CZECHU napisał(a):
jezeli nie zrozumiales oco mi chodzi to znaczy ze moje normy moralne sa dla ciebie abstrakcja i nie ma sensu zebym ci to wyjasnial bo i poco?
Normy moralne kolego, to odnoszą się zwyczajnie do np. 10 przykazań,
a ja dalej nie widzę jaki grzech, co zrobil zlego i przeciw komu Marcinkiewicz.
Ty sam sobie poustalaleś jakieś niby normy i sam nie umiesz tego wytlumaczyc, o co dokladnie Ci chodzi napisze potem.
CZECHU napisał(a):
kto nie ma swiadomosci ze wiazac sie
z razy mlodsza od siebie osoba moze zostac walniet w rogi
A skąd takie niskie mniemanie o kobietach ?! Czlowieku, radze Ci mniej rymów o suczkach i świniach, a więcej reala !!
CZECHU napisał(a):
za to ze sam wywolal ten caly cyrk medialny
Nie on, bo sam sobie nie wyciągnal tego nagrania ze studia, swoją drogą kultura dziennikarska to rynsztok, przecież przed nagraniem jest czas prywatny, można w tym czasie np. dostac krwotoku z nosa, albo wzdęcia, i co, to też trza pokazać ?
Dla mnie nie ma nikt prawa tak pokazywać jego prywatnego życia, cokolwiek by nie robil, nasza prywatność to rzecz święta.
CZECHU napisał(a):
poza tym nie jest dla ciebie małostkowe to ze starsi faceci wiaza sie z tak mlodymi kobietami ?
Powiem Ci wprost co Cie boli,
gryzie Cie ze faceci z pozycją, z pieniędzmi, nie narzekają na brak kobiet, i są w stanie mieć kobiety o których Ty możesz sobie pomarzyć albo pooglądać co najzwyżej w klipach Wujka Samo Zlo.
Tak jest i bylo, ze kobiety garną się do jednostek z pozycją i z kasą, i nic temu nie zaradisz taka jest biologia, a golodupcom mówią spadaj, i to Cię boli heheheh
Znam wiele przykladów wieloletnich związków o dużej różnicy wiekowej malzonków, normalne rodziny i tyle, dlatego nie ma o co wątroba boleć. Proponuje historii się pouczyć, sprawdzić ile par mężów stanu bylo z dużą różnicą wieku....
Dla mnie to, że facet umie sobie życie ulożyć z mlodszą kobietą dziala na jego korzyść, widać nie zdziidzial ani nie stetryczal jeszcze.
Wyjasniles jak umiales, ale wynika z tych wyjasnien tylko to, ze coś Cie drazni, ale sam nie umiesz tego nazwać co, ja Ci pomoglem i to zrobilem hehehe