BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 2 maja 2025, 16:17

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 12:26 
Zacna persona forum

Moje BMW: E92
odpowiem, odpowiem a jakże.
musze niźli wypowiedz ma skonsultowac z mym konsultantem od niewygodnych wypowiedzi i odpowiedzi.

a tak naprawde to ja naprawde chcialem dobrze. Bonzku prosze nie gniewaj sie. wiem ze poszlo o tesciowa. kochasz sie w niej i to temat drazliwy...
dla nas obojga....

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 12:35 
Zacna persona forum

A zatem nie pozostawiasz mi wyboru. Sprzedam mieszkanie, drugie mieszkanie, żone wydzierżawie Szejkowi Ahmedowi ( mój dobry znajomy zresztą z czasów liceum) kolekcję lokomotyw w skali HO zastawie w lombardzie, najme się do Legii Cudzoziemskiej, przekręce pare instytucji i osób fizycznych i kupie sobie tego Le Mansa. A wtedy......, a wtedy........ gdy będziesz mnie błagał o przejażdżkę, odpowiem Ci tak: Drzyj zelówki marny kolezko, bo jak wystawie okieć ze swego Le Mansa to Ci te cienkie papcie z twych 20 calowych felgusi opadną ruchem powolnym acz, jednostajnie przyśpieszonym !

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 12:46 
Forumowicz

Moje BMW: W202 '96
R8, nie Le Mans :hyhy:

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 13:03 
Zacna persona forum

Papa Smerf napisał(a):
R8, nie Le Mans :hyhy:

Właśnie, jak wystawie okieć z R8, a nie Le Mansa !

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 14:34 
Forumowicz

GARCIA RAMIREZ napisał(a):
A zatem nie pozostawiasz mi wyboru. Sprzedam mieszkanie, drugie mieszkanie, żone wydzierżawie Szejkowi Ahmedowi ( mój dobry znajomy zresztą z czasów liceum) kolekcję lokomotyw w skali HO zastawie w lombardzie, najme się do Legii Cudzoziemskiej, przekręce pare instytucji i osób fizycznych i kupie sobie tego Le Mansa. A wtedy......, a wtedy........ gdy będziesz mnie błagał o przejażdżkę, odpowiem Ci tak: Drzyj zelówki marny kolezko, bo jak wystawie okieć ze swego Le Mansa to Ci te cienkie papcie z twych 20 calowych felgusi opadną ruchem powolnym acz, jednostajnie przyśpieszonym !

zara zara, na wydzierżawke Lusi to ja sie juz zapisywałam-i nie dla Ahmeta-bo Ahmet jest MOJ!!:) natomiast Huba Buba chetnie wydzierżawi a Ty wiesz bracie Grabonzu ze ja te znajomości to mam...ojjj mam ;) hehehe
jesli sie rozchodzi o lokomotywy to lombardy nie przyjmuja takowego złomu gdyz trudno to potem porąbac i opchnac dalej...
natomiast najgorzej to żes wparował sie z tą Legią - mniemam że o cudzoziemską chodziło -wojownicy takowi już dawno nie istnieją a nasze wojsko Cie nie przyjmie boś za stary :) inna juz zupełnie sparawa ze w rzemykach i bez gaci chyba byłoby Ci wstyd latać - ale może sie nie znam ;)
i tym optymistycznym akcentem zakańczam jakże cudownie ożywiona dyskusyje na temat powyższy :)
Niech Le Mans bedzie z Wami :) (i ze mna przy okazji :rotfl: )

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 14:50 
Zacna persona forum

NO TO SIE DOIGRAŁAŚ !! Żarty sie skończyli !!!!

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 14:59 
Forumowicz

NO TO SIE DOIGRAŁAŚ !! Żarty sie skończyli !!!!

wlasnie dzwonilam zeby sie umowic na solowe ale widze ze sie obawiasz ;)

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 15:15 
Pierwsze kroki

GARCIA RAMIREZ mowisz i masz. Fotki z wystawy w Lipsku może nie lepsze niż te Twoje ale robione na żywo. Pozdro

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 15:24 
Zacna persona forum

FIUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ! Dzięki Maras !

No i znowu gdzieś mi obuwie odleciałoooo ;) PIKNE !!!!! Sam robiłeś?

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 15:39 
Pierwsze kroki

Tak byłem na tych targach. Fajna sprawa tylko dzień okazał się za krótki :)

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 17:41 
Zacna persona forum

Moje BMW: e39 530dAt
Kod silnika: M57
Pojawiaj się ! Proszę !

Toc jestem. lezałem, leżałem i się obaczyło.
bracie GR, zgubiłem się troszkę jeno, bo zatrzasłem się w latrynie i nie wiem na czym stanęło. wymieniacie sie z Punem teściowymi, do gwiazdki. Pun daje Ci pod choinkę Rolexa i swojego ogrodnika, Ty Punowi butlę z tlenem i 5-letnie 316i. po czym wszyscy wstepują do Legii, do sekcji zapasów na wózkach w namiocie tlenowym. ząb za ząb. no nie wiem, czy się podłączę... nie mam nic na wymianę. szczęka przepadła. a tak... podoba mi się to audi. ciekawe w ile koni da sie je zaprząść... szczególnie te szare ze zdjęć Marasa. pół kupę, pół cabrio... po lewej ręce miast kół można wżdy płozę dać, na kulig się nada.

toć i mnie pomysł morowy do łba strzelił... biere wieloryba Puna, Twe kupę, lemansa i inne powozy, Wam miesięczne bilety na pekaes kupię, bo to i z żonamy, teściowymy i nawet duchowną osobą i jej dziećmy do Chłodnych Włók czy Starej Grzybowszczyzny na odpust dojechać idzie...

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 19:09 
Uzależniony od forum :)

Maras napisał(a):
Fotki z wystawy w Lipsku

Piękna!

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 19:32 
Zacna persona forum

bierute napisał(a):
Toc jestem. lezałem, leżałem i się obaczyło.

zaliwżdy?

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 19:54 
Zacna persona forum

toć mówię!

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 20:27 
Zacna persona forum

Zaskakujesz mnie bracie bierute przenikiwością swojego umysłu. Atoli wyłapałeś byłeś wszystkie niuanse moich z BIGiem konwersacyj, malwersacyj i współzalezności naprzemianbieżnych i do sedna żeś doszłeśbyłeś jak należy. Jeśli jednak chcesz do naszego Tajnego Zakonu Braci Hermetyków od Różanego Krzyża i Świetlistego Trójkąta należeć, tedy przynieś o pólnocy na mój adres ( podam na priva) pół kila wyrobów biżuteryjnych w złocie dla mnie oraz palec księżniczki dla BIGa. Oczywiście jeśli nie straszny Ci proces inicjacjyi który za pomocą młotów, pasów, dzid, kadzi i szpikulców się odbywa. Bym zapomniał: Przyjedź swoim dobrze wyposazonym E39 i przyjedź sam!

Tytuł:
PostNapisane: 30 maja 2007, 22:25 
Zacna persona forum

Bym zapomniał: Przyjedź swoim dobrze wyposazonym E39 i przyjedź sam!

tzn przywiez 3 dziewoje i odjedz sam. Przeor Garcia zapomnial o tym wspomniec...
wybaczone mu to zostanie ino biedak wino pedzi w te pedy i przycmiewa umyslowo.
ali do naszego zakonu przystapic chcesz wiedziec musisz ze powrotu ni bedzie. no chyba ze skladki zakonnej nie oplacisz.
roczna skladka czlonkowska wynosi 2 swierze dziewice polskie ew. jeslisz wolisz placic w walucie obcej wymienne na 4 czikitas, conchitas mexicanos wg kursu 2:1 z dnia 30 maja roku panskiego obecnego 2007-go. i powiadam ze poswiecenie wsze wynagrodzen ci bedzie w zyciu tym i kolejnym bedacym po tym.

ps w sprawie tego palca sprawa nieaktualna. jestem na diecie.ale mozesz sie szarpnac i kupic cos z listy bedzie niebawem na stronie
www.prezenty_dla_bigpuna_zeby_go_przeku ... onu.com.pl
ew.
www.radiomaryja.com.pl
zakladka: "na tacę"

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 01:10 
Zacna persona forum

Świetlistego Trójkąta

zaliwżdy (jak rzecze Pun) mnie bracie GR do nieczystych uczynków nakłaniasz, toć jam prostotę i wierność mym cnotom przyobiecywał, a Tyż mnie sromasz myśli swemi kosmatemi i do zakonu przystąpić polecasz. na trzy powozy jeździć karzesz jeno po
pół kila wyrobów biżuteryjnych
czyli po naszemu płynnego złota wypiwać... pół kila na trzech chłopa... :rotfl: miarkuj, iż ja chłop pełnoletni i kilo w krzyże wbić mogie.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 07:07 
Zacna persona forum

Słuszna jest, powiadam wam, linia naszego Wilebnego Komtura BIGa. O dziewojach zapomniałem, gdyż noc całą po klasztornych piwnicach latałem w poszukiwaniu zapomnianych szkieletów tych wszystkich kawalerów zakonnych którzy inicjacji sie poddali acz wytrwałości im zbrakło. Ino pamiętaj że dziewice maja być wychudzone, wygłodzone, wyposzczone i odzienia pozbawione. Palec nieaktualny, zrób z nim coś, atoli wsadź se go gdzieś. Dieta to dieta i reguły tej klasztornej przestrzegać nalezy.

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 07:45 
Zacna persona forum

Mimo mej oddanej miłości do BMW zdobędę się na obiektywizm ;) .
R8 przy M10 wygląda jak Wenus przy Rusałce błotnej :P .
Tak jak BMW za prestiż i to „coś” , tak i Audi powinien być darzony szacunkiem i podziwem najwyższego formatu choćby za napęd torsena w samochodach qatro.
To, że Audi jest identyfikowany ze Skodą i VW to już pomińmy , bo niestety gdzieś kiedyś przeczytałem, że VW jest dla pospólstwa , a BMW dla wybranych co może dziś już się troche rozmyło choćby ze względu na możliwośc posiadania BMW już za kilka tysięcy zł.
Reasumując R8 jest THE BEST ale niestety nieosiagalne dla nas :] .

TYLNY NAPĘD JEST JAK SEX-POCO JEŹDZIĆ NA RĘCZNYM JAK MOŻNA DAĆ W P...e
http://mcg1ver.__prosze_uzyc_innego_hostingu_do_zdjec_/albumy/516168-123.html

Tytuł:
PostNapisane: 31 maja 2007, 08:26 
Zacna persona forum

mcgiver napisał(a):
Mimo mej oddanej miłości do BMW zdobędę się na obiektywizm ;) .
R8 przy M10 wygląda jak Wenus przy Rusałce błotnej :P .
Tak jak BMW za prestiż i to „coś” , tak i Audi powinien być darzony szacunkiem i podziwem najwyższego formatu choćby za napęd torsena w samochodach qatro.
To, że Audi jest identyfikowany ze Skodą i VW to już pomińmy , bo niestety gdzieś kiedyś przeczytałem, że VW jest dla pospólstwa , a BMW dla wybranych co może dziś już się troche rozmyło choćby ze względu na możliwośc posiadania BMW już za kilka tysięcy zł.
Reasumując R8 jest THE BEST ale niestety nieosiagalne dla nas :] .

Dobrze napisane ! Fakt, że minęły te czasy kiedy kierowca Merca czy BMW jeździł z wysoko uniesioną głowicą. Dostępność marek niegdyś uważanych za luksusowe za niewielkie dziś pieniądze a także poszerzenie wachlarza produkowanych modeli o te bardziej przyziemne( np BMW serii 1, merce klasy A.C itp) skutecznie zniwelowała różnice między zamożnym posiadaczem eleganckiego, acz kilkuletniego BMW a "bidulem" w nowym passacie, niejednokrotnie znacznie droższym. Ubolewam nad tym, ale takie są fakty !

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 89 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1