BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 01:22

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 16 listopada 2007, 01:08 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 | E46 M3
Kod silnika: M54B30| S54B32
Frank, a mogl bys rozwinac temat czym rozni sie np 519-M5 od V8, tak dla zaspokojenia ciekawosci swojej i zapewne innych :)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 16 listopada 2007, 07:26 
Uzależniony od forum :)

Frank, V8 było przykładem jakie niskie ceny można trafić w UK :wstyd: ,

Ta poszła za 310Funtów :oczami:
http://cgi.ebay.co.uk/1994-BMW-525I-SE- ... dZViewItem

Tytuł:
PostNapisane: 16 listopada 2007, 12:07 
Forumowicz

To i ja się wtrące przez półtora roku jeżdziłem w UK samochodem z Polski i dawałem radę i nawet lepiej mi było przy wyprzedzaniu pomagał mi pasażer lub zjeżdżałem na lewo patrząc czy z przodu nic nie leci i wtedy dopiero się wychylałem. Teraz mam kółko z prawej i ta sama sytuacja jak wjeżdżam do francji przez całą drogę zanim dojeżdżam do Polski już się przyzwyczajam i jest spoko daję radę. A jeżeli chodzi o cudowne auta za małe pieniądze to nie wierzcie w cuda owszem zdarzają się okazje ale bez przesady ogólnie im tańszy samochód tym większy złom tak samo jak w kraju stąd różnice w cenie np.sztukę jak moja z tego samego roku mopżśna znaleźć już za 300-400 funtów ale górna granica to jakieś 2000-2500Ł więc cena już mówi sama za siebie. Jak chce się kupić auto na pełnym serwisie w dobrym stanie i z małym przebiegiem to trzeba zapłacić co innego jak nam na tym nie zależy :zdziwko:
Co się tyczy linka to też nie wiem czy to taka okazja 5 właściciel,301.000mil tj.481.600 km przebiegu zniszczona skóra, kilka rys w tym duża po stronie pasażera ale drzwi działają, szyber jest ale nie otwiera się do końca, szyba po str. kierowcy działa sporadycznie, komputer ma własny rozum :zdziwko: chyba czegoś nie rozumiem,i felgi o ile się nie mylę TD co daje tutaj opony po ok.150 Ł za sztukę bo tak znalazłem najtaniej :wstyd:

Ostatnio edytowano 16 listopada 2007, 16:57 przez magik1980, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 16 listopada 2007, 13:25 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
magik1980 napisał(a):
Co się tyczy linka to też nie wiem czy to taka okazja 5 właściciel,301.000mil tj.481.600 km przebiegu zniszczona skóra, kilka rys w tym duża po stronie pasażera ale drzwi działają, szyber jest ale nie otwiera się do końca, szyba po str. kierowcy działa sporadycznie, komputer ma własny rozum :zdziwko: chyba czegoś nie rozumiem,i felgi o ile się nie mylę TD co daje tutaj ok.150 Ł za sztukę bo tak znalazłem najtaniej :wstyd:

no właśnie , OKAZJA!! Większego złoma nie znajdziesz, na tym polega unikatowość tego egzemplarza.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1