BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 16 czerwca 2025, 23:36

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 210  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Sport i rekreacja
PostNapisane: 25 lutego 2012, 20:20 
Zacna persona forum

Moje BMW: F10 550i
Panowie mam takie pytanko :D

Słyszeliście/braliście taką odżywke o nazwie MASSDROL ? Miał ktoś jakieś doświadczenia z nią?
Czytałem, że wiele osób ma po tym olbrzymie przyrosty siły/masy...
Pytam tylko dlatego, ponieważ odżywka ta ma bardzo silne działanie anaboliczne... trzeba się odblokowywać po niej :/ dlatego dziwi mnie, że jest to dozwolony produkt na rynku :zdziwko: można nawet na allegro kupić :)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 25 lutego 2012, 20:20 
Uzależniony od forum :)

Kod silnika: BCY+
Bobby to sie do ustnie bierze, nie nosem. :rotfl: :P

Ale przeżyłeś?

PostNapisane: 25 lutego 2012, 20:25 
Forumowicz

Moje BMW: Było E36 M52B20
Kod silnika: M52B20
Benyy napisał(a):
Bobby to sie do ustnie bierze, nie nosem. :rotfl: :P

Może nie wypada ale:

:rotfl: :rotfl: :zdziwko:

PostNapisane: 25 lutego 2012, 20:25 
Przyjaciel forum

Garaż: 93' E36 Sedan Calypsorot
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=107879

99' E46 Coupe Topasblau
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119679

07' CLS W219 7G-Tronic
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=151028

04' C200 Kompressor Polift
:zdziwko: :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko: :zdziwko:

Był: 99' E46 Coupe 320Ci Topasblau - Smerfeta (2012-2015)
Jest: 07' Mercedes-Benz CLS W219 320CDI 7G-Tronic - Czarna Locha (2015-Obecnie)

PostNapisane: 25 lutego 2012, 20:28 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
Ja na masę polecam kreatynę HI-TEC`a zawsze po niej miałem największe przyrosty ale wiadomo każdy organizm reaguje ciut inaczej. Ja brałem zawsze kreatynę, białko i jakieś aminokwasy na raz. Muscle Tech`a też jakieś wynalzki brałem i oprócz tego że były drogie to słabo działały.

Dobrze też sprawdziło się u mnie białko MEGABOLU z kreatyną bo super mi z brzuszka tłuszcz spadł po nim.

PostNapisane: 25 lutego 2012, 20:33 

Moje BMW: E36 Touring
Kod silnika: M43B18
Tomek-E46 napisał(a):
Panowie mam takie pytanko :D

Słyszeliście/braliście taką odżywke o nazwie MASSDROL ? Miał ktoś jakieś doświadczenia z nią?
Czytałem, że wiele osób ma po tym olbrzymie przyrosty siły/masy...
Pytam tylko dlatego, ponieważ odżywka ta ma bardzo silne działanie anaboliczne... trzeba się odblokowywać po niej :/ dlatego dziwi mnie, że jest to dozwolony produkt na rynku :zdziwko: można nawet na allegro kupić :)

Nie polecam tego środka. To bardzo silny prohormon, w którym tak naprawdę nie wiadomo co jest. Do tego strasznie ryje flaki. I tego już odżywką nazwać nie można ;)

Jak koniecznie chcesz jakiś prohormon to polecam zacząć od epi-epistane. Ale i tak dużo bardziej bezpiecznie od prohormonów są sprawdzone środki dopingujące aplikowane igłą.

Właśnie przez to, że ph (prohomorny) są ogólnie dostępne to gimbusy łykają to na potęgę. A potem się czyta, że jeden z drugim się przekręcił po ODŻYWCE (bo tak to nazywają). Przez to min. jest opinia, że odżywki (kreatyny itp.) to "koksy", po których ludzie umierają. Jak dla mnie to powinni się tym zająć jak z dopalaczami.

Efekty jednego użytkownika z forum www.sfd.pl po cyklu na M-Drolu:

Przed:

Obrazek

Po:

Obrazek

Efekty naprawdę bardzo dobre ale po zakończeniu cyklu opisywał, że miał spore problemy z wątrobą (mimo brania osłonek), złe wyniki itp. Cały czas chodził osłabiony, zmęczony, aż w końcu zachorował i cały efekt "spadł". Nie polecał ogólnie tego środka.

PostNapisane: 25 lutego 2012, 20:45 

W w morde ! Ale mutant :przestraszony:

PostNapisane: 25 lutego 2012, 20:47 
Zacna persona forum

KaroleK, i to chciałem usłyszec :) Wszyscy polecali Massdrol a po 2 cyklach płacz, że nie staje :D

Ja akurat nie szukam pro-hormonów, szukam bardziej coś na siłe, z tego względu, że niemoge przekroczyć za bardzo wagi 90-92kg przy wzroście 190cm z tego względu, że jeszcze gram w piłke.

PostNapisane: 25 lutego 2012, 20:50 

Moim zdaniem nie warto niszczyć wątroby, psychiki i osłabiać organizmu dla takiego wyglądu, lepiej jechać naturalnie ewntualnie na kreatynce, aminokwasach, białkach, węglach etc. Bez żadnych przyśpieszaczy. :)

PostNapisane: 25 lutego 2012, 20:54 

Benyy napisał(a):
Moim zdaniem nie warto niszczyć wątroby, psychiki i osłabiać organizmu dla takiego wyglądu, lepiej jechać naturalnie ewntualnie na kreatynce, aminokwasach, białkach, węglach etc. Bez żadnych przyśpieszaczy. :)

Dokładnie... Jakby wyglądął tak jak na tej pierwszej fotce to bym skakał z radości...

PostNapisane: 25 lutego 2012, 20:57 
Forumowicz

Moje BMW: Było E36 M52B20
Kod silnika: M52B20
nawet przed nieźle :ok: ale po to rzeczywiście lepiej :P

PostNapisane: 25 lutego 2012, 21:00 

Mnie zastanawia dlaczego po lewek stronie haczyk zmienił swoje umiejscowienie, co na celu miał ten strategiczny ruch względem płytek? :-k

PostNapisane: 25 lutego 2012, 21:05 
Zacna persona forum

Benyy napisał(a):
Bez żadnych przyśpieszaczy. :)

Doping, tutaj pewnie temat Tabu :) ale jeżeli ktoś trenuje jakiś sport zawodowo (oczywiście nie mówimy o siatkówce czy golfie :oczami: ), to nawet żadna odżywka nie pomoże tak jak... Vinstrol.

PostNapisane: 25 lutego 2012, 21:09 
Przyjaciel forum

Garaż: 93' E36 Sedan Calypsorot
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=107879

99' E46 Coupe Topasblau
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=119679

07' CLS W219 7G-Tronic
http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=55&t=151028

04' C200 Kompressor Polift
Benyy napisał(a):

x2 Do tego nie staje.
Benyy, Po raz pierwszy mądrze gadasz !

Był: 99' E46 Coupe 320Ci Topasblau - Smerfeta (2012-2015)
Jest: 07' Mercedes-Benz CLS W219 320CDI 7G-Tronic - Czarna Locha (2015-Obecnie)

PostNapisane: 25 lutego 2012, 21:22 

Tomek-E46 napisał(a):
Benyy napisał(a):

Doping, tutaj pewnie temat Tabu :) ale jeżeli ktoś trenuje jakiś sport zawodowo (oczywiście nie mówimy o siatkówce czy golfie :oczami: ), to nawet żadna odżywka nie pomoże tak jak... Vinstrol.

Ale zawodowców w żadnym sporcie to my tutaj nie mamy.

PostNapisane: 25 lutego 2012, 21:23 
Przyjaciel forum

Moje BMW: ///Z3
Kod silnika: M43TUB19
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=173199
Benyy napisał(a):
Mnie zastanawia dlaczego po lewek stronie haczyk zmienił swoje umiejscowienie

Hehe dobre :ok: Szafka na kłódkę też jest niezła

PostNapisane: 25 lutego 2012, 21:26 

Piter napisał(a):
Benyy napisał(a):
Mnie zastanawia dlaczego po lewek stronie haczyk zmienił swoje umiejscowienie

Hehe dobre :ok: Szafka na kłódkę też jest niezła

Tam to tony koksu są. :D

PostNapisane: 25 lutego 2012, 21:27 

Moje BMW: E36 Touring
Kod silnika: M43B18
Bobby Vintage napisał(a):
W w morde ! Ale mutant :przestraszony:

Dokładnie. Dla mnie sylwetka "przed" jest idealna ale już "po" to przesada. Chociaż pewnie na plaży/basenie panny sikają :rotfl:

Tomek-E46 napisał(a):
KaroleK, i to chciałem usłyszec :) Wszyscy polecali Massdrol a po 2 cyklach płacz, że nie staje :D

Ja akurat nie szukam pro-hormonów, szukam bardziej coś na siłe, z tego względu, że niemoge przekroczyć za bardzo wagi 90-92kg przy wzroście 190cm z tego względu, że jeszcze gram w piłke.

Sporo osób stosuje prohormony myśląc, że to odżywki i nie wiedzą o tym, że konieczny jest odblok po cyklu. Potem właśnie są takie przypadki, "ze nie staje" ;)

Jak na siłę to spróbuj jakiś stack kreatynowy - np. ten co teraz Dżordż wcina ;)

Benyy napisał(a):

Dokładnie... Jakby wyglądął tak jak na tej pierwszej fotce to bym skakał z radości...

Jest w tym sporo prawdy ale odżywkami dietą itp. dojdziesz do pewnego etapu, że już te środki nie będą działać. Po prostu będzie to max co można z nich osiągnąć. I wtedy następuje stagnacja lub nawet spadki. I właśnie wtedy powinno się sięgnąć po doping.

Ja ogólnie jakimś zwolennikiem ani przeciwnikiem dopingu nie jestem (oprócz ph). Jeśli wszystko jest robione z głową to nie ma mowy o jakiś skutkach ubocznych. Znam sporo osób w wieku powyżej 40 lat, które stosowały za młodu doping (i to wtedy jeszcze tak naprawdę nie wiadomo co brali, bo sporo środków z Rosji było) i do dnia dzisiejszego mają "końskie zdrowie". Wszystko jest dla ludzi - wystarczy to tylko mądrze wykorzystać.

Tomek-E46 napisał(a):
Benyy napisał(a):

Ale zawodowców w żadnym sporcie to my tutaj nie mamy.

Zawodowo to zupełnie inna bajka (piszę o świecie strongmanów, kulturystów itp.) - tam bez dopingu nic się nie zdziała ;)

P.S Co do haczyka to nie jest on przesunięty, tylko na zdjęciu "przed" jest on zasłonięty (tricem) :D

EDIT.

Kilka opinii o M-Drolu - jednym z silniejszych ph.

"Super efekty i duze skutki uboczne. To tak jednym zdaniem.

Ogoleni mysle ze sie nie oplaci. "

"Tak jak Gregor, efekty przerosly moje oczekiwania, skutki uboczne niestety takze.
Mocno bylo czuc bebechy.. "

"kolega się skusił na to bo jego kolega miał dobre przyrosty na tym i wyszło tak, że akurat jemu nic to prawie nie dało , trochę siły mało masy ,(odrazu po tygodniu apetyt padł nie chciało mu się jeść i kopał po wątrobie) nic specjalnego i się mocno zablokował ."

Jak ktoś chciałby jakieś odżywki zza oceanu to polecam ten sklep moderatora http://www.sfd.pl (sprawdzony w 100%)

http://pitbullshop.us/index.php

PostNapisane: 26 lutego 2012, 13:41 
Zacna persona forum

Moje BMW: X6
KaroleK napisał(a):
Przed:

Po:

Wg mnie po m-drolu bardzo ładnie go porobiło, mojego dobrego kolege też ładnie porobiło po tym środku, ale po jakimś czasie tj. po odstawieniu miał straszne problemy ze zdrowiem. M.in. stany lenkowe, brak wzwodu przez długi czas, bardzo zniszczyło mu wątrobe itd. Ogólnie miał ponad rok przerwy od siłki przez to gówno :dobani:
Inny kolega który brał ph też miał problemy ze zdrowiem ale troche mniejsze niż ten opisywany wyżej. Ogólnie jeśli o mnie chodzi to nigdy bym nie brał żadnych ph, bo choć efekty są dobre podczas cyklu, to po odstawieniu nie dość że wszystko spada to jeszcze nie obędzie sie bez problemów zdrowotnych.
Jeśli ktos się chce bawić w tego typu dopalacze, to chyba można polecic stary,sprawdzony testosteron lub metke. Po Po zrobieniu dobrego cyklu, mądrze rozpisanego i po odblokowaniu w odpowiednim czasie po cyklu nie ma ABSOLUTNIE żadnych skutków ubocznych. Wiem po sobie, też nie dawno miałem swój pierwszy cykl i też strasznie sie bałem, a jednocześnie byłem podniecony, ale moje wrażenia co do teścia czy mety są bardzo pozytywne, ale jak we wszystkim tak i w tej dziedzinie trzeba zachować ROZSĄDEK.

PostNapisane: 26 lutego 2012, 14:03 

Sebuś napisał(a):
KaroleK napisał(a):
Przed:

Po:

Wg mnie po m-drolu bardzo ładnie go porobiło, mojego dobrego kolege też ładnie porobiło po tym środku, ale po jakimś czasie tj. po odstawieniu miał straszne problemy ze zdrowiem. M.in. stany lenkowe, brak wzwodu przez długi czas, bardzo zniszczyło mu wątrobe itd. Ogólnie miał ponad rok przerwy od siłki przez to gówno :dobani:
Inny kolega który brał ph też miał problemy ze zdrowiem ale troche mniejsze niż ten opisywany wyżej. Ogólnie jeśli o mnie chodzi to nigdy bym nie brał żadnych ph, bo choć efekty są dobre podczas cyklu, to po odstawieniu nie dość że wszystko spada to jeszcze nie obędzie sie bez problemów zdrowotnych.
Jeśli ktos się chce bawić w tego typu dopalacze, to chyba można polecic stary,sprawdzony testosteron lub metke. Po Po zrobieniu dobrego cyklu, mądrze rozpisanego i po odblokowaniu w odpowiednim czasie po cyklu nie ma ABSOLUTNIE żadnych skutków ubocznych. Wiem po sobie, też nie dawno miałem swój pierwszy cykl i też strasznie sie bałem, a jednocześnie byłem podniecony, ale moje wrażenia co do teścia czy mety są bardzo pozytywne, ale jak we wszystkim tak i w tej dziedzinie trzeba zachować ROZSĄDEK.

Laski piszczały i flaka dostały.

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 120, 121, 122, 123, 124, 125, 126 ... 210  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1