KotSylwester napisał(a):
no ale autostrada przechodzi przez siec hipermarketow/centr handlowych a przeciez w pl to najlepsze miejsce do szpanu i lansu hehe.
BIGPUN napisał(a):
i ubezpieczenie tego cuda, zalozmy ze ubezpieczyl jako firma leasingowa wiec ma rabaty. jakies 300.000 rocznie?
hehe to fakt, przy tym ze beda go chcieliubezpieczyc na 5% wartosci auta, a ciekaw jestem ile by sie czekalo na wyplate 100% wartosci auta np przy kradziezy, hehe pzu poszlo by z torbami, no chyba ze w samopomocy by ubezpiczyl hehe.
hardsql napisał(a):
Pozatym ci co kupują takie auta, jeszcze w leasingu, to zwykłe nowobogackie buraki. Takie same co np staje pod marketem pod samymi drzwiami opuszcza szyby włącza muzyke i otwera dzwi kierowcy, a sam stoi przed maską i gada przez telefon. Drzwi są otwarte żeby każdy widział ze ma skóre w swoim aucie. Jak widze takiego to najchętniej bym mu ten telefon w gardło wepchnął. Ostatnio tez widziałem taka pinde, blondyne o małym rozumku. Podjechała najnowszym S 600 i gdzie staneła?? Na miejscu dla inwalidów bo najbliżej do wejścia. Dodam ze inwalidą napewno nie była. Ok staneła trudno, ale staneła tak ze zajeła całe dwa miejsca dla inwalidów, nie wiem kto jej dał prawo jazdy.
Klase to ma np J.Kulczyk, dla niego kupić takiego Veyrona to jak dla mnie kupic połówke wódki. A on sie wcale nie afiszuje i w domu z tego co słyszałem ma tylko Jaguara i A8.
tych co sie lansuja pod hipremarketem mozesz olac, wogle nie wiem kto kupuje auto po to by sie lansowac, wogle po co sie lansowac? chyba trche zal ci sciska, ze az tak to przezywasz.
a niektorzy kupuja auta bo lubia jezdzic szybko, niektorzy lubia sie pokazac, a niektorzy poprostu chca miec cos co ich z A do B przewiezie i sie nie zepsuje tak jak pan kulczyk plus audi to tak jakby jego firma w polsce. i nie wiem czy ma taka klase, bo zobacz jak szybko spadl z piedestalu jak zaczelo sie gadac z kad ma kase. teraz bogatsza od niego jest jego zona i syn, musial wszystko porozwadac w rodzinie bo pewnie na nim juz siedza...