BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 15:14

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Zlodzieje lusterek Wroclaw
PostNapisane: 16 października 2013, 18:59 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46 320td
Kod silnika: M47TU
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f ... 46&start=0
Mi jebneli jakoś trzy lata temu wkład,ale tylko prawy. Z takim znaczkiem ///M był. Coś takiego
Obrazek
Pózniej kupiłem nowe, obydwa niebieskie. Auto stało na śródmiesciu.

Obrazek

Zobacz profil Wyślij e-mail  

PostNapisane: 16 października 2013, 19:12 
Zacna persona forum

Moje BMW: F11
DaRo25 napisał(a):
yogi7456 U mnie jest -bylo pare cyganow w miescie, obecnie rozjechani po angoli i krajach uni .. tak prowadza swoje ''interesy''

ALe kiedys robilem remony u cygana w domu .. drogie tapety , klepki debowe na podlodze , zyrandol pozlacany ... hehe nawet oddzwiernego mial ! Pytam sie go .. skad???? a on ..u mnei mieszka 14 osob .. na kazde od miasta ,jakos to bylo pare lat temu , 700-800zl ,, bo to mniejszosc .. a kazde z nich nie mieszkalo w domu ... Juz wiesz jak mieli czysty hajs ... do tego ''interesy'' ... i nie mowie tu, o sprzedazy dywanow

:)

parę cyganów... chyba żartujesz stary, twoje miasto to dolnośląskie zagłębie romów, cały rynek należy do nich... na blokach tabliczki z ich znaczkami, cyganie na bilboradch :wstyd:

co do wkładów, jeśli czytam, że komuś kradną nawet te znaczone... to ja już nie wiem, chyba jedyne wyjście to zabierać wkłady po każdej jeździe do siebie do domu
albo garaż,strzeżony parking. Krótka piłka, śmieci były są i będą w każdym społeczeństwie.

PostNapisane: 17 października 2013, 14:07 
Pierwsze kroki

Moje BMW: e38
Wkur*@&jący temat :kwasny: Nerw konkretny - wcale się nie dziwię. Choć nic mnie już nie zaskoczy. O ile zdziwieniem to nie są lusterka czy listwy o tyle kolega przychodzi pod blok na następny dzień rano (ciemno jak to teraz o godz 5 i w dodatku konkretna mgła do tego człowiek zaspany i spieszący się do pracy). Zachodzi od tyłu, wsiada do auta. Odpala, załącza lampki i przeciwmgielne a tu brak przeciwmgielnych.. trochę nerwów, może wystarczy poruszać halogenem. Wysiadka z auta i zgon :przestraszony: brak całego zderzaka z m-pakietu, jedyne co zostało to belka. Poszło wszystko.. zderzak, listwy, dokładka, tablica rejestracyjna, halogeny z wtyczkami i przewodami, czujnik temp, osłona pod silnikiem, wloty tarcz itd :kwasny:

PostNapisane: 17 października 2013, 16:38 
Forumowicz

Moje BMW: E39 530dA M-Pakiet
Garaż: W garazu juz 6 lat
Dzisiaj bylem na stacji diagnostycznej i diagnosta mi mowi, ze mam najstarsze BMW na swiecie :szok: Policjantka wypisujaca zaswiadczenie wpisala, ze rok pojazdu to 200, czyli wedlug nieomylnosci policji moje auto ma juz ponad 1800 lat :rotfl: Wczesniej nawet na ten papierek nie zerkalem i tego nie zauwazylem, musze wyrobic zolte tablice :P

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1