BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 23:02

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 4 lutego 2008, 09:59 
Zacna persona forum

GP-T1000 napisał(a):
myslisz sie i to bardzo. przyklady. sasiad z osiedla mojego dziadka mial merca, ktorego normalnie bardzo szybko sie odpala ale sobie na tamte czasy zamontowal super wymyslne zabezpiecznie. zlodzieje wlamali sie chcieli odjechac, no ale nie znali widocznie zabezpieczenia w zamian pocieli cala, doslowanie cala tapicere skorzana, polamali co sie da i poszli. drugi przyklad kolega mial passata starego radio tak zabezpieczyl zeby nie dalo sie szybko wyciagnac, efekt porlamana cala deska.

No rzeczywiście masz rację przecież lepiej żeby samochód zawinęli niż nie ukradli i jeździć takim z pociętą tapicerką ! O ZGROZO ! I nie daj boże kupować AC bo potem jakby z tego się chciało wymienić tapicerkę to zniżki polecą... MASAKRA !

GP-T1000 napisał(a):
mnie juz ukradli 2 znaczi i wiem jedno kupuje tylko palstikowe szybko lamiace sie. podwarzy srubokretem pomlamie pojdzie... mialem orginalne ktore tak szybko sie nie lamaly... efet porysowane wokol znaczka od podwazania i wyciagania znaczka :(

Hmmm... Chyba założę fundację pomagającą złodziejom patrząc na myślenie polaków, ludzię będą wpłacać pieniądze na konto a my już będziemy między chłopaków rozdzielać w zamian za zmniejszenie ilości kradzieży. Ty mógłbyś być pierwszym chętnym GP !

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 4 lutego 2008, 11:17 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
MAJSU_WuWuA, wolisz zeby ci wyciagneli radio kosztujace 300 zl czy zeby zostalo, cale polamane i cala deska rozdzielcza polamana??
odpowiedz

wolisz zeby podwazyli znaczek i go wzieli, czy zeby go tylko pokieraszowali srubokretem a dotego wokol caly lakier?

ahhh no chyba ze ty masz ac, to sobie deske wymienisz, maske pomaluszej. masz racje sluszny wybor ;)

Tytuł:
PostNapisane: 4 lutego 2008, 11:29 
Częsty bywalec

troche przeplaciles za znaczek
ostatnio w sklepie zamawialem to za przod zaplacilem 30 zl a za tyl 12 zl :D

Tytuł:
PostNapisane: 4 lutego 2008, 11:33 
Zacna persona forum

GP-T1000 napisał(a):
MAJSU_WuWuA, wolisz zeby ci wyciagneli radio kosztujace 300 zl czy zeby zostalo, cale polamane i cala deska rozdzielcza polamana??
odpowiedz

wolisz zeby podwazyli znaczek i go wzieli, czy zeby go tylko pokieraszowali srubokretem a dotego wokol caly lakier?

Co to za chore rozmyślanie w ogóle ? Kupić taki czy taki bo jak ukradną... Po to jest ubezpieczenie żeby się o to nie martwić.

Wolę żeby mi nic nie zakosili.

Cytuj:

ahhh no chyba ze ty masz ac, to sobie deske wymienisz, maske pomaluszej. masz racje sluszny wybor ;)

Widzę że dla ciebie ludzie którzy wykupują AC są śmieszni ? :zdziwko: Po to mam AC żeby nie rozmkiniać czy postawić za winklem czy na parkingu strzeżonym... albo może po kumpla zadzwonię to posiedzi w furce.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lutego 2008, 11:39 
Przyjaciel forum

MAJSU_WuWuA napisał(a):
Widzę że dla ciebie ludzie którzy wykupują AC są śmieszni ?

a gdzie tak napisalem?

poprostu uwazam ze jak majac buchnac radio za 300 zl to niech to zrobia, dostaniesz za AC jak masz jak nie odpkupisz sobie w koncu to 300 zl. a jak je przykrecisz od tylu sroba to polamsliby ci cals deska. ok dostaniesz kase z ac, ale po co narazac sie na takie straty... moralne i praktycznie auto jest nie do jezdzenia przez jakis czas. i o to mi chodzi!!

MAJSU_WuWuA napisał(a):
Po to mam AC żeby nie rozmkiniać czy postawić za winklem czy na parkingu strzeżonym.

nawet majac AC nie postawilbym auta za winklem!

Tytuł:
PostNapisane: 4 lutego 2008, 19:34 
Częsty bywalec

Moje BMW: e34 ix/e30/e39
Kod silnika: M50B25/M20B20/M57D25
Garaż: e34 525 ix -> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=21841
e30 320i -> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=52144
e39 525d -> soon :)
GP-T1000 napisał(a):
MAJSU_WuWuA, myslisz sie i to bardzo. przyklady. sasiad z osiedla mojego dziadka mial merca, ktorego normalnie bardzo szybko sie odpala ale sobie na tamte czasy zamontowal super wymyslne zabezpiecznie. zlodzieje wlamali sie chcieli odjechac, no ale nie znali widocznie zabezpieczenia w zamian pocieli cala, doslowanie cala tapicere skorzana, polamali co sie da i poszli. drugi przyklad kolega mial passata starego radio tak zabezpieczyl zeby nie dalo sie szybko wyciagnac, efekt porlamana cala deska.

mnie juz ukradli 2 znaczi i wiem jedno kupuje tylko palstikowe szybko lamiace sie. podwarzy srubokretem pomlamie pojdzie... mialem orginalne ktore tak szybko sie nie lamaly... efet porysowane wokol znaczka od podwazania i wyciagania znaczka :(

Wolałbym mieć pocietą tapicerkę i niż nie mieć samochodu.

Ja także kupuje tylko plastikowe. Miałem kiedyś metalowy - ukradli. Kupiłem plaskitowy - ukradli ale jeden bolec został (nie nacieszy się złodziej połamanym znaczkiem). Kolejnego plastikowego nikt nie rusza. Oba znaczki straciłem w tym samym miejscu (Warszawa - Imielin). Być może był ten sam sprawca. Jak ja bym chciał go dorwać...

Tytuł:
PostNapisane: 4 lutego 2008, 20:20 
Zacna persona forum

MarcinM napisał(a):
GP-T1000 napisał(a):
MAJSU_WuWuA, myslisz sie i to bardzo. przyklady. sasiad z osiedla mojego dziadka mial merca, ktorego normalnie bardzo szybko sie odpala ale sobie na tamte czasy zamontowal super wymyslne zabezpiecznie. zlodzieje wlamali sie chcieli odjechac, no ale nie znali widocznie zabezpieczenia w zamian pocieli cala, doslowanie cala tapicere skorzana, polamali co sie da i poszli. drugi przyklad kolega mial passata starego radio tak zabezpieczyl zeby nie dalo sie szybko wyciagnac, efekt porlamana cala deska.

Ja także kupuje tylko plastikowe. Miałem kiedyś metalowy - ukradli. Kupiłem plaskitowy - ukradli ale jeden bolec został (nie nacieszy się złodziej połamanym znaczkiem). Kolejnego plastikowego nikt nie rusza. Oba znaczki straciłem w tym samym miejscu (Warszawa - Imielin). Być może był ten sam sprawca. Jak ja bym chciał go dorwać...

A jakie miałeś tablice ? Ja tu ponad 20 lat mieszkam i cisza i spokój... Nie słyszałem żeby ktoś znaczki z samochodów kradł :zdziwko: [/scroll]

Tytuł:
PostNapisane: 4 lutego 2008, 21:53 
Częsty bywalec

Moje BMW: e34 ix/e30/e39
Kod silnika: M50B25/M20B20/M57D25
Garaż: e34 525 ix -> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=21841
e30 320i -> http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=52144
e39 525d -> soon :)
MAJSU_WuWuA napisał(a):
MarcinM napisał(a):
GP-T1000 napisał(a):

A jakie miałeś tablice ? Ja tu ponad 20 lat mieszkam i cisza i spokój... Nie słyszałem żeby ktoś znaczki z samochodów kradł :zdziwko: [/scroll]

Powiat sokołowski - tańsze ubezpieczenie. To co nocami dzieje się na dziedzincu pomiędzy blokami to makabra (zimą trochę mniej ale latem to co noc). A o klatce schodowej nie wspomnę (tu zimą gorzej).

Wolałbym, aby komary rozbijały się o oryginalny znaczek, ale szkoda mi pieniędzy. A co do zabezpieczeń przed kradzieżą, staram się samochód zabezpieczyć jak tylko mogę.

Tytuł:
PostNapisane: 4 lutego 2008, 22:13 
Zacna persona forum

MarcinM napisał(a):
Powiat sokołowski - tańsze ubezpieczenie. To co nocami dzieje się na dziedzincu pomiędzy blokami to makabra (zimą trochę mniej ale latem to co noc). A o klatce schodowej nie wspomnę (tu zimą gorzej).

Wolałbym, aby komary rozbijały się o oryginalny znaczek, ale szkoda mi pieniędzy. A co do zabezpieczeń przed kradzieżą, staram się samochód zabezpieczyć jak tylko mogę.

No cóż w takim razie może się naraziłeś tym że stawiałeś samochód w nie odpowiednim miejscu ! Gdzie ty na tym Imielinie mieszkasz bo pierwsze słyszę żeby jakieś "makabry" się tu działy :zdziwko: :niepewny: Ursynów to jedno z najebzpieczniejszych miejsc w PLi to jest fakt.

Tytuł:
PostNapisane: 5 lutego 2008, 08:33 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e 60
Kod silnika: 530 I
tylko złapać i po pysku nastrzelać :mur: :mur: :mur:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lutego 2008, 19:54 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
Ja złapałem gówniarza (13-14 lat) który chciał mi zarąbać zamek z e30 jeszcze.
Leciutko podrapał mi wokół znaczka scyzorykiem- ściągnąłem z matki 400zł.

Ale... sąsiad.. który przyjeżdżał czasem do domu służbowymi e46 combi, e60 bądź e65 i zostawiał je na parkingu pod blokiem, kiedyś z balkonu przykukał łba ok 17-18 lat jak wyciąga mu znaczek. A że gość jest porywczy, złapał go za blokiem jak ten już odjeżdżał (rowerem był), ściągnął go z roweru, wpierdzielił, odebrał znaczki i poszedł do domu.
Minął jakiś czas, sąsiad wychodzi rano do pracy... e46 całe pokryte jakimś klejem... może to był przypadek... ale sąsiad od tamtej pory aut na parkingu pod blokiem nie zostawiał.

Jeżeli chodzi o mnie, to jestem za reagowaniem na wszelkie oznaki wandalizmu- nie ważnie czy dotyczy to mnie, mojego auta- czy np. znaku drogowego- który jakieś debil wyrywa po pijaku.

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Tytuł:
PostNapisane: 5 lutego 2008, 19:59 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
Majsu kto Ci dal AC na tą maszynę wiekową/???:-)

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 5 lutego 2008, 20:04 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e46 330ci
Kod silnika: M54B30
agrafga napisał(a):

Koło przyjaciół Radia Maryja :rotfl: :rotfl: Gratis dostał ochrone

Galeria 330ci IN PROGRESS...

Mapka osób z interfejsami INPA DIS TV FREE itp

Tytuł:
PostNapisane: 5 lutego 2008, 20:13 
Przyjaciel forum

Pułkownik Zuber napisał(a):
Jeżeli chodzi o mnie, to jestem za reagowaniem na wszelkie oznaki wandalizmu- nie ważnie czy dotyczy to mnie, mojego auta- czy np. znaku drogowego- który jakieś debil wyrywa po pijaku.

:ok: ja nawet zwracam uwage jak smieca na ulicy...

Tytuł:
PostNapisane: 5 lutego 2008, 22:13 
Zacna persona forum

agrafga napisał(a):

Mówiłem o moich innych samochodach akurat które są "ciutkę" młodszę :)

Tytuł:
PostNapisane: 5 lutego 2008, 22:56 
Pierwsze kroki

ja tam stawiam pod blokiem i nikt mi nic nie zrobil zawsze ktos znajomy sie kreci po osiedlu :super:

Tytuł:
PostNapisane: 5 lutego 2008, 23:06 
losiu napisał(a):
ja tam stawiam pod blokiem i nikt mi nic nie zrobil zawsze ktos znajomy sie kreci po osiedlu :super:

Tak z ciekawości co stawiasz skoro masz 17 lat?? Tak wynikia z profilu, a prawko chyba od 18 jest nadal.

Tytuł:
PostNapisane: 5 czerwca 2009, 12:04 
koledzy jeżeli będziecie potrzebowali znaczki do bmw (i nie tylko) to dawajcie znać. sprzedam naprawdę za grosze. pracuję w auto pomocy i mam bardzo dużo tego typu rzeczy. jakichś plastików, listew itp. znaczki sprzedam naprawdę za bezcen bo są nie potrzebne. najchętniej odbiór osobisty bo z przesyłką mniej sie to opłaca, jeżeli cena znaczka to np.5zł.
jakby co pisac na bukand@wp.pl

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1