Randall86 napisał(a):
jiGsaw napisał(a):
Mały pisze jak jest. Mylisz się myśląc, że na forum BMW krytyka BMW nie przystoi.
Wiadomo, codziennie rozbijasz się nowymi modelami i masz spore pojęcie na ten temat.
--==Mały==-- napisał(a):
Jak komuś nie przeszkadza,że płaci 50% więcej niż gdzie indziej za produkt jakościowo gorszy a na pewno nie lepszy to już jego sprawa. Ja kupując każde bmw od F30 włącznie w dół czuł bym się wydy%^& przez marketingowców w F10 i wyżej jest już ok bo dobrze to też za dużo powiedziane. A ubolewam nad tym bo nie lubię dużych aut i chciał bym nadal jeździć 2-3-4er porządnie wykonanym i wykończonym jak przystało a niestety jest to produkt wypromowany przez marketing zrobiony po kosztach na którym jest ogromna marża. Nie jest to nic nowego takie mamy czasy takich produktów których cena została na wysokim poziomie a jakość poszła w dół jest masa w każdej dziedzinie handlu.
Nawet nie będę się wgłębiał w punktowanie tych wszystkich płaczliwych argumentów, ale powiedz mi jedno, jaki samochód jeździ tak samo jak F30, jest lepiej wykonany i kosztuje 50% jego ceny ? I co jest tak bardzo złe itp, aż zejdę do garażu sprawdzić bo może jeżdżę gniotem i nie zauważyłem jak mnie wydymali ? Być może E92 lub E63 jest lepiej wykonane ? Pytam bo dużo jeździłem tymi dwoma modelami które Ty też miałeś/masz i nie widzę w nich nic lepszego, a nawet wiele rzeczy jest gorszych.
A Ty codziennie rozbijasz się starymi modelami by mieć porównanie rzetelne?
Wprowadźmy zatem nowy regulamin na forum.
1. Na forum BMW nie wolno złego słowa o BMW powiedzieć.
2. Nie jechałem to nie mam prawa mieć zdania i wiedzy.
3. Jeżeli jechałem i wiem i mam zdanie to patrz punkt 1.

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników
Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...