BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 7 czerwca 2025, 22:02

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2009, 16:56 
renoraines napisał(a):
że to ich żarty.

denne bądź co bądź :zdegustowany:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2009, 17:03 
Forumowy terrorysta

Z perspektywy czasu najlepsze z tego wszystkiego jest to, że blizniacy pozbywajac sie Kazia z funkcji premiera, myśleli, że zrobią mu krzywdę. A tak naprawdę, to dopiero po opuszczeniu rządu Kaziu wypłynął na szerokie wody. :)

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2009, 18:39 
Forumowicz

jiGsaw napisał(a):
Jarosław Kaczyński - gej, chyba nie lepszy?

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2009, 22:29 
Specjalista

Moje BMW: M6
Kod silnika: S85 S62 M60
Garaż: było: M5e39 '01,
e34 540i '94
CZECHU napisał(a):
chodzi o to ze taki ktos mial wplyw na decyzje w naszym kraju i ze znowu moze sie pchac na stolek

ale o co chodzi ?
ze nie moze mieć wplywu na decyzje kraju ktoś ma dziewczyne, kto sie zakochal ?
Czechu powiem Ci wprost, weź no sie ogarnij, mniej przed kompem, mniej wal konia i pokręć się za jaimiś laskami.....

Nie widze nic zlego w tej scenie, normalnie nic !
rozumiem ze stary dziad 70letni któremu nie bryka może kręcić nosem z ZAZDROŚCI ale innego powodu nie widze.
A o poziomie tej dziewczyny to pojechaleś, nie znasz jej, nie wiesz że poezje pisze i nie taką ostatnią wcale, ale już Czechu uznal że ona jest walnięta.....

Masakrujecie mnie dzieciaki czasem tutaj na forum, normalnie tracicie kontakt z rzeczywistością.....

http://imageshack.com/a/img689/1772/78er.jpg

Sprzedam MANUAL 6-b z M5e39 ~ 3.000 PLN

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2009, 22:40 
Przyjaciel forum

Moje BMW: 325
jiGsaw napisał(a):
Jarosław Kaczyński - gej, chyba nie lepszy?

kolego uwazaj bo to podchodzi pod 216 KK i jak ktos zechce to moze wniesc sprawe do prokuratury. Nawet na necie nie mozna sie czuc bezkarnym :rotfl: co to za kraj? :P

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2009, 22:44 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
No tak, dlatego nie napisałem "pedał", czy "ciota". Samo słowo gej nie jest obraźliwe, stwierdza tylko preferencje seksualne danej osoby. Nie popadajmy w paranoje. Ktoś zechce wnieść sprawę? Buahah, nie ktoś, musiałby to zrobić sam zainteresowany, a chyba ma ciekawsze zajęcia i musiałby już milijart takich spraw założyć, jeżeli obrażałby się o takie rzeczy... :rotfl:

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2009, 22:59 
Zacna persona forum

Moje BMW: e46 COUPE+COMPACTe36
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=94308
Boogie, ja uwazam ze sa pewne normy moralne i zwlaszcza ktos kto chce rządzić krajem powinien miec to na wzgledzie i nie ja jeden odbieram to tak nie inaczej ale ty tego nie musisz rozumiec czytajac twoje wypowiedzi przypomina mi sie dpowiedz Frytki na pytanie Cejrowskiego jak sie nazywa kobieta sprzedajaca swoje cialo pod latarnia odp.-kobieta wyzwolona taki tok rozumowania dlatego dalsza dyskusja nie ma sensu

Tytuł:
PostNapisane: 22 lutego 2009, 23:13 
Specjalista

e34 540i '94
Ok, Czechu, wszytsko rozumiem
normy moralne to bardzo ważna sprawa, dobrze że o nich wspominasz,

ale powiedz mi, jasno, jakie normy morlane zostaly naruszone w tym obrazku co to zapodales ? Co zrobil Marcinkiewicz, co trzeba napietnować ?

Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2009, 06:27 
Boogie napisał(a):
Co zrobil Marcinkiewicz, co trzeba napietnować ?

Nic nie trzeba piętnować.

Kreuje sobie taki wizerunek, a nie inny. W moich oczach nie zyskuje, tylko traci.

Jeśli natomiast dyskusja dalej będzie się toczyła w stylu:

Boogie napisał(a):
mniej wal konia

Posypią się ostrzeżenia i temat będzie zamknięty, jak dzieciaczki nie umieją dyskutować bez podobnych zwrotów.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2009, 10:18 
Zacna persona forum

Boogie napisał(a):
ale powiedz mi, jasno, jakie normy morlane zostaly naruszone

jezeli nie zrozumiales oco mi chodzi to znaczy ze moje normy moralne sa dla ciebie abstrakcja i nie ma sensu zebym ci to wyjasnial bo i poco?
Boogie napisał(a):
Co zrobil Marcinkiewicz
stracil wiarygodnosc uwazam ze ktos kto nie ma swiadomosci ze wiazac sie
z razy mlodsza od siebie osoba moze zostac walniet w rogi chyba nie jest zdoly do podoejmowania decyzji zwiazanych z losem kraju dla mnie podatnika wyborcy jest on osoba nie godna zaufania dlatego to tu zapodalem i wyrazilem swoje zdanie(prosciej wyjasnic nie potrafie)
Boogie napisał(a):
co trzeba napietnować ?

potepic bo napietnowac to zbyt mocne slowo moge go jedynie za to ze sam wywolal ten caly cyrk medialny
poza tym nie jest dla ciebie małostkowe to ze starsi faceci wiaza sie z tak mlodymi kobietami ?
to nie jest tracenie kontaktu z rzeczywistością ?

Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2009, 10:52 
Uzależniony od forum :)

Moje BMW: E46 325 CiA
Garaż: https://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=170039&start=0
CZECHU napisał(a):
stracil wiarygodnosc uwazam ze ktos kto nie ma swiadomosci ze wiazac sie
z razy mlodsza od siebie osoba moze zostac walniet w rogi chyba nie jest zdoly do podoejmowania decyzji zwiazanych z losem kraju dla mnie podatnika wyborcy jest on osoba nie godna zaufania dlatego to tu zapodalem i wyrazilem swoje zdanie(prosciej wyjasnic nie potrafie)

Dokładnie. Kazio w tym wieku powinien sobie takie małolatki wokół palca owijać w 15 min a nie sam biegać za nią jak pies za kotem a widać że w tym przypadku tak jest. A może ona po prostu jest na podobnym poziomie intelektualnym jak Kazio dlatego tak świetnie się dogadują ze sobą :wstyd: Mam znajomego który ma 26 lat i ciągle umawia się z 18stkami max 19 lat ! W domu ma jeszcze resoraki na półkach a pod biurkiem zabawki z dzieciństwa :wstyd: Po prostu szuka sobie partnerki na jego poziomie...

Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2009, 10:55 
Specjalista

e34 540i '94
CZECHU napisał(a):
jezeli nie zrozumiales oco mi chodzi to znaczy ze moje normy moralne sa dla ciebie abstrakcja i nie ma sensu zebym ci to wyjasnial bo i poco?

Normy moralne kolego, to odnoszą się zwyczajnie do np. 10 przykazań,
a ja dalej nie widzę jaki grzech, co zrobil zlego i przeciw komu Marcinkiewicz.
Ty sam sobie poustalaleś jakieś niby normy i sam nie umiesz tego wytlumaczyc, o co dokladnie Ci chodzi napisze potem.

CZECHU napisał(a):
kto nie ma swiadomosci ze wiazac sie
z razy mlodsza od siebie osoba moze zostac walniet w rogi

A skąd takie niskie mniemanie o kobietach ?! Czlowieku, radze Ci mniej rymów o suczkach i świniach, a więcej reala !!

CZECHU napisał(a):
za to ze sam wywolal ten caly cyrk medialny

Nie on, bo sam sobie nie wyciągnal tego nagrania ze studia, swoją drogą kultura dziennikarska to rynsztok, przecież przed nagraniem jest czas prywatny, można w tym czasie np. dostac krwotoku z nosa, albo wzdęcia, i co, to też trza pokazać ?
Dla mnie nie ma nikt prawa tak pokazywać jego prywatnego życia, cokolwiek by nie robil, nasza prywatność to rzecz święta.

CZECHU napisał(a):
poza tym nie jest dla ciebie małostkowe to ze starsi faceci wiaza sie z tak mlodymi kobietami ?

Powiem Ci wprost co Cie boli,
gryzie Cie ze faceci z pozycją, z pieniędzmi, nie narzekają na brak kobiet, i są w stanie mieć kobiety o których Ty możesz sobie pomarzyć albo pooglądać co najzwyżej w klipach Wujka Samo Zlo.
Tak jest i bylo, ze kobiety garną się do jednostek z pozycją i z kasą, i nic temu nie zaradisz taka jest biologia, a golodupcom mówią spadaj, i to Cię boli heheheh
Znam wiele przykladów wieloletnich związków o dużej różnicy wiekowej malzonków, normalne rodziny i tyle, dlatego nie ma o co wątroba boleć. Proponuje historii się pouczyć, sprawdzić ile par mężów stanu bylo z dużą różnicą wieku....

Dla mnie to, że facet umie sobie życie ulożyć z mlodszą kobietą dziala na jego korzyść, widać nie zdziidzial ani nie stetryczal jeszcze.

Wyjasniles jak umiales, ale wynika z tych wyjasnien tylko to, ze coś Cie drazni, ale sam nie umiesz tego nazwać co, ja Ci pomoglem i to zrobilem hehehe

Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2009, 11:07 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Boogie napisał(a):
swoją drogą kultura dziennikarska to rynsztok,
...
Dla mnie nie ma nikt prawa tak pokazywać jego prywatnego życia, cokolwiek by nie robil, nasza prywatność to rzecz święta.

Tak.
Mi się chce rzygać jak słyszę o kolejnym przypadku gdzie prasa zagląda komuś w spodnie, tudzież pod kołdrę.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2009, 11:11 
Częsty bywalec

Moje BMW: 535d
Bobby_Valentino napisał(a):
Mam znajomego który ma 26 lat i ciągle umawia się z 18stkami max 19 lat !

smieszne spostrzezenie, widze ze pojawiaja sie tutaj niepisane reguly, ok to prosze o przedstawienie reguly dla 30 letniego faceta, ile jego kobieta powinna miec lat? 29? 28? czy moze 27 ale bedzie to juz lekkim naduzyciem? :wstyd:

Kaziu niech leje na ten kraj, tam ma wszystko, a tutaj. . . po za tym nie jest juz osoba publiczna, tylko prywatna prowadzaca dzialanosc gosp na wlasny rachunek, wiec ten rozmach przy potepianiu tego czlowieka jest znacznie przesadzony

CZECHU napisał(a):
to nie jest tracenie kontaktu z rzeczywistością ?

z jednej strony jest to prosty wybor korzysci, z drugiej zas moze byc tez czyms realnym, przeciez Kaziu nie ma jeszcze 70 latek na karku i 18stki przy boku, nie chodzi o lasce, nie trzeba go karmic przez slomke itp :]

renoraines napisał(a):
Z perspektywy czasu najlepsze z tego wszystkiego jest to, że blizniacy pozbywajac sie Kazia z funkcji premiera, myśleli, że zrobią mu krzywdę. A tak naprawdę, to dopiero po opuszczeniu rządu Kaziu wypłynął na szerokie wody

chociaz w tym jednym mu pomogli ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2009, 11:18 
Zacna persona forum

Boogie napisał(a):
A skąd takie niskie mniemanie o kobietach ?

sa kobiety z których sie wyrasta i te do których trzeba dorosnac
kiedys to zrozumiesz ;)
Boogie napisał(a):
faceci z pozycją, z pieniędzmi, nie narzekają na brak kobiet
a skad ty o tym wiesz ? :hyhy:
caly czas piszesz co mnie gryzie boli itp ? mierzysz wszystkich swoja miara i nie dopuszczasz tego ze istnieja pewne aspekty ktore sa ci obce to co dla jednych jest sufitem dla innych jest podloga

Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2009, 11:22 

arrov napisał(a):
smieszne spostrzezenie, widze ze pojawiaja sie tutaj niepisane reguly, ok to prosze o przedstawienie reguly dla 30 letniego faceta, ile jego kobieta powinna miec lat? 29? 28? czy moze 27 ale bedzie to juz lekkim naduzyciem? :wstyd:

Każdy sobie znajduje kobietę na swoim poziomie, co w tym śmiesznego/dziwnego ? Dla mnie partnerka a laska z którą od czasu do czasu można sobie umilić czas to dwie różne rzeczy.

Zauważyłem jeszcze jedną prawidłowość u starszych facetów dla nich jak laska jest młoda to jest to równoznaczne z byciem ładną :) Ile razy u mnie w pracy po weekendzie toczyły się pogaduszki to faceci do 30 roku życia pytali się: Ale dobra ? A ci pod 40stke ? Ale młoda ? Tak ? No to bardzo fajnie :rotfl:

Boogie skąd u Ciebie tyle nienawiści do młodych ludzi ? :niepewny: Czy ty nigdy nie miałeś 17 lat ? Czyżbyś był Polskim Benjaminem Buttonem ? :P

Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2009, 11:41 
Specjalista

e34 540i '94
CZECHU napisał(a):
sa kobiety z których sie wyrasta i te do których trzeba dorosnac
kiedys to zrozumiesz

Nie no pewnie, jeśli gadamy o dziewuszkach spod disco co lecą na cabriolety, to szkoda czasu......

CZECHU napisał(a):
Boogie napisał/a:
faceci z pozycją, z pieniędzmi, nie narzekają na brak kobiet

a skad ty o tym wiesz ?

Domyśl się :rotfl:

Bobby_Valentino napisał(a):
Boogie skąd u Ciebie tyle nienawiści do młodych ludzi ? Czy ty nigdy nie miałeś 17 lat ? Czyżbyś był Polskim Benjaminem Buttonem ?

Bez jaj! Dla mnie to glupota postrzeganie wszytskich dziewczyn tą samą miarą, dla Czecha i Ciebie zdaje się, każda dziewczyna to puszczalska glupia z techno party.
Żenua Panowie, kompleksy do kieszeni bo inaczej do końca życia będzie tak mysleć

Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2009, 11:52 

Boogie napisał(a):
Bez jaj! Dla mnie to glupota postrzeganie wszytskich dziewczyn tą samą miarą, dla Czecha i Ciebie zdaje się, każda dziewczyna to puszczalska glupia z techno party.
Żenua Panowie, kompleksy do kieszeni bo inaczej do końca życia będzie tak mysleć

A patrząc na twoje posty można odnieść wrażenie że twoje czasy dzieciństwa nie były tak słodkie i wszystkie laski odbierali ci małolaty w kapturach słuchające hip-hopu. Dopiero wiele lat później po osiągnięciu sukcesu zawodowego i dorobieniu się góry pieniędzy zainteresowanie twoją osobą ze strony płci pięknej powróciło... Każdy ma swój sposób na kobietę. Zresztą nie raz widzę na imprezę tą złość w oczach sponsorów "jak ten gówniarz bez pieniędzy mógł wyrwać tą laskę". Ja żadnych kompleksów na tym punkcie nie mam. Ja oczywiście mówię o podrywaniu pięknych kobiet bo dla mnie to że kobieta jest młoda wcale nie oznacza że od razu też jest ładna.

I powtórzę jeszcze raz każdy się wiżę z taką kobietą która jest na jego poziomie.

Ostatnio edytowano 23 lutego 2009, 11:57 przez MAJSU, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2009, 12:08 
Administrator

Moje BMW: mityczne
Kod silnika: tłuste konie
Garaż: Było: E36 318i sedan, E36 316i Compact, E39 528i sedan, E46 328Ci, E92 325Xi
Jest: F32 420i, F32 428i
Myślę że nie ma co próbować dorabiać do tego jakiejś specjalnej ideologii, poprostu jeden ma smykałke do kobiet, drugi nie, jednym Paniom imponują władza i pieniądze, innym wystarczy chłop który powie miłe słowo a żeby dopełnić, niekoniecznie osoba z którą Panie żyją to osoba z którą sypiają.

Może ja jestem wyjątkowo prosty ale nie widzę tutaj nic jakiegoś dziwnego, bulwersującego.
Chłopu się z żoną nie układało, więc się w zgodzie rozeszli, on ma inną, ona poszła w swoją stronę.
Szkoda że im sie nie ułożyło, umieli sobie w zgodzie powiedzieć 'szerokiej drogi', nieraz się nie układa
Każdy ma swoje preferencje, potrzeby. Zarówno faceci jak i kobiety.
Myślę że jakakolwiek krytyka jest tutaj nie wskazana.

Tytuł:
PostNapisane: 23 lutego 2009, 12:17 
Naczelny bimbrovnik

Moje BMW: e30
Kod silnika: m52b28
Garaż: http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=6&t=77118
Boogie napisał(a):

Jak najbardziej, tylko że Kazio sam zaproponował brukowcom swoje fotki. Przynajmniej się o nim mówi. Nieważne jak, ale się mówi. Więc sygnał dla mediów był wyraźny.
Żeby nie było - nie mam nic do jego związku, jak chce to niech sobie jakąś 18 weźmie - jego sprawa. Ale panowie, kim jest Marcinkiewicz, żeby mu tyle czasu poświęcać? Sezon ogórkowy się zaczął czy jak? #-o

One redline a day keeps a mechanic away.

Utwórz nowy temat Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 79 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1