BMW Sport

Forum dyskusyjne fanów marki BMW

Teraz jest 9 czerwca 2025, 05:38

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Ciekawostka na temat telewizji
PostNapisane: 27 maja 2011, 14:07 
Uzależniony od forum :)

Kod silnika: BCY+
bercik2008 napisał(a):
duce74 napisał(a):
Kwestia determinacji, pracy, nauki, poświęceń i szczęścia. W takiej kolejności.
z tym się nie zgodzę kwestia znajomości ,szczęścia, determinacji ,pracy ,poświęceń- prowadzę może nie długo bo zaledwie 6 lat działalność gospodarczą i niestety doświadczyłem tego że jeśli nie masz znajomości i szczęścia to możesz stać na uszach a i tak nic nie zrobisz ( przykład złożyłem wniosek o dotacje z pup na rozpoczęcie działalności nie dostałem bo powiedziano mi że się nie utrzymam że za mało innowacyjny pomysł wiec kasę musiałem zdobyć sam w tym samym czasie mój kolega otwierał taki sam rodzaj działalności i dostał kasę dlaczego go pytam a on mówi że ciotka jest kierowniczką ) a jeśli chodzi o te zarobki które są wyliczane przez różnego rodzaju gazety i programy telewizyjne to nie wierzę ale jeśli naprawdę mają takie zarobki to jedynie może mnie to motywować co nie znaczy że wszyscy mamy równe szanse

Dokładnie wejścia trzeba mieć... Dla zarobionych 9 tys, 4 tys to łapówy i tak w kółko... hehe

Zobacz profil Wyślij e-mail  

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 41 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1