W centrum wawy w każdym samochodzie zaparkowanym znajdziesz karteczki z imionami dziewczyn i ich numerami telefonów - wyglądające jak pisane cienkopisem - to taka indywidualna forma reklamy, żebyć czuł się wyróżniony
Co do dachu (pomijając czy to fake czy zwykłe jaja) to bardzo mi się podoba to pytanie.
Już widzę złodzieja z nożem, jak tnie dach - omijając stalową kontrukcję, wkłada rękę i otwiera zamek... Bo szedł kraść radia i nagle zobaczył cabrio, więc stwierdził że jak zwykle wybija szybę w ułamek sekundy tak tym razem - wyzwanie - potniemy dach...
A co zróbmy sobie utrudnienie.
Ja często zostawialem cabrio z otwartym bo otwarcie auta to pikuś... więc w teorii - jaki ma to sens? Jak jest alarm to i tak zapika - jak nie ma to jeden ch...
Co do cabrio do 10tys....
E30 bije na głowę wszystko.
Audi B4 jest fajne ale od końca przedniego błotnika. Przód jest niesamowicie fatalny - a nawet tragiczny. Wnętrze gorsze - starsze niż w e30, deska z gorszych materiałów, zegary wydają się starsze, ogólnie w porównaniu wnętrz dominuje BMW E30. Wiem bo oglądałem dla koleżanki B4...
Za to kolega robi sobie replikę Alpiny w E30. Wąska lampa, ciemny niebieski lakier metalik, dokładka, złote paski Alpina na bokach i dokładce w komplecie z blach hellą i chromowanymi zderzakami.... i beżową skórą - kosmos.
Widziałem też piękne E30 cabrio w Wawie w zeszłym tyg. Full seria, czarna, tylko gleba i 9 cali.
Oj chyba jeszcze będę miał kiedyś E30