BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 16 czerwca 2025, 23:37

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 210  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Sport i rekreacja
PostNapisane: 26 lutego 2012, 14:17 
Zacna persona forum

Garaż: było 320d Touring 2004r.
http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=72312
Zażywanie takich środków to droga na łatwiznę, nie ma to nic wspólnego ze sportem i prędzej czy później przyjdzie za to zapłacić zdrowiem...

Nic nigdy nie zastąpiło i nie zastąpi żmudnej pracy na sobą.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 26 lutego 2012, 14:37 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E36 Touring
Kod silnika: M43B18
Sebuś napisał(a):
Wg mnie po m-drolu bardzo ładnie go porobiło, mojego dobrego kolege też ładnie porobiło po tym środku, ale po jakimś czasie tj. po odstawieniu miał straszne problemy ze zdrowiem. M.in. stany lenkowe, brak wzwodu przez długi czas, bardzo zniszczyło mu wątrobe itd. Ogólnie miał ponad rok przerwy od siłki przez to gówno :dobani:
Inny kolega który brał ph też miał problemy ze zdrowiem ale troche mniejsze niż ten opisywany wyżej. Ogólnie jeśli o mnie chodzi to nigdy bym nie brał żadnych ph, bo choć efekty są dobre podczas cyklu, to po odstawieniu nie dość że wszystko spada to jeszcze nie obędzie sie bez problemów zdrowotnych.
Jeśli ktos się chce bawić w tego typu dopalacze, to chyba można polecic stary,sprawdzony testosteron lub metke. Po Po zrobieniu dobrego cyklu, mądrze rozpisanego i po odblokowaniu w odpowiednim czasie po cyklu nie ma ABSOLUTNIE żadnych skutków ubocznych. Wiem po sobie, też nie dawno miałem swój pierwszy cykl i też strasznie sie bałem, a jednocześnie byłem podniecony, ale moje wrażenia co do teścia czy mety są bardzo pozytywne, ale jak we wszystkim tak i w tej dziedzinie trzeba zachować ROZSĄDEK.

Gdyby właśnie M-Drol i inne ph tak nie ryły flaków to byłyby to super środki. A tak to nie ma sensu ich brać.

Meta to naprawdę bardzo dobry środek. Sam jestem po jednym cyklu na mecie (Jelfa) i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Wszystko robiłem z głową - osłonki, odblok itp. i ŻADNYCH skutków ubocznych. Nawet dla samego siebie przebadałem wątrobę i wszystko było jak być powinno. I wiem, że do mety na pewno w przyszłości wrócę ;)

Ale właśnie tak jak napisałeś "ROZSĄDEK" - to przede wszystkim powinno się go mieć przy stosowaniu dopingu.

Nie ma więcej pisać o dopingu, bo już raz temat był czyszczony z postów na ten temat ;)

PostNapisane: 26 lutego 2012, 14:57 
Forumowicz

Moje BMW: e46 320dA 2000r
Kod silnika: Silnik M47
Meta to gowno w jednym slowie aktualnie podjadam m-drol i sie zajefajnie czuje tylko trzeba wszystko brac z glowa panowie a jak libido mniejsze to podlac trzeba tesciem i jest ok a zreszta moglbym pisac i pisac o tym a Karolek to juz nie wie co ma juz brac chyba :) :) :) :) :) :)

"... W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud.
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."

PostNapisane: 26 lutego 2012, 15:03 
Zacna persona forum

Moje BMW: F10 550i
Sebuś napisał(a):
Jeśli ktos się chce bawić w tego typu dopalacze, to chyba można polecic stary,sprawdzony testosteron lub metke. Po Po zrobieniu dobrego cyklu, mądrze rozpisanego i po odblokowaniu w odpowiednim czasie po cyklu nie ma ABSOLUTNIE żadnych skutków ubocznych. Wiem po sobie, też nie dawno miałem swój pierwszy cykl i też strasznie sie bałem, a jednocześnie byłem podniecony, ale moje wrażenia co do teścia czy mety są bardzo pozytywne, ale jak we wszystkim tak i w tej dziedzinie trzeba zachować ROZSĄDEK.

Wszystko jest dla ludzi z głową. Ja osobiśćie, jak na codzien uprawiałem sport, to brałem Winstrol. Jest to jeden z droższych tego typu środkow, i niemozna za bardzo porównać do mety, omy, teścia itd. Ale po tym naprawde zero skutków ubocznych, zero agresji, podwyższonego stresu, po alkoholu nie biło. Masy jako tako nie zwiększa, ale ogromne przyrosty siły i kondycji. Wiele znajomych mówiło, że sobie niszcze zdrowie, i ide na łatwizne, ale byłem młody i głupi- czasy liceum, na szczęscie żadnych niepokojących objawów niemialem.

PostNapisane: 26 lutego 2012, 15:08 

Moje BMW: E36 Touring
Kod silnika: M43B18
Klaudek napisał(a):
Meta to gowno w jednym slowie aktualnie podjadam m-drol i sie zajefajnie czuje tylko trzeba wszystko brac z glowa panowie a jak libido mniejsze to podlac trzeba tesciem i jest ok a zreszta moglbym pisac i pisac o tym a Karolek to juz nie wie co ma juz brac chyba :) :) :) :) :) :)

Meta jest dobra na rozpoczęcie przygody z dopingiem ;)

Co do mojego brania to prawda - ciągle nie mogę się zdecydować. Ale jak coś to gg mam zapisane :hyhy: Narazie zresztą i tak nie mam czasu, więc siłownia schodzi na dalszy plan ;)

Tomek-E46 winstrol to właśnie b. dobry środek na wycinkę ;)

PostNapisane: 26 lutego 2012, 15:10 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36 325 tds touring
jest tu ktos kto nigdy nic nie bral i cwiczy :D ??

PostNapisane: 26 lutego 2012, 15:21 
Forumowicz

Moje BMW: e46 320dA 2000r
Kod silnika: Silnik M47
:) :) :) :) :) :)

"... W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud.
Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś, albo nie ..."

PostNapisane: 26 lutego 2012, 15:39 
Zacna persona forum

Moje BMW: E46 320d
Kod silnika: M47TUD20
Co prawda już zamówiłem więc po ptakach ;) (przetestuję tak czy owak)

Ale ktoś coś może powiedzieć o NOXie ?? kto brał?? ewentualnie polecić inny booster przedtreningowy

PostNapisane: 26 lutego 2012, 15:57 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46 COUPE+COMPACTe36
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=94308
Dla mnie temat dopingu na siłowni to tak sama opcja jak jak z bmw :) Jeden kupi założy strumienice i laminaty poupala laczka sprzeda zapomni, inny zachwyci się marką będzie dbał serwisował pisał na forum ;) siedział w temacie. Kto inny znowu tak się wkręci w temat że stanie się to jego pasją sposobem na życie wolny czas itp. Nie zważając na koszty i rozważania czy warto to robić czy nie.

Doping jest ok ale z rozsądkiem, wiedzą i portfelem...
Jeśli chodzi o metę to moje zdanie znacie nie raz pisałem to samo z pro hormonami jestem na nie.
Najlepiej podnieść poziom testosteronu nim samym ;) :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

DoReK napisał(a):

W naszym kraju tylko ryby nie biorą ;)

Ostatnio edytowano 26 lutego 2012, 16:14 przez CZECHU, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 26 lutego 2012, 16:06 
Zacna persona forum

Moje BMW: X6
Tomek-E46 napisał(a):
Ale po tym naprawde zero skutków ubocznych, zero agresji, podwyższonego stresu, po alkoholu nie biło. Masy jako tako nie zwiększa, ale ogromne przyrosty siły i kondycji.

wszystko to prawda, winstrol mega podnosi sile, i jest on głównie na wycinkę na tzw. rzeźbę. Ale są i tacy co biorą go z meta i teściem tylko po to by podnieść jeszcze bardziej siłe. Ale winstrol ma jedną bardzo poważna wadę o której nie wolno zapominać - wysuszanie stawów. Ogólnie rzecz biorąc winstrol to steryd z przeznaczeniem dla zwierząt, wstrzykuje się go koniom przed wyścigami, jest to juz jedna z najwyższych półek jeśli to tak można ująć środków dopingujących. Są na pewno jakieś wyjątki u osób których te skutki uboczne nie dotkną, ale u mnie 10 na 8 chłopaków bardzo negatywnie odczuło branie winstrolu i połowa musiała przerwać branie nawet w połowie cyklu a reszta odczuła negatywne działanie kilka msc. po nim, albo i krócej. Uważam, ale jest to tylko moja opinia, że jeżeli ktoś chce zdobyć dużo kg masy, przy tym nie zepsuć sobie zdrowia, to ze środków dopingujących wchodzi w skład tylko testosteron i meta. Każdy ma inne zdanie, co człowiek to inna opinia. Testosteron to ojciec wszystkich sterydów łącznie z meta, i to brały już pokolenia sportowców, są to środki bardzo sprawdzone i brane z głową przynoszą tylko pozytywne rezultaty. Trzeba pamiętać o kilku skutkach ubocznych które towarzyszą tym środkom, mowa tu o kilku krostkach na twarzy co jakiś czas podczas cyklu, czy ''nabraniu wody'' na ciele która schodzi automatycznie po kilku tyg po skończeniu cyklu, ale te skustki uboczne są one niczym w porównaniu ze skutkami sterydów typu deca, boldenon czy winstrol.

Cytuj:
Zażywanie takich środków to droga na łatwiznę

Tu nie zawsze chodzi o pójście na łatwiznę, są osoby którym mega ciężko jest zdobyc każdy kilogram masy, i kiedy próbują już wszystkich odżywek razem z dieta dopięta na ostatni guzik, mega ciężkim treningiem i im to nic nie daje, kiedy jest ten moment tzw. ''STOP'a'' że nie idzie nic do przodu to tylko doping dla takich ludzi wchodzi w gre. Ale to też jest pewnego rodzaju ułatwienie. To to samo co np. ściąganie w szkole, możesz harować całą noc, uczyć się, i dostać 4 i być usatysfakcjonowany, a kolega który zrobi ściągę i tez dostanie 4 będzie nie mniej usatysfakcjonowany niż TY. Niektórzy ludzie myślą że zjedzenie tabsa, czy zrobienie sobie zastrzyku i wszystko samo pięknie idzie, a to tak nie jest. Trzeba się namęczyc niekiedy więcej niż Ci co jadą na sucho, by uzyskać efekt. Prawda jest tylko to że w krótszym czasie, ale bez ciężkiej pracy nie ma nic. Warto o tym pamiętać.

PostNapisane: 26 lutego 2012, 16:53 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46 COUPE+COMPACTe36
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=94308
Wracając Panowie do tematu który większości jest nam znany z praktyki nie teorii ;) czyli odżywek :)
Co powiecie na taki zestaw:
http://trec.com.pl/general/cm3.php
http://www.olimp-supplements.com/?p=3&m=az&id=41
http://www.olimp-supplements.com/?p=3&m=az&id=27
http://www.activlab.pl/produkty/dla-spo ... 000mg-BCAA

Cm3 przed i po treningu w nietreningowe po śniadaniu
Carbo tylko po treningu
Bcaa przed i po treningu
Białko przed snem sporadycznie jako uzupełnienie posiłku

Co sądzicie o takim zestawie ? może macie jakieś lepsze produkty w sensie skład-cena ?
czekam na propozycje :)

Dżordż napisał(a):
Co sądzicie o takim zestawieniu??? Co mogę jeszcze oprócz michy dodać dla lepszych efektów?
Dodam, że wcześniej miałem do czynienia ze zwykła kreatyną mono z olimpu, następnie ze stackiem Xpand, teraz postanowiłem kupić tego Horse power'a,

Myślę że zestaw dobry, nie stosowałem sam tych odzywek ale od początku roku czaje się na jakiś zestaw dla siebie, wiec sporo czytam i rozmawiam o tym z osobami stosującymi suplementacje. Mutant to chyba najlepszy gainer na rynku za tą cenę.Nie spotkałem się jeszcze ze zła opinią. Co do HP To Bardziej siła wytrzymałość i pobudzenie. Zestaw ciekawy do tego dobry trening+dietanabol i powinno być ciekawie :)
Ps. jak zakończysz cykl napisz koniecznie jak poszło (foty mile widziane :D )

PostNapisane: 26 lutego 2012, 17:04 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
DoReK napisał(a):

No ja :) Oprócz omega3 i glukozaminy.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 26 lutego 2012, 17:07 

Kod silnika: BCY+
jiGsaw napisał(a):
DoReK napisał(a):

No ja :) Oprócz omega3 i glukozaminy.

Takie podejście mi się podoba. :ok:

Ewentualnie nie mam nic przeciwko suplom pokroju Białka, Węgli, BCAA, Kreatyny czy chociażby jakiś witaminek itd... Chociaż to też z rozsądkiem. Po suplach też pewnie jakiś tam uszczerbek kiedyś wyjdzie, ale nie taki jak po Drolach, Metkach itd. :)

PostNapisane: 26 lutego 2012, 17:09 
Przyjaciel forum

Co ciekawe, sporo osób mi zarzucało koksowanie, a ja nawet kreatyny nigdy nie brałem. :rotfl: Szkoda tylko, że od kilku lat już na poważnie nie siedzę na siłowni, no ale kto wie... moze się wezmę porządnie za siebie jeszcze kiedyś i coś więcej z tego będzie.

WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

PostNapisane: 26 lutego 2012, 17:15 

Jak już sie wejdzie w trans to sie chodzi, z reszta sam dobrze wiesz jak to jest. :ok:

PostNapisane: 26 lutego 2012, 17:18 
Przyjaciel forum

Po prostu sporty walki bardziej mnie pochłaniały przez ostatnie lata, no ale dzisiaj robiłem sobie na maszynie na nogi 250kg na serie i zabrakło dużych talerzy. :rotfl: Potem przychodzi koleś, patrzy na ludzi na siłowni, potem na mnie i na maszyne z nakładem i mówi "o widzę, że nogi robiłeś". :rotfl:

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 26 lutego 2012, 17:20 

haha :rotfl:

A co jaki konkretnie sport walki?

PostNapisane: 26 lutego 2012, 17:24 
Przyjaciel forum

Najpierw judo, potem judo i muay thai, potem judo i boks, potem sam boks, potem bjj/submission wrestling, potem już pod mma, potem pod mma u jakubka w mighty bulls. Między czasie prawie wzrok straciłem po walce bokserskiej, w grudniu kontuzja oka mi się odnowiła trochę no i od 3 tygodni sobie macham na siłowni, ale chcę w marcu wrócić do MB, tym razem jednak nie będę sparował póki co, przynajmniej w uderzanych. :(

WitoM napisał(a):

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):

PostNapisane: 26 lutego 2012, 17:28 

Ułaa to miła historia... Kurcze sam bym w coś takiego z chęciom poszedł, ale na siłownie to ide kiedy mi pasuje, a do takich treningów trzeba sie dostosować i tutaj problem, pewnie kondycja robi sie konkretnie? :hyhy:

Za małolata troche machałem w miejskim klubie dobre kilka lat, raczej bez większych osiągnieć, ale jak ktoś na mieście usłyszał, że to ten co 4 lata klepie w worek to szacun był. :hyhy: :rotfl: :rotfl:

PostNapisane: 26 lutego 2012, 18:26 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36 325 tds touring
hehe to jig tak samo jak ja, miesiac bralem witaminki z olimpu i zastanawiam sie czy nie brac ich od nowa, bo jednak dostarczaja organizmowi witamin, ktore sa potrzebne, nawet nie wiem jak samkuje odzywka :P zamierzam sie wziac za zdrowsze odzywianie ale nie wiem jak mi to wyjdzie :) ?? czy takie witaminki moga mi w czyms zaszkodzic ??

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4196 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 121, 122, 123, 124, 125, 126, 127 ... 210  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1