Niby nie musi, ale fajne felgi nic nie dadzą jak połowa gratów jest z innych serii danego modelu, jak juz robić to niech to ma ręce i nogi. Tak samo tutaj zwraca się uwagę jak e36 po lifcie ma zderzaki i deske rozdzielczą z przed liftu. Niby nic, a wiekszości się nie podoba.
Cytuj:
tylko nie zapominaj ze to auto ma prawie 30 lat - wiec nie wiem o co ci chodzi z orginalnym lakierem, z masa odpryskow - twoja beta w takim wieku bedzie przerobiona na sruby - pojezdzij swoja beta bez remontow lakieru i silnika ... zobaczymy jak bedzie wylgadac za parenascie lat .... o ile w ogole bedzie ... a tu mowa o odpryskach - bajkopisarz
A po co takie nerwy odrazu. Gość w aukcji pisze jaki to wspaniały egzemplarz, jak to o niego dbał itp itd. A nawet mu się zaprawek na drzwiach nie chciało zrobić. Sorry jak się w aukcji pisze niemal o stanie kolekcjonerskim to niech tak będzie, a nie picu picu w PS. A o lakierze nie chodziło mi że ma być oryginał z fabryki, ale o to że to auto takiego lakieru(koloru) nie miało. Na moje oko, bo bez Vinu na 100% nie powiem.