BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 01:14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 132  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 17:50 
3:2 dla legi :D :D :D

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 17:58 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
bardzo fajnie!

P.S.
Zauważcie że bramki dla Legii strzelali sami Polacy :)

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 18:19 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Pułkownik Zuber napisał(a):
bardzo fajnie!

P.S.
Zauważcie że bramki dla Legii strzelali sami Polacy :)

Faktycznie :ok:

Ja nie oglądałem bo nie mam Polsatu Sport tylko Nkę. Pomyślcie jak się stresowałem jak śledziłem wynik na legia.com. Jak wpadła bramką to skoczyłem do góry, a mam... niesprawną nogę bo mi poszła wczoraj torebka stawowa na meczu

To jednak nic, najważniejsze, że LEGIA jest w grupie :ok:

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 18:25 
Lokalny Ekscentryk

Moje BMW: ????
Kod silnika: ????
Garaż: Brak :(
Jest:
Hyundai I30
Volvo V40

Było:
E36 325td
E36 318is Coupe
E39 530d Touring: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=82514
E46 318i: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=132544
E90 320d: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=159224
E87 120d
E60 535d
binta, ja też niestety nie oglądałem, śledziłem wynik na legia.net i już czekałem na dogrywkę i GOL!!!! Ja jak się wydarłem to pies się obudził i zaczął szczekać na mnie :rotfl: :rotfl: :rotfl: Najważniejsze że LEGIA jest w fazie grupowej i wraca na swoje miejsce :super:

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 18:37 
Forumowicz

Ja oglądałem i w drugiej połowie Spartak nie mógł nic zrobić. Po przerwie to jakby wyszła inna obrona Legii. Masa odbiorów i kontrataki większą liczbą zawodników niż ze Śląskiem.

LEGIA WARSZAWA !

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 18:52 
Przyjaciel forum

feder25 napisał(a):
binta, ja też niestety nie oglądałem, śledziłem wynik na legia.net i już czekałem na dogrywkę i GOL!!!! Ja jak się wydarłem to pies się obudził i zaczął szczekać na mnie :rotfl: :rotfl: :rotfl: Najważniejsze że LEGIA jest w fazie grupowej i wraca na swoje miejsce :super:

Też czekałem już na ostatni gwizdek i dogrywkę. Przeskakuje z zakładki "bmw-sport" na legia.com, a tam milion wykrzykników i wynik 2:3. Wiedziałem, że już jesteśmy w grupie bo był doliczony czas gry, a Spartak musiał strzelić 2 bramki

Czekam na losowanie :ok:

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 18:57 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E91 LCI
Kod silnika: N53B30A
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=157967
binta napisał(a):

Ja też :)

PS. Może jakiś mod połączy tematy w jeden "piłka nożna" bo i tak się tego nie przestrzega :P

Typer EURO 2016 - I miejsce

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 19:01 
Przyjaciel forum

Gumiś napisał(a):
binta napisał(a):

Ja też :)

PS. Może jakiś mod połączy tematy w jeden "piłka nożna" bo i tak się tego nie przestrzega :P

Nie, tak jest lepiej. W "Ekstraklasie" przecież nie piszemy o całych pucharach, a jedynie o naszych drużynach grających w eliminacjach ;)

PostNapisane: 25 sierpnia 2011, 19:49 
Zacna persona forum

Moje BMW: e61
Kod silnika: M57X
Garaż: były dwie e46 328Ci i 330d a teraz jest e61 535d http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=141217
gratuluje legii, wisła też w pucharach :) może powoli coś się zmienia w tym bagnie :)

PostNapisane: 26 sierpnia 2011, 14:32 
Przyjaciel forum

Po opadnięciu emocji z Europejskich pucharach (awans (L)egii, dzisiejsze losowanie) czas przystąpić do kolejnej kolejki naszej Ekstraklasy. Na początek mecze, które zostaną rozegrane dzisiaj

Górnik Zabrze - Lech Poznań. Godzina 18:00 - Chciałbym żeby Górnik nie przegrał i zabrał punkty Lechowi ale obawiam się, że będzie o to trudno. Zabrzanie od początku sezonu nie prezentują wysokiej formy, a ich przeciwieństwem jest właśnie Lech. Każda passa się jednak kiedyś kończy i mam nadzieje, że Górnik pokusi się dzisiaj o remis. Stawiam X2 dla Lecha. Bramkami mogą podzielić się Zahorski, Mączyński i Nakoulma (nowy nabytek Górnika raczej zacznie na ławce) dla Górnika i Stilić, Rudnevs oraz Ubiparip (myślę, że dzisiaj może w końcu wejść z ławki, a jak wejdzie to na pewno będzie chciał pokazać, że nie powinni go jeszcze skreślać w Lechu). Asystę w Lechu standardowo może zaliczyć Stilić, a swoją cegiełkę w tym kierunki dołożyć może Murawski

Zagłębie Lubin - Cracovia. Godzina 18:00 - Obie drużyny średnio rozpoczęły rozgrywki, a Cracovia wręcz słabo. Myślę jednak, że Zagłębie dzisiejszego meczu nie przegra, a swoją pierwszą bramkę w jej barwach strzeli Sernas. Pawłowski może dołożyć od siebie bramkę lub asystę. W Cracovii jak zawsze groźny będzie Niedzielan oraz Saidi. Jeśli będzie karny to pewnie wykorzysta go Suvorov ;)

Jak będzie w rzeczywistości, znowu okaże się wieczorem :)

PostNapisane: 26 sierpnia 2011, 14:36 
Przyjaciel forum

Moje typy:

Górnik-Lech 2
Zagłębie-Cracovia 1X

PostNapisane: 26 sierpnia 2011, 21:06 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Górnik Zabrze - Lech Poznań. Godzina 18:00 - Chciałbym żeby Górnik nie przegrał i zabrał punkty Lechowi ale obawiam się, że będzie o to trudno. Zabrzanie od początku sezonu nie prezentują wysokiej formy, a ich przeciwieństwem jest właśnie Lech. Każda passa się jednak kiedyś kończy i mam nadzieje, że Górnik pokusi się dzisiaj o remis. Stawiam X2 dla Lecha. Bramkami mogą podzielić się Zahorski, Mączyński i Nakoulma (nowy nabytek Górnika raczej zacznie na ławce) dla Górnika i Stilić, Rudnevs oraz Ubiparip (myślę, że dzisiaj może w końcu wejść z ławki, a jak wejdzie to na pewno będzie chciał pokazać, że nie powinni go jeszcze skreślać w Lechu). Asystę w Lechu standardowo może zaliczyć Stilić, a swoją cegiełkę w tym kierunki dołożyć może Murawski

Zagłębie Lubin - Cracovia. Godzina 18:00 - Obie drużyny średnio rozpoczęły rozgrywki, a Cracovia wręcz słabo. Myślę jednak, że Zagłębie dzisiejszego meczu nie przegra, a swoją pierwszą bramkę w jej barwach strzeli Sernas. Pawłowski może dołożyć od siebie bramkę lub asystę. W Cracovii jak zawsze groźny będzie Niedzielan oraz Saidi. Jeśli będzie karny to pewnie wykorzysta go Suvorov ;)

Górnik - Lech 2:1

Bramki: Kwiek, Banaś - Krivec

- "Każda passa się kiedyś kończy" ;)
- Strzelców bramek ani nawet asystentów nie trafiłem
- Liczyłem po cichu na remis, a Górnik wygrał. Bardzo się cieszę :ok:

Zagłębie - Cracovia 1:1

Bramki: Galkevicius - Ntibazonkiza

- Zagłębie nie przegrało :ok: (chociaż grając najpierw 11 na 10, a później 11 na 9, powinno wygrać)
- Saidi strzelił :ok:

Bramka Suvorova moim zdaniem prawidłowa. Nie widziałem tam żadnego faulu. No chyba, że jutro w lidze plus extra obejrzę 10 powtórek i zmienię zdanie ;) Samo zachowanie Suvorova po tej aukcji mało poważne. Słuszna czerwona kartka, tak samo jak ta druga żółta i w konsekwencji czerwona dla Saidiego

Kolejne mecze jutro :ok:

PostNapisane: 27 sierpnia 2011, 09:58 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):

A ja nie. Kupon mi nie wszedł :/

Zagłębie 1X - weszło
Ajax-Vitesse 1 - weszło
Cluj-Sportul - weszło

i jeden Lech :kwasny:

PostNapisane: 27 sierpnia 2011, 10:02 
Przyjaciel forum

Gumiś napisał(a):
binta napisał(a):

Zagłębie 1X - weszło
Ajax-Vitesse 1 - weszło
Cluj-Sportul - weszło

Jaki był przelicznik na Zagłębie - 1X ?? Pewnie nie więcej jak 1.15-20. Za ile postawiłeś i ile miałeś do wygrania ?? Bo na mecze patrząc to raczej dużych przeliczników nie miałeś :)

PostNapisane: 27 sierpnia 2011, 10:16 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Gumiś napisał(a):
binta napisał(a):

Zagłębie 1X - weszło
Ajax-Vitesse 1 - weszło
Cluj-Sportul - weszło

Jaki był przelicznik na Zagłębie - 1X ?? Pewnie nie więcej jak 1.15-20. Za ile postawiłeś i ile miałeś do wygrania ?? Bo na mecze patrząc to raczej dużych przeliczników nie miałeś :)

Dużo nie stawiałem bo wcale nie planowałem stawiać. Po prostu przechodziłem koło STS'a i postawiłem.
Cluj-Sportul 1 -1.42
Ajax-Vitesse 1 -1.25
Górnik-Lech 2 -2.12
Zagłębie-Cracovia 1X -1.24

Za dyszke miałem do wyciągnięcia 41,06 także żadne kokosy :)

PostNapisane: 27 sierpnia 2011, 10:34 
Przyjaciel forum

Gumiś napisał(a):
binta napisał(a):
Gumiś napisał(a):
binta napisał(a):

Zagłębie 1X - weszło
Ajax-Vitesse 1 - weszło
Cluj-Sportul - weszło

Dużo nie stawiałem bo wcale nie planowałem stawiać. Po prostu przechodziłem koło STS'a i postawiłem.
Cluj-Sportul 1 -1.42
Ajax-Vitesse 1 -1.25
Górnik-Lech 2 -2.12
Zagłębie-Cracovia 1X -1.24

Za dyszke miałem do wyciągnięcia 41,06 także żadne kokosy :)

Rozumiem. Powiem Ci szczerze, że też tak kiedyś stawiałem ale stwierdziłem, że nie ma sensu. Żadna wygrana, a często praktycznie te teoretycznie łatwe mecze właśnie nie wchodzą. Lepiej postawić 5 kuponów za 2 zł. po 3 remisy. Na remis jest przeważnie w granicach 3 zł. 3 x 3 x 3 x 2 (kupon) = ok. 50 zł. Czyli masz 5 kuponów, a na każdym do wygrania po 50 zł. :)

Jak stawiam za większą kwotę to przeważnie 1-3 mecze. Największa moja porażka to przegrana za 500 zł. Postawiłem wtedy 3 mecze z LM jak dobrze pamiętam. 2 weszły, a nie wszedł Werder z Anorthosisem (było 0:0). Więcej jednak takich przegranych nie było ;)

Jak widzisz dzisiejsze mecze w LP ?? No i gdzie jest feder :zabawa: ;)

PostNapisane: 27 sierpnia 2011, 10:42 
Przyjaciel forum

W sumie to dzisiejsze mecze ciężkie do wytypowania.
Jak bym miał stawiać to pewnie tak:
Podbeskidzie-Korona X
Polonia-Bełchatów 1
Wisła-Lechia 1X
ale stawiać nie będę ;)

PostNapisane: 27 sierpnia 2011, 11:21 
Przyjaciel forum

Gumiś napisał(a):
W sumie to dzisiejsze mecze ciężkie do wytypowania.
Jak bym miał stawiać to pewnie tak:
Podbeskidzie-Korona X
Polonia-Bełchatów 1
Wisła-Lechia 1X
ale stawiać nie będę ;)

Ja dzisiaj stawiam tak:

Podbeskidzie - Korona. Godzina 13:30 - Pierwsi nie przegrali meczu u siebie od ponad 600 dni. Drudzy dobrze zaczęli sezon. Pierwsi są jak na razie bez zwycięstwa, drudzy bez porażki. Patrząc na teraźniejsze statystyki, wychodzi remis. Ja jednak postawię na zwycięstwo Korony. Podbeskidzie nie ma za bardzo kim straszyć w ataku. Sikora jest w średniej formie, Cieśliński więcej siedzi na ławce niż gra, Malinowskiego dzisiaj chyba nie będzie w kadrze meczowej. Być może dla któregoś z dwójki Sikora - Cieśliński będzie to przełomowy mecz ale szczerze powiedziawszy średnio w to wierzę. Dla Korony może strzelić Zieliński, Korzym lub Vukovic (karny ?? :niepewny:)

Polonia Warszawa - GKS Bełchatów. Godzina 15:45 - Teoretycznie wydawało by się, że Polonia jest pewniakiem, ja jednak tego tak kolorowo nie widzę. Postawię jedna 1X dla Polonii ale "śmierdzi" mi tu remisem 1:1 :) Bramkę dla Polonii może strzelić Sikorski (może zacząć na ławce), Trałka lub Bruno. Dla Bełchatowa Żewłakow, Nowak lub Kosowski. Jeśli padnie dla Bełchatowa jakaś bramka to któryś z tej trójki zaliczy asystę :)

Wisła - Lechia. Godzina 18:00 - Rozmawiałem przed chwilą z kolegą, który od kilku lat mieszka w Krakowie i jest w fan-klubie Wisły oraz blisko drużyny. Pisał, że był wczoraj na treningu i średnio to wygląda. Zawodnicy są jeszcze podłamani odpadnięciem z LM. Szczególnie widać to po Polakach. Indywidualnie trenował Garguła, tak samo Lamey. Na pewno nie zagra Jaliens oraz Boguski. W ataku powinien wyjść Biton. Mimo wszystko Wisła musi się otrząsnąć i zdobywać punkty w lidze bo trochę ich już straciła. Zwycięstwo też na pewno mocno by ich podbudowało. Z drugiej stron jest jednak Lechia, która jest dobrą drużyną ale w tym sezonie jak na razie im nie idzie. Następna strata punktów może skończyć się zwolnieniem trenera, którego akcje w klubie stoją już coraz niżej. Trzeba pamiętać też o tym, że Lechii ciężko się gra w Krakowie, gdzie zdobywa mało punktów. Stawiam na zwycięstwo Wisły (chociaż jakby było inaczej to bardzo bym się cieszył :P). Bramkę może zdobyć Biton oraz Małecki i Melikson, którzy dzisiaj chyba zaczną na ławce. W Lechii wreszcie wyjść strzał z daleka lub wolnego może Machajowi. W drużynie z Gdańską nie zagrają kontuzjowani Traore oraz Benson, a więc siła ognia w przodzie :)

Wieczorem się okaże na ile to były trafne typy :)

PostNapisane: 27 sierpnia 2011, 14:17 
Lokalny Ekscentryk

Moje BMW: ????
Kod silnika: ????
Garaż: Brak :(
Jest:
Hyundai I30
Volvo V40

Było:
E36 325td
E36 318is Coupe
E39 530d Touring: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=82514
E46 318i: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=132544
E90 320d: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=159224
E87 120d
E60 535d
Ja dzisiejsze mecze widzę tak:

Podbeskidzie-Korona tu obstawiałbym zwycięstwo gości 0:2 :) , bramki Zieliński i Vuko :D
Polonia-Bełchatów teoretycznie lepszą drużyną jest Polonia, chociaż ze słabym atakiem nic w tym sezonie jeszcze nie pokazała. GKS gra tak trochę w kratkę, raz dobrze, raz źle. Wydaje mi się że będzie 0:0 :P

Wisła-Lechia wg mnie Wisła będzie chciała się pokazać jak z najlepszej strony po tym co pokazała we wtorek w el. LM. Obstawiam zwycięstwo Wisły 3:0 (choć wolałbym żeby Wisła straciła punkty :D ), po bramkach Bitona, Meliksona, Małeckiego :kwasny:

PostNapisane: 27 sierpnia 2011, 14:27 
Przyjaciel forum

binta napisał(a):
Podbeskidzie - Korona. Godzina 13:30 - Pierwsi nie przegrali meczu u siebie od ponad 600 dni. Drudzy dobrze zaczęli sezon. Pierwsi są jak na razie bez zwycięstwa, drudzy bez porażki. Patrząc na teraźniejsze statystyki, wychodzi remis. Ja jednak postawię na zwycięstwo Korony. Podbeskidzie nie ma za bardzo kim straszyć w ataku. Sikora jest w średniej formie, Cieśliński więcej siedzi na ławce niż gra, Malinowskiego dzisiaj chyba nie będzie w kadrze meczowej. Być może dla któregoś z dwójki Sikora - Cieśliński będzie to przełomowy mecz ale szczerze powiedziawszy średnio w to wierzę. Dla Korony może strzelić Zieliński, Korzym lub Vukovic (karny ?? :niepewny:)

feder25, mecz się właśnie skończył, a Ty przed chwilą dopiero wytypowałeś. Ale weszło Ci :P Nawet strzelec jednej z bramek :)

Podbeskidzie - Korona 2:3
Bramki: Konieczny, Demjan - Kiercz, Vukovic (karny), Korzym

- Korona miała wygrać, wygrała :ok:
- Nie był to przełomowy mecz dla żadnego z napastników Podbeskidzia o których wspominałem
- Dla Korony miał strzelić Korzym. Strzelił :ok:
- Miał też strzelić Vukovic ( z karnego). No i strzelił... z karnego :ok:

Na razie więc jest dobrze jeśli chodzi o moje typy :) Czas na kolejny mecz :ok:

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 132  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1