Bagor napisał(a):
Co do Calibry, to sporo tego jeździ w agonalnym stanie. Właściciele owego cuda wolą wydać pieniądze na nowe neony i spojlery zamiast zadbać o stan techniczny. Kiedyś widziałem na moście Śląsko-Dąbrowskim Calibrę z urwanym przednim kołem

faktem jest ze spotkac zadbana caliber to jest cud. wiekszasc jest w stanie oplakanym. ale tez sie nie dziwie bo to auto sie psuje strasznie a rdza go zrzera szybciej niz ono jezdzi. ponoc w niektorych egzemplarzach pekala przednia szyba bo nadwozie jest malo sztywne i tak mocno sie wygina ze ostrej jazdy szyba nieraz nie wytrzymywala i pekala. o lini nadwozia nie dyskutuje ale wg mnie z ktorej strony bym nie patrzyl to tak jakby temu auto cos brakowalo.
co do
yeahman. stary patrze na twoje poty i widze ze madrego cos tez umiesz napisac, chocby o audio. znasz sie i potrafisz doradzic. ale takich "madrych" postow jest bardzo malo. nabijasz je jak sportowiec, a ze to jest forum uzytkownikow bmw a ja jestem jego posiadaczem i uzytkownikiem tego forum prawie od jego powstania (w sumie od powstania) to mam prawo wyrazic niezadowolenie ze psujesz poziom forum i zasmiecasz go.
ty nawet nie potrafisz prowadzic normalnej wymiany zdan. pokaz mi fragment mojej wypowiedzi ktorym wg ciebie obrazil cie. ja nie widze. za to ty zdarzyles mnie pedalem nazwac, bo mam czerwone auto.
widzialem tez post ktorym sie skarzyles na forum BKP, normalnie zenada. albo ten w korym
kiloffowi przerzucales ze nie umie srednicy kola obliczyc a to ty wyszedles tam nie powiem na kogo i nawet nie wiedziales kiedy przystopowac i miec choc za grosz chonoru i przynac mu racje. klepiesz glupote kiedy na BKP teraz tu. i tak jak napisal
Bagor kiedys wychwalales BKP i byles tam "panem" takie mialem odczucie tak samo teraz jest tu.
naprawde to forum jest bardzo mlode i rozwija sie w tepie rewelacyjnym, ale nie dzieki bezsensownym posta nic nie wnoszacym.
az w oczy kole jak obuzasz sie na ewidentne zarty forumowiczow chocby w temacie chrom line albo w tym
pozdro