BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 23:02

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 278 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 25 czerwca 2009, 11:04 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e39 525d
Kod silnika: m57
prokurator napisał(a):
czy jak nie bede posiadal telefonu komorkowego to bede uwazany za trendowatego?

trendowaty to dopiero bys był, jakby twoja komórka była mega wyczesana, z funkcją dvd, mikrofali tudzież innego bidetu w pakiecie :]

sory za OT, nie mogłam się powstrzymać :zawstydzony:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 25 czerwca 2009, 11:24 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
Ja sie tam do Waszych dyskusji nie wtrącam heheh ale historie Rudego na szybko przytocze :)

Czlowiek nigdy niegdzie nie zatrudniony, nigdzie nie pracujący, poza praktykami studenckimi z których to fotkami chwalil sie jakiś czas temu, jak on to niby ciężko zarabial kase na rodzine.

Od początku lat 90tych związany z lewicującymi partami typu Kongres Liberalno Demokratyczny. W partii tej bylo pelne SBków, ale takich wysoko postawionych i agentów PRL typu Andrzej Olechowski, pracownik wywiadku wojskowego WSI, agent znaczy sie czynny.
Przez caly okres nie bierze udzialu w zadnych konkretnych dzialaniach, nie jest mnistrem. Jest typowo gabinetową jednostką knującą.

Potem Doni ląduje w Unii Wolności, partii zrzeszającej glownie zwolenników grubej kreski, czyli przebaczenia wszytskiego i wszystkim cokolwiek kto by nie robil w czasach komunizmu, czym mącą ludziskom w glowach, bo nikt juz nie wie kto w koncu co obalil, i jaki ustrój jest ok.
Partia jest zbiorem glownie Żydów umoczonych w kolaboracji z sowieckim naszym wielkim bratem, Kuroń, Michnik, Geremek etc.
UW byla nazwana kiedyś zmowa umoczeńców, i to w sumie oddaje jej klimat.
Unia Wolności to taka dziwna partia co pozornie nie rządzi, ale swoich ludzi wysterowuje na ważne stawiska, unikając tym samym odpowiedzialności.
Ale żeby nie bylo, UW sie powoli rozpada, ludzie mają dość szemranego towarzystwa.

Pomimo rozpadu Doni zostaje w UW, partia prawie juz nie istnieje w sejmie, ale on lubiący gdzieś tam się chować, staje do walki o fitel szefa UW z Geremkiem. Przegrywa.

Wnerwia się, i razem z agentam Olechowskim i Plarzyńskim chrześcijańskim demokratom zakladają jakąś partie, nazwe wymyślają dziennikarze, którzy nie mogą wydobyć od Tuska decyzji jaką nazwe bedzie miala partia. Ona sam nie może decyzji podjąć hehehe Olechowski woli być niewidoczny, bo jako agent nie może sie wychylać, poza tym że on ma sie skupiać na kręceniu lodów dla biznesu jak sam mówi.
Reszte może już pamietacie :)

Slowem żaden to mąż stanu, żaden dzialacz, organizator :) choćby jak nasz Walesa.
Doni przegrywa kiedy coś, cokolwiek, musi robić. Coś powiedzieć, określić.
Nie frywolny to wniosek, a wynik jego zachowań z przestrzeni ostatnich lat 20tu.

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Ostatnio edytowano 25 czerwca 2009, 11:28 przez Boogie, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 25 czerwca 2009, 14:53 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
Boogie napisał(a):
Czlowiek nigdy niegdzie nie zatrudniony, nigdzie nie pracujący

a "świetlikowcy" :?:

Boogie napisał(a):
Partia jest zbiorem glownie Żydów umoczonych w kolaboracji z sowieckim naszym wielkim bratem, Kuroń, Michnik, Geremek etc

się kolega zagalopował

Boogie napisał(a):
Slowem żaden to mąż stanu

a pokaż mi innego w Polsce, może poza Sikorskim i śp. Mellerem

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 25 czerwca 2009, 15:49 
Specjalista

e34 540i '94
Kucharz napisał(a):
a "świetlikowcy"

a to nie byla spoldzielnia studencka ?

Kucharz napisał(a):
się kolega zagalopował

niestety nie, i wszytsko moge poprzeć faktami, ogólnodostepnymi.
Kuroń - czerwone harcerstwo, list do wladz PRL domagający się totalnego zamordyzmu na miare Kambodży (za malo mu bylo komunizmu w komuniźmie), facet totalnie skrzywiony moralnie.
Michnik - rodzine pomijam, na uslugach slugi sowieckiego Satre'a ( to taki koleś co jak pojechal w latach 50-tych do ZSRR to powiedzial potem, ze Rosjanie nigdzie nie jezdzą bo tak mają dobrze w u siebie [pytanie do niego bylo, czemu tak popiera reżim Stalina skoro nawet obywatele nie mogą sie swobodnie poruszać po kraju]) , szyfrogramy moskiewskie Michnika, gdzie z Moskwą doaduje szczególy Okrąglego Stolu.
Geremek-tu mam mu najmniej do zarzucenia w kwestii co napisalem, po krótce czlowiek mający manie wladzy ponad wszytsko. Kiedy 1968 wypedzano z Polski Żydów nie przeszkadzalo mu to dalej dzialac w PZPR. Dopero sobie o tym przypomnial w latachh 80-tych, ale to osobny wątek.

W Polsce nie bedzie demokratycznego męża stanu, nie za mojego życia.
W ramach demokracji taki ktoś, to nie tylko dbający o nasze interesy, ale i organizujący holotę na miejscu.

P.S. Przypomnialo mi sie coś, mieliśmy kiedys króla Wladyslawa Lokietka. Ksywka pochodzi wlasnie z przemiewczego jezyka, bo facet byl naprawdę maly. Tymczasem to co zrobil siegalo setki lat do przodu umozliwiając powstanie najpoteżniejszego państwa w Europie, Polski znaczy. Ciekawi mnie tylko że ten pejoratywny przydomek pozostal przy nim.
Aha, mial sporo wrogów w Polsce, glownie jednak związanych z niepolkimi interesami, niemieckimi dokladniej.
Jak prawdziwy mąż stanu zrobil z tym porządek - wyrżnal wszytskich :) podczas buntu Krakowa
I

Tytuł:
PostNapisane: 2 lipca 2009, 13:30 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
http://wiadomosci.onet.pl/2001620,11,item.html

Ile razy jeszcze będą wracać do tego co było dziesiąt lat temu sadzając na ławce oskarżonych dziadków którzy nie są w stanie sami wstać z kibelka... Po co to komu jak wiadomo że i tak żadnego wyroku nie dostanie. Niech się lepiej zajmą teraźniejszością.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lipca 2009, 13:57 
Zacna persona forum

Moje BMW: e30,e36
Kod silnika: m40,m41,m43,m62
Bobby_Valentino napisał(a):
http://wiadomosci.onet.pl/2001620,11,item.html

Ile razy jeszcze będą wracać do tego co było dziesiąt lat temu sadzając na ławce oskarżonych dziadków którzy nie są w stanie sami wstać z kibelka... Po co to komu jak wiadomo że i tak żadnego wyroku nie dostanie. Niech się lepiej zajmą teraźniejszością.

ijasne:/

Ja się zgadzam, że kulę w łeb wszyscy powinni dawno temu dostać, ale cóż...
lepiej późno niż wcale!

Boogie napisał(a):

Od początku lat 90tych związany z lewicującymi partami typu Kongres Liberalno Demokratyczny.

No tu to dałeś popis
Większość partii w Polsce pod tym względem jest o jakieś lata świetlne bardziej na lewo.
I jakoś nie kojarzę mniej lewicującej partii w tym kraju, która miała cokolwiek do powiedzenia.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lipca 2009, 15:41 
Specjalista

e34 540i '94
qqiz napisał(a):
No tu to dałeś popis
Większość partii w Polsce pod tym względem jest o jakieś lata świetlne bardziej na lewo

Jestem republikaninem, wiec daru sobie hehhe

Jako rzeklem będę wrzucal to co zaobserwuje z pienknej wspólpracy mediów i najlepsiejszego rządu w którego mamy byc dumni.

Często widuje się reklamy regionów, województw, kurortów - wiadomo, tuystyka.
Przeplyw kasy, biznes sie kręci.
A teraz próbka przemyślanej manipulacji :)
Ludzie są biedniejsi w tym roku, waluta slaba, bezrobocie wzrasta, rząd naklada podatki gdzie tylko może (baaaardzo prawicowe to dzialania) żeby zalatać dziure w kieszeni.
I oto co mamy , piekny artykul w Wyborczej na wierzchu :)))))

Rodzinne wakacje w plenerze
Lubicie spędzać aktywnie wakacje, ale obawiacie się zabrać na nie dziecko? Niepotrzebnie!

http://www.edziecko.pl/edziecko/1,80262,6698713,Rodzinne_wakacje_w_plenerze.html

to takie aktywne ksztaltowanie opinii na bazie aktualnej sytuacji :)
Zaloze sie ze niedlugo zobaczymy artykuly o:
-rozdmuchany wypadek gdzieś na wycieczce zagranicznej
-artykul belkoczący o wzrastającym zagrożeniu terrorystycznym, nic nie mówiący, ale robiący wrażenie że lepiej nie jeździć
- reportaże jak to jakaś gwiazda spędza wakacje w Polsce "pod gruszą" i jakie to jest cool
:rotfl:

Niezle jaja, żeby w kraju europejskim promować dla rodzin z malymi dziećmi spanie pod namiotem.
Do następnego :cwaniak:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lipca 2009, 15:49 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Boogie napisał(a):
Niezle jaja, żeby w kraju europejskim promować dla rodzin z malymi dziećmi spanie pod namiotem.

:rotfl: Pogrom normalnie, uczulenia jeszcze biedne dzieciątka dostaną!

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

Tytuł:
PostNapisane: 2 lipca 2009, 16:02 

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
TomekB napisał(a):
Boogie napisał(a):

:rotfl: Pogrom normalnie, uczulenia jeszcze biedne dzieciątka dostaną!

Dokładnie :rotfl: Kto by myślał z małym dzieckiem jechać pod namiot ! Ja do dziś dziękuję na każdej niedzielnej mszy że uszedłem z życiem podczas tych wszystkich wyjazdów na mazury pod namiot za moich młodzieńczych lat... Dobrze że rodziców nie zamknęli wtedy w ciupie za taką skrajną nie odpowiedzialność.

Ostatnio edytowano 2 lipca 2009, 16:07 przez MAJSU, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 2 lipca 2009, 17:11 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
Boogie napisał(a):
A teraz próbka przemyślanej manipulacji :)
Ludzie są biedniejsi w tym roku, waluta slaba, bezrobocie wzrasta, rząd naklada podatki gdzie tylko może (baaaardzo prawicowe to dzialania) żeby zalatać dziure w kieszeni.
I oto co mamy , piekny artykul w Wyborczej na wierzchu :) ))))

Rodzinne wakacje w plenerze
Lubicie spędzać aktywnie wakacje, ale obawiacie się zabrać na nie dziecko? Niepotrzebnie!

Boogie, przepraszam, ale to twoja wypowiedź jest manipulacją. podążając tym tropem, mozna byłoby powiedzieć, ze baner Jarka Kaczyńskiego z "trzema orlicami z pisu" miał ukształtowac opinie, ze jarek nie jest gejem... :rotfl:

a Ty po prostu dorabiasz teorię... to i ja dorobie:

pierwsza strona portalu rzepy:

http://www.rp.pl/temat/2.html

baner o tresci:"Robin Williams: Tęsknię za damską kiecką" sugeruje, że skoro Robin, znany aktor i świetny człowiek, teskni, to nie ma się czemu dziwić, ze moze tęsknić i Jarek i że nie ma nic wstydliwego w nieinteresowaniu się płcią przeciwna... , a Olechowski temu jeszcze przyklaskuje...

:rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lipca 2009, 17:15 
Forumowy terrorysta

Boogie napisał(a):
Kongres Liberalno Demokratyczny. W partii tej bylo pelne SBków, ale takich wysoko postawionych i agentów PRL typu Andrzej Olechowski, pracownik wywiadku wojskowego WSI, agent znaczy sie czynny.

...który to dziś wystąpił z szeregów PO i zamierza wystartować w najblizszych wyborach prezydenckich.

Boogie napisał(a):
Doni przegrywa kiedy coś, cokolwiek, musi robić. Coś powiedzieć, określić.
Nie frywolny to wniosek, a wynik jego zachowań z przestrzeni ostatnich lat 20tu.

Kolejny przykład przegranej Tuska i POpaprańcow czyli dzisiejsze posiedzenie sejmowej komisji śledczej ds. nacisków na służby specjalne, konfrontacja Kaczmarek-Engelking. Posiedzenie zostało przerwane z powodu braku podpisów pod protokołami z wcześniejszych zeznań Engelkinga. Niekompetentne eurotuskomozgotluki nie zauwazyly tego i ponownie się zbłażniły.

Kucharz napisał(a):
Boogie napisał/a:

Czyje interesy oni reprezentowali/reprezentują?
Stefan Meller, syn PRL-owskiego dyplomaty, Żyd.
Radosław Sikorski posiada 2 lub 3 obywatelstwa: polskie, brytyjskie (niektore żrodła podają, że sie zrzekł obywatelstwa brytyjskiego, ale jako tzw uchodzca polityczny z bloku wschodniego był od lat 80tych XXwieku pod stałym nadzorem brytyjskich słuzb specjalnych) i amerykanskie (przez małżeństwo z amerykańską żydówką). Kpina, zeby obywatel innego panstwa miał dostęp do informacji ściśle tajnych zwiazanych z bezpieczenstwem kraju.

Tytuł:
PostNapisane: 2 lipca 2009, 20:18 
Zacna persona forum

renoraines napisał(a):

Kucharz napisał(a):
Boogie napisał/a:

Radosław Sikorski posiada 2 lub 3 obywatelstwa: polskie, brytyjskie (niektore żrodła podają, że sie zrzekł obywatelstwa brytyjskiego, ale jako tzw uchodzca polityczny z bloku wschodniego był od lat 80tych XXwieku pod stałym nadzorem brytyjskich słuzb specjalnych) i amerykanskie (przez małżeństwo z amerykańską żydówką). Kpina, zeby obywatel innego panstwa miał dostęp do informacji ściśle tajnych zwiazanych z bezpieczenstwem kraju.

No nie do pomyślenia!!

Jak to możliwe, że Brzeziński był doradcą prezydenta Cartera i to, o ZGROZO, do spraw bezpieczeństwa narodowego??!!??
No nic dziwnego, że im WTC rozwalili skoro obcokrajowcy mieli dostęp do tajemnic.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Litości...

Tytuł:
PostNapisane: 2 lipca 2009, 21:21 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
qqiz, popieram :)

renoraines, uprawiasz demagogię rodem z PiS

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2 lipca 2009, 21:41 
Specjalista

e34 540i '94
Baner Jaroslawa Kaczyńskiego ? Pewnie że podobny przekaz jak piszesz Bierute byl również uwzględniony przez speców :))

Możecie sie na razie nabijać,
ja jednak konsekwetnie dla Was będę wylapywal takie niusiki pisane pod dyktando biura prasowego rządu :)

Obecny cel jest: lagodzić zle nastroje powstale na wskutek nicnierobienia,
lać manne prasową :)
Cel glówny : Rudy ma mieć poparcie :)

Wspomne jeszcze delikatnie że WSZYSTKIE artykuly mowiące o możliwych i przewidywanych podwyżkach paliwa NIE MIALY ani grama komentarza - że coś źle sie dzieje, że ludzie niezadowoleni itp. I to w takich gazetach, które na komentowaniu opierają swoje jestestwo hehehe

Aha, koncern ITI plus GW będą prezentowac, to co napisalem hehehe

Tytuł:
PostNapisane: 2 lipca 2009, 21:50 
Zacna persona forum

A wy znowu swoje :wstyd: Nie macie nic lepszego do roboty? Naprawde w deche sie zyje nie ogladajac wiadomosci ani nie czytajac dziennikow itp a tylko pisma branzowe mowiace cos na dany temat. Proponuje sprobowac prze tydzien-dwa, Kiedys sie interesowalem, przejmowalem, denerwoawalem. A teraz? Zajmuje sie swoim zyciem i tak naprawde poza brakiem nerwow odnosnie polityki nie zauwazylem zadnych zmian w moim dotychczasowym zyciu :ok: Polityka zyje obok nas, lepiej zajac sie soba a nie tym co sie dzieje na wiejskiej ;)

Tytuł:
PostNapisane: 2 lipca 2009, 22:00 
Zacna persona forum

Co do PR robionego przez część mediów, to trudno się nie zgodzić
Co do całej diagnozy, mogę spróbować nakreślić bardziej optymistyczny scenariusz:

Tusk jest prawdziwym liberałem, ale niepozbawionym politycznego instynktu. Lata w polityce nauczyły go m.in. tego, że władze ma większość, a PR jest kwestią kluczową w erze postpolityki.

Dlatego przez 2 lata podtrzymują wszystkimi siłami dobre notowania, kosztem oczywiście nic nierobienia, a pociągania jedynie za opłacalne sznurki. Maja w tym spore sukcesy, bo chyba żaden rząd nigdy nie utrzymał tak długo takiego poparcia.

I uwaga. Na czym opiera się genialna myśl Tuska?
Wsyztskie rzady siliły się na reformy na starcie swego urzedowania. Oczywiście kierując się znaną prawdą, ze na początku kadencji ma się najwyższe poparcie itp itd
Jaki efekt? Wszystkie upadały z kretesem.

Rząd Tuska robi niewiele, tylko podtrzymuje PR. Czeka z uderzeniem.
Opinia publiczna w końcu ma dośc nic nie robienia, jest kryzys, trudne czasy, cos trzeba zrobić.
I akurat przychodzi czas kampanii wyborczej przed wyborami prezydenckimi.
Panowie prezentują się pięknie, ale społeczeństwo wkurzone oczekuje działań. Szybkich i zdecydowanych, bo w końcu kryzys, a zmian żadnych.

W tym momencie PO przystępuje do ofensywy. Bardzo mocnej ofensywy, z pakietem reform, które przygotowywali przez 3 lata siedzenia w rządzie.
Ma to same plusy.
Mieli wiedze, do rzetelnego przygotowania. Byli na posadach, wiec mogli sie temu poswiecic.
Caly wielki aparat 3 lata pracowal nad reformami.

Teraz nastepne działania.
Tusk w kampanii jawi się jako jedyny prawdziwie działający.
Ma wielki pakiet reform, ma swój rząd, który je wdraża, ma poparcie większości sejmowej oraz mediów.
Poparcie rośnie, paradoksalnie na fali reform, na spolecznej woli zmian.
Ale tym razem, woli zmian, magicznie przekutej w poparcie dla rządzących.

Co robi Tusk?
Doprowadza do przedterminowych wyborów parlamentarnych.
Cel?
Zgarnąc wszystko na fali poparcia dla jego osoby i zdobycie pełni władzy dla swych reform.

Co się dzieje?
Tusk prezydentem, platforma samodzielna władza w sejmie.
No i zacyznają się reformy:
- okręgi jednomandatowe
- likwidacja finansowania partii z budżetu
- totalna przebudowa systemu podatkowego, w tym niski podatek liniowy i likwidacja CIT oraz zmniejszenie VAT
- reforma systemu ubezpieczeń społecznych
- wyrugowanie wszelkich agencji, krusów, srusów
- uwolnienie rynku poprzez likwidacje korporacji, pozwoleń, licencji
itd itd, a wszystko w duchu liberalnym, który wreszcie jest reprezentowany przez kogoś z doświadczeniem, rozsądkiem i politycznym instynktem.

Chora wizja?
Ale jakaś jest :)

Na pewno bardziej optymistyczna niż wizje kolegów smutasów
I myślę, że na pewno nie mniej prawdziwa ;)

Czy myślicie, że Tusk przez lata w polityce niczego się nie nauczył?
A podbudowę ideologiczną ma silną i stabilną. Oczywiście niezmiennie liberalną.
Nie jest już jednak naiwniakiem, żeby wprost do socjalnie nastawionych mas mówić językiem wolnościowca, bo to w tym kraju skutkuje banicją :kwasny:

Tytuł:
PostNapisane: 2 lipca 2009, 22:38 
Forumowy terrorysta

qqiz napisał(a):
renoraines napisał(a):

Kucharz napisał(a):
Boogie napisał/a:

No nie do pomyślenia!!

Jak to możliwe, że Brzeziński był doradcą prezydenta Cartera i to, o ZGROZO, do spraw bezpieczeństwa narodowego??!!??
No nic dziwnego, że im WTC rozwalili skoro obcokrajowcy mieli dostęp do tajemnic.

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Litości...

Kucharz demagogie uprawia qqiz licząc na łatwy poklask, jak Tusk.

qqiz nie wiesz o czym piszesz, wiec uzywajac argumentow przedmowcow w tym temaci powiem poczytaj sobie :rotfl: :rotfl: :rotfl:. Gdybys miał wiedze, wiedziałbys, ze Brzeziński mając 10 lat w 1938r wyjechał do Kanady (ojciec Brzezinskiego byl dyplomatą), wybuchła wojna, wiec Brzeziński pozostal w Kanadzie i USA. Tam żył, kształcił się, pracował. Brzeziński miał polskie obywatelstwo, ale jego polskie obywatelstwo polskie bylo czysto ''papierowe'', gdyz zwiazał sie z USA.
Dwa odmienne zyciorysy Brzezinski-Sikorski.
Zyciorys Sikorskiego ur. 1963r. to natomiast zyciorys karierowicza. Sikorski mieszkal w Polsce i w szkole sredniej zrobił strajk, dzieciaki bawiły sie w opozycje. W 1981r uciekł do UK, pobyt tam, nauka, byl brytyjskim korespondentem wojennym. Mieszkał w USA, kontakty z amerykanskim Kongresem, dyrektor wykonawczy Nowej Inicjatywy Atlantyckiej przy AEI. Viceminister w rzadzie Olszewskiego ROP, viceminister w rzadzie Buzka AWS, minister w rzadzie Marcinkiewicza i Kaczynskiego PIS, minister w rzadzie PO. Sikorski ma 45 lat wiec do ilu jeszcze sie przytuli ugrupowan politycznych? Czas pokaze.

qqiz napisał(a):
Co robi Tusk?
Doprowadza do przedterminowych wyborów parlamentarnych.
Cel?
Zgarnąc wszystko na fali poparcia dla jego osoby i zdobycie pełni władzy dla swych reform.
Co się dzieje?
Tusk prezydentem, platforma samodzielna władza w sejmie

Wiekszej bzdury nie słyszałem :rotfl: :rotfl: :rotfl: . POpaprancy maja obecnie wiekszosc w sejmie z PSL, moga nawet odrzucac veto prezedenta przy ukladach z poslami niezrzeszonymi i Lewica. I co i nic, od 2007r są nieudolni. :dobani:

Tytuł:
PostNapisane: 3 lipca 2009, 00:15 
czytam ten temat i więcej stwierdzeń typu "nie wiesz o czym piszesz! ale ja wiem!"

http://www.youtube.com/watch?v=Tb1XTIcqaa4

temat przynajmniej tymczasowo, zamykam.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 278 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1