BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 11 maja 2025, 08:30

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 876 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 44  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: POLICJA-pomocna czy też nie? Znajomi czy służbiści?
PostNapisane: 23 maja 2013, 12:53 
Forumowicz

A ja jako rasowy "antysemita" się mocno nie zgadzam z wielu powodów. Niestety nie mam czasu teraz rozwinąć, bo to temat na długaśnego posta albo książkę, ale przede wszystkim nie zgadzam się do końca z tą bezsilnością.
Zauważ, że gdyby nie trzy nazwiska: Michalkiewicz, Wolniewicz, Nowak to moglibyśmy dzisiaj być już na całkiem innym etapie, ale oni poprzez nagłaśnianie sprawy i edukację ludzi - spowolnili cały proces. Gdyby nie oni, nikt by się nie zająknął o 65 miliardach dolarów amerykańskich odszkodowania, czy o książkach pewnego "historyka" który tworzy nam wspaniały wizerunek na zachodzie, książką składającą się z samych kłamstw.
Z Twoich postów zieje lekka frustracja, bo uwierzyłeś że naród wybrany rzeczywiście ma aż takie możliwości, kiedy to nieprawda. Więcej w tym propagandy niż faktów. To co się dzisiaj w Polsce dzieje jest przede wszystkim winą braku lustracji w 92' i żydzi naprawdę mają tu znaczenie drugorzędne. Gdyby nie głupota i ignorancja Polaków, którzy dają sobie prać mózgi nawet najtańszą, socjalistyczną propagandą, nigdy by to takiej sytuacji jaka ma miejsce obecnie nie doszło. Bo ostatecznie, większość ludzi w Polsce sama tego chce. Winę ponosi głupota i ignorancja większości ludzi, a nie żadni żydzi.
Podsumowując: pamiętaj także, że jakkolwiek gorliwie nasi przywódcy nie świętowaliby Chanuki w jarmułkach, to my nie graniczymy z Izraelem, tylko z Niemcami i Rosjanami, którzy od zawsze mieszali w tej zupie wielką chochlą. Nie spłaszczaj tak bardzo sytuacji, nie wszyscy są lemingami żyjącymi w matriksie, są ludzie którzy śledzą te wydarzenia i są świadomi w jakiej jesteśmy sytuacji, a niektórzy nawet narażają życie i zdrowie, swoje i swoich rodzin, żeby prawda wyszła na jaw - patrz Wojciech Sumliński.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 23 maja 2013, 13:55 
Specjalista

Moje BMW: F07 535dx
Kod silnika: n57
inrzynjer,
inrzynjer napisał(a):
A ja jako rasowy "antysemita" się mocno nie zgadzam z wielu powodów.

Widać że jesteś optymistą , znasz sytuację zagrożenia i wierzysz . Gdybyś dostał mechanizm wprowadzający zmiany pewnie chciał byś nim właściwie pokierować . Po pierwsze nie ma takiego mechanizmu ,po drugie jeśli by nawet był to do jego obsługi potrzebni są ludzie z podobną wizja do Twojej ,ponadto pieniądze i wpływy . Nie ma wystarczającej rzeszy ludzi ,nie ma mechanizmu , nie ma pieniędzy i nie ma wpływu. Stawiający opór działają w podziemiu. W większości młodego pokolenia nie ma zakorzenionych ideologi nie ma komu walczyć.
Nazwałeś się "antysemitą" ... fenomen antysemityzmu ,pielęgnowany szczególnie! potężnym nakładem finansowym . Tworzy niebywałą maszynkę ,bardzo skuteczną zresztą ,broń do ataku ,obrony ,szantażu .

Czy da się z tym walczyć ?

Najpierw trzeba by uświadomić świat co to jest antysemityzm ?
A następnie zadać szereg pytań ... Kto kiedy , w jakich okolicznościach staje się antysemitą?

"Kiedy" jest nie istotne ,okoliczności również... nie musisz być wrogi !!! Wystarczy że nie sprzyjasz.

inrzynjer napisał(a):
Z Twoich postów zieje lekka frustracja, bo uwierzyłeś że naród wybrany rzeczywiście ma aż takie możliwości, kiedy to nieprawda.

Jeśli "zieje" to raczej nie " lekko ", nie uwierzyłem a zobaczyłem .Jestem porażony świadomością że jestem bezsilny , zdołowany tym że widzę a większość nie widzi. Nie widzi i nie rozumie.

inrzynjer napisał(a):
pamiętaj także, że jakkolwiek gorliwie nasi przywódcy nie świętowaliby Chanuki w jarmułkach, to my nie graniczymy z Izraelem

To akurat jest nasze szczęście że nie graniczymy , bo bylibyśmy eksterminowani jak Palestyńczycy.
Pozdrawiam Krzysiek

Ostatnio edytowano 23 maja 2013, 14:10 przez Roger-Nysa, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: 23 maja 2013, 15:21 
Forumowicz

Cytuj:
Widać że jesteś optymistą , znasz sytuację zagrożenia i wierzysz .

Nie wierzę za grosz.
Cytuj:
Gdybyś dostał mechanizm wprowadzający zmiany pewnie chciał byś nim właściwie pokierować .

Mechanizmem jest żmudna, niewdzięczna, oddolna praca.
Cytuj:
To akurat jest nasze szczęście że nie graniczymy , bo bylibyśmy eksterminowani jak Palestyńczycy.

Swojego czasu w niemieckiej prasie ukazał się artykuł mówiący o tym, że ze względu na niestabilną sytuację na Bliskim Wschodzie, Izrael powinien zostać przeniesiony do Europy i jako jedna z dwóch najlepszych do tego lokalizacji, została wymieniona Polska. Więc możliwe, że jeszcze wszystko przed nami ;)
Ku pokrzepieniu serc, bardzo patriotyczna mowa Pana Michalkiewicza:

PostNapisane: 23 maja 2013, 15:54 
Poszukaj zanim zapytasz

Moim zdaniem policja pojawia się wtedy, kiedy nie powinna. Przyjeżdżają, żeby wlepić mandat, zaszkodzić społeczeństwu. Jednak jeśli policja czy straż miejsca jest potrzebna by pomóc pobitemu czy zwykłemu człowiekowi, wtedy albo nie przyjeżdżają albo przyjeżdżają po kilku godzinach...

PostNapisane: 24 maja 2013, 11:44 
Forumowy terrorysta

Podsłuchiwano komendanta wojewódzkiego policji w Opolu, przy okazji nagrano jego sex tasmy
Cytuj:
''Ani razu nie kochaliśmy się... Seks tradycyjny to w prezerwatywie, seks oralny to bez. Ale nigdy tradycyjnie nie robiliśmy tego bez" - to jeden z fragmentów rozmowy komendanta wojewódzkiej policji w Opolu ze swoją podwładną.
:rotfl:
http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article ... /130529754
http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article ... /130529736
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/op ... omosc.html

inrzynjer napisał(a):
Cytuj:

Swojego czasu w niemieckiej prasie ukazał się artykuł mówiący o tym, że ze względu na niestabilną sytuację na Bliskim Wschodzie, Izrael powinien zostać przeniesiony do Europy i jako jedna z dwóch najlepszych do tego lokalizacji, została wymieniona Polska. Więc możliwe, że jeszcze wszystko przed nami ;)

A propos, przypomina mi sie berlinski kongres ROŻ/Ruchu Odrodzenia Zydowskiego w Polsce, organizacji, która postuluje powrót do Polski trzech milionów zydow i ustanowienie hebrajskiego drugim językiem urzędowym. :rotfl:

PostNapisane: 25 maja 2013, 09:09 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
No to pudrujemy syfa :rotfl:

http://wyborcza.pl/1,75478,13975313,Pol ... _logo.html

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 25 maja 2013, 10:34 

Tomek, a co ma zmiana logo do pudrowania syfa?

PostNapisane: 25 maja 2013, 10:42 

Moje BMW: E30 E46 E83
Kod silnika: M20B25 FTMW!!!
Garaż: ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
No jest pudrowaniem syfa, czego nie rozumiesz?

Jest: '90 E30 325i 2d diamantschwarz/leder bison schwarz (M3), '05 E46 330ci stahlblau/leder schwarz, '08 E83 X3 3.0si alpinweiss 3/leder nevada tabak

PostNapisane: 25 maja 2013, 12:37 
Częsty bywalec

Moje BMW: Z3 Coupe M-Power
Kod silnika: S50B32
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=84460
dzieki nowemu logo zostanie "podniesienia jakości pracy policjantów" :rotfl:

do tego dodatkowe wyposazenie http://allegro.pl/nos-klauna-stroj-prze ... 93339.html ;)

PostNapisane: 2 czerwca 2013, 18:04 
Forumowy terrorysta

Cytuj:
Jak się okazuje, i policjanci na służbie mają problem z mandatami.
Policjant z Nowego Miasta Lubawskiego walczy przed sądem o unieważnienie mandatu, który dostał od własnego przełożonego - donosi "Gazeta Pomorska".
Policjant jechał na interwencję. Musiał poruszać się po leśnej drodze, pełnej korzeni i dziur, na której uszkodził podwozie. Samochód stanął, a na miejsce przyjechał szef wystawiając mandat na 100 zł. "Winowajca" odmówił jednak jego przyjęcia.
Komendant skierował więc sprawę do sądu, który może albo uznać winę kierowcy i obarczyć go (oprócz) mandatu kosztami sądowymi bądź odstąpić od ukarania. Wtedy koszty opłaci Skarb Państwa.
Jak zwraca jednak uwagę gazeta, to drugi w ostatnim czasie głośny przypadek tego typu w rejonie. W lutym przedstawiciel handlowy wjechał w dziurę niszcząc oponę. Sam wezwał policję, żeby spisać notatkę, która pozwoliłaby dochodzić odszkodowania. Zamiast tego policjanci wlepili mu mandat. (...)
http://www.hotmoney.pl/Policjant-jak-zw ... ces-a30598

PostNapisane: 2 czerwca 2013, 19:02 
Częsty bywalec

Tomek napisał(a):

Obrazek

Raczej w koncu wyglada na gwiazde Dawida.

http://www.youtube.com/watch?v=CQcVJsNxPNs

PostNapisane: 2 czerwca 2013, 21:12 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
renoraines napisał(a):
A propos, przypomina mi sie berlinski kongres ROŻ/Ruchu Odrodzenia Zydowskiego w Polsce, organizacji, która postuluje powrót do Polski trzech milionów zydow i ustanowienie hebrajskiego drugim językiem urzędowym.

To była "prowokacja artystyczna" ponoć. Nie ocenię jej, bo nie znam słów dostatecznie obelżywych dla jej autorów.

One redline a day keeps a mechanic away.

PostNapisane: 2 czerwca 2013, 21:27 
Zacna persona forum

Moje BMW: e36 i e34
Kod silnika: M52TUB30
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=161768

PostNapisane: 3 czerwca 2013, 06:23 

Też mi się to logo Policji kojarzy z gwiazdą Dawida. Ciekawe czym się kierował ten co projektował. Może chodzi o to że Państwo "żydzi" na pensje policjantów?

PostNapisane: 3 czerwca 2013, 08:38 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E46 M3 + E60
Kod silnika: S54 + M54
KotSylwester napisał(a):
Też mi się to logo Policji kojarzy z gwiazdą Dawida. Ciekawe czym się kierował ten co projektował. Może chodzi o to że Państwo "żydzi" na pensje policjantów?

Niebieski kolor tez ma swoja symbolike w judaizmie

PostNapisane: 3 czerwca 2013, 11:59 
Forumowicz

Cytuj:
To była "prowokacja artystyczna" ponoć. Nie ocenię jej, bo nie znam słów dostatecznie obelżywych dla jej autorów.

To jeden z wielu papierków lakmusowych. Powoli nas oswajają i sprawdzają jaka jest reakcja na dzień dzisiejszy. Konsekwentne urabianie trwa nieustannie, np. tu:
http://wyborcza.pl/1,75478,13499144,Polska_potrzebuje_imigrantow_do_pracy__Ale_im_nie.html
Ktoś mógłby napisać, że to "tylko artykuł", ale trzeba brać pod uwagę że w Polsce żyje zatrważająca ilość oszołomów, którzy uwierzą w dowolny bełkot, począwszy od tego, że "rzont mósi zapewnić mjejsca pracy", a skończywszy na obronie "bohaterskich rolników", którzy najpierw wyciągali łapska po dotacje, aż ślina kapała z wąsów, a później krzyczą że "niemcy ich bijo!".

PostNapisane: 3 czerwca 2013, 12:13 

inrzynjer napisał(a):
trzeba brać pod uwagę że w Polsce żyje zatrważająca ilość oszołomów

Oj to prawda.

PostNapisane: 3 czerwca 2013, 18:38 
Forumowy terrorysta

renoraines napisał(a):
Podsłuchiwano komendanta wojewódzkiego policji w Opolu, przy okazji nagrano jego sex tasmy
Cytuj:
''Ani razu nie kochaliśmy się... Seks tradycyjny to w prezerwatywie, seks oralny to bez. Ale nigdy tradycyjnie nie robiliśmy tego bez" - to jeden z fragmentów rozmowy komendanta wojewódzkiej policji w Opolu ze swoją podwładną.
:rotfl:
http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article ... /130529754
http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article ... /130529736
http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/op ... omosc.html

Ciąg dalszy - komendant na emeryturze, funkcjonariuszka z dyscyplinarką, a w centrum miasta ukazał się plakat

Obrazek

http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article ... /130609975

PostNapisane: 3 czerwca 2013, 18:56 

A co on właśćiwie zrobił? Słyszałem o jakichś taśmach, romansie ale nie bardzo wiem realnie za co podpadł?

PostNapisane: 7 czerwca 2013, 08:29 
Specjalista

Moje BMW: F07 535dx
Kod silnika: n57
KotSylwester, Media w dzisiejszych czasach mogą w sekundę zrobić z człowieka ścierwo , to również doskonałe narzędzie do oczerniania i manipulacji.

Ja nie wnikam w to czy ten człowiek robił swoja robotę dobrze czy źle .
Oceniam danie które podano mi do zjedzenia. (czyli afera w policji)

Po pierwsze .. jeśli nawija ci się fajna dupka i po głowie chodzi ci jedno " ale bym ja puknął " To jest normalne.
Jak w pracy siedząc za biurkiem pomyślisz że coś byś stuknął to jest normalne.
Jak nawinie ci się koleżanka co ma ochotę i się uda to jest normalne i jeszcze zajefajne.
A to czy ja z ta koleżanką będę się jeszcze spotykał po pracy , w pracy , czy przed pracą i co będę z nią robił to moja prywatna sprawa (jeśli chodzi o sprawy intymne)
Moralnie mogę oceniać się sam czy moja żona cierpi z tego powodu czy mąż kochanki może się powiesi....

Na nie ma na świecie tak aby szefa swojego w firmie wszyscy lubili , dla jednych będzie "k.u.tasem" dl innych chamem dla innych spoko. W ej branży wystarczy że komuś nie da awansu albo komuś da awans ... gadają . Co byś nie zrobił gadają, zawiść i podkopywanie czyli jeden wielki ferment to na porządku dziennym.

Tym powinna zająć się prokuratura, w biurze ważnego urzędnika państwowego ktoś zainstalował podsłuch .
Co nagrał i co ujawnił? Nagrano rozmowę dwojga dorosłych ludzi ,mężczyzny i kobiety , rozmawiali prywatnie , wspominali swoje erotyczne podróże po ciele.
Rozmawiali a raczej wymieniali się poglądami w dyskusji na temat rzecznika prasowego ... robili to w pracy i były argumenty stron dlaczego nie dlaczego tak. Nic złego !!

Po pierwsze ktoś załatwił tym ludziom życie prywatne na cacy.
Po drugie pozamiatał życie zawodowe.
Po trzecie oczerniono ich publicznie, za nic tak naprawdę. Pokazano lemingom że coś jest moralnie nie ok.
Opowiada się że facet molestował pracownice że był mobbing itd. Tak napisała prasa i powiedziały media ...nikt z pracowników współpracowników.

Ktoś działał celowo aby zniszczyć , swojego przełożonego , lub władzę która była nie wygodna.
Wyrafinowane perfidne działanie aby kogoś zdyskredytować .

Nie bronie gości , oceniam mechanizm jakim został udupiony.
Nikt nie jest święty , nikt nie jest doskonały .... ale nie wpie.przajmy się ludziom w prywatne życie , bo jeśli mieli ochotę się posuwać tak czy siak to ich prywatna sprawa. Może on od dawna nie żył dobrze z żoną a pani o której mowa miała męża figofago co raz na tydzień wracał do domu. Może oni chcieli sobie ułożyć życie.
Przedstawia się ich w prasie ogólnikowo ,prezentując moralne zachwianie którego tak naprawdę ja nie stwierdzam.

Ludzie próbujcie jakoś mózgiem przetrawiać to co wam podają na tacy do zjedzenia... 90% tego co dostajecie jest manipulacją .

Pozdrawiam Krzysiek

Brakuje jeszcze aby zabrano mi dodatek służbowy albo zdegradowano i wywalono na przymusową emeryturę za to że puknąłem kilka razy koleżankę z biura obok. :mur:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 876 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 44  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1