BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 12 czerwca 2025, 13:58

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 161  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Witam wszystkich
PostNapisane: 29 maja 2013, 21:59 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: e60 3.0d
Kod silnika: M57N
Garaż: byla e36 M, e46M. jest e60:)
Hej, mam na imię Piotr jestem z Rzeszowa mam 28 lat, pracuje jako elektromechanik w serwisie volvo, posiadam e60 530d od 6 miesięcy. Wcześniej już użytkowałem bmw i stąd zamiłowanie do tej marki .Pozdraiam

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł: Re: A tu się witamy i piszemy kilka słów o sobie :)
PostNapisane: 31 maja 2013, 11:51 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: E36 1991r.
Witam

Mam na imię Łukasz i od wczoraj jestem (mam nadzieję szczęśliwym) posiadaczem E36 1.8 sedan 91r.
Autko kupione dla żony (po sprzedaży Łopla Tigry),a ja posiadam passata b4 2.8 vr6
Ze swojej strony obiecuję często zaglądać na forum,wiedzą dotyczącą BMW może nie będę mógł się podzielić,bo to pierwsza Bawarka w rodzinie,ale mam nadzieję dostać odpowiedzi w razie (odpukać) problemów.
Niedługo w odpowiednim dziale zaprezentuję auto,chociaż niema jeszcze za bardzo czym się chwalić,ale powolutku do przodu :)

PostNapisane: 1 czerwca 2013, 08:17 
Forumowicz

Moje BMW: e39
Kod silnika: M52B28
Powracam :-)
Miałem e36 M50b25 do zabawy na torze i nietylko. Auto pojechało na Śląsk, po roku nie wytrzymałem i powróciłem do marki. Kilka dni temu pod domem zawitała e30 M10B18 z 1986r w wersji coupe.
Zaczynamy pełną renowację - plan brzmi 100% oryginał, tak jak wyjechała z fabryki

PostNapisane: 1 czerwca 2013, 08:59 
Pierwsze kroki

Cześć!
Od ponad 4 lat jeżdźę E92. Interesują mnie wyścigi samochodowe. Co pawda najmocniej udzielam się na SRPL i RFM, ale na to forum też będę często zaglądać i być może będę miał okazja pomóc innym forumowiczom.

PostNapisane: 1 czerwca 2013, 15:56 
Poszukaj zanim zapytasz

Witam
Mam na imię Michał. Obecnie przemieszczam się Leonem w dieslu (ARL) ale powoli zmierzam w kierunku BMW. Na start planuję E39 :)

PostNapisane: 2 czerwca 2013, 17:07 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E36 316i
Kod silnika: M40B16
Witam,mam na imię Adrian , jestem tutaj nowy :) mój samochód to BMW E36 z silnikiem 1.6 w sedanie, mój ojciec posiada BMW E46 2.0 Diesel w Touringu, marka BMW w naszej rodzinie to taka tradycja :P myślę że miło spędzę tutaj czas ;)

PostNapisane: 3 czerwca 2013, 20:38 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e46 316i
Kod silnika: M43TU B19 – 194E1
Chciałem się przywitać, bo jestem nowy.
Od lutego mam e46 316i alpinweiss III z fabrycznym M-pakietem i pomarańczowymi kierunkami. Samochód znany na forum, kupiłem go od jednego użytkownika. Zdjęć było tu już dużo.
Auto bardzo się wyróżnia na tle szarej masy samochodów. Staram się, żeby zawsze było czyste, co jest bardzo proste, zważywszy na ilość myjni bezdotykowych.
Wcześniej przez 11 lat (od nowości) jeździłem również białą Toyotą Avensis T22 D-4D (110 KM). W tak zwanym międzyczasie miałem różne auta, między innymi e46 320d (136 KM).
Kupując obecne e46 kierowałem się wyłącznie jego wyglądem i stanem technicznym - po auto jechałem 550 km w jedną stronę i jak na razie uważam, że było warto. Bardzo podoba mi się kolor (Toyota też byłą biała).
Białasek jest piękny, całkowicie oryginalny, wyposażenie zgodne z numerem VIN. Jedyne zmiany, według mnie bardzo pozytywne, to wydech Ulter z dwiema końcówkami, lakierowane pod kolor klamki i listwa na klapie bagażnika oraz niski spoiler na klapie. Moje BMW można zobaczyć w Małopolsce, głównie w powiecie wadowickim.
Nie planuję żadnych zmian, białych kierunków, 20 calowych felg, czarnych dachów, płetw od e90, ani innego agrotuningu. Chcę żeby auto idealnie jeździło i prowadziło się jak po wyjeździe z salonu.

PostNapisane: 5 czerwca 2013, 18:27 
Witamy :)
Super, że jesteś zadowolony z białasa :ok:

PostNapisane: 5 czerwca 2013, 20:26 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e46 318Ci 2004r.
Witam wszystkich :)

jestem świeżak na forum i świeżakiem jeśli chodzi o użytkowanie samochodu marki BMW :) od 2 tygodni jestem posiadaczem w/w auta, dokładnie e46 318ci 2004r. coupe :) poprzednio jeździłem dieslowym francuzem (tudzież p206 XS 2.0 HDi). Jeśli miałbym porównać te auta..eh, tego się nie da porównać :P jestem zadowolony z zakupu, co prawda trochę jest poprawek wizualnych i miałem do wymiany filtry, ale za tą cenę co zakupiłem, to naprawdę mi się udało. Mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie autko.

Lat 24, pomorskie, Gdańsk :)

PostNapisane: 5 czerwca 2013, 20:37 
Pierwsze kroki

Moje BMW: 330i Touring
Witam :)
I ja się doczekałem w końcu BMW...co prawda jest to prezent dla mojej prawie Żonki, ale też będę się nim poruszał...W galerii zamieściłem kilka fotek, które jeszcze uzupełnie jak autko będzie w pełni gotowe do niespodzianki :)
Mam nadzieje, że uda mi się Was chociaż troszkę poznać na jakimś wspólnym wypadziku :)
Pozdrawiam

PostNapisane: 6 czerwca 2013, 17:47 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E36 Compact
Kod silnika: M44B19
Garaż: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=130833
Witam wszystkich! Mam na imię Bartek, jestem z Łodzi i mam 18 lat. Od dziecka pasjonuję się motoryzacją i sportem- od niepamiętnych czasów jestem, po Tacie, fanem BMW, od 9 lat ćwiczę Judo. Regularnie odwiedzam dużo forów, polskich i zagranicznych (m.in. stanceworks.com), mam też wszystkie wydania gazety "BMW Trends". Wiele aut z bmw-sport.pl znam z gazet i internetu, a na pulpicie mam E36 "E911" rush'a. :)

Niecały miesiąc temu trafiła mi się okazja, więc (za swoje) kupiłem E36 Compact M44B19. Jest to moje pierwsze auto. Ze względu na wiek, naukę, sport i brak stałych dochodów mody w aucie nie będą jakieś nadspodziewanie częste i nie będą rzucały na kolana, ale zapewniam, że zrobię co się da, by moje E36 wyglądało jak najlepiej. Wkrótce założę galerię, więc zachęcam do odwiedzenia i komentowania! :) Pozdro!

PostNapisane: 7 czerwca 2013, 12:17 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E60 530i
Kod silnika: M54B30
witam mam na imię Seweryn , niestety nie jestem posiadaczem BMW ponieważ szukam coupe 330 d ewentualnie 330d e90 z wskazaniem na coupe , ale znalezienie dobrego auta w tym kraju graniczy z cudem a z zagranicy powyżej 3.0 to akcyza zabija :/ .Pozdrawiam

PostNapisane: 8 czerwca 2013, 19:23 
Poszukaj zanim zapytasz

Witam gorąco wszystkich Forumowiczów i pozdrawiam!:)

Ostatnio edytowano 3 marca 2014, 11:11 przez sorbet1988, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 9 czerwca 2013, 18:44 
Zacna persona forum

Witajcie :)
Jestem Kamil, od dłuższego czasu śledzę to forum i postanowiłem się zalogować. Nieposiadam jeszcze samochodu, ale myślę że to kwestia kilku miesięcy, nim będę pieścił swoją Bunie :cwaniak:

PostNapisane: 9 czerwca 2013, 20:20 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: e46
Kod silnika: M43
siemano wszystkim, od kilku miesięcy jestem posiadaczem bawary i nie mogłem znaleźć dobrego forum o tej marce do momentu aż trafiłem tutaj ;d , więc myślę że to dobry wybór

jeszcze raz wszystkim elo ;) !

PostNapisane: 9 czerwca 2013, 20:54 
Poszukaj zanim zapytasz

Moje BMW: e32 e39
Kod silnika: m52 m60
Witam serdeczne z Poznania! BMW to dla mnie cos wiecej niz tylko samochod, to pasja to hobby to ideal!

Jestem szczeliwym posiadaczem BMW e32 oraz e39

Pozdrawiam

PostNapisane: 10 czerwca 2013, 00:19 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E39
Kod silnika: M57
Czesc

z tej strony Piotrek, dolaczylem niedawno takze jestem swierzak :przestraszony:
jestem z Kujawsko pomorskiego
jezeli czas i portfel pozwoli poznami sie blizej na zlocie :ok:

pozdrawiam
piotrek

PostNapisane: 11 czerwca 2013, 18:07 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E̶3̶6̶ Civic + GSi
Kod silnika: M44B19 - było
Cześć

Jestem Piotrek. Mam E36 318i z silnikiem M44B19 kupione, żeby pojeździć nim w KJSach (do tej pory w jednym :P). Dotychczas jeździłem (i nadal używam do jazdy na co dzień) tylko autami FWD, więc BMW jest dla mnie czymś totalnie nowym. Mam oczywiście sporo do nadrobienia, jeśli chodzi o wiedzę o tym aucie, więc będę miał sporo pytań - pierwsze tutaj: viewtopic.php?f=1&t=130571 :)

Pozdrawiam

PostNapisane: 15 czerwca 2013, 18:13 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E34 525i
Kod silnika: M50B25
Witam :) mam na imię Eryk. Od marca jestem posiadaczem E34 M50B25, a wcześniej E36 M43B16 :) pochodzę z mazur więc fajnie byłoby kogoś z okolic poznać ;)

PostNapisane: 15 czerwca 2013, 22:11 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e46 318 i tourning
Siema wszystkim .Mam na imie Kuba i posiadam e46 318 i tourning od lutego.Mieszka w Londynie .Nigdy nie myslalem ze bede miec okazje posiadania Bmw. Jestem z niego bardzo zadowolony.Moze to nie jest bolid szybkosci i ekonomiczny ale daje wrecz bardzo duzo frajdy z jazdy.Pozdrawiam

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3205 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 125, 126, 127, 128, 129, 130, 131 ... 161  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1