BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 15:10

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Uwaga!!!!! Oszust z naszego forum elToro
PostNapisane: 24 lipca 2012, 10:55 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 @ e46 @ e36
Kod silnika: m52b20 @ m43b16
Kolesiowi przydał by się łomot i tyle...

Ten temat powinien zostać przestroga dla wszystkich użytkowników forum, jeżeli chodzi o jakiekolwiek zakupy.
Jeżeli sprzedający nie wyraża zgody na pobranie, to można podejrzewać ze coś nie halo... A tym bardziej ze takich wałków będzie zapewne coraz więcej...

Moja e39
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=93561

Moja 19letnia e36 (niestety aktualnie już była)
viewtopic.php?f=6&t=104802&p=1262357#p1262357

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 24 lipca 2012, 11:54 
Forumowicz

Moje BMW: E46
Kod silnika: M47N
Widać że konto ma świeże. Te jego posty pisane też podejrzane są. Ciekawe czy konto bankowe jest na fałszywe dana. Wtedy szukaj wiatru w polu. Nawet władza nie pomoże. Mam nadzieje że sprawa szybko się zakończy pozytywnie dla ciebie.Oby to było małe nieporozumienie. Tak kombinując na 10 różnych forach przekrecić pare osób i dobra miesięczna wypłata jest. Śmierć frajerą!

PostNapisane: 24 lipca 2012, 12:15 
Forumowicz

Moje BMW: e90 LCI
Kod silnika: N47D20C
COUPE napisał(a):

Jeżeli sprzedający nie wyraża zgody na pobranie, to można podejrzewać ze coś nie halo... A tym bardziej ze takich wałków będzie zapewne coraz więcej...

Sęk w tym, że pobranie wchodziło w grę zero sprzeciwu z jego strony ale musiałem wyjechać dla tego wolałem wpłatę :mur:

PostNapisane: 24 lipca 2012, 12:43 

pawelaspl napisał(a):
Sęk w tym, że pobranie wchodziło w grę zero sprzeciwu z jego strony
Może i masz racje, zero sprzeciwu-ale wtedy nawet ten domniemany sprzedawca nie trudziłby się z wysyłaniem paczki która rzekomo podejrzewam że nawet nie istnieje-tylko by szukał następnego chętnego :hyhy:
pawelaspl napisał(a):
ale musiałem wyjechać dla tego wolałem wpłatę :mur:
Trochę dziwne tłumaczenie... To czy musiałeś wyjechać czy tez nie, nie zmienia faktu że paczkę musiałby ktoś odebrać, więc sprawa pobrania wg mojej oceny nie ma tu chyba żadnego znaczenia... Bo kurier nie zostawi paczki pod drzwiami...

Więc nawet jeżeli wybrałeś taka opcje a nie inna to jak niby chciałeś odebrać przesyłkę?

Wychodzi na to ze sprzedawca dostał kasę, wysłał towar, ty wyjechałeś, a kurier odwiedził pusty dom. Tylko co się stało z przesyłką ;)
Wróciła do sprzedającego, ten zapłacił drugi raz za przesyłkę powrotną i Cie olał bo pomyślał ze jesteś niepoważny gość.

Żarty żartami :oczami: , na policje możesz pójść lecz nic tam nie zdziałasz-to nie ich sprawa.
Po prostu zaczerpnij jakiejś małej porady radcy prawnego, choć przy tej kwocie nie wiem czy to wogule jest opłacalne-taka prawda.
Polak polaka okrada i tu się nic nie zmienia od lat.

Moja e39

PostNapisane: 24 lipca 2012, 13:11 
Forumowicz

Moje BMW: e90 LCI
Kod silnika: N47D20C
COUPE napisał(a):
Trochę dziwne tłumaczenie... To czy musiałeś wyjechać czy tez nie, nie zmienia faktu że paczkę musiałby ktoś odebrać, więc sprawa pobrania wg mojej oceny nie ma tu chyba żadnego znaczenia... Bo kurier nie zostawi paczki pod drzwiami...

Więc nawet jeżeli wybrałeś taka opcje a nie inna to jak niby chciałeś odebrać przesyłkę?
Dla Ciebie dziwne dla mnie nie, zamawiam Paczkę zawsze na jeden adres- " tam gdzie pracuję" bo zawsze ktoś tam jest!! kto odbierze za mnie w razie wypadku gdy mnie nie ma!! Teraz chyba już nie jest tak dziwne co?

PostNapisane: 24 lipca 2012, 13:24 

No i już znalazł wytłumaczenie :zawstydzony: (co by nie było, za pobraniem również w tych okolicznościach dało by rade załatwić sprawę-no ale to już tylko takie moje gadanie/czepianie, jak to się mówi ,,po plackach...'' ;) )

Może niech ktoś się wypowie, jak jest z udostępnianiem danych poprzez IP. (wierząc ze gość nie korzysta z niezabezpieczonych sieci...) ?

Moja e39

PostNapisane: 24 lipca 2012, 14:23 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Są udostępniane na wniosek policji.

PostNapisane: 24 lipca 2012, 19:49 

Moje BMW: E90 2.0d
Kod silnika: M47N2
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119539 BMW E39
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=164448 AUDI 80
pawelaspl napisał(a):
COUPE napisał(a):

Dla Ciebie dziwne dla mnie nie, zamawiam Paczkę zawsze na jeden adres- " tam gdzie pracuję" bo zawsze ktoś tam jest!! kto odbierze za mnie w razie wypadku gdy mnie nie ma!! Teraz chyba już nie jest tak dziwne co?

o jezu masz problem,to dajesz adres,na babke,ciotke,wója,rodziców,kolege z okolicy,mozliwości od zaje*@ni*@,dajesz im kase,mowisz ze kurier przyjedzie na dniach,oni odbieraja,płacą becel i towar jest u nich,ale jest,qrwa ja to nie wiem,ale co poniektorzy to wogole nie potrafią robić "interesów",nie da sie tak to srak,zawsze jest jakiś sposób,jedziesz na wczesy na 2 tyg czy nawet na tydzień,nie ma Cie w miejscu zamieszkania?dajesz adres na kwatere,hotel,motel qrwa ludzie co to jest za problem?!,ogarnijcie sie bo kazdy bedzie Was doił jak tylko chce,a pózniej "pretensje do garbatego","oooo! przwalili mnie?",no niestety,takie czasy ciężkie,każdy orze jak może,jeden tak drugi srak,szrot na allegro ale kazdy pisze ze bezwypadek,przykłady można mnożyć

PostNapisane: 24 lipca 2012, 20:55 
Częsty bywalec

dawać namiary i robimy wjazd na chatę

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 29 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1