BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 13:10

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 11:33 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Kyokushin napisał(a):
mam siusiaka i żonę

Pogratulować ;)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 11:40 
Uzależniony od forum :)

Jerstescie strasznie nie tolerancyjni,jak prawie cala polska :wstyd: Co oni wam zlego zrobili?A jak wola panow a nie panie to ich sprawa.Dopuki mnie to nie dotyczy i nie robia mi tym nic zlego niech sie kochaja ich sprawa.Nie rozumie po co ta burza :zdziwko: A ilu z was jaraja lesbijki,na to raczej lubicie patrzec i nie macie nic przeciwko a to przeciez tez zboczenie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 11:42 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
E to jeszcze nie burza, normalna dyskusja o tych chodzących drugą stroną rzeki.

A lesbijki są estetyczniejsze :super:

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 11:43 
el Presidente napisał(a):
A mi sie wydaje ze prawdziwym szczesciem w zwiazku nie trzeba sie afiszowac. To o czym pisze Czarny, to nic innego jak szukanie na sile akceptacji, udawanie ze normalne jest to, co przeczy nie tylko biologii, ale resztkom jakiegokolwiek smaku. Owszem, kazdy ma prawo do szczescia, niech sie kochaja i tworza udany zwiazek, ale nie chcę czytać o tym w gazetach, w internecie, nie chcę tego pokazywać dziecku.

Ale jednak wątpię, że oni z tym się sami pchali w media. Raczej takie sensacje trudno ukryć, powie się zaufanym przyjaciołom, a oni zacierają już rączki na zysk ze sprzedanej informacji.

Co do szczęścia dziecka. Czy dziecko będzie szczęśliwe, gdy jego matka ćpa i zostawia na śmietnik swoje dzieci? Na szczęście, ta para nie jest w Polsce, u nas by nie miała w ogóle życia. To ich sprawa.

Poza tym, o noszeniu przez faceta dziecka, czytałem kilka lat temu. I to nie faceta-babę.

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 11:45 
Częsty bywalec

i nie ma jeszcze takich co by dostaly nagrode ,piszecie o tolerancji to niedawno czytalem artykul ze dwie kobiety dostaly mandat ze opalaly sie toples gdzie byla tolerancja? a to chyba przyjemniejszy widok

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 11:57 
Częsty bywalec

Moje BMW: e39 Mpak 2001
Kod silnika: najlepszy
..::CZARNY::.. napisał(a):
i pchali w media. Raczej takie sensacje trudno ukryć, powie się zaufanym przyjaciołom, a oni zacierają już rączki na zysk ze sprzedanej informacji.
I to przyjaciele napisali za niego/za nią książkę, to oni chodzą za nich do tv i udzelają wywiadów? :wstyd:

www.kantoor.pl

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 15:46 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 08&start=0
jeśli chodzi o raczka to niech robi o chce, ale po cholere takie imprezy i promocje homoseksualizmu. niech robią co chcą ale po co się z tym afiszować, potem ktoś powie coś o nich źle i już polska to kraj nietoleracyjny. Oni moga demonstrować swoją orientację?? dlaczego hetero nie mogą demonstrowac swoich poglądów na ich temat?? to takie narzucanie ludziom swoich racji!! każdy ma swoje zdanie i niech tak zostanie, a nie gadanie że ten jest zły bo nietolerancyjny. a może zły jest ten co przyznaje się do stosunków homo ?? co jest bardziej niesmaczne ??

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 17:02 
Częsty bywalec

Moje BMW: e39
Kod silnika: m62b35tu
DanyU napisał(a):
jeśli chodzi o raczka to niech robi o chce, ale po cholere takie imprezy i promocje homoseksualizmu. niech robią co chcą ale po co się z tym afiszować, potem ktoś powie coś o nich źle i już polska to kraj nietoleracyjny. Oni moga demonstrować swoją orientację?? dlaczego hetero nie mogą demonstrowac swoich poglądów na ich temat?? to takie narzucanie ludziom swoich racji!! każdy ma swoje zdanie i niech tak zostanie, a nie gadanie że ten jest zły bo nietolerancyjny. a może zły jest ten co przyznaje się do stosunków homo ?? co jest bardziej niesmaczne ??

:ok:

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 17:02 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
nrtp napisał(a):
A propo zniesmaczenia, myślę, że ten plebiscyt to nic w porównaniu z tym:

A ja myślę inaczej.

Ten plebiscyt to sztuczne gówno, mające na celu propagowanie jakichś głupich idei i zmiany sterotypów, by ludzie o tym mówili i takie tam bzdury.

A ta para, gdzie mama-facet urodzi? Nikomu nie robią krzywdy, będą się opiekowali dzieckiem, są szczęśliwi... i :cenzura: to kogo obchodzić powinno.

Hokus, pokus, czary mary, twoja stara to twój stary. Zapewne nadal jest Ci to obojętne, może jakbyś się miał zamienić rolami z tym dzieckiem już by nie było.

Odbyt u faceta jest otworem wyłącznie wylotowym, tyle w temacie.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 17:08 
Dzikus, jeśli to czytasz- coś marnie polujesz :rotfl:

jiGsaw napisał(a):
Zapewne nadal jest Ci to obojętne, może jakbyś się miał zamienić rolami z tym dzieckiem już by nie było.

Wolałbym mieć za rodziców 2. lesbijki, niż być wychowywanym przez ulicę, dom dziecka, albo dworzec ZOO.

jiGsaw napisał(a):

Widać mało wiesz o TYCH sprawach... uzupełnij w końcu profil z wiekiem lepiej i zacznij odwiedzać inne działy, jak tylko pogawędki, bo tutaj nawet Ci pomógł nie mogę dać.

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 17:19 
Przyjaciel forum

jiGsaw napisał(a):
Zapewne nadal jest Ci to obojętne, może jakbyś się miał zamienić rolami z tym dzieckiem już by nie było.

Wolałbym mieć za rodziców 2. lesbijki, niż być wychowywanym przez ulicę, dom dziecka, albo dworzec ZOO.

jiGsaw napisał(a):

Widać mało wiesz o TYCH sprawach... uzupełnij w końcu profil z wiekiem lepiej i zacznij odwiedzać inne działy, jak tylko pogawędki, bo tutaj nawet Ci pomógł nie mogę dać.

No spoko, skoro Ty masz jakieś doświadczenia w tym zakresie, to wolę pozostać w niewiedzy ;)

Co do drugiej częsci Twojej wypowiedzi - moja odpowiedź brzmi NIE. Pozwolisz, że skorzystam ze swojego prawa do wolności wyboru ;)

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 17:42 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57D30
Cytuj:
Pod kołderką niech sobie robią co chcą, ich tyłki, ich sprawa. Ale do jasnej cholery, niech się tak nie afiszują bezczelni chłopcy-kakaowcy. Zero tolerancji!!

Ludzie opanujcie się trochę......... :zdziwko: Jak nie poglądy antysemickie to rasizm jak nie rasizm to niemlaże homofobia.To jest forum BMW czy Jarmark Europa?

Cytuj:
Odbyt u faceta jest otworem wyłącznie wylotowym

Cytuj:
Hokus, pokus, czary mary, twoja stara to twój stary.

Czarny a ja myślę że po tym powyżej nie musi uzupełniać wieku w profilu...... ;)

Cytuj:
Pozwolisz, że skorzystam ze swojego prawa
ojj taaaak masz prawo milczeć :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 17:50 
Cytuj:
Czarny a ja myślę że po tym powyżej nie musi uzupełniać wieku w profilu...... ;)

No wiem, wiem, ale tak wiesz, jako taka ciekawostka chętnie bym się w końcu dowiedział :]

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 17:53 
Przyjaciel forum

CiOoS napisał(a):

Cytuj:
Odbyt u faceta jest otworem wyłącznie wylotowym

Cytuj:
Hokus, pokus, czary mary, twoja stara to twój stary.

Tak, wyrwij więcej z kontekstu i zgrywaj dumnie inteligenta wciąż.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 17:54 
KF

Moje BMW: E60 w Mpaku
Kod silnika: VIN Diesel
Garaż: Admina
to może "ta"najpiękniejsza para? :D :rotfl: ta GD i WU

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 18:17 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: ....................
Kod silnika: ....................
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... lit=wodzu6
Ola BMW napisał(a):
to może "ta"najpiękniejsza para? :D :rotfl: ta GD i WU

Zdecydowanie tak :super: :super: :super:

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 18:26 
Przyjaciel forum

Cytuj:
Tak, wyrwij więcej z kontekstu i zgrywaj dumnie inteligenta wciąż.

Coś nie tak ze składnią? ;)

Czy w ten, czy w ten sposób, niestety ale brzmi jednoznacznie.

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 18:32 
Przyjaciel forum

Doupuszczalna forma, użyta celowo. Druga sprawa - z tym hokus, pokus to miało być w kontekście o tym, co takie dziecko w szkole, od znajomych, od obcych usłyszy. Mogłem to zaznaczyć, bo jak widać nie wszyscy są dostatecznie domyślni.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 18:47 
Przyjaciel forum

Cytuj:
jiGsaw Wysłany: Dzisiaj 18:32 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Doupuszczalna forma, użyta celowo. Druga sprawa - z tym hokus, pokus to miało być w kontekście o tym, co takie dziecko w szkole, od znajomych, od obcych usłyszy. Mogłem to zaznaczyć, bo jak widać nie wszyscy są dostatecznie domyślni.

Wiesz..... cały sęk w tym że rozumiem.Powiem Ci krótko.Pomyśl sobie co byś zrobił gdyby to Twój syn/córka był/był tym/tą inną.Ciekawe czy wtedy również pozostaniesz błyskotliwy z takimi tekstami.A może powiesz że Twojego dziecka to nigdy niespotka?Wtedy nie sęk w tym żeby martwić się co ludzie powiedzą.Tylko jak wytłumaczyć mu że nadal jest Twoim synem/córką.Tyle ode mnie.

Tytuł:
PostNapisane: 20 listopada 2008, 18:58 
Przyjaciel forum

Pewności nie ma, szansa jest jednak marginalna, zapewne chodziło Ci o to co bym zrobił jakby moje dziecko było gejem? No raczej by mi się to mocno nie spodobało, logiczne.

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 57 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1