BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 3 maja 2025, 16:59

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 12:33 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 530iA
Kod silnika: M54B30
LEGO napisał(a):
Borsuk napisał(a):
widzę kolego ze dyskusja z Tobą nie ma najmniejszego sensu bo albo masz z tym problemy siedzisz wiecznie w domu i żadna kobieta Cię nie chce albo masz 12 lat ... pozdrawiam

bez obaw wychodze z domu no i nie mam 12 lat.Nie wiem czemu czujesz sie zatakowany,moja wypowiedz była w formie zartu,współczuje ze masz stycznosc z takimi osobami.Ja naszczescie nie spotykam/nie widuje takich ludzi lub dociera do Mnie za mało informacji (ale to chyba dlatego ze nie lubie słuchac plotek)

bardzo mnie to cieszy ... co do plotek to tez ich nie lubię słuchać no ale niestety jak sie przebywa z takimi ludźmi część swojego żąycia to omijać sie tego na okrągło nie da ... ilość rozwodów w polsce mówi sama za siebie że to duży problem ... a jakby na to nie patrzeć za granicą kobiety seks traktują często jako sport ... peace LEGO :D

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 15:22 
Forumowicz

mam podobne podejscie do tego tematu jak M_Benz.
mnie nic nie zaskoczy, po ludziach mozna spodziewac sie wszystkiego i przykladów mozna tu mnozyc sporo.
ktos napisal ze sie zdradza dlatego ze czegos komus brakuje w zwiazku. nie koniecznie. czasem robi sie to dla sportu, dla adrenaliny ot tak poprostu bo to przyjemne.

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 18:04 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Jak jesteś prawdziwym facetem to kobieta Cię nie zdradzi. 90 procent kobiet które zdradzają to nie są tzw. suki szukające frajera, tylko zaniedbywane babki w domu. Za szalonych lat spotykalem sie tylko z mężatkami bądź zajetymi - same zalety, są dyskretne i nie marudzą po wszystkim. Wystarczy im powiedziec jakie są piekne, mądre i już są gotowe do zdrady. Powód? W domu tego nie slyszą. Daj z siebie wszystko, żyj dla tej jedynej, pielęgnuj uczucie, spraw aby nic nie było ważniejsze od niej - ani kumple, ani praca, ani nie daj Boże samochód. Natomiast jeżeli dajesz wszystko swojej kobiecie, a ona i tak zrobi z Ciebie wała, to znaczy że trafileś na sukę i daj sobie spokój. Proste.

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 21:24 
Uzależniony od forum :)

el Presidente napisał(a):
Daj z siebie wszystko, żyj dla tej jedynej, pielęgnuj uczucie, spraw aby nic nie było ważniejsze od niej - ani kumple, ani praca, ani nie daj Boże samochód. Natomiast jeżeli dajesz wszystko swojej kobiecie, a ona i tak zrobi z Ciebie wała, to znaczy że trafileś na sukę i daj sobie spokój. Proste.

Wydaję mi się że bardzo możesz się mylić. Skoro kobieta ma od Ciebie wszystko, wie że jesteś okręcony wokół palca i dajesz jej wszystko to robi sobie skok w bok bo przecież i tak ją kochasz, dajesz jej wszystko, nawet auto w którym Cię zdradza.

(nie miałem na myśli CIebie, oczywiście, tylko o "model-u"

Jak jesteś prawdziwym facetem to kobieta Cię nie zdradzi.

A niby dlaczego nie? Może ty jesteś koleś w garniaku a się puści z polskim hydraulikiem? Może po prostu będzie miała ochotę?

casus maximus napisał(a):
mnie nic nie zaskoczy, po ludziach mozna spodziewac sie wszystkiego

Powiesz swojej kobiecie: Nie zdziwię się jak mnie zdradzisz? :zdziwko:

Natomiast jeżeli dajesz wszystko swojej kobiecie, a ona i tak zrobi z Ciebie wała, to znaczy że trafileś na sukę

To dobre wytłumaczenie na wszystko. To zła kobieta była :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 21 października 2007, 22:18 
Przyjaciel forum

Moje BMW: Było E39. Jest E88
Kod silnika: N52B30
Garaż: viewtopic.php?f=6&t=171542
KotSylwester napisał(a):
Daj z siebie wszystko, żyj dla tej jedynej, pielęgnuj uczucie, spraw aby nic nie było ważniejsze od niej - ani kumple, ani praca, ani nie daj Boże samochód. Natomiast jeżeli dajesz wszystko swojej kobiecie, a ona i tak zrobi z Ciebie wała, to znaczy że trafileś na sukę i daj sobie spokój. Proste.

Wydaję mi się że bardzo możesz się mylić. Skoro kobieta ma od Ciebie wszystko, wie że jesteś okręcony wokół palca i dajesz jej wszystko to robi sobie skok w bok bo przecież i tak ją kochasz, dajesz jej wszystko, nawet auto w którym Cię zdradza.

niestety zgadzam sie z kotem. mam kolezanke dla kotrej facet byl poprostu super dobry, na wszystko sie zgadzal i ulegal, nie miala z nim zadnych problemow, kupowal kwiaty itp itd wg ideal. zdradzala go bo dla niej to byla nuda, ona potrzebowala sprzeciwu. pytalem sie mojej dziewczyny czy by chciala (my sie dosc czesto klucimy a oni wogle) zebym taki byl. powiedziala ze jasne ze nie bo dla niej to taki totalny pantofel. hehe dziewczyny sa dziwne, robia z nas cale zycie pantofla a jak juz maja to im sie nie podoba to:) moze to tak samo jak z latwymi dziewczynami ze wolimy te "trudniejsze"

a co do tematu. to jest on bardzo smutny, zwazywszy to co sie dzieje z polkami (przewaznie tymi polskimi cnotkami) za granica. smutne to jest dla mnie. nieraz to mi sie wydaje ze ja jestem jakims wymarlym gatunkiem z moja dziewczyna.

no ale czego chcemy, jestesmy zapatrzeni na na zachod, na usa a tam to normalka.

mam kumpla w usa i pytalem sie jak tam jest z dziewczynami, mowi ze ciezko pozadna spotkac :( wiekszosc jest takich ze postawisz drinka i idziesz do lozka no a minimum do kibla idzie sie odwdzieczyc. tam nie ma czegos takiego ze chlopak 17< nie ma sexu min raz w tyg, oczywiscie singiel, a ciezko znalesc nastolatka ktory nie zdradzal.

smutne to, bo ja nie wyobrazam sobie zdradzic...

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 09:08 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
A ja zgadzam się z El.

Bo kobieta, która wie czego chce - w momencie kiedy to dostanie - szanuje.

Pisze o Kobietach przez duże K. Nie o babach, dziewczynkach, sukach.

To nie jest tak, że jak się daje dużo to gowno z tego wyjdzie. Trzeba wiedzieć od początku co się pod dach bierze. Kobietę, sukę czy dziewczynkę...........

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 09:47 
Zacna persona forum

Borsuk napisał(a):

Zacznijmy od tego, ze to zalezy od wychowania i podejscia. Kobieta, ktora wie czego chce, wcale nie musi tego dostawac, zeby to uszanowac (u siebie) czy np. u innej osoby (moze przeciez zdradzic z mężem kolaznki z pracy). Jesli to szanuje, to jest klasa. Jesli nie - to samo moze powielac u siebie.

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 10:04 
Przyjaciel forum

...od kiedy mam zmieniony nick na Borsuk?:-)

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 10:29 
Zacna persona forum

agrafga napisał(a):
...od kiedy mam zmieniony nick na Borsuk?:-)

Od kiedy piszesz jak facet :D
A powaznie to sory, ja dalem poprawnie, a forum to forum :)

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 10:35 

agrafga napisał(a):

A między momentami są inne momenty...

agrafga napisał(a):

My piszemy o płci żeńskiej. Logiczne że porządna (nie zdradzająca) nie zdradza. To oczywista oczywistość, tak jakby udowadniać że napój jeżeli jest cocacolą to jest czarny.... To wie każdy...

agrafga napisał(a):
To nie jest tak, że jak się daje dużo to gowno z tego wyjdzie.

Oczywiście że nie, ale nie koniecznie jak się dużo daje to coś wyjdzie :zdziwko:

GP-T1000 napisał(a):
robia z nas cale zycie pantofla

Nie poznałem takiej...

Wg. mnie tak samo faceci zdradzają jak i kobiety, kwestia osobowości.. Kiedyś kiedyś dawno temu jak prowdziłem inny tryb życia... mężatek poznałem kilka.. koleżanek też miałem kilka, co koledzy robili też mógłbym opisać na kilka stron....

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 10:56 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E84
Garaż: Było E36,E39,E60
Hymm moim zdaniem nie ma co byc za dobrym :| przyjmijmy ze para w zwiazku daje razem 100% uczyc (czy czegos)Jesli My Tzn,Ja,Ty ktos tam daje wiecej niz 50% partner zaczyna dawac wtedy mniej z Siebie,zawsze musi być to "100%".Jakie sa korzysci z tego ze jest rownowaga w zwiazku?Oboje partnerów jest szczesliwych :super: ,a co dzieje sie gdy My zaczynamy dawac wiecej?
-wtedy partner/partnerka moze zaczac sie głubic w uczuciach,moze pomyslec "Ja Jej/Jego chyba nie kocham Skoro on/ona wariuje tak za Mna" moze poczuc ze Jego/Jej miłosc przy naszej jest bardzo "mała"
-no i oczywiscie moze stac sie cos takiego jak mowi KotSylwester,

Cytuj:

Reasumujac nie ma co z Siebie dawac wszystkiego,trzeba miec WŁASNE zainteresowania,tajemnice i przyjaciół (Tych ostatnich czesto sie zaniedbuje gdy zaczyna my zwiazek a potem gdy cos nie wypali,zostajemy sami :dontgetit: )

Czasami nie ma co sie dziwic facetom/kobietom ze zaczynają zdradzac ale najpierw powinni zakonczyc 1 zwiazek.

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 13:41 
Zacna persona forum

Moje BMW: 323i
Kod silnika: M52TuB25
Dla mnie zdrada byłaby moją osobistą porażką i zakończeniem związku. Nie przełknąłbym.

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 14:00 
Zacna persona forum

Lego, ale pierdoły wypisujesz.... :przestraszony: :rotfl:
Moze jeszcze przelicz opłacalność i koszt dziewczyny / żony, bo ci sie chyab nie kalkuluje... :wstyd:

KotSylwester napisał(a):
Wg. mnie tak samo faceci zdradzają jak i kobiety, kwestia osobowości..

Tak jest. Tu lezy ... pies (?) pogrzebany.

-> Zobacz Moja Bunie

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 14:46 
Przyjaciel forum

agrafga napisał/a:

My piszemy o płci żeńskiej. Logiczne że porządna (nie zdradzająca) nie zdradza. To oczywista oczywistość, tak jakby udowadniać że napój jeżeli jest cocacolą to jest czarny.... To wie każdy...

......no nie każdy.....wierz mi nie każdy.

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 16:00 
Przyjaciel forum

Moje BMW: E84
Garaż: Było E36,E39,E60
mike_r6, Ty jak zawsze jestes alfa i omega :zdziwko: wogole guru we wszystkim :zakrecony: .Czy ja napisałem cos co mowi o kosztach?To czego kolego mowisz odrzeczy?Ok dla Ciebie zobrazuje to na jabłkach lub na cukierkach :rotfl: zgoda?

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 17:37 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 325
a jezeli jest sytuacja ze sie kocha te osobe to mozna ot tak zdradzic jak to wyglada??

Powiem po sobie ze do poki nie poznalem swojej dziewczyny ktora bardzo kocham bylo mi wszystko obojetne poznalem wiele panienek z roznego przekroju spolecznego. Co chwila zdarzaja sie jakies "okazje" na ulicy, na uczelni z ktorych nie korzystam poniewaz moja ukochana daje mi te bliskosc emocjonalna ze czuje sie przy niej bardzo dobze i zupelnie nie pociagaja mnie jakis odcinki jednorazowe. Nigdy nie narzekalem na brak zainteresowania moja osoba plci przeciwnej. Ale na prawde teraz dopiero wiem ze nie moglbym nigdy w zyciu jej zdradzic po porostu bardzo ja kocham, alkoholu nie pije (wiec opcja pod wplywem odpada) a po za tym po co niszczyc to co dobre....

Tytuł:
PostNapisane: 22 października 2007, 19:22 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
KotSylwester napisał(a):

(nie miałem na myśli CIebie, oczywiście, tylko o "model-u"

Jak jesteś prawdziwym facetem to kobieta Cię nie zdradzi.

A niby dlaczego nie? Może ty jesteś koleś w garniaku a się puści z polskim hydraulikiem? Może po prostu będzie miała ochotę?

casus maximus napisał(a):
mnie nic nie zaskoczy, po ludziach mozna spodziewac sie wszystkiego

Powiesz swojej kobiecie: Nie zdziwię się jak mnie zdradzisz? :zdziwko:

Natomiast jeżeli dajesz wszystko swojej kobiecie, a ona i tak zrobi z Ciebie wała, to znaczy że trafileś na sukę

To dobre wytłumaczenie na wszystko. To zła kobieta była :rotfl:

Radek mówię o kobietach, a nie imitacjach oraz o prawdziwych facetach,a nie pantoflach w garniaku. Jest różnica pomiedzy okręceniem sobie faceta wokół palca i sytuacją, gdy ten facet jest dla kobiety autorytetem. Taki gośc nie zostanie zdradzony. a jeśli mimo wszystko babka pójdzie z hydraulikiem, patrz moje ostatnie zdanie :)

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2007, 07:37 

el Presidente, no ale mówimy o zdradzie a nie zdradze wśród pewnych grup ludzi :) Dlaczego? Bo wiele razy słyszałem od różnych ludzi że się zawiedli że sobie całkowicie inaczej wyobrażali drugą osobę. Ja tam się chyba jeszcze na żadnej kobiecie jakoś nie zawiodłem, w kwestii charakteru, a raczej osobowości.

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2007, 09:01 
Przyjaciel forum

Kocie...bo kotki się nie oswaja.......tak to se ne da :hyhy:
Taki OT nt zawiedzenia się na osobowościach;-)
Poza tym, istnieje coś takiego jak kompromis czyli zaakceptowanie tego czego się nie spodziewało w osobowości :P

Tytuł:
PostNapisane: 23 października 2007, 09:06 

agrafga napisał(a):
Kocie...bo kotki się nie oswaja.......tak to se ne da

1.Ja nie napisałem że się oswaja
2.Da się. :rotfl:

agrafga napisał(a):
istnieje coś takiego jak kompromis czyli zaakceptowanie tego czego się nie spodziewało w osobowości

Zdrada chyba nie należy do rzeczy ustalanych w trakcie związku, a na jego początku i to raczej w formie ustalenia "luźnego" związku a nie akceptacji zdrad. :zdziwko:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1