GARCIA RAMIREZ napisał(a):
A zatem nie pozostawiasz mi wyboru. Sprzedam mieszkanie, drugie mieszkanie, żone wydzierżawie Szejkowi Ahmedowi ( mój dobry znajomy zresztą z czasów liceum) kolekcję lokomotyw w skali HO zastawie w lombardzie, najme się do Legii Cudzoziemskiej, przekręce pare instytucji i osób fizycznych i kupie sobie tego Le Mansa. A wtedy......, a wtedy........ gdy będziesz mnie błagał o przejażdżkę, odpowiem Ci tak: Drzyj zelówki marny kolezko, bo jak wystawie okieć ze swego Le Mansa to Ci te cienkie papcie z twych 20 calowych felgusi opadną ruchem powolnym acz, jednostajnie przyśpieszonym !
zara zara, na wydzierżawke Lusi to ja sie juz zapisywałam-i nie dla Ahmeta-bo Ahmet jest MOJ!!:) natomiast Huba Buba chetnie wydzierżawi a Ty wiesz bracie Grabonzu ze ja te znajomości to mam...ojjj mam

hehehe
jesli sie rozchodzi o lokomotywy to lombardy nie przyjmuja takowego złomu gdyz trudno to potem porąbac i opchnac dalej...
natomiast najgorzej to żes wparował sie z tą Legią - mniemam że o cudzoziemską chodziło -wojownicy takowi już dawno nie istnieją a nasze wojsko Cie nie przyjmie boś za stary

inna juz zupełnie sparawa ze w rzemykach i bez gaci chyba byłoby Ci wstyd latać - ale może sie nie znam
i tym optymistycznym akcentem zakańczam jakże cudownie ożywiona dyskusyje na temat powyższy
Niech Le Mans bedzie z Wami

(i ze mna przy okazji

)