BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 4 maja 2025, 05:23

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 26 grudnia 2007, 20:49 
Forumowicz

Ja przyjechalem z Angli na swieta swoja e32 z 91 roku,nieraz widze jak ludzie sie odwracaja z dziwnym usmiechem,ze z Angli a takim starym autem.Pod blokiem widze trzy prawie nowe
auta na angielskich blachach,bo przeciez to wstyd przyjechac czym innym.Mijal mnie dzisiaj koles dwuletnia vectra z jednoznacznym usmiechem na twarzy.Ludzie,ale ja nie chce innego auta,mam je ponad rok,wlozylem w nie naprawde duzo funtow i nigdy nie zamienie sie na dwuletnia mydelniczke.Naprawde mam gdzies co inni o mnie mysla,nigdy nie bedzie ich stac na jazde autem z silnikiem powyzej 1.3 na instalacji gazowej.Zalosne :mur:

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 27 grudnia 2007, 23:53 
Zacna persona forum

Moje BMW: Z4 3.0i
Cinek nie jesteś czasem z takiego miłego miasteczka na J. na Dolnym Śląsku? Chyba dzisiaj widziałem tam takie e32 ze smiesznym spojlerkiem z tyłu. Angielskie tablice, takie same felgi. Jeśli tak to pozdrawiam, mój wspólnik od aut jest z J.

Tytuł:
PostNapisane: 28 grudnia 2007, 17:13 
Zacna persona forum

ULLISSES napisał(a):
Co do samej marki, to kwestia tego, czy ktoś jechał BMW, czy nie. Jeździłem ostatnio koleżanki Astrą II i w szoku byłem, iż moje E30 prowadzi się o niebo lepiej.

Astra Astrze nie równa :] Owszem E30 ma trochę bardziej zaawansowane zawieszenie ale jakby postawić na torze Astre 1.6 i 316stke to różnica by była niewielka...

Obczaj Mój Najszybszy w Mieœcie Wóóóóz Wariat ! E28 520i Edition

Tytuł:
PostNapisane: 28 grudnia 2007, 22:07 
Forumowicz

el Presidente to bylem ja,a ten spojlerek jest na niej od poczatku i nie mam czasu go sciagnac(trzeba by maskowac dziury),rowniez pozdrawiam. :ok:

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 44 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1