BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 5 maja 2025, 23:03

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 13 czerwca 2009, 16:39 
Forumowicz

Przede wszystkim ktoś zamożny, dojrzały, będący świetnym organizatorem myślącym przyszłościowo.
Mile widziana też wysoka pozycja społeczna, autorytet oraz trzeźwy i racjonalny stosunek do rzeczywistości.

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 13 czerwca 2009, 19:09 
Zacna persona forum

Moje BMW: M5
Kod silnika: nie wiem nie znam si
idealny to taki ktory za kilka lat nie bedzie wstydzil sie popatrzec sobie w twarz

takich niestety w naszym kraju raczej nie ma i dlugo nie bedze

kiedys gdy bylem mlody i glupi zapisalem sie do mlodziezowki
jak zobaczylem co tam sie dzieje to zwatpilem i po 3 spotkaniu sie wypisalem
nie jest osoba ktora bedzie sie dawac popychac i nadstawiac twarz za ludzi grzejacych stolki by potem robic to samo co oni.

takie sa realia albo wchodzisz w uklad albo jestes poslem jednej kadencji

Tytuł:
PostNapisane: 14 czerwca 2009, 14:37 
Pierwsze kroki

Moje BMW: E36 316i Compact
DAN V8 napisał(a):
Ale...
pytam was czego oczekujecie, od takiego czlowieka, co powinien zmienic, jak zrobic, zeby spoleczenstwo bylo zadowolone. ;)

Ja bym chciał posła który nie będzie bezczelnie kłamać - bo że ktoś ma durne poglądy - ok, że mu się nie chce siedzieć w sejmie - nic dziwnego, dużo można wybaczyć ale jak człowiek wraca do domu, włącza telewizor i widzi że np. Kruk była pijana w sejmie aż bełkotała a posłowie PISu to tłumaczyli jej zmęczeniem od nagonek dziennikarzy albo jak posłowie PISu jawnie wyszli z posiedzenia komisji, po czym napisali sobie usprawiedliwienia że nie byli w sejmie "z powodów osobistych" i zainkasowali dniówki to może szlag trafić...

Ogólnie, posłowie dostają za nic ponad 12 000 zł miesięcznie więc mogliby nie [cenzura]ć zwykłych ludzi np. zasłanianiem się immunitetem po złapaniu na jeździe po pijaku czy graniem na konsolach/czytaniem gazety na posiedzeniach sejmu. To byłoby fajne a to w sumie niewiele, trochę honoru mieć - nie kłamać i nie być bezczelnym...

(sorry za przykłady tylko PISowców ale te pierwsze mi do głowy przyszły)

Tytuł:
PostNapisane: 23 czerwca 2009, 20:27 
Forumowy terrorysta

Słyszeliście co ta banda kretynów wymyśliła? Nie podobają sie posłom telewizyjne programy kulinarne, ponieważ tam gotuje się z uzyciem tłustych dodatków czyli masła, oliwy itd. Takimi glupotami zajmuja sie poslowie :dobani: . Powinni się zając tym, czy ludzie mają co do garnka włożyć.

Tytuł:
PostNapisane: 23 czerwca 2009, 20:33 
Zacna persona forum

renoraines napisał(a):
Słyszeliście co ta banda kretynów wymyśliła? Nie podobają sie posłom telewizyjne programy kulinarne, ponieważ tam gotuje się z uzyciem tłustych dodatków czyli masła, oliwy itd. Takimi glupotami zajmuja sie poslowie :dobani: . Powinni się zając tym, czy ludzie mają co do garnka włożyć.

To co nie bedzie mozna w tv pokazac np jak sie golonke w piwie robi?? Ich juz chyba calkiem raczylo po....c. Moze nalezy zakazac filmow w ktorych je sie tluste potrawy, albo pije alkohol, albo jezdzi samochodem bo toz to przeciez nieekologiczne :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: Zeby kazdy mial takie problemy jak mozni panstwo poslowie :zdziwko:

Tytuł:
PostNapisane: 23 czerwca 2009, 21:16 
Przyjaciel forum

Moje BMW: M3
Kod silnika: S65B40
Co za bezmózgi.

Bezpośredni link do galerii Audi S4 Łepka —> viewtopic.php?f=55&t=173434

Jeszcze nie witom, a już żegnom.:
WitoM napisał(a):
Ja póki co galerii M4 nie planuje bo jestem zajęty słuchaniem dziwieku silnika z głośników

Argumentum ad maiorem:
DamianTra napisał(a):
Kolego jestem inzynierem. Naukowcem. Nie bazuje na sci-fi, autobiografiach czy jakiejkolwiek nie naukowej literaturze w celu wyksztalcenia swiatopogladu...

Tytuł:
PostNapisane: 24 czerwca 2009, 08:33 
Przyjaciel forum

Moje BMW: e34, e36
..........ehh..... apolityczny :-)

Ale tak serio. Nalepiej bezpartyjny bo bycie w partii oznacza, że musisz czasem pójść na ustępstwa, które często (nie czasem) będą iść w kierunku przeciwnym od Twoich zamierzonych. Ale bezpartyjny to znaczy - mało może. Nie ma idelanego kandydata bo nasze ustawodawstwo na to jakoś.... nie pozwala ;-)

Szlachetność i prawość wyginęła w średniowieczu ;-)

Temu co pisze, a nie ma dowodów - papier przyjął wszystko - reszta wkrótce.
Prawda jest jak d... każdy ma swoją....[/color]

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 47 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1