BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 23:00

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 278 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 16:13 
Zacna persona forum

bierute napisał(a):
prokurator napisał(a):
Jak mozna oceniac kogs po tym czy ma konto w banku i co lubi, a czego nie.... czy jak nie bede posiadal telefonu komorkowego to bede uwazany za trendowatego?

dla mnie dorosły facet, mieszkajacy z mamusią, nie posiadający własnej baby, albo dziada, za to posiadajacy smierdzace skarpetki i mówiący, ze nie ma konta w banku, bo sie boi, ze ktos mu cos wpłaci jest cholernie żałosny i nie godze sie, zeby to on wyznaczał mi standardy i chyba nic tego nie jest w stanie zmienić... :rotfl: :rotfl:

Kiedys przeczytalem Wywiad w formie ksiazkowej z panem Jarkiem i zdebialem po tym co chlop wygaduje. Nigdy w zyciu nic pozytecznego nie robil, nie pracowal, ludzie skladali sie dla niego, mowiac o limuzynach rzadowych mowi o "swoich wozach" (polecam fragment o jego kierowcy i zmianie z poloneza na opla, ja osobiscie zdebialem ze mozna tak bezwstydnie o takich rzeczach mowic :wstyd: ). Po prostu Jarek w zyciu nic nie robil a chce uczyc wszystkich jak zarabiac, prowadzic firmy itp. Lech jeszcze jest w miare ok - zona, dziecko itp jakos bardziej do mnie przemawia. Ale facet ktory do dzisiaj mieszka z mama i cale zycie utrzymuje sie z pieniedzy innych nie biorac sie do zadnej roboty moim zdaniem nie za bardzo jest dla mnie wzorem i tym bardziej glosu n akogos takiego nie oddam.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 16:28 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
porównac to mozna do "nauk przedmałzeńskich" u księży katolickich - jak wiadomo księza sa ekspertami w sprawach dręczących współmałżonków... :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko:

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 16:32 
Zacna persona forum

bierute napisał(a):
porównac to mozna do "nauk przedmałzeńskich" u księży katolickich - jak wiadomo księza sa ekspertami w sprawach dręczących współmałżonków... :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko:

Dokladnie! Najbardziej mnie przeraza ze chce wziac slub koscielny a jestem 4 lata po cywilnym i mam 5 letnia corke a przypuszczam ze bede musial chodzic i sluchac faceta w sukience jak to sie zyje pod jednym dachem, o wychowaniu dzieci itp :zdziwko:

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 16:42 
Zacna persona forum

uważaj, zeby Ci nie pokazywał sztuczek na noc poslubna...

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 16:43 
Zacna persona forum

bierute, :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 16:44 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Jeżeli chodzi i nagłówki/reklamy/programy będą coraz ostrzejsze bo poprzeczka jest stale podnoszona... Tak jak dzisiejszy tytuł na Onecie, dokładnie nie pamiętam ale coś w stylu: Tragiczny wypadek w USA: metal wbił jej się w twarz" :kwasny:

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 17:04 
Pierwsze kroki

wnukus napisał(a):
bierute napisał(a):
prokurator napisał(a):
Jak mozna oceniac kogs po tym czy ma konto w banku i co lubi, a czego nie.... czy jak nie bede posiadal telefonu komorkowego to bede uwazany za trendowatego?

dla mnie dorosły facet, mieszkajacy z mamusią, nie posiadający własnej baby, albo dziada, za to posiadajacy smierdzace skarpetki i mówiący, ze nie ma konta w banku, bo sie boi, ze ktos mu cos wpłaci jest cholernie żałosny i nie godze sie, zeby to on wyznaczał mi standardy i chyba nic tego nie jest w stanie zmienić... :rotfl: :rotfl:

Kiedys przeczytalem Wywiad w formie ksiazkowej z panem Jarkiem i zdebialem po tym co chlop wygaduje. Nigdy w zyciu nic pozytecznego nie robil, nie pracowal, ludzie skladali sie dla niego, mowiac o limuzynach rzadowych mowi o "swoich wozach" (polecam fragment o jego kierowcy i zmianie z poloneza na opla, ja osobiscie zdebialem ze mozna tak bezwstydnie o takich rzeczach mowic :wstyd: ). Po prostu Jarek w zyciu nic nie robil a chce uczyc wszystkich jak zarabiac, prowadzic firmy itp. Lech jeszcze jest w miare ok - zona, dziecko itp jakos bardziej do mnie przemawia. Ale facet ktory do dzisiaj mieszka z mama i cale zycie utrzymuje sie z pieniedzy innych nie biorac sie do zadnej roboty moim zdaniem nie za bardzo jest dla mnie wzorem i tym bardziej glosu n akogos takiego nie oddam.

Cos w tym jest, aczkolwiek nie ma strony idealnej... zerknijmy w przeszlosc "rudego". Nikt nic nie pamieta ?

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 17:14 
Zacna persona forum

prokurator, Tusk idealny nie jest, ale z dwojga zlego wole juz na niego zaglosowac. Tak naprawde i w PiSie i w P.O czy w kazdej innej partii jest troche ludzi kumatych, majacych cos do powiedzenia, ktorzy sa na wlasciwym miejscu. Niestety niektorzy "politycy" faktycznie moze na polityce, a wlasciwie na populizmie i PR to sie znaja idealnie ale nie maja pojecia o czym mowia w debatach itp. I niestety musze przyznac ze sa takie osobniki po jednej i po drugiej stronie :kwasny: Moim zdaniem jesli ktos nie umie ogarnac wlasnego zycia, placic rachunkow itp to jak wezmie na ster cale panstwo?

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 17:30 
Pierwsze kroki

ale skad Ty wiesz kto umie placic swoje rachunki, a kto nie? Skad wiesz kto placi rachunki np. Tuska? .. bo mi sie widzi, ze My placimy jego rachunki.. a on klepie po ... niejaka Pania z pewnych landow nam przygranicznych ze strony zachodniej... czlowiek kompletnie bez wlasnych pomyslow... jak marionetka.

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 17:45 
Zacna persona forum

A: Nie napisalem tego myslac o Tusku, raczej ogolnie
B: W ciagu swojego zycia za jakas robote sie bral w przeciwienstwie do co poniektorych
C: W tym momencie wszyscy placimy rachunki zarowno Tuska jak i Kaczynskiego :)

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 17:51 
prokurator napisał(a):
kto placi rachunki np. Tuska? .. bo mi sie widzi, ze My placimy jego rachunki..

a Jarka i Lecha to my to nie? :zdziwko:

prokurator napisał(a):
czlowiek kompletnie bez wlasnych pomyslow... jak marionetka.

Tak, za to Kaczyńscy są wielce pomysłowi i kreatywni.

Ale co tam, "ciemny naród wszystko kupi" - J. Kurski (PiS)

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 18:42 
Pierwsze kroki

Fryderyk napisał(a):
prokurator napisał(a):
kto placi rachunki np. Tuska? .. bo mi sie widzi, ze My placimy jego rachunki..

a Jarka i Lecha to my to nie? :zdziwko:

prokurator napisał(a):
czlowiek kompletnie bez wlasnych pomyslow... jak marionetka.

Tak, za to Kaczyńscy są wielce pomysłowi i kreatywni.

Ale co tam, "ciemny naród wszystko kupi" - J. Kurski (PiS)

Przeciez napisalem, ze kazdy ma swoje grzechy... młody jesteś.. poczytaj o okraglym stole :)

EOT z mojej strony.

a nasz rudy niech wroci do malowania kominow

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 18:52 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Co wy chcecie od Jarka, po co mu kobieta, jak ma potrzebę to odwraca kota ogonem.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 19:22 
Pierwsze kroki

jiGsaw napisał(a):
Co wy chcecie od Jarka, po co mu kobieta, jak ma potrzebę to odwraca kota ogonem.

:hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 19:45 
prokurator napisał(a):
młody jesteś.. poczytaj o okraglym stole :)

że młody, to co? myślisz, że nie wiem co to okrągły stół? myślisz, że takie sprawy jak historia Polski są mi obce i w głowie mam ew. tylko siano z tvn?

Poczytaj sobie "Myśleć jak Leonardo" M. J. Gelba, to może zrozumiesz, że nie każdy człowiek rozwija się w tylko jedną stronę.

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 20:19 
Pierwsze kroki

Fryderyk napisał(a):
prokurator napisał(a):
młody jesteś.. poczytaj o okraglym stole :)

że młody, to co? myślisz, że nie wiem co to okrągły stół? myślisz, że takie sprawy jak historia Polski są mi obce i w głowie mam ew. tylko siano z tvn?

Czy ja gdzies napisalem, ze historia Polski jest Ci obca? o TVNie nic nie wspominalem.

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 21:27 
W takim razie daruj sobie teksty w stylu "poczytaj sobie o".

Tytuł:
PostNapisane: 25 czerwca 2009, 10:28 
Zacna persona forum

prokurator napisał(a):
Cos w tym jest, aczkolwiek nie ma strony idealnej... zerknijmy w przeszlosc "rudego". Nikt nic nie pamieta ?

tak, wiemy, miał dziadka w Wehrmachcie i palił jointy.

powikłań po trepanacji nie było?

Tytuł:
PostNapisane: 25 czerwca 2009, 10:40 
Zacna persona forum

by żyło się lepiej. Wszystkim rudym. :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 25 czerwca 2009, 10:54 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
:rotfl:

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 278 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1