10:47 
Zacna persona forum

Moje BMW: X5 G05 40i
Kod silnika: B58
ded napisał(a):
W koncu jesli nie zabila dziecka z premedytacja to zakopujac zwloki musiala byc juz niezle niestabilna psychicznie i emocjonalnie. Trzeba ja leczyc a nie wsadzac do wiezienia.

Sluchaj, ja powiem tylko tyle...gdyby piesek mi wypadl z rak i cos by sie z nim dzialo...to nie zakopalym go ani nie schowal w gruzie tylko pojechal do weterynarza...

Chodzi mi o to, ze czlowiek z psem by tak nie postapil jak ona z WLASNYM dzieckiem...nie znajduje slow...wg mnie kara powinna byc dluga i bardzo sroga....ku przestrodze dla innych "matek"

"Spójrz w oczy mordercy na przeciw zagadce
Żyjemy w świecie dzieci zabitych przez matkę
Przymierze z diabłem, era dorosłych
Pytasz o realia? w nich nie ma miłości"

............................O.S.T.R. Jestem tylko dzieckiem

Co do Rutkowskiego...czlowiek kontrowersyjny ale robiacy to, co do niego nalezy...koniec kropka :cwaniak:

Ostatnio edytowano 5 lutego 2012, 10:49 przez bafi, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 5 lutego 2012, 10:48 
Zacna persona forum

Uwazam, ze bardzo dobrym posunieciem byla publikacja materialu z przyznaniem sie matki. Opinia publiczna na wlasne oczy moze sie przekonac, ze wszystko co mowila wczesniej bylo klamstwem. Niech sobie teraz zyje z tym pietnem i niech kazdy wie jak wyglada. Co do postepowania Rutkowskiego to jest z niego lansiarz niesamowity. Pamietajcie o tym, ze to co widzicie w tv to moze w 20% jest tylko prawda. Ile przeprowadzil akcji, o ktorych sie nie mowi?
A nazywanie ludzi, ktorzy maja inne zdanie niz ja glabami pozostawie bez komentarza.

PostNapisane: 5 lutego 2012, 11:14 
Częsty bywalec

Moje BMW: 328ci,330Cab, X6 sd
Kod silnika: m52b28tu, m54b30
Złodziej paliwowy, parę lat było spokoju teraz znowu się pojawił i zgrywa cwaniaka. Na ale jest tak jak 100 zł ukradniesz to pójdziesz sidziec a jak miliony to Cię w telewizji będą pokazywac. :D

PostNapisane: 5 lutego 2012, 11:18 

Pawelos napisał(a):
Uwazam, ze bardzo dobrym posunieciem byla publikacja materialu z przyznaniem sie matki. Opinia publiczna na wlasne oczy moze sie przekonac, ze wszystko co mowila wczesniej bylo klamstwem.

Pawelos napisał(a):
Pamietajcie o tym, ze to co widzicie w tv to moze w 20% jest tylko prawda.

Pawelos napisał(a):
A nazywanie ludzi, ktorzy maja inne zdanie niz ja glabami pozostawie bez komentarza.

To dobrze... Bo nie wiem czy dało by się bardziej pogrążyć :rotfl:

Wiadomość z ostatniej chwili !

Obrazek

PostNapisane: 5 lutego 2012, 11:30 
Zacna persona forum

Bobby wyrywasz zdania z kontekstu i myslisz, ze jestes fajny?
Rutkowski mial zgode rodziny na zajecie sie sprawa? Mial.
Zrobil co do niego nalezalo? Zrobil, matka przyznala sie do winy.
Media atakuja go tylko dlatego, ze ataki na matke nie zrobia na nikim wrazenia bo i tak kazdy ma chyba odpowiednie zdanie na jej temat. A ze sensacja musi byc i marne dziennikarzyny musza miec o czym mowic nastepuje nagonka na jego temat i etyki jego postepowania.
Co do jego sposobu bycia to nie komentuje bo to tez mi sie nie podoba, jak nie podoba sie mi rozowy kolor.
Moim zdaniem zrobil swoja robote i ch*j a szajsowaty TVN manipulujac wypowiedziami szuka taniec sensacji i drugiego dna.

PostNapisane: 5 lutego 2012, 11:43 

Pawelos napisał(a):
Bobby wyrywasz zdania z kontekstu i myslisz, ze jestes fajny?
Rutkowski mial zgode rodziny na zajecie sie sprawa? Mial.
Zrobil co do niego nalezalo? Zrobil, matka przyznala sie do winy.
Media atakuja go tylko dlatego, ze ataki na matke nie zrobia na nikim wrazenia bo i tak kazdy ma chyba odpowiednie zdanie na jej temat. A ze sensacja musi byc i marne dziennikarzyny musza miec o czym mowic nastepuje nagonka na jego temat i etyki jego postepowania.
Co do jego sposobu bycia to nie komentuje bo to tez mi sie nie podoba, jak nie podoba sie mi rozowy kolor.
Moim zdaniem zrobil swoja robote i ch*j a szajsowaty TVN manipulujac wypowiedziami szuka taniec sensacji i drugiego dna.

Jak przyjedzie do Ciebie kiedyś poborca podatkowy i połamie ci nogi żebyś mu oddał 100zł to też powiem że dobrze wykonał swoją robotę. W końcu hajs odzyskał.

PostNapisane: 5 lutego 2012, 11:56 
Zacna persona forum

A jakbys postrzegal ta sprawy gdyby dzieki jego dzialanim znaloziono to dziecko zywe? Wtedy nazywano by go bohaterem, dzieki ktorego dzialoniom uratowanu dziecku zycie. Wszystkich boli, ze showman, ktory teoretycznie gowno mogl w tej sprawie ubiegl policje i wykazal jej niemoc. Teraz dla rownowagi w przyrodzie trzeba sie go czepic i oczernic.
Gdyby Rutkowski nie doprowadzil do przyznania sie matki to setki ludzi nadal by szukalo dziecka a matka dalej odstawiala cyrki i klamala do kamery.

PostNapisane: 5 lutego 2012, 12:04 

Pawelos napisał(a):
A jakbys postrzegal ta sprawy gdyby dzieki jego dzialanim znaloziono to dziecko zywe? Wtedy nazywano by go bohaterem, dzieki ktorego dzialoniom uratowanu dziecku zycie.

A czy wiesz że gdyby twoja babcia miała wąsy to by była dziadkiem ?

Pawelos napisał(a):
Wszystkich boli, ze showman, ktory teoretycznie gowno mogl w tej sprawie ubiegl policje i wykazal jej niemoc. Teraz dla rownowagi w przyrodzie trzeba sie go czepic i oczernic.
Gdyby Rutkowski nie doprowadzil do przyznania sie matki to setki ludzi nadal by szukalo dziecka a matka dalej odstawiala cyrki i klamala do kamery.

Tak, tak... Niemoc Policji... Jakby Policja działała tak jak Rutkowski to już dawno wszystkie komendy by poszły z dymem.

PostNapisane: 5 lutego 2012, 12:07 
Forumowicz

Moje BMW: e46T
Kod silnika: m57+
Ktoś chyba tu kocha polską policję.

PostNapisane: 5 lutego 2012, 12:11 
Przyjaciel forum

Garaż: 93' E36 Sedan Calypsorot
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=107879

99' E46 Coupe Topasblau
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119679

07' CLS W219 7G-Tronic
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=151028

04' C200 Kompressor Polift
Bo Bobby jest jeszcze starej daty. Wychowywał się za czasów ORMO i ZOMO ! :D

Był: 99' E46 Coupe 320Ci Topasblau - Smerfeta (2012-2015)
Jest: 07' Mercedes-Benz CLS W219 320CDI 7G-Tronic - Czarna Locha (2015-Obecnie)

PostNapisane: 5 lutego 2012, 12:29 
Forumowy terrorysta

Vis napisał(a):
Rudkowski gadkę ma dobrą - ustawił dziennikarkę jak należy.

Ten material bedzie przez lata omawiany na studiach dziennikarskich jako przykład niekompetencji dziennikarskiej haha. Zaczynając od tego, ze dziennikarka zarzuca Rutkowskiemu, ze sprzedał mediom nagranie, a się okazuje, ze rejestrator nie był Rutkowskiego a Super Ekspresu i z tego nagrania korzystał tez tvn. Nie wiedziała Kolenda, ze zlecenie przyjęło Biuro doradcze Rutkowski, które to podpisało umowe z Biurem detektywistycznym Rutkowski. Poza tym w policji są również psychologowie, którzy mogli ‘’złamać’’ matkę.

Co do posługiwania sie bronia, róznie to bywa :rotfl: http://www.fakt.pl/Petelicki-Dziewulski ... 486,1.html

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 87 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1