BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 22:54

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2009, 13:46 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 740i 6gang
Kod silnika: M60B40
hmmm jak w końcu jakaś duża grupa ludzi nie zrobi jakiegoś wiecu czy coś to będziemy tylko non stop mówić że nie można nic z tym zrobic górnicy maja swój sposób kilofy i do sejmu to my lewarki i w ta sama stronę :)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2009, 13:51 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 325
Jesli trzeba bedzie to nawet jestem gotow zrezygnowac z jakiegos egzaminu na uczelni pro publico bono...

Na prawde trzeba cos zrobic bo to co sie dzieje to rozboj w bialy dzien!!

Moze taka akcje bysmy zorganizowali jeszcze w tym meisiacu. W przyszlym tygodniu, albo za 2 tygodnie... np piatek, sobota, niedziela...

aha zeby wszystko było jasne... ceny paliwa nie dotycza tylko i wylacznie kierowcow, dotycza kazdego szarego obywatela ktory codziennie rano idac do sklepu i kupujac bulki musi zaplacic m.in. za transport tych kilku bulek!!
Im paliwo jest drozsze tym cena jednej bulki rownierz jest wyzsza.

Ostatnio edytowano 7 czerwca 2009, 14:09 przez DAN V8, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2009, 13:58 
Przyjaciel forum

jestem za, ceny paliw są w Polsce totalnie ustalane przez samo państwo...

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2009, 13:58 
Forumowicz

Kolejna potyczka ludu z siłami natury :D

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2009, 14:18 
Przyjaciel forum

mysle takze ze nalezaloby zmniejszyc pensje "władzy" i mowie tu o kazdej wladzy od samorzadow az po posłów. Ile zarabia nauczyciel, policjant, strazak niejednokrotnie ludzie po studiach z wieloletnim doswiadczeniem w swoim zawodzie i dobrzy fachowcy, kazdy wie. od 1200zł :hyhy: a ile zarabia poseł po zadowoce?? min. 10.000zł :rotfl: hm... zeby nie bylo malo przykladow, sprawidzilem ile zarabiaja prezydenci miast, oraz burmistrzowie... prezydent np. miasta Lublina zarabia ok 12.000zł do tego ma tel kom. oraz auto słuzbowe warte ok 160.000zł za ktore placimy my, srednia placa burmistrza wynosi ok. 6.000zł plus telefon :P przyklady mozna mnozyc, szczerze powiedziawszy nie dziwie sie dlaczego nie ma pieniedzy na drogi i inne wydatki, skoro budzet panstwa placi 10.000zł miesiecznie! na utrzymanie biura poselskiego kazdego z 460 posłow :znudzony: przez 4 lata. No przykladow jest multum...

Moje przemyslenia sa takie, ze gdyby do wladzy szli ludzie "z pmyslem" za co nie dostali by wynagrodzenia wiekszego niz np. 2 krajowe to mniej byloby tego calego chlamu na naszych salonach politycznych :zakrecony:
Nie neguje jednoczesnie ze ludzie ktorzy na codzien zasiadaja u szczytu to barany bez szkoly, ale wiele ludzi "z wyboru" takich jest. :cenzura:

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2009, 14:41 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
Problemem nie są wysokie zarobki pojedyńczych urzędników. W magistratach powinni zatrudniać fachowców a taki się ceni i musieli by mu dużo płacić. A w praktyce wygląda to tak że zamiast jednego fachowca zarabiającego kilkanaście/kilkadzieśiąt tysięcy zatrudnią bande kilkunastu młotków zarabiających po kilka tysięcy i suma summarum wyjdzie drożej niż zatrudnić "drogiego" fachowca. Dodatkowo ta banda młotków nie jest w stanie niczego ustalić.

Typer EURO 2016 - I miejsce

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2009, 14:54 
Przyjaciel forum

hehe... co prawda to prawda. Ale PAnie i Panowie, trzeba zaczac od tego co nas najbardziej dotyczy i kazdego innego obywatela czyli paliwa. Musimy wywalczyc obnizenie akcyzy na paliwa i zmniejszenie zarobku rafinerii.

Tytuł:
PostNapisane: 7 czerwca 2009, 15:13 
Przyjaciel forum

ObrazekObrazek

Jesli chodzi o grafike ktora moznaby wsadzic na konto Naszejklasy, albo pod podpis, i uwydatnic na innych forach to chodzi mi o cos takiego. Tutaj kieruje prozbe do kogos ktos zna sie na grafice i jakos ładnie by to zrobił, wystarczy zagooglowac zdjęcia rafinerii ;)

pozdro.
Albo o tresci: WYSOKIM CENOM PALIWA MOWIMY STANOWCZO STOP!!!

Tytuł:
PostNapisane: 8 czerwca 2009, 22:22 
Przyjaciel forum

Panie, Panowie to robimy "coś"??
Bo widze jakis mały odzew :zly:

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2009, 00:58 
Częsty bywalec

Ja już zacząłem, na znak protestu zatakowałem dzisiaj tylko 3/4 zbiornika... :] :]

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2009, 08:00 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
DAN V8 - masz okazję zrobić coś i pokazać, że nie jesteś gołosłowny wobec swoich aspiracji politycznych. Jeżeli coś się ruszy na większą skalę i będą protesty jakieś regionalne itp. to się dołączam.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2009, 08:01 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
BP PB98 - 4.78.
WTF?

Tytuł:
PostNapisane: 9 czerwca 2009, 08:58 
Uzależniony od forum :)

DAN V8 napisał(a):
Panie, Panowie to robimy "coś"??

Nie zrobimy nic jak zawsze.Nawet jak zrobia cene 6zl za litr i tak bedziemy tankowac i jezdziec jak potulne baranki :wstyd: .

Tytuł:
PostNapisane: 16 czerwca 2009, 23:08 
Zacna persona forum

siem -podpisuje sie obydwoma rekoma - ale wlasnie ci politycy -dupska woza rzadowymi autami -zarabiaja niezle i jak trzeba prywatnym autkiem pojezdzic to jezdza -i chyba jest wogole taka tendencja w kazdym kraju ze ciagna rzady do siebie i wlasnie na utrzymanie takich brakorobow co tylko w kampaniach wyborczych nam dupska liza i obiecuja gruszki na wierzbie -jesli zajdzie taka potrzeba stawie sie - a czort z mandatem - przyjade

Tytuł:
PostNapisane: 17 czerwca 2009, 07:00 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 325Ci bez dach
Kod silnika: M54B25
harnas621 napisał(a):
siem -podpisuje sie obydwoma rekoma - ale wlasnie ci politycy -dupska woza rzadowymi autami -zarabiaja niezle i jak trzeba prywatnym autkiem pojezdzic to jezdza -i chyba jest wogole taka tendencja w kazdym kraju ze ciagna rzady do siebie i wlasnie na utrzymanie takich brakorobow co tylko w kampaniach wyborczych nam dupska liza i obiecuja gruszki na wierzbie -jesli zajdzie taka potrzeba stawie sie - a czort z mandatem - przyjade

A widziales kiedys kolego grabie, ktore grabia od siebie :zdziwko: :znudzony:
Niestety...latanie dziury budzetowej, kierowcy dostaja po dupie...potrzebna kasa na rozbudowe drog i autostrad (oby jeszcze byly :znudzony: ) wycyckac kierowce...niestety...przyzwyczili sie, ze mozna ciagnac jak z krowy i tak robia i niestety beda robic...

Tytuł:
PostNapisane: 17 czerwca 2009, 12:57 
Forumowicz

Moje BMW: e60
Kod silnika: M57/TU
a skad ta dziura budzetowa?? a no stad, ze znowu maja nieodpowiednich ludzi na nieodpowiednim miejscu. I niech jeszcze wiecej sie kloca kto ma jakim samolotem latac albo niech kupuja kolejne zlomy za ktore my oczywiscie predzej czy pozniej zaplacimy, bo nagle trzeba zalatac dziure budzetowa...nakradli to teraz brakuje hajsu i jak zwykle to MY podatnicy jestesmy ru***ni w dupe za przeproszeniem, bo inaczej tego nazwac nie idzie :kwasny:

Nie powinni sie wogole dziwic, ze frekwencje w jakichkolwiek wyborach w naszym kraju sa zalosne, bo obojetnie jak zaglosujemy i tak mamy prz**e wiec to nic nie zmieni.

A co do cen paliw....pod Poznaniem ORLEN 4.59zł :kwasny: na niektorych stacjach jeszcze 4.39zł i 4.45zł ale to kwestia kilkunastu godzin...fak! :kwasny: zamiast popularnego do niegdys CHWDP proponuje teraz FG!!! (do licha goverment) :D

Tytuł:
PostNapisane: 17 czerwca 2009, 17:52 
Zacna persona forum

przylaczam sie do protestu... o kazdej porze dnia i nocy pojde z widlami i siekiera pod sejm!!! :mad: zlodziejstwo w bialy dzien.... :cenzura:

Tytuł:
PostNapisane: 17 czerwca 2009, 19:09 
Pierwsze kroki

witam rozumie wasze protesty na to ze sa takie ceny paliw mnie tesz to wkur.....sam tankowałem betunie dzisiaj po cenie 4,55gr załamka ale nic nie zrobimy z tym bo nasz zad ma nas daleko gdzies oni pilnuja swoje kierzenie i zeby oni mieli sie dobrze :kwasny: i musieli by wszyscy obywatele zangarzowac sie w ten protest a to jest nie realne bo Polak lubi jak sie go gnebi jest zle ale powie ze jest dobrze takie jest moje zdanie a nasz zad na tym bazuje( 2 Irlandia :rotfl: :rotfl: )

Tytuł:
PostNapisane: 17 czerwca 2009, 20:40 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Jak coś to też chętnie podjadę i pomidory ze sobą wezmę :)

Tytuł:
PostNapisane: 17 czerwca 2009, 21:30 
ja dalej nie rozumiem czemu tylko kroją benzyniaków, a tych od LPG- nie :)

tzn. rozumiem, lobby lpgówe i lobby benzynowe swoje robią hihi

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 88 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1