BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 20:51

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 40  Następna strona

Na jakÂą partiĂŞ oddasz swĂłj gÂłos?
Ankieta wygasła 4 września 2007, 23:09
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów (KPEiR) 2%  2%  [ 2 ]
Liga i Samoobrona (LiS) 2%  2%  [ 3 ]
Partia Kobiet (PK) 1%  1%  [ 1 ]
Platforma Obywatelska (PO) 40%  40%  [ 53 ]
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 2%  2%  [ 3 ]
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 23%  23%  [ 31 ]
Prawica Rzeczypospolitej (PR) 0%  0%  [ 0 ]
Lewica i Demokraci (LiD) 11%  11%  [ 15 ]
Inna 2%  2%  [ 3 ]
P******* nie idę 16%  16%  [ 21 ]
Liczba głosów : 132
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1 października 2007, 20:48 
Forumowicz

Kwasniewski lekko wypunktowal kaczora.
Osobiscie wstyd mi jak tak niewychowany ,chamski czlowiek moze stac na czele rzadu.....
parafrazujac "takie rzeczy tylko w polsce"

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 1 października 2007, 21:16 
Częsty bywalec

Po debacie... http://www.youtube.com/watch?v=F_Oxtn000L8 ;)
A to jest chyba najlepsze podsumowanie tego co się dzieje w Polsce i co tak naprawdę jest problemem http://www.youtube.com/watch?v=dcW_7GZh9co

Tytuł:
PostNapisane: 1 października 2007, 22:24 
Specjalista

Kto tak naprawdę wygra, to mnie rybka....głosować i tak nie zamierzam.

To co naprawdę mnie martwi, to nie, kto wygra, ale fakt, że znowu zaistnieje konieczność budowania koalicji. Wszyscy niby chcą dobra dla kraju, ale społeczeństwo jest podzielone.....rozbite na wiele kawałków.
Tak było zawsze, po każdych wyborach....rządzić i tak będzie utworzona koalicja.

Tytuł:
PostNapisane: 2 października 2007, 06:29 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E84
Garaż: Było E36,E39,E60
Labrador napisał(a):
ciekawie ze nasza ankieta ,rozkłada sie identycznie jak ostatnie sondaże przedwyborcze
PO 37 %
PiS 25 %
LiD 11 %

Ja słyszałem ze jest 32 % dla PiS i 36% dla PO,ale nie przejmuj sieLabrador ostatnim razem było podobnie i wygrał PiS.Nie rozumie tylko czemu az 11% zagłosowało by na LiD nie dosc ze rzadzili pare lat to jeszcze nieudolnie,przez własnie tych ludzi Polska wyglada tak jak wyglada.Zreszta za cały ten bajzel mozna podziekowac ludzia ktorzy głosowali na Sld i Kwasniewskiego a nie psioczyc teraz na Pis i zrzucac cała wine jak cała sepleniaca nie umijjaca wymówic "R" Platforma.

Tytuł:
PostNapisane: 2 października 2007, 12:00 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
o dzięki, PIS, dzięki!!! nikt nie wyważa otwartych drzwi w takim stylu jak PIS!!! http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 38507.html

Tytuł:
PostNapisane: 2 października 2007, 12:08 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
bierute napisał(a):
o dzięki, PIS, dzięki!!! nikt nie wyważa otwartych drzwi w takim stylu jak PIS!!! http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... 38507.html

Edgar udowadnia że bedąc na dnie, wciąż można upadać niżej, wciąż i wciąż...

Tytuł: Obywatelski OBOWIĄZEK!
PostNapisane: 2 października 2007, 12:29 
Pierwsze kroki

No to do robotyObrazek

Tytuł:
PostNapisane: 2 października 2007, 12:35 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
z tym Edgarem to coś jest na rzeczy... jego znany powszechnie amerykański imiennik był łudząco podobny... również wiecznie spocony, przyczajony, nieszczery, trzymajacy coś w zanadrzu... też wszyscy bali sie do niego odwracac plecami... :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 2 października 2007, 21:38 
Pierwsze kroki

LEGO napisał(a):
.Zreszta za cały ten bajzel mozna podziekowac ludzia ktorzy głosowali na Sld i Kwasniewskiego a nie psioczyc teraz na Pis i zrzucac cała wine jak cała sepleniaca nie umijjaca wymówic "R" Platforma.

a za wzrost gospodarczy to komu mamy podziekowac???
chyba nie wierzysz w te klamastwa i propagande ze to dzieki tylko i wylacznie jednej slusznej partii PIS :rotfl: :rotfl: :rotfl:

buhahaha
ps
zeby nie bylo nie jestem zwolennikiem sld.lid itp,ale wkurza mnie propaganda pisowska

Tytuł:
PostNapisane: 3 października 2007, 07:18 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: 535i
Kod silnika: N55
LEGO napisał(a):
Labrador napisał(a):
ciekawie ze nasza ankieta ,rozkłada sie identycznie jak ostatnie sondaże przedwyborcze
PO 37 %
PiS 25 %
LiD 11 %

Ja słyszałem ze jest 32 % dla PiS i 36% dla PO,ale nie przejmuj sieLabrador ostatnim razem było podobnie i wygrał PiS..

i z czego tu sie cieszyc? Ze bedziemy mieli powtórkę sytuacji sprzed dwóch lat? Po to są te wybory?

Tytuł:
PostNapisane: 3 października 2007, 13:52 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
Będzie powtórka, i wygrają w niej komuniści.

Bo oni tylko będą gwarantem uzyskania dla PO większości.
Więc powstanie PO+LiD
czyli komuniści plus kawalek Uni Wolności, KLD - czyli AWS + UW + SLD.

I w tym momencie pożegnamy się z nadzieją na jakiekolwiek zmiany.
Komuniści wygrają, dlatego że będą PO dyktować warunki, jak kiedyś dyktowala UW dla AWS.
Zarządają czego będą chcieli, i to dostaną od PO, bo inaczej zagrożą brakiem koalicji.
A Tusk ma na tyle rządze wladzy że pójdzie na wszystko, Komorowski również.
Chlopaki aż przebierają nogami kiedy zaczną się do nich ludzie zwracać Panie Ministrze.

Obrazek

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Tytuł:
PostNapisane: 3 października 2007, 19:00 
Pierwsze kroki

Boogie napisał(a):
I w tym momencie pożegnamy się z nadzieją na jakiekolwiek zmiany.

a mozesz mi powiedziec jakie to zmiany nastapily za sprawa obecnego rzadu???
oprocz tego ze stalismy sie panstwem policyjnym,w ktorym rzuca sie oskarzenia a po tem szuka nieudolnie dowodow,panstwem ktore zamyka sie na inne panstwa itp

Tytuł:
PostNapisane: 3 października 2007, 20:09 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e31 850i
Kod silnika: M70B50
ja mam nadzieję, że właśnie zmian wobec okresu od 1989 roku nie będzie, bo generalnie wszystko było dobrze
mam nadzieję dodatkowo, że odwrócą wszystkie paranoiczne pomysły jakie spłodził PiS przez 2 lata

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 3 października 2007, 22:55 
Przyjaciel forum

1kowal1 napisał(a):
panstwem ktore zamyka sie na inne panstwa

to lepiej z ruskimi wodke pic i wchodzic im w 4 litery bez mydła?Wiesz gdzie nas ma Rosja?wiesz jak nas lubia Rosjanie.Putin to by Polaka patyczkiem od lodow zabił :/ a Ty mowisz od alienowaniu sie :zdziwko: co moze niemca mielismy odszkodowania wypłacic?

Kucharz napisał(a):
ja mam nadzieję, że właśnie zmian wobec okresu od 1989 roku nie będzie, bo generalnie wszystko było dobrze
mam nadzieję dodatkowo, że odwrócą wszystkie paranoiczne pomysły jakie spłodził PiS przez 2 lata

to teraz dowaliłes :kwasny: co niby zrobiło Sld i Kwaśniewski?Naturalna koleja rzeczy był rozwoj kraju i gospodarki po upadku komunizmu wiec oni w niczym nie pomogli Polsce tylko zaszkodzili.Mielismy podobny start jak Czechy,Słowacja,Wegry a gdzie jestesmy dzieki lewicy?za nimi.Wszedzie stołki były poobstawiane przez starych wyjadaczy ktorzy rzadzili za komuny i zeby cos załatwic wszedzie musisz posmarować.

Tytuł:
PostNapisane: 4 października 2007, 00:59 
Zacna persona forum

Moje BMW: M5
Kod silnika: nie wiem nie znam si
Cytuj:
to teraz dowaliłes :kwasny: co niby zrobiło Sld i Kwaśniewski?Naturalna koleja rzeczy był rozwoj kraju i gospodarki po upadku komunizmu wiec oni w niczym nie pomogli Polsce tylko zaszkodzili.Mielismy podobny start jak Czechy,Słowacja,Wegry a gdzie jestesmy dzieki lewicy?za nimi.Wszedzie stołki były poobstawiane przez starych wyjadaczy ktorzy rzadzili za komuny i zeby cos załatwic wszedzie musisz posmarować.

bardzo dużo.Nie wiem skad ci sie wzielo ze jestesmy za Czechami ,Słowacja i Węgrami?Smarowales komus ze tak mowisz?? Jak nie to po co gadasz takie glupoty.Za rządow PiSu powstalo 200 kilka kilometrow autostrad ktore byly zaplanowane za rzadow SLD a decyzja pisu w tym roku powstanie 6 czy 8 kilometrow.
I moze niech ktos mi wytlumaczy skoro twierdzicie ze Kaczynski jest czlowiekiem godnym zaufania to dlaczego was tak oszukal mowiac ze nie bedzie koalicji z samobrona i ze nie dojdzie do takiej sytuacje ze jedna kaczka jest prezydentem a druga premierem??Niech mi wkoncu jakis inteligent glosujacy na PiS to wytlumaczy ?

Tytuł:
PostNapisane: 4 października 2007, 01:13 
Forumowicz

LEGO napisał(a):
Kucharz napisał(a):

Nic nie dowalił. Ludzie z kręgu PiS przejęli stołki i robią dokładnie to samo co SLD i cała reszta polityków. A przy tym wmawiają ludziom, że walczą z korupcją i to jest mega paranoja. Przecież widać od lat, że politycy różnią się tylko w telewizji, a najbardziej przed wyborami czyli w walce o strefę wpływów. A co takiego lepszego jest w Czechach? Nowymi szóstkami jeżdżą zwykli obywatele a politycy Skodami Octavia?

Mądry wierzy w to co widzi a głupi w to co myśli...

Tytuł:
PostNapisane: 4 października 2007, 03:22 
Czarny_simr napisał(a):
Czy rozumiem, że wg. Ciebie Radio Maryja i Trwam jest bardziej rzetelne?

Kiepsko u Ciebie z rozumieniem. Gdzie tak napisałem? Uważam, że RM czy TV Trwam są takim samym medium jak TVN.

Czarny_simr napisał(a):
Nie ma co... Jarek jest wybitnym strategiem politycznym i trzeba mu to przyznać. To jest prawda. Wie co i jak należy wykorzystać, by uzyskać korzyści dla siebie.

Wyobrażasz sobie przywódcę którejkolwiek partii bez jakichkolwiek zdolności strategicznych? Tusk jest również dobrym graczem. Założycieli PO było trzech, usunął ich w cień. Dobrał sobie wierną sforę w postaci Pitery, Schetyny i Komorowskiego. Widać stosuje sposoby rodem z PRLu :hyhy:

Labrador napisał(a):

Nie wiem skąd masz taką wiedzę, ale ostatnie sondaże dają przewagę PiSowi. Może śniło Ci się? :hyhy: PGB daje PiSowi 35 %, a Po 31%... Dla tych, którzy nie widzą, to własnie PGB jako jedyne przewidziało, że Lech Kaczyński wygra wybory prezydenckie, a parlamentarne PiS :] http://wiadomosci.onet.pl/wybory2007/14 ... ndaze.html
Oraz najnowszy sondaż TNS OBOP: PiS 28 %, PO 21%... http://www.tvn24.pl/-1,1523490,wiadomosc.html

EniGmatiC napisał(a):
Sytuacja po wyborach zbytnio sie nie zmieni, mam nadzieje, że wygra PO i stworzy udana koalicje z LIDem i może jakąś inna mniejsza partia - tak, żeby mieli wiekszość. Najważniejsze, żeby PiS miał jak najmniejszy wpływ w sejmie.

Pamiętasz co się działo w Warszawie kiedy rządziło PO i SLD? "Układ warszawski" coś Ci w ogóle mówi? Teraz jest to samo. Hanna Gonkiewicz-Waltz OSZUKAŁA. Przed wyborami powiedziała, że nie będzie w Warszawie powtórki z rozrywki i nie stworzy koalicji z SLD. Oczywiście kłamała. Za poparcie Borowskiego i innych SLDków dała stołki i to tuż po wygranych wyborach. Bardzo ciekawe osoby zatrudniła, m.in. Janusza Cieliszaka (rzecznik TVP za czasów Roberta Kwiatkowskiego), wiceprezydentem jest jakaś osoba, która była ministrem w rządzie Leszka Millera itd. Tego nie widzicie? Ślepi jesteście czy tego Wam w TV nie mówią? Nie ograniczajcie się. Nie przeszkadza Wam, że ona robi to samo co Lepper czy Hojarska, zatrudniając swoje osoby? Może powiecie, że nie wiecie, jak się teraz zatrudnia ludzi za jej kadencji? To Wam wyjaśnię: bez konkursu! http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4217997.html
Jej partyjna koleżanka też jest "chojna" dla swoich:
http://miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4232232.html
To jest czysty nepotyzm!
Jeśli PO ma tak rządzić w Polsce, jak HGW w Warszawie, to ja wyjeżdżam do UK. Warszawa traci swój prestiż przez ludzi, którzy teraz nieudolnie rządzą stolicą: http://mini.wp.pl/artykuly/artykul/id=9181086,bp=1,s=16
O nowych samochodach dla urzędników już nie wspomnę, bo to wydatek bagatela 1 miliona złotych...

Teraz coś o uczciwości posłów Platformy: http://miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4541616.html Krótko mówiąc posłanka PO wzięła łapówkę.
Pamiętacie co mówiła owa Sawicka z PO jakiś miesiąc temu? To przypomnę: "Bez sensu jest to, że Minister Sprawiedliwości zbiera »haki« na liderów opozycji, dziennikarzy, a jeszcze bardziej bez sensu - że zbiera je również na członków swojego ugrupowania, a nawet na rodzinę Prezydenta RP".
To wszystko tłumaczy. Dlatego domagają się zlikwidowania CBA. Właśnie tego typu osoby, które mają coś na sumieniu, które czegoś się obawiają sięją taką propagandę. Potem ludzie bezmyślnie powtarzają "taśmy, haki, dyktafony", robiąc sobie z tego żarty, a nieświadomie bronią złodziei. Zrozumcie, że to nie uderza w uczciwych obywateli! Kradniesz, bierzesz łapówki, szachrujesz, to się licz z konsekwencjami.
Ciekawe czy Pitera nie wiedziała o skłonnościach Sawickiej, przecież to jej bliska koleżanka...
Ale pamiętajcie, co Wam mówią media --> posłowie PO "nie biorą" :rotfl: To tylko ćwierć miliona złotych :hyhy:

Sporo osób zarzuca PiSowi uległość czy wręcz zależność od Rydzyka, że niby wydają pieniądze na świątynie. A co zrobił, tak lubiany teraz przez Was, Radzio Sikorki? Poczytajcie: http://www.tvn24.pl/0,1523395,0,5,wiadomosc.html
Koszta? Ponad 12 milionów złotych ROCZNIE! Za co? Za budowę cerki dla prawosławnych żołnierzy! Niech jeszcze wybuduje świątynię dla użytkowników BMW. Nie dziwię się, że wyrzucili tego kmiotka z rządu. Oczywiście PO lubi takich i przygarnia ochłapy po PiSie.
Sikorski to taka (zacytuję Kornelia) "przekupna kurewka". Gdzie mu dadzą więcej, tam pójdzie. Dostał pierwsze miejsce z list PO i mu wystarczyło, nawet poglądy zmienił z konserwatywnych na liberalne :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 4 października 2007, 08:10 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E36 323ti Compact
Kod silnika: M52B25
PO i PiS równo także według PGB
Według sondażu Polskiej Grupy Badawczej (do tej pory najtrafniej przewidującej frekwencję i wyniki wyborów) przeprowadzonego w dniach 6-7 września, rezultaty poszczególnych ugrupowań będą następujące:
Platforma Obywatelska 33%
Prawo i Sprawiedliwość 33%
Lewica i Demokraci 16%
Liga Polskich Rodzin i Unia Polityki Realnej 6%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6%
Samoobrona 3%
Krajowa Partia Emerytów i Rencistów 3%

moje CB -- > President Harry II ASC + Sirio ML-145

Mój mały czarny diabełek BMW 323Ti Compact

Tytuł:
PostNapisane: 4 października 2007, 08:29 
Przyjaciel forum

http://wiadomosci.onet.pl/wybory2007/1617582,news.html

""Gazeta Wyborcza": Dzięki debacie Kaczyńskiego z Kwaśniewskim partia Tuska znalazła się na marginesie wyborczej walki, a jej notowania spadły aż o pięć punktów. O tyle samo wzrósł wynik dla PiS, który ma już 36 proc. To najlepszy rezultat partii Kaczyńskiego w tym roku"

Tytuł:
PostNapisane: 4 października 2007, 08:43 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
Kucharz napisał(a):

Wybacz Kucharz, ale zza szyb swojej limuzyny stracileś troche kontakt z rzeczywistością....
Na dowód postaram sie dziś podać kilka danych statystycznych porównawczych.

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 781 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 40  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1