no i zostalem namierzony. nie wiem jak skoro wczorajszego dnia mialem bardzo wazny miedzynarodowy samolot.to zdjecie toc toz czysty fotomontaz i spekulacja.
te felgi sa zbyt czyste zeby bylo moje.pozatym widac ze to auta nie siedzi na glebie tak jak powinno.za male obziazenie co swiadczy ze kierowca cherlawy pewnie kolo 100kg a i w bagazniku nic nie wiezie. ja zawsze w kufrze mam z 4 metry kartoflow co je wioze na handel.podkreslam mlodych kartoflow.
GARCIA RAMIREZ napisał(a):
Gienia i Hienia Autentyczne dziewczyny - żelazna 68
gienia wrocila do wsi.teraz pracuje tam hienia i zdzisia. popraw sobie notatki.
Ukasz napisał(a):
swgo czasu chodziła wieśc że BIGPUNA, Locha to ospojlerowane/wyklepane e36 więc napewno jest nipowtarzalna
jest w tym troszku prawdy. ospojlerowanie bylo zdjete z e36 i wyklepane. ale zanim bylo zalozone na e36 bylo to oryginalne ospojlerowanie z poloneza caro sport.zrobione i dopasowane u pana mietka do e36 nijakiego latawca (pradopodobnie wczesniejszy krypotnim grabonza znanego w swiadkou nielegalnych producentow moheru jako garcia ramirez GR).
Ukasz napisał(a):
Po pierwsze kolega BIG uległ konkurencji i znalazł sie w bagarzniku (jak oni go tam wsadzili ... )
tego nie wie nikt

agrafga napisał(a):
Trzeba dogadać sie z konkurencją.........felgi bym odkupiła zanim by go tam zakopali
to moze przyu okazji byscie i mnie odkupili? jeszczem za mlody na wesoly nagrobek. musze sie jeszcze rozliczyc z braterstwa z bratem GR oraz mlodym aspirantem bierutem.os wspominal ze zamierza jakies 3 dziewoje pod mym dostarczyc. jedna oddam na forum. druga na cele harytatywne.to jak umowa stoji?
a garcia wisi mi przejazdzke swoim lemansem!