jiGsaw napisał(a):
renoraines napisał(a):
Uderz w stół, na nożyce się odezwą... standardowo niestety bez merytorycznego brzmienia i bez odwołania do tematu.
Ty masz wycie, jak to lewaki mają w zwyczaju, a ja tylko szydzę z lewactwa. A czy Konfederacja będzie zwolniona z 32 podatków i opłat, które PiS wprowadził?

Mam bekę, że nie nadal nie potrafisz czytać ze zrozumieniem i nie ogarniasz nawet, że w swojej wypowiedzi odniosłeś sie do mnie .
Mam bekę równiez z tego ,że w dalszym ciagu
renoraines napisał(a):
nie możesz pogodzic się z tym, ze dałeś się podpuścić i brniesz dalej kompromitując się.
Z każdym postem , nie tylko
renoraines napisał(a):
bredząc o reżimie, dyktaturze, zniewoleniu i rozbiorze Polski.
potwierdzasz jaki jesteś oderwany od rzeczywistości
To posłowie konfederacji Dziambor i Kulesza po wyborach parlamentarnych, w grudniu 2019r publicznie stwierdzili, że posłowie powinni zarabiać wiecej ( uposażenie posła 8 tys zł brutto + 2 tys brutto dieta).
Wtedy chwila szczerości, a teraz populistyczne bicie piany ( podobnie jak z maseczkami, których w sejmie nie noszą, a poza sejmem noszą).
Była za podwyżkami konfederacja, a teraz jest przeciw. Wypisz wymaluj bolek

, jest za a nawet przeciw.
Zawsze grabie grabią do siebie, w konfederacji również ponieważ
Pecunia non olet (pieniądze nie śmierdzą).
Zabawne jak ten wysmiewany przez tuzow intelektu Kaczor znowu wyrolował opozycję

.
Zacytuje Terleckiego, ktory skomentował wystapienie Jachiry- na głupotę nie ma rady, dlatego pani nie przerywałem .