BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 13:11

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 12:31 
Zacna persona forum

BaX napisał(a):
to ma sobie kupić 365 loganów w różnych kolorach

To jest jakiś pomysł :rotfl:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 12:34 
Zacna persona forum

Moje BMW: E92
ale jednego logana MVC dla Kyo.
jemu sie podobaja takie burako-wozy :D

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 12:34 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
1. Już kiedys pisałam na forum, że facet lubi "posiadać" a nie "mieć".
2. Kredyty sa dla bogatych
3. Znowu zaczyna się docinanie na forum, BaX czemu ma to służyć????? :cwaniak:

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 12:42 
Zacna persona forum

BIGPUN napisał(a):
ale jednego logana MVC dla Kyo.
jemu sie podobaja takie burako-wozy :D

Ja bym wziął tego Vernona, Kyo swojego ukochanego Logana i byśmy se wspólną sesje strzelili. A potem w wątku pt: Vernon Vs Logan wymienialibyśmy się opiniami ( a zczasem nawet kłócili, co lepsze, co gorsze, co ile pali itepe)

PS. Za 365 loganów to ( obliczyłem) dwa vernony będą !

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 12:44 
Przyjaciel forum

GARCIA RAMIREZ napisał(a):
PS. Za 365 loganów to ( obliczyłem) dwa vernony będą !

Po co Ci dwa?;-) Z Bigiem się nie zmieścisz w jednym? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 12:52 
Forumowicz

Moje BMW: E60 530xi
Kod silnika: N53
agrafga napisał(a):
3. Znowu zaczyna się docinanie na forum, BaX czemu ma to służyć????? :cwaniak:

Docinanie? Uważasz, że pisanie o kimś, że jest cwaniak i burak bo kupuje w leasingu to nie docinanie? Mam kumpla który ma swoją "piaskownice", w obecnych czasach kiedy budowlanka drożeje, a wszyscy budują on leży na kasie i w związku z tym, że hardsql ma problem powinien pójść i X5 które kupił w leasingu, wziąć za gotówke? No ja Cie prosze. Tylko idiota nie szanuje swoich zarobionych pieniędzy, on zamiast zamrozić ponad 300kzł w aucie które kupił te kase zainwestował, a auto wrzucił w koszta i po zawodach. Dawno zarobił na dwa kolejne X5 na tych 300kzł, a tak miałby utopione w aucie.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 12:56 
BaX napisał(a):
hardsql napisał(a):
Nie wiem po co ludzie kupują takie auta. Powiem tyle, dla mnie Veyron, Enzo, Porsche to jedna wielka KUPA. Auta które sie do niczego nie nadają, tymbardziej w Polsce. Wygląda paskudnie, wyciąga 400 km/h, tylko gdzie tyle pojedziesz? Ogólnie takie auta nadają sie do stania w garażu. Z taki super szybkich to Mercedes SLR, jakoś wygląda i tez jest szybki i szpanerski. Wolałbym już jakiegoś klasyka typu Shelby GT500 z 1967.

Szczypie Cie gdzieś czy jak? Takie auta się kupuje dla samego posiadania, popatrz na podrygujących czarnuchów, ci to mają czasami po kilkanaście aut i kilka domów, myślisz że wszystkimi jeżdzą i w każdym domu mieszkają? Jak koleś ma tyle kasy, że nie ogarnia tego to ma sobie kupić 365 loganów w różnych kolorach po jednym na każdy dzień roku? Po co, ma się ograniczać z wydatkami tylko dlatego, że ktoś taki jak Ty uważa go za ćwoka z kasą. Żałosny jesteś, jak się ma co wydawać to zawsze się znajdzie coś na co i tak cie nie stać, ot choć by domek z prywatną plaża na sztucznych wyspach u szejków. A to, że ty tego nie ogarniasz to już raczej tylko Twój problem.

Po pierwsze to hamuj sie kolego troche, nikogo tu nie obrażałem tylko wyraziłem swoje zdanie na temat kupowania takiego auta w Polsce, a ty niestety troche przeginasz i jesli chcesz to powiem ci cos takiego ze ci sie przykro zrobi, ok??

Naszcześćie nowobogackie pseduo biznesmeny nie są az tak bogaci aby kupwac takie auta. Podawałem przykłady takich ludzi i ich durnego zachowania w związku z tym ze jak to ujołes poszcześciło im sie i maja na fajna bryke i lansowanie sie pod marketem. Pana od Veyrona nie nazywałem ćwiokiem itp bo jesli tylko ma legalne dochody to nikt nie ma prawa go tak nazywac.

To jest forum publiczne i jesli nie wypowiadam sie w sposób rasistowski to moge powiedziec ze kupowanie takiego auta to głupota. Tak uważam, może za pare lat kiedy doczekamy sie autostrad itp kupowanie takie auta bedzie miało sens, przynajmniej bedziesz mógł wykozystac jego możliwości. Dla mnie to głupota bo to auto nic takiego nie oferuje a to dlatego że:
-jest tak unikatowe i mało rozpoznawalne ze 80% ludzi na ulicy powie że zwykłe sportowe auto, nie beda śwaidomi co to za cudo poniewaz nigdy prawdopodobnie nie słyszeli o tym ze Bugatti wypuściło obecnie jakis nowy model.
-jesli juz miałbym kupowac to wolałbym czerwone Ferrari, wydaje mi sie ze zdecydowasie wiecej osób było by zainteresowane Ferrari
-kosztuje niebotyczną kwote, nie oferując w zamian nic poza osiągami (o gustach sie nie dyskutuje, mi sie nie podoba, Ferrafi sa zdecydowanie ładniejsze)

PS: Doczytałem twój post i logicznie mysląc masz racje z tym leasingiem i inwestowaniem. Ja nie znam sie na inwestowaniu tylko na komputerach i telefonach. Pozatym jakos nie mam zaufania do kredytów, jendak wole jak coś jest moje, a nie po czesci banku. Może to złe myśle i niezbyt przyszłościowo. Pozatym z osób które znałem, zapewne nie były to rekiny biznesu, to było pare takich co wzieli auto w leasing, potem zaczeły sie problemy finansowe w firmie i nie mieli na kolejne raty, i kiedy juz władowali kupe forsy w te raty tracili auto. Mam nadzieje ze sa to tylko nieliczne przypadki.

Ostatnio edytowano 31 sierpnia 2007, 13:00 przez hardsql, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 13:27 
Uzależniony od forum :)

GARCIA RAMIREZ napisał(a):
BaX napisał/a:
to ma sobie kupić 365 loganów w różnych kolorach

To jest jakiś pomysł

:rotfl:
hardsql napisał(a):
To jest forum publiczne i jesli nie wypowiadam sie w sposób rasistowski to moge powiedziec ze kupowanie takiego auta to głupota. Tak uważam, może za pare lat kiedy doczekamy sie autostrad itp kupowanie takie auta bedzie miało sens, przynajmniej bedziesz mógł wykozystac jego możliwości. Dla mnie to głupota bo to auto nic takiego nie oferuje a to dlatego że:
-jest tak unikatowe i mało rozpoznawalne ze 80% ludzi na ulicy powie że zwykłe sportowe auto, nie beda śwaidomi co to za cudo poniewaz nigdy prawdopodobnie nie słyszeli o tym ze Bugatti wypuściło obecnie jakis nowy model.
-jesli juz miałbym kupowac to wolałbym czerwone Ferrari, wydaje mi sie ze zdecydowasie wiecej osób było by zainteresowane Ferrari
-kosztuje niebotyczną kwote, nie oferując w zamian nic poza osiągami (o gustach sie nie dyskutuje, mi sie nie podoba, Ferrafi sa zdecydowanie ładniejsze)

Nadal nie rozumiesz że nie kupuje się po to żeby ludzie wiedzieli co to, tylko dlatego że się chce mieć TO auto. ;)

hardsql, napisałeś o burakach parkujących pod sklepem. To jest obraza. Pisząc tak obrażasz kogoś, może kogoś kto to czyta, więc się ni dziw kontragresji.

Niemniej proszę o spokój i upominam a nie jechanie sobie :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 13:28 
Forumowicz

Moje BMW: E60 530xi
Kod silnika: N53
hardsql: Nie rozumiesz tego po prostu i tyle, dla Ciebie każdy zakup musi mieć umotywowaną potrzebę i sens. Ale uwierz mi że jest naprawdę masa ludzi których ty nazywasz "burakami" dla których pójście na zakupy nie jest wymuszone potrzebami ale chęcią udania paru zł. Zazwyczaj to co kupują ma niewiele wspołnego z funkcjonalnością i jest żadko używane ale mają i liczy się ile na to wydali, a nie czy z tego korzystaja. Ot takie wysublimowane poczucie luksusu. Można by powiedzieć, że są próżni ale tylko z naszego punktu widzenia, nie z ich poziomu.

A odnośnie kredytów to u nas norma. Wiele "biznesmenów" ledwo po rozkręceniu firm jak już poczują $$$ zamiast nadal inwestować w firme zaczyna udawać multimilionerów i biorą kredyty bo przecież interes się kręci. No i potem kończy się tak jak piszesz, firma traci płynność finansową i zaczynaja się problemy. Ale co się dziwić jak większość z nich ma blade pojęcie BIZNESIE.

Ostatnio edytowano 31 sierpnia 2007, 13:37 przez BaX, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 13:30 
Forumowicz

hardsql, po co piszesz że Veyron brzydki, że to VW itd.
Przyznaj się że przeraża cię koszt instalki LPG to tego auta :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 13:32 
Przyjaciel forum

BaX napisał(a):
Nie rozumiesz tego po prostu i tyle, dla Ciebie każdy zakup musi mieć umotywowaną potrzebę i sens. Ale uwierz mi że jest naprawdę masa ludzi których ty nazywasz "burakami" dla których pójście na zakupy nie jest wymuszone potrzebami ale chęcią udania paru zł. Zazwyczaj to co kupują ma niewiele wspołnego z funkcjonalnością i jest żadko używane ale mają i liczy się ile na to wydali, a nie czy z tego korzystaja. Ot takie wysublimowane poczucie luksusu. Można by powiedzieć, że są próżni ale tylko z naszego punktu widzenia, nie z ich poziomu.

....no np, szócha KotaSylwestra:-)

Kotuś...żart ale musiałam rozluźnić atmosferę...wybacz że Twoją osobą ale tylko to mi się pierwsze nasunęło do głowy:-)

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 13:35 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38 730d
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=153718
bardzo prosze wszystkich o powstrzymanie się od dalszych dyskusji i komentarzy na temat co i ile kto ma, etc. w przeciwnym razie posypią się ostrzeżenia
temat dotyczy pojazdu, a nie roztrząsania skąd kto na niego ma i kto co może sobie kupić. Zostawcie te opinie dla siebie

:offtopic: = :ban?:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 13:39 
Zacna persona forum

Bardzo proszę wszystkich o powstrzymanie sie od wszelkich dyskusji na forum ! :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 13:43 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E38 730d
Kod silnika: M57
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=153718
dziękujemy Mistrzowi słowa za wyjaśnienie, widocznie pojmuje tylko wyrywkowe słowa a nie całą treść :niepewny:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 13:44 
Kocie buraki, no może rzeczywiście troche za mocne słowo, ale co ja poradze na to ze tak jest i mnie to niemiłosiernie wkurza. Dlaczego 95% osób pakujących pod marketem może stanąc na miejscach do tego wyznaczonych, te 5% musi miec auto w odległości 5 m od wejścia?? Ja sobie tak wychodze z wózkiem z zakupami, mam auto na wprost a musze isc 20 żeby ominąc wszytskie auta które stoja pod wejścicem bo nie przejade wózkiem miedzy nimi. Jakby sie dało to niektóre takie ososby by wjechały poprostu do środka :P

ehmm... z tego co wiem Bugatii to VW
obecnie jedyna marką która produkuje auta sueprsportowe i kozysta tylko i wyłacznie ze swoich rozwiązan jest Ferrari, maja np własna odelwnie do silników itp
:rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 13:46 
Częsty bywalec

Moje BMW: saab 93 SC
Kod silnika: Z19DTH
To byla moja fura, dostalem w prezencie od szejka ale, ze wracalem z imprezki po kilku piwach i przyhaczylem lekko przodem to puscilem kolesiowi po kosztach. Widze, ze juz go zrobili.... tutaj foto : http://tinyurl.com/yvgvxv

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 13:46 
Zacna persona forum

rorafalki napisał(a):
dziękujemy Mistrzowi słowa za wyjaśnienie, widocznie pojmuje tylko wyrywkowe słowa a nie całą treść :niepewny:

Luz Rorafalki - żarcik puściłem niewinny. ;) Swoją drogą to chyba dyskusja musi sie sprowadzić na tor finansowy bo rzadko trafiają się auta za tak gigantyczne pieniądze.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 13:47 
Przyjaciel forum

reserved napisał(a):
To byla moja fura, dostalem w prezencie od szejka ale, ze wracalem z imprezki po kilku piwach i przyhaczylem lekko przodem to puscilem kolesiowi po kosztach. Widze, ze juz go zrobili.... tutaj foto : http://tinyurl.com/yvgvxv

..do lekkich poprawek.....lakernyczych.

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 14:53 
Zacna persona forum

DW - wrocław. to jeździ po moim mieście. mój kuzyn to widział raz. ciekaw jestem jak to jeździ po tych dziórach. jak widać na załączonym podobnie wygląda cały wrocław. rozkopany...

Tytuł:
PostNapisane: 31 sierpnia 2007, 14:58 
Częsty bywalec

Moje BMW: E46 330i, było kilka
Kod silnika: M54B30
misssiaq6 napisał(a):
jak widać na załączonym podobnie wygląda cały wrocław. rozkopany...

cieszcie sie, w końcu drogi normalne będziecie miec... :)

http://www.ASO-BMW.pl[/b]
https://www.facebook.com/ASOBMW/

Sprzedam:
BMW X3 Sport Pakiet

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1