BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 13:08

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 29 kwietnia 2008, 23:11 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
KotSylwester napisał(a):
Dlatego NIGDY nie namawiam nikogo do BMW, bo jak namówię sceptyka, to na pewno nie będzie zadowolony i bedzie mu się psuł

hehe, ja tak samo, na poczatku wszystkim mowilem ze tylko bmw, a teraz mysle ze nie ma co nikogo do niczego namawiac ani przekonywac, sam wybierze sam bedzie zalowal lub sie cieszyl. a tymbardziej nie namawiam nikogo na bmw diesla :)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 29 kwietnia 2008, 23:18 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
D1 SOLA mimo niefajnych przygód rozbawiła mnie Twoja opowieśc.W pozytywnym sensie rzecz jasna. ;) Coś w tym jest kupujesz,kase ładujesz ale masz przyjemnośc z jazdy i zawsze chcesz wiecej.

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwietnia 2008, 00:18 
Forumowicz

Osobiscie mialem juz i audi (Quattro) i renault i zwykle audi i wiem jedno kupujac auto trzeba liczyc na odrobinke szczescia. Jako jedyne z moich aut BMW niedawno zagwarantowalo mi kupe stersu i kilka zerwanych nocy ale i tak go nie zamienie na nic innego. Tak to jest z BMW albo sie je kocha albo nienawidzi.

Pozdrawiam i zycze wiecej szczescia a co za tym idzie przyjemnosci z jazdy :ok:

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwietnia 2008, 06:58 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
To ja mam cholerne szczescie. Auta dla siebie kupuje najczesciej w 10 minut, najczesciej przez telefon, najczesciej po bardzo atrakcyjnej (czy wrecz dla niektorych niemozliwej dla jezdzacego auta) cenie. Jezdze po 6-8 tys km miesiecznie i tylko zmieniam olej...a moze po prostu nie zwracam uwagi na pierdoly? Nigdy zadne auto (poza porsche 944, ale to bylo w czasach tanich napraw u druciarskich mechanikow)) nie zatrzymalo mi sie w trasie, nie musialo byc holowane.
D1 SOLA- a tak daleko mamy do Niemiec ? A Ty po sztrucle do Wloch latasz. Tam tak zawsze, ksenonki sa, Mpakiecik, a potem trzeba deche w pompe ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwietnia 2008, 08:50 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
D1 SOLA - r35pect za cierpliwość i wytrwałość. Cieszę się że E39 Ci się podoba nadal. Ja miałem swoje 'boje' z M40 więc wiem coś o tym jak jest 'pod górke'.

Muszę Ci powiedzieć że przekonałeś mnie do benzyniaka, diesla już nie kupię, za dużo tam części które mogą się zepsuś i za drogie są. W Pb jest ich mniej i łatwiej zdjagnozować usterkę.

Jak chcesz kupić kolejne autko - moja rada - kup 530i, benzynę z sinlikiem M54, po lifcie.

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwietnia 2008, 09:08 
Forumowicz

Moje BMW: robi się
Kyokushin napisał(a):
kup 530i, benzynę z sinlikiem M54, po lifcie

Tak i ja bym Ci radził,
W mojej e39 miałem M52B28 silnik jest miód, a M54 to słuszna kontynuacja udanego silnika.

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwietnia 2008, 13:46 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
D1Sola - :) w sumie to dobrze Ci tak ;)

po co się ładujesz w klekoty,
Diesel, po gwarancji to jedna wielka mina :)

Dieselna pole ! :hyhy:

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwietnia 2008, 14:56 
eh, nie wiem czemu, wywaliło mi mój długi post :(

w każdym razie, D1 SOLA -> teraz, to także Twoja marka :ok:

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwietnia 2008, 19:53 
Pierwsze kroki

Dzięki chłopaki. Wiecie co przypomniała mi się anegdota którą można powiązać z BMW.
Kiedyś z kumplem za dawnych czasów studiów mieliśmy świetną laskę na wydziale. Każdy się za nią oglądał. Kumpel się napalił a my mu tłumaczyliśmy że z taką laską to by miałkiedyś przeroąbane bo każdy by ją podrywał. On nam na to "...wuiecie co? jak by była moją Żoną to dla mnie to by ją mogło nawet całe osiedle dym.. a na noc i tak by ze mną spała."Myśłe że jakoś to można podpasować pod nasze zamiłowanie do BMW mimo wszystko. :wstyd:

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwietnia 2008, 20:11 
jak dla mnie ta anegdotka w ogóle sensu nie ma w przypadku zamiłowania do BMW, no chyba, że jeśli chodzi o wizytę u speców-mechaników :[

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwietnia 2008, 21:49 
Pierwsze kroki

..::CZARNY::.. napisał(a):
jak dla mnie ta anegdotka w ogóle sensu nie ma w przypadku zamiłowania do BMW, no chyba, że jeśli chodzi o wizytę u speców-mechaników :[

MA. Jeździsz czymś innym ale zawsze marzyłeś o BMW. I nawet gdyby miała rano nie zapalać, psuć się na drodze, nawet jakbyś się miał martwić czy ci jej ktoś nie zawinie z parkingu to i tak CHESZ JĄ MIEĆ. A wszyscy w koło mówią że nie warto bo będziesz miał wydatki. A ty masz to w dup.. i cieszysz się że możesz ją mieć.

Tytuł:
PostNapisane: 30 kwietnia 2008, 23:23 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Coś w tym jest ;)

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2008, 00:54 
ale ja napisałem wyrażnie- w moim przypadku :)

ta anegdotka się sprawdza w przypadku partaczenia u mechaników (kolesie podrywający ją) i katowania (dym.....łututututu :) )

a jeśli chodzi o resztę, to zupełnie inaczej to widzę ;)

peace

Tytuł:
PostNapisane: 1 maja 2008, 22:29 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e60 530dA
I to rozumiem samochód kupujesz żeby miec frajdę a nie z poprawności politycznej.... tak to by wszyscy jeździli loganami ;)

tk

Tytuł:
PostNapisane: 2 maja 2008, 07:10 
Częsty bywalec

E tam gadanie - auto które ciagle by mi sie psuło poszło by od razu do sprzedazy , z drugiej strony nigdy takiego nie mialem , a psuje sie wszystko jak i wszystko sie naprawia !! ale nie moze byc tak by mi samochód stanoł na drodze ! w takim wypadku jest skazany na smierc , chyba , ze jest to pierdoła , albo moje zaniedbanie . Na przestrzeni lat 14 najezdzilem sie mnustwem samochodów z racji iż handluje , zaden sie nie popsuł tak , by nim sie jechac nie dało , albo by rano nie zapalił . rózne to marki były od gówna za pare złoty ,. do smochodów luksusowych za wiekszą kase ...Czyzbym mial takie szczescie ? czy moje omegi (uchodzace na rynku za najwieksze gówno ) były wyjatkowe ,a ta która teraz jezdze tez taka jest ? i jestem mega zadowolony ! czy to raczej kwestia eksloatacji i dbania o samochód ? Szukam e-39 ale w dieslu BO benzyna mnie nie rai jak i nie prawda jest iz w dieslu wiecej sie moze zepsuc . czy tez bedzie tak dobrze ?
ktos mi po winie auta cos o nim powie >>>

WBADP71020GS63664

http://blog.tmcnet.com/blog/rich-tehran ... on-big.jpg
Firmie VOTUM - powiedz NIE !

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1