labrador napisał(a):
Pułkownik Zuber napisał(a):
To było Porsche 911 Carrera (jak podają włoskie media)
To ono może jechać ile maksymalnie ,więcej niż 311/h

Myslałem że w Porsche jest ogranicznik na 250km/h
Kornelio napisał(a):
w niemczech kazde auto ma ogranicznik.
Żadne Porsche nie ma i nie miało ogranicznika do 250 km/h
A jedynym seryjnym 911 mogącym pojechać 311 km/h jest 911 GT2 ( Na torze NArdo poszło 315 km/h - odcinka obrotów na szóstym biegu)
Boogie napisał(a):
Saygon, chyba Omegą LOTUSEM, nie McLarenem

)
Pamiętąc trzeba tez czasem o przekłamaniach licznika.
Te 300km/h Thomasa, to pewnie ok. 275-280. I tak sporo jak na moc S8, żeby przekraczać realne 300 km/h trza miec już pod 500 KM.
Nie wiem jak teraz, ale kiedyś na A2 było jako tako, bo pusto. Kiedyś poleciałem tam 270 i było ciekawie.
S8 340 PS wg większości firm robących chipy jedzie realne 280 km/h
Co do przekłaman to roznie bywa, generalnie jednak liczniki bmw chyba przekłamują mniej niz te z audi czy mb.
Boogie a czym jechałes te 270 km/h ?? 540 tką ? Bo jestem ciekaw ile moze pojsc maksymalnie E34 540.
Kubabmw napisał(a):
Faktycznie niezły "dzik" nawet powiem ze wariat

W wakacje pocisnąłem 240 km/h Honda CBR i krew nieźle przepompowałem sobie w żyłach ale 311 km/h to bym chyba nie zaryzykował

JA wczoraj na A2 poleciałem 240 km/h - więcej wolałem nie , bo ciągle na zimówkach pomykam. ( a moze ogranicznik na wiecej by nie pozwolił - przy realnych 240

) Adrenalina? 0 . W siódemce zawsze panuje totalny spokój. ( JEsli o mnie chodzi , przynajmniej )

hehe
A to zdjęcie z przejazdzki, niestety moja Żona była tak zestresowana ,ze utrwaliła telefonem jedynie 230 km/h

ale co tam