BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 16:55

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 8 października 2007, 11:02 
Zacna persona forum

mike_r6 napisał(a):
MAJSU_WuWuA napisał(a):
Ułatwianie Hamiltonowi wygranie tytułu mistrza to już kompletna żenada i jakoś przestałem lubić tego zawodnika

W tym sezonie przekroczylo to juz granice dobrego smaku i limitu pomylek. To wyglada na swiadome dzialanie. Mam nadzieje, ze w 2008 bedzie inaczej, jak juz hamilton ZDOBEDZIE ten tytul... O ile zdobedzie... F1 Brasil za 2 tygodnie.

To nie wygląda na świadome działanie tylko to JEST świadome działanie na korzyść Hamiltona a do tego na niekorzyść innych zawodników, Ronn Dennis zrobił sobie z F1 własną piaskownicę i dyktuje zasady kto ma wygrać ! Mclaren to banda patałchów dla mnie... szpiegowali Ferrari więc nie zdziwłbym się jakby i sędziów opłacali. Nie pamętam już gdzie ale chyba w GP Węgier Hamilton wypadł poza tor podczas kwalifikacji, dźwig normalnie podjechał postawił samochod na koła i sobie dalej śmigał :znudzony: O co chodzi ?? Jakby w piłce podczas mistrzostw świata podczas bramkowej akcji piłka wypadła za boisko a zawodnk wziął by ją w ręce i wrzucił do siatki po czym zaliczono by gola byłby mega skandal a w F1... aaa no tak w sumie wbrew regulaminowi aleee tam się tak nie czepiajmy. :zdziwko:

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Ostatnio edytowano 9 października 2007, 20:59 przez MAJSU_old, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 11 października 2007, 14:26 
Forumowicz

http://sport.onet.pl/0,0,1621974,wiadomosc.html

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?p=155862#155862

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1