BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 16:57

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 12 października 2007, 14:53 
Uzależniony od forum :)

biały napisał(a):
spider, dzięki za uznanie , ale raczej mnie przeceniasz...

Co do serwisu to ostatnio powiedziałem Ankieterowi że pracują tam Palanty którzy wazelinują tylko tym którzy mają nowe BMW i to najlepiej najwyższy model lub wiedzą że tatuś właściciela BMW ma dużo kasy , a moich i innych klientów Serwisu i Sklepu pieniędzy nie szanują. Siedziałem i czekałem na odbiór auta to widziałem różne podejście do klienta , specjalnie wychodziłem później za nimi i patrzyłem jakie mają auto. :mur: :mur: :mur:

Bialy w 100% sie z toba zgadzam,a teraz taki maly przyklad ostatnio bylem w salonie audi (nie w polsce)ubrany w jeansy,adidasy i bluze.Wszedlem calkiem rekreacyjnie obejrzec autka zwlaszcza R8.I podchodzi do mnie pani i pyta czy interesuje mnie jazda testowa!!Troche zmieszany mowie- oczywiscie jak to mozliwe.Tak wiec w normalnym swiecie klient jest traktowany na najwyzszym poziomie bez wzgledu jak jest ubrany,bo gdzie jest powiedziane,ze bogaty musi zawsze nosic garnitur.A co do jazdy to masakra 420KM super auto tylko ta cena 80tys.funtow.Jak wroce do domu to wrzuce fotki bo na tym kompie co mam w pracy jest to nie mozliwe

Ostatnio edytowano 12 października 2007, 16:03 przez spider, łącznie edytowano 1 raz

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 12 października 2007, 16:47 
Zacna persona forum

LeSiO napisał(a):
zalezy na kogo sie trafi ale mam tam takiego goscia w okularach bardzo mily juz mnie rozpoznaje z daleka wszystko pokazyje na monitorze dwa razy pyta doradza,jest ok.moze naprawde chodzi o to jaka kto ma fure bo jak bym mial bmw z 80roku i by mi ktos zle sie do mnie odnosil to bym mu powiedzial co o tym mysle,mam nadzieje ze tak nie jest i nie szufladkuja ludzi pod wzgledem ilosci zlotowek wdanych na samochod...

Tak no ten gość jest super Pan Maciej bodajże, kojarzy klientów zawsze doradza i rabacik praktycznie zawsze od niego dostaje ale ten stary siwy dziadek i "nowy" są beznadziejni... :/

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Ostatnio edytowano 12 października 2007, 20:19 przez MAJSU_old, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 12 października 2007, 17:27 
Forumowicz

Moje BMW: E32 750iL, X1
Kod silnika: M70B50
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=103686
Ja systematycznie kupuję części w Bawarii Motors od ok. roku i nie mam powodów, żeby na nich narzekać. Pan Maciek w okularach jest bardzo sympatyczny, pozna z daleka, poda rękę na dzień dobry, kulturka. Poza tym pomoże i doradzi, da odpowiedni rabacik. Jak ma jakieś wątpliwości co do części (kilka razy mi się to zdarzyło, że były np 2 rodzaje czegoś w ETK i po Vinie nie dało się stwierdzić), proponuje że obejrzy to w moim samochodzie, więc tak jak być powinno.
Pan Jurek (siwy, starszy) też miły chociaż trochę bardziej aspołeczny i mniej komunikatywny :hyhy:
Ostatnio pojawił się tam jakiś nowy koleś ale dopiero raz mnie obsługiwał więc nie mam o nim zdania.

W Fusie i Inchcape kupuje sporadycznie więc nie mam o nich zdania. Bawarię mam obok racy i codziennie koło niej przejeżdzam więc mi tam najwygodniej.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1