BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 13:17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 128, 129, 130, 131, 132
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ekstraklasa 2011/2012
PostNapisane: 8 marca 2015, 23:22 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E39 525I
Kod silnika: M54B25
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=146009
binta napisał(a):
(Street pewnie zaciera ręce)

Zacierałem, ale Korzym złamał mi serce. Samemu sobie też z tego co widziałem. Remis na tym terenie nie jest zły, ale pozostaje spory niedosyt.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 9 marca 2015, 10:35 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Street napisał(a):
binta napisał(a):
(Street pewnie zaciera ręce)

Zacierałem, ale Korzym złamał mi serce. Samemu sobie też z tego co widziałem. Remis na tym terenie nie jest zły, ale pozostaje spory niedosyt.

Powiem Ci, że przy obu straconych przez Koronę golach błędy popełnił bramkarz. Tak jak piszesz, przed meczem pewnie remis nie byłby zły, ale patrząc na jego przebieg, na pewno jest niedosyt.

Na zakończenie 23 kolejki Górnik Łęczna podejmie u siebie Cracovię. Znowu remis (1:1) ?? :niepewny:

PostNapisane: 9 marca 2015, 14:00 
Forumowy terrorysta

Trzeba pogratulować legii sukcesu :rotfl: . Kolejny raz przy wsparciu sędziego wygrała. Tym razem wsparciu (L)ubianego Frankowskiego :rotfl: . Znokautowany Pawelec ( Pawelec ma zwichniętą żuchwę). Sfaulowany Paixao. Bramka na 3:1 ze spalonego itd., itp.

Obrazek

Co do gry ręką. Cytowane wielokrotnie w temacie weszlo.com http://weszlo.com/2010/04/29/jak-to-z-gra-reka-bywa/ na temat gry ręką podaje
Cytuj:
W futbolu gra ręką jest zabroniona. Ale nie jest zabronione dostanie piłką w rękę. (…)Przy mocnym uderzeniu z bliska, niezależnie od okoliczności trudno mówić o rozmyślności. (…) Zamieszanie podbramkowe, obrońca stojący na linii bramkowej w zamieszaniu wykopuje piłkę, ale trafia w rękę stojącego przed nim napastnika. I pada gol. Gol prawidłowy. Mimo że ręką. Bo ręka nie była celowa. W tym momencie nie różniła się niczym od uda, pleców czy głowy.

Zatem jeśli u Pawelca było zagranie ręką ( obaj zawodnicy byli blisko siebie, piłka odbiła się od tułowia i uda Dudy, trafiła w rękę Pawelca) to zagranie ręką było też u Jodłowca, gdy strzelił gola na 2:0 (Jodłowiec strzelił głowką i odbiła się piłka od jego ręki). Mimo mojej sympatii do przedstawicie(L)i narodu wybranego, nie uważam, że Jodłowiec zdobył gola ręką.

Mecz był na remis, ale sedzia jako 12 zawodnik legii :rotfl: ( im blizej konca sezonu tym drukowanie bedzie bardziej widoczne ) zapewnil swojej druzynie zwyciestwo i 3pkt.

Zielone boisko czy zielony stolik? Oto jest pytanie. :rotfl:

O sedziach dyplomatycznie wypowiedział się trener Slaska: ,, Pan Marciniak (sedzia meczu PP Slask-legia) wyprawiał różne rzeczy. Dzisiaj żuchwa wyskoczyła Pawelcowi, a arbiter Frankowski nic z tym nie zrobił. To jakiś problem w całej Polsce’'.

Franciszek Smuda nie jest już trenerem Wisły .

PostNapisane: 9 marca 2015, 14:35 
Częsty bywalec

Moje BMW: E30+E36+Z3+E61
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=149858
viewtopic.php?f=6&t=171187
Ty tak na serio czy jesteś po prostu upartym trollem? :rotfl:

Że Franz poleci to od razu wiedziałem jak zobaczyłem wynik meczu. Ciekawe kto będzie kolejnym "ratownikiem" Wisły.

PostNapisane: 9 marca 2015, 14:49 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
_KL_ napisał(a):
Ty tak na serio czy jesteś po prostu upartym trollem?

Nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie, ale dostałem linka jak on wyglądał podczas oglądania meczu Legii.

Obrazek

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

PostNapisane: 9 marca 2015, 15:12 
Forumowy terrorysta

_KL_ napisał(a):
Ty tak na serio czy jesteś po prostu upartym trollem? :rotfl:

KL używając sarkazmu śmieje się z fanatyków (Ciebie to nie dotyczy) , dla których legia to stan umysłu ... :rotfl: .

Obrazek

Obrazek

PostNapisane: 9 marca 2015, 16:13 
Forumowicz

reno, popatrz gdzie jest piłka :)

Typer 10 / 2013 - II miejsce , Typer 11 / 2013 - II miejsce , Typer 12 / 2013 - I miejsce , Typer 1 / 2014 - III miejsce , Typer 02 / 2014 - III miejsce , Typer 03 / 2014 - I miejsce , Typer 04 / 2014 - II miejsce , Typer 5 / 2014 - III miejsce ,
Typer 7 / 2014 - I miejsce , Typer 8 / 2014 - II miejsce , Typer 9 / 2014 - II miejsce , Typer 10 / 2014 - III miejsce , Typer 11 / 2014 - I miejsce , Typer 01 / 2015 - II miejsce , Typer 2/2015 - II miejsce , Typer 3 / 2015 - III miejsce , Typer 04 / 2015 - I miejsce , Typer 8 / 2015 - II miejsce , Typer 09 / 2015 - II miejsce
Typer Mistrzostw Świata w Brazylii - II miejsce
, Typer 2014 - I miejsce

PostNapisane: 9 marca 2015, 17:06 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E87
Kod silnika: M47S / M47T2
Matej23 napisał(a):
reno, popatrz gdzie jest piłka :)

Dokładnie :07:

Nie ma to jak patrzeć na ew. spalonego, gdy piłka nie jest przy nodze podającego, a w połowie drogi do tego do którego była grana :27: Ja to już mam taki ubaw z tego wszystkiego, że głowa mała :]

_KL_ - Odpowiadam Ci. Najkrócej pisząc, to jest człowiek, któremu cały świat, by powiedział, że białe jest białe, a wg. niego i tak byłoby czarne. Mało tego, ręce, by sobie dał za to uciąć :D A już przyznać się do jakiegokolwiek błędu, albo do tego, że ktoś inny ma racje, a nie on. A W ŻYCIU :^o

Zuber - Dobre ;)

Co do "Franza" Smudy. Wczoraj m. in. w "Lidze + extra" już mówili, że jego dni są raczej policzone. Ciekawe kto go zastąpi. Bo w sumie na razie nic nie słyszałem.

PostNapisane: 9 marca 2015, 17:54 
Forumowy terrorysta

Uderz w stół, a nożyce się odezwą :25: .
Fanatyk :21: nienawidzi wszystkich, nie widzi spalonych, fauli, pomocy sędziego, bo jest ś(L)epy , o skrótach nie wspominając. Dla niego :19: ideo(L)ogia jest najważniejsza :rotfl: , utwierdzają go jeszcze w tym telewizyjni komentatorzy. O tym, że sędziowie pomagają legii wspomina się na forach klubowych z całej Polski. Zaskakujące haha ?

Obrazek

Kolejny przykład fanatyzmu :27:

Obrazek

W programie lojalnosciowym legia legjony on jest pewnie towarzyszem połkownikiem albo nawet gjenerałem. :44: :44: :44:

PostNapisane: 9 marca 2015, 18:11 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e36 328i cabrio
Kod silnika: M52B28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=49287
binta napisał(a):
Ja to już mam taki ubaw z tego wszystkiego, że głowa

Moi koledzy z pracy (nomen omen wszyscy z WLKP) też mają z niego ubaw (wchodzą na forum bmw-sport tylko po to aby poczytać jego wynurzenia- żaden nie jeździ BMW :) )
Podejrzewają, że to niejaki BONUS BGC.

http://tylkofutbol.com/41/bonus_bgc_now ... oznan.html

W sumie szacowany iloraz inteligencji by się zgadzał :hyhy:
No i zainteresowanie MMA to chyba też nie przypadek :hyhy:

A może chciałabyś kupić
Ramki 3D z logo forum
albo
Smycze z logo forum?

PostNapisane: 9 marca 2015, 18:16 
Dobranocka, zęby proszę umyć i do spania dzieci :* koniec na dziś, jutro otworzę.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2631 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 128, 129, 130, 131, 132

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1